Kočárek pro dvojčata bumbleride

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata. Sportak , korbičky 2x vajíčko Plaštěnka
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kočárek pro dvojčata Twiner twist duo
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata (lze použít i jako sourozenecký: jedna korbička na miminko a druhá polovina sporťák). V perfektním stavu včetně veškerého příslušenství: - 2x korbička včetně adaptérů (na jednu nebo na dvě korbičky) - adaptéry na dětské autosedačky-vajíčka - 2x pláštěnka (na korbičky a na sporťák) - 2x síťka proti hmyzu - 2x zimní fusak - nánožník - 2x nastavit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Kočárek pro dvojčata TFK Twiner Twist duo
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek pro dvojčata (lze použít i jako sourozenecký: jedna korbička na miminko a druhá polovina sporťák). V perfektním stavu včetně veškerého příslušenství: - 2x korbička včetně adaptérů (na jednu nebo na dvě korbičky) - adaptéry na dětské autosedačky-vajíčka - 2x pláštěnka (na korbičky a na sporťák) - 2x síťka proti hmyzu - 2x zimní fusak - nánožník - 2x nastavi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 (pro dvojčata)
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od slunce) -... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Korba kočárek Teutonia
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám hlubokou korbičku ke kočárku Teutonia BeYou, barva tyrkysová, včetně pláštěnky a krytu korby. V moc hezkém stavu, díky UV filtru 50 není látka vůbec vybledlá od slunce. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
300
 Kč
Kočárek Tudore Trapper + vajíčko Recaro
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dvojkombinace - hluboká korbička + sporťák značky Tudore Trapper. K tomu autosedačka -vajíčko značky Recaro + adaptér na autosedačku, aby se dala nasadit na podvozek. Kočárek světle šedé barvy ve velmi dobrém stavu (pouze vyměněn jeden cvoček na nánožníku - viz. foto, odřená konstrukce podvozku), součástí nánožník na hlubokou korbičku i sporťák, pláštěnka a moskytiéra, dál... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč
Dětský kočárek 3v1.Pri rychlém jednání možná sleva
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám dětský kočárek 3v1. Je v zachovalém stavu. Korbička ,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Kočárek roan bass next
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Kočárek je v dobrém stavu, jen skrabance na konstrukci od skládání do auta Dvojkombinace obsahuje korbicku a sportak Projede jak město, i terén U sportaku prodluzovaci stris... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Kočárek domino pro sourozence nebo dvojčata
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme kočárek pro sourozence nebo dvojčata. Prodáme z důvodu již nevyužití Kočárek bude komp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Kočárek Thule Urban Glide 2
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám Thule Urban Glide 2 s bohatou výbavou po 1 dítěti z nekuřácké rodiny. Kupovaný v roce 2020 ve Vanda Store. Sada obsahuje Korbičku - moskytiéra - kožešinový límec na boudičku lze připnout i na sporťák - fusak VOSKI péřový a dá se použít i do sporťáku, původní cena 3500 K... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Kočárek jané
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Kočárek Janě, sporťák včetně nánozníku + korbička Matrix s autosedačkou. Originál pláštěnka. Hezky stav.
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Kočárek ABC salsa4
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek je jako nový používaný rok Je v něm jak korbička tak sporťák Pláštěnka, síťka proti hmyzu, držák na pití
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Britax B-Motion 4 plus + hluboká korba + vajíčko + isofix
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Britax B-Motion 4 plus po 1 dítěti včetně příslušenství (vajíčko BABY-SAFE PLUS SHR II + základna Baby-Safe Isofix Base + Click&Go adaptéry + podložka do kočárku + pláštěnka na korbičku i sporťák + moskytiéra na sporťák + držák na lahev) korbička jako nová, na kočárku jsou pouze "provozní" škrábance o... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 990
 Kč
Kočárek Cybex
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kocarek CYBEX Set Priam Rosegold Black 2021 Kombinace hluboka korbicka & sportovni sezeni & podvozek + v pripade zajmu pridam prislusenstvi viz nize Odber: Blansko a okoli, nebo dohodou Top stav, po jednom diteti, nevysisovany, plne funkcni. - mensi oderka na madle (pri nakladani do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Sportovni kocarek TFk adventure + vybava
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodame pouzivany kocarek TFK adventure, po dvou detech, byl pouzivany a ma drobne kosmeticke vady, jinak je v dobrem technickem stavu, vse dotazene a brzdy brzdi. Vse funguje. Pc 25000 kc. Misto korbicky jsme pouzivali vloznou tasku, protoze kocarek jde do temer upln... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Kočárek 3 kombinace
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek 3 dílná kombinace V ceně je kočárek s úložným prostorem vespod na podvozku s korbičkou, sportovní nástavba a upínací adaptéry na vajíčko maxi-cosi CYBEX + pláštěnka + síť... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Kočárek basic trojkombinace
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kočárek. Používaný ale v dobrém stavu. U sporťáku nefunguje zapínání popruhu ale na zahradu třeba poslouží. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Dvojkombinace kočárek
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek Bebetto Bresso Premium Class. Korbička i sportovní sedačka mají nastavitelný sklon zad, sporťák i podnožník. K obojímu je zimní fusak, moskytiéra, pláštěnka a držák na pití. Lze nasadit po i prot... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Prodám kočárek Joolz Geo2
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám sourozenecký kočárek Joolz Geo2. Kočárek je sourozenecký typem sourozenců sedících / ležících nad sebou. Ke kočárku je široké příslušenství - možnost hluboké korbičky nebo sportovního sezení jak v horní části, tak spodní části. Kočárek má kosmetické vady - vše nafoceno a zohledněno v ceně - rám je místy odřený a nejvíce používané horní sportovní sedátko již není kosmeticky v top stavu - viz foto, ale vše plně funkční. Mohu zaslat více fotek. Rám ke kočárku je dvakrát - spodní a horní, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Sportovni kocarek TFk adventure + vybava
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodame pouzivany kocarek TFK adventure, po dvou detech, byl pouzivany a ma drobne kosmeticke vady, jinak je v dobrem technickem stavu, vse dotazene a brzdy brzdi. Vse funguje. Pc 25000 kc. Misto korbicky jsme pouzivali vloznou tasku, protoze kocarek jde do temer upln... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Kočárek 3v1 Rafpol Largo
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek Rafpol Largo 3v1.Lehká manipulace. Potah kočárku je vyroben z velmi odolného, ale zároveň dobře prodyšného materiálu, který je také velice dobře omyvatelný. Kočárek obsahuje: Konstrukci Hlubokou korbičku Sportovní sedák Přenosnou tašku na rukojeť Moskytiéru a pláštěnku ( korbička i sportovní sedák) Autosedačku, adaptér na autosedačku. Držák na láhev. Technická specifikace: Nastavitelná rukojeť Polohovatelná záda ve sportovní části Polohovatelná matrace v hluboké korbičce Nastavitelný nánožník u sportovní části 5-bodové bezpečnostní pásy možnost nastavení tuhosti odpružení – z... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Kočárek Jedo Bartina
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodá rok starý kombinovaný kočárek Jedo Bartina. Kočárek v TOP stavu. Kočárek má větší nafukovací kola + přidáme dvě náhradní duše. 2x plaštěnka (korba a sporťak) + clona proti slunci. Dokoupe... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Prodam kocarek 3kombinaci X lander x-move
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám fialovo - šedý kočárek X lander X-move trojkombinaci. Vajíčko s adaptéry, moskytiéra jak na hlubokou korbu tak i sportovní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 700
 Kč
Kočárek Hartan Topline S
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
kvalitní kočárek, německé výroby ve skvělém stavu. Jedná se o hlubokou korbičku + sporťák + plášťěnka + tašku na zavěšení na kočárek. Kolečka ... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
TFK DUO combi 2020 Eco SET grey
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek TFK duo combi v šedé barvě kupovaný na jaře 2021 (vzduchokomorová, bezúdržbová, odpružená kola). Kočárek je v moc pěkném stavu. Korby jsou jako nové, využívané 6 měsíců. Konstrukce má na sobě pár škrábanců od skládání a běžné manipulace. Sportovní sedačky jsou lehce vybledlé od sluníčka. Ruční brzda je funkční. 2x kor... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
21 000
 Kč
Kočárek MOON Nuova AIR 2021 - Black dvoj
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek MOON Nuova AIR Design 2021 Black - dvojkombinace. Fusak na zi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky