Bumprider Univerzální skejtík za kočárek, černá/šeda

Prodáno
Pardubický kraj
Prodáváme po jednom dítěti skejtík, minimálně využívaný. Super stav. Univerzální, vhodný ke všem kočárkům. Určen pro děti od 2 do 5 let (maxim
Pardubický kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek 3v1 Rafpol Largo
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek Rafpol Largo 3v1.Lehká manipulace. Potah kočárku je vyroben z velmi odolného, ale zároveň dobře prodyšného materiálu, který je také velice dobře omyvatelný. Kočárek obsahuje: Konstrukci Hlubokou korbičku Sportovní sedák Přenosnou tašku na rukojeť Moskytiéru a pláštěnku ( korbička i sportovní sedák) Autosedačku, adaptér na autosedačku. Držák na láhev. Technická specifikace: Nastavitelná rukojeť Polohovatelná záda ve sportovní části Polohovatelná matrace v hluboké korbičce Nastavitelný nánožník u sportovní části 5-bodové bezpečnostní pásy možnost nastavení tuhosti odpružení – z... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Bumprider Univerzální skejtík za kočárek
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam skejtik Bumprider k uchyceni za kocarek pro druhe starsi dite, kdyz uz nemuze chodit. Univerzalni uchyceni.
Pardubický kraj
350
 Kč
Stoupátko Ke Kočárku Bumprider
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Švédský design, kvalita a bezpečnost! Chůze s dětmi nebyla nikdy tak snadná a zábavná! Chůze se dvěma dětmi je pro rodiče skutečnou výzvou. Pro takové rodiny je kočárek navíc nutností! Nástavec Bumprider je perfektní řešení – především bezpečné a pohodlné. Výrobek má speciálně tvarovaný tvar, díky kterému dítě přesně ví, kam má položit nohy, a protiskluzový nylonový povrch poskytne perfektní přilnavost. Nástavec Bumprider je velmi stabilní a vyrobený z nejkvalitnějších materiálů - je nemožné, aby batole přetížilo kočárek dozadu. Montáž a demontáž trvá doslova 2 sekundy, nejsou potřeba žádné nástroje, upravit uchycení nástavce na konkrétní model vozíku. Bude fungovat fenomenálně za všech podmínek, překoná prahy, hrboly, kameny, díry ... a dokonce i obrubník... (více v detailu)
Liberecký kraj
800
 Kč
Vozík za kočárek, černá/šedá
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
V originálním stavu bez poškození, používán minimálně. Stabilní a bezpečný. Skejtík Bumprider je velmi stabilní a je vyroben z nejkvalitnějších materiálů – pro batolata. Je bezpečný a při používání není možné přetížit kočárek dozadu. Blesková montáž. Montáž a demontáž trvá doslova 2 sekundy, nejsou zapotřebí žádné nástroje pro přizpůsobení připevnění skejtíku ke konkrétnímu modelu kočárku. Na různý terén. Skejtík bude fungovat fenomenálně ve všech podmínkách, přejde přes prahy, hrboly, kameny, díry… a dokonce obrubníky. Tento mimořádně funkční a designérský zázrak učiní každou procházku nezapomenutelnou! Skejtík je kompatibilní pro 100% kočárků na trhu! Univerzální, vhodný ke všem kočárkům. Určen pro děti od 2 do 5 let (maximální hmotnost: 30 kg). Splňuje požadavky bezpečnostní normy EN 1888: 2012. Revoluční odpružení kol. Revoluční systém odpružení kol zaručuje... (více v detailu)
Zlínský kraj
990
 Kč
Nová postýlka cestovní Joy s doplňky Blue
Před 28 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám zcela novou, nepoužitou postýlku. Cestovní postýlka JOY 2v1 s příslušenstvím. Snadné složení do kompaktní velikosti, pohodlná přenosná taška. Dvojitá ochrana proti samovolnému složení. Pevný ocelový rám. 3 strany ze síťoviny pro lepší cirkulaci vzduchu. Boční vstup dítě může samo vcházet i vycházet. Měkká podlaha s plochou 120 × 60 cm 2 úrovně namontování... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Bumprider skateboard za kočárek
Před 45 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám univerzální skateboard pro starší dítě za kočárek Bumprider. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Bumprider - skejtík za kočárek
Před 47 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Univerzální skejtík ke kočárku pro děti 2-5 let. Lze připevnit ke všem kočárkům, snadná montáž. Dobrý stav.
Středočeský kraj
900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky