Joolz geo 2

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočarek je v dobrém stavu. Má běžné opotřebení. Obsahuje zimni fusák s beránkem který jde oddělat, zimni a letní sporťak, fusak na ruce,síťku, držák na pití, t... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Joolz Geo 2 s prislusenstvim
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek značky Joolz, typ GEO2. Kupovaný byl jako set JOOLZ Geo 2 s rámem a nástavbou, textilie na hlubokou korbu, textilie na sportovní sezení, Xl nákupní koš (velká výhoda) a madlo před dítě. Kocarek byl nami vyuzit po 2,5 roku ditete od narozeni, byli jsme velmi spokojeni. V technickem stavu je stale jako pri koupi. V estatetickem stavu jsou patne mensi oderky, nic zasadniho. Ke kočárku přikládám: - originál prostěradlo Joolz Geo - sitku proti hmyzu - originalni pláštěnku s mensim protrzenim v jednom miste, stale je v pohode vyuzitelna a moc krasna (zlata) - fusak cottonmoose barvy sedé vcetne ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Trojkombinace kočárek
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kočárek Maxi Cosi Mura, hluboká korba, sporťák, autosedačka včetn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Zimní fusak do kočárku ovčí rouno
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak do kočárku s ovčím rounem, tmavě modrá. Vhodné do hlubokého... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Cybex Priam rose gold
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cybex Priam rose gold Nabízím kočárek trojkombinace, po 1 dítěti ve velmi dobrém stavu, servisován. Vybavení kočárku : - podvozek v barvě rose gold - + velké kola do terénu - korba větší velikosti - sportovní kor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000
 Kč
Kočárek troj kombinace vč. adaptérů a pláštěnek
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám troj kombinaci kočárku X-LANDER (sporťák, korba a vajíčko). Kočárek je vč. adaptérů a pláštěnek na korbu i vajíčko. Vajíčko je z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Sportovní golf kočárek
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kočárek byl úplně nový, zachovalý stav. Po prvním dítěti. Pěnová podložka, 2x fusak ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Kočárek Bugaboo s výbavou
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
S těžkým srdcem nabízím našeho broučka... kombinovaný kočárek Bugaboo Buffalo. Dost jsme opečovávali. Ke kočárku, který má hlubokou korbu a sportovní verzi přidám výbavu. Zimní fusak Kaiser, který má celorozepínací spodní část pro větší děti s botičkami, výřez pro kšíry kočárku a je termo. Zimní rukávník Pimkie, nánožník Pimkie na sporto... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 900
 Kč
Cybex Priam 2022
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam kocarek po jednom diteti. Nekuracke prostredi a pouzivany jako druhy kocar. Vycisteny. Korba, sp... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Kočárek pro sourozence
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím kočárek pro dvojčata. Hluboká korba + sporťák. Příslušenství: pláštěnka na sporťák, pláštěnka na korbu, kabela na nákup....Hluboká korba... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Easywalker Harvey 2 all terrain
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Součástí sporťák, korba, nástavce na zvýšení výšky kočárku, moskytiera,... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Limitka oak street szar
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme za nás nejlepší KočárekPETITE&MARS Street+ Air Oak + Stříška Limited 100 Star, který již nelze koupit. Sklízeli jsme na něj jen samou chválu, je opravdu krásný,nutno vidět na živo, hvězdičky jsou šedé a jemně mentolové, proto jsme ladily i doplňky mentol. Ke kočárku máme spousty doplňků. Nánožník, zimní fusak (teploučký), termo taška (lze i jako letní,s chlazením), háčky na tašku pettite mars, držák na pití pettite mars, pláštěnka, moskytiéra, držák na telefon ( přizpůsobí se jakém... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Venicci Shadow - trojkombinace
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Trojkombinace: vanička, sporťák, vajíčko. Po jednom dítěti, kupovaný 2020. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Kočárek
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci kočárku Zellia s trio od Maxicosi bez základny isofix k autosedačce (vajíčko). Kočárek je po 1 dítěti s běžnými známkami používání. Ke kočárku dodám: Adaptéry k autosedačce (vajíčko) Taška na rukojeť Nánožník Moskytiéra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Kočárek Neonato Puro
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Neonato Puro. Jde o dvojkombinaci Korba + Sporťák. Kočárek je používaný (po dvou dětech), ale v dobrém stavu. Nese drobné znaky používání (např. odřeniny na konstrukci). Vše je ale vyčištěné a nachystané k dalšímu používání - potahy a látky jsou čerstvě vyprané, kola jsou namazaná na nafouknutá. Cena odráží drobné znaky používání (viz výše) a především naši potřebu uvolnit si doma místo. Kočárek nemá žádné mechanické závady, natržené látky nebo jiné závady z předchozí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Kočárek Baby Merc Faster 3
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek v dvojkombinaci (korba + sportovní verze). Korbu i sportovní verzi lze nacvaknout v obou směrech jízdy. Veškeré příslušenství: nánožník na sportovní verzi, velká prostorná taška, polštářek s matrací + povlečení na matraci, rukávky, přebalovací podložka, síťka, pláštěnka, držák na pití. Ke kočárku bych přidala i zimní rostoucí fusak v barvě kočárku. Kočárek má velké gelové kola, tudíž úplně bez údržby a kr... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 999
 Kč
Sportovní kočárek. Snadno se skládá pro transport autem.
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
V Praze prodám prostorný sporťák s boudou v letní a zimní verzi a s nánožníkem na chladnější dny. Sedačka jde úplně do lehu. Oporu na nohy lze úplně sklopit. Sporťák se snadno a dobře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Péřový fusak do kočárku Voksi Urban Sea Green
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám krásný péřový fusak do kočárku Voksi Urban v barvě Sea Green, perfektně teplý, vhodný do hlubokého kočárku i do sportovního. Součástí prodlužovací díl, když dítě povyroste. Spodní část je možné použit jako pod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Easywalker Duo
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Osvědčený Easywalker Duo, několikrát hodnocený jako nejlepší kočárek pro dvojčata. Naše sestava je nejvhodnější pro sourozence narozené brzy za sebou, ale lze samozřejmě doplnit. Při používání oceníte: kvalitní konstrukci a velká nafukovací kola, projede i náročným terénem. Vejde se do všech dveří 80 cm. Velmi skladný, i do kufru malého auta. Bohaté příslušenství: j... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900
 Kč
Kočárek Riko,3 v 1 zachovalý, čistý.
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den,prodám kočárek po jednom dítěti, čistý, vypraný. korb... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
3v1 kočárek Inglesina + řada doplňků pro chladnější období
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Inglesina, hluboký kočárek, kdy dítě leží v kočárku, je upravitelný na sportovní kočárek po odejmutí korby, kdy má dítě opřené záda a sedí, dále pak je zde samostatná autosedačka Inglesina, která se dá také umístit na konstrukci hlubokého kočárku či upevnit do automobilu, fusak pro chladnější období funguje jako dodatečné "spacák", součástí jsou i další doplňky jako např. taška, měkká podložka a další dečky, všechny části kočárku se dají různě kombinovat, více viz fotografie. Vše je v perfektním stavu a vypadá jako nepoužité, však po jednom dítěti. K osobnímu vyzvednutí Praha 8. Cena za vše 6.500 Kč Poznámka: Všem, kteří mi n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
zimní fusak Emitex + rukávník na kočár
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak Emitex do kočárku včetně rukávníku na kočár. Pouze osobní odběr Brno -Královo Pole
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Zimní fusak Esito
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zimní fusak Esito do kočárku, sporťáku či autosedačky. Délku se da nastavit připevněnìm spodniho nánožníka .
Hlavní město Praha
800
 Kč
Sportovní kočárek baby jogger summit X3
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Z důvodu stěhování prodávám sportovní kočárek baby jogger summit x3 s kompletním příslušenstvím (pláštěnka, síťka, adaptéry, podložka nohou) a l... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 900
 Kč
Kočár Brio Go - trojkombinace
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji trojkombinaci značky Brio ve velmi dobrém stavu. Sada obsahuje: Sportovní kočárek: Otočné sedátko – dítě může jet po i proti směru jízdy Opěrku zad lze polohovat téměř do lehu Polohovací opěrka nohou může být nastavena do 3 pozic Výškově nastavitelná rukojeť Přední kolečka jsou otočná o 360° s možností aretace Kolečka jsou odpružená a mají gumové pneumatiky, které nelze sedřít ani propíchnout Reflexní pásky jsou umístěny dokola tak, aby byl kočárek viditelný ze všech úhlů Potah kočárku lze odejmout a prát v pračce na 30°C Součástí kočárku je nákupní košík a nánožník pro chladnější období Extrémně lehký a skladný Technické parametry: Výška: 88 – 110 cm Šířka: 48 cm Hloubka: 78 cm Váha:11,4 kg Kočárek je vhodný pro děti od 6 měsíců do 15 kg. Pevná korbička na miminko: Měkká a prodyšná matrace Boudička obsahuje odnímatelný letní díl pro lepší odvětrávání Možnos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Joolz Day+ Taylor
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Top stav! Používaný necelý rok. Stále v záruce. Celá černá konstrukce i s kolečky. Pár minimálních oděrek, které nejdo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
17 700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní kočárky