Sportovní kočár Queridoo Kidgoo 2 PRO (2020)

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dětský sportovní kočár/vozík německé zn. Qeridoo pro 2 děti. Vhodný na kolo, kolečkové brusle, běhání a další sporty. Vozík je odpružený a v základu osazený 20'' koly vzadu a vepředu malým otočným kočárkovým 8,5'' kolečkem s možností aretace, součástí základního vybavení je oje pro tažení za kolem, bezpečnostní praporek a úchyt pro jedno kolo a je vybavený nožní brzdou. Verze PRO obsahuje navíc kotoučové brzdy a velké joggingové kolo (... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč

Podobné inzeráty

Thule Chariot Sport 1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám super kočár/vozík Thule Chariot Sport 1 modrý, který je vhodný na využití v podobě kočárku jak do města s malými kolečky, tak do přírody s velkým jogging kolem, ale také je extrémně vhodný na různé druhy sportů - běh, inline, cyklo, běžky... V... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 999
 Kč
kočár
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
dětský kočár trojkombinace, pláštěnka, síťka, kolečko navíc
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Kocarek Peg Perego
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Starsi kocarek se znamky bezneho opotrebeni. Vse funguje, kola jsou velke a pevne, idealni na tury. Velky ulozny kosik, jednoduche slozeni/rozlozeni, soucasti nano... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
Thule Chariot Sport 1 - zánovní
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zánovní Thule Chariot Sport 1 modré barvy. Vozík je v pěkném stavu, využívaný jen krátkou dobu. Síťka je bez dírek, madlo bez oděrek či natržení. Kočár/vozík je vhodný jak na využití v podobě kočárku do města s malými kolečky, tak do přírody s velkým jogging kolem (lze dokoupit), ale také je extrémně vhodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Britax B4 motion sportovni kočár plus fusak emitex
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Kocar s nejvetsi ložní plochou 100 cm- vyspi se i 4-5lete dítě, jen sportak (korbu si můžete dokoupit),použitý pouze na spaní na zahradě a vozeni na zahradě 1 d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Prodám Thule Chariot Cross Double
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Thule Chariot Cross Double Jedná se o dvoumístný sportovní vozík, který můžete použít za kolo, na běhání nebo na in-line brusle. Vozík je vybaven polohováním zádové opěrky dítěte a nastavitelným pérováním. Za vozíkem je kapsa na spoustu věcí, které chcete vzít s sebou na výlety. So... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Dětský vozík Thule Chariot Lite 2 Double
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dětský vozík pro dvě děti. Možnost připojení za kolo. K vozíku je navíc jeden podhlavník pro menší dítě. Vozík byl koupen v květnu 2023, používán minimálně. V př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Dětský kočár Jools
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dětský béžový kočárek značky Jools béžový s korbou i se sportovním sezením. Navíc s zdarma ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Kočárek MAXI-COSI Zelia Velikost 3 v 1
Přidáno dnes - HYPERINZERCE
Nabídka dopravy zdarma Kočárek MAXI-COSI Zelia Velikost 3 v 1 - korbička + autosedačka Cabriofix S iSize + přebalovací taška + pláštěnka. Praktický kočárek 2 v 1 je dodáván s korbičkou, kterou lze přeměnit na sedačku kočárku, odpovídající stylovou Maxi-Cosi CabrioFix S i-Size a taškou na plenky pro všechny základní dětské produkty. kočárek Zelia S Zelia S má všechny funkce, které potřebujete pro dokonalý kočárek. Lehký kočárek s rychlým a snadným kompaktním skládacím systémem je snadno ovladatelný. Vaše děťátko pohodlně sedí v měkce polstrovaném sedadle, které můžete pro zdřímnutí snadno sklopit, čímž z kočárku uděláte postýlku. Oboustranné sedadlo lze super rychle převrátit, takže vaše dítě má vždy sedadlo v první řadě a může si užívat město. Navíc díky zavěšení všech kol se dvěma pružinami tlumícími nárazy hladce klouže po jakémkoli povrchu vozovky na každé cestě. Lehký kočárek lze používat od narození až do p... (více v detailu)
8 528
 Kč
Thule Chariot Sport 1 TOP STAV
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám vozík Thule Chariot Sport 1. Disponuje výškově nastavitelným madlem, dále polstrovanou polohovatelnou sedačkou pro perfektní komfort jízdu pro dětí. Má nastavitelné odpružením. Ruční kotoučová brzda poté zaručí spolehlivé zastavení na místě. Vozík lze také velmi snadno převážet, je možné ho jednoduše složit a zajistit. Vozík j... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Kočár Baby Active Mia + Cybex Aton 5 a zákadna
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kočár Baby Active dvojkombinace (korba + sporťák), velká korba, úložná taška pod kočárem, kolečka s aretací, plus přílušenství pláštěnka,síť proti hmyzu, fusak ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Dětský vozík za kolo TREGIO 1 ZELENÝ.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Balení obsahuje: vozík TREGIO, tyč za kolo, úchyt za kolo, přední 14´´ kolo, madlo, parkovací brzdu, praporek a brzdu na přední kolo. Tento přívěsný vozík má i menší úložný prostor o velikosti cca 30l, pro maminky, co rády nakupují. Vozík pro děti Tregio se vyznačuje těmito vlastnostmi: -sedadlo s nastavitelnou opěrkou hlavy, dodatečná ochrana a pohodlí při jízdě -stabilní a trvanlivé materiály -zesílená dolní část s vestavěnou ochrannou deskou -nepromokavý svrchní materiál -optimalizovaný systém bezpečnostního pásu -optimalizovaná sedadla s protiskluzovým okrajem -zvýšená náprava zajišťující větš... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 900
 Kč
Dětské kolo
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětské kolo DHS Miss Fourteen 1404 s 8" rámem a 14" koly je vhodné pro děti od 3 let. Kolo je konstruováno tak, aby se dítěti snadno a bezpečně nastupovalo. Mezi hlavní výbavu patří řada bezpeč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190
 Kč
Cyklovozík Hamax Outback one
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
HAMAX OUTBACK – vítěz prestižní ceny REDDOT AWARD 2016 Hamax Outback ONE je uživatelsky přívětivý, pohodlný a bezpečný. Pevný hliníkový rám nabízí optimální ochranu dětí a mnoho prostoru v kabině. Přední část vozíku je vybavena jedinečným „Bezpečnostním spojovacím bodem“, který zajistí bezpečný přechod mezi kolem, kočárkem a joggingovým setem. Spojovací bod má zelenou barvu, když je správně zapojen a červenou, když je odemčen. Vozík má reflexní prvky pro ještě lepší viditelnost. V režimu kočárku nabízí plynule polohovatelnou rukojeť a nožní spojenou brzdu zadních kol. 5-bodový stavitelný bezpečnostní pás udržuje dítě v optimální pozici. Interiér vozíku Outback... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 999
 Kč
Dětské kolo B-win 3-5 let, Prostějov, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dětské kolo z Decathlonu B-TWIN, velikost 14 palců, růžové, Unicorn vzor. Minimálně používané. Je s přídavnými kolečky. 14" kolo bylo vyvinuto pro děti od 3 do 4,5 roku (od 90 do 105 cm), které se učí jezdit na kole jako dospělí. Kolo s nízk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 690
 Kč
Set 2v1 X-lander Sportovní kočárek+ Hluboka korba
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme kočárek x-lander v dvojí kombinaci. Každá korba se dá nasadit ve směru i proti směru jízdy. Velká nafukovací kola zajišťují plynulou a nerušenou jízdu pro dítě. Ke kočárku přidám adaptéry na vajíčko cybex. Ve předu je kočárek vybaven led osvětlením pro lepší viditelnost v noci (n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Sportovní kočár Britax
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Starší typ, kočárek obsahuje pláštěnku a fusak na ruce. Kočárek je plně funkční, stříška je vybledlá viz foto, má pár opotřebení. Al... (více v detailu)
Jihočeský kraj
899
 Kč
Sportovní kočárek Teutonia Spirit S3
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Teutonia Spirit S3 ve velmi dobrém stavu. Nánožník + pláštěnka. Po 1 dítěti. Kočárek je velmi lehký, snadno ovladatelný, lehce složitelný do kufru. Ruční brzda, výškově nastavitelná rukojeť, otočné přední kolečko s možností aretace, polohovací opěrka zad i nohou (sedačku... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Dětský vozík za kolo Qeridoo Sportrex 1
Před 6 dny - SBAZAR
Prodám dětský vozík za kolo Qeridoo Sportrex 1, včetně "miminkovníku" pro přepravu nejmenších dětí. Miminkovník jde snadno odendat. Součástí je také tažná tyč ke ko... (více v detailu)
8 000
 Kč
Cyklovozík BURLEY, až pro 2 děti⭐
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zapůjčíme dětský cyklovozíček americké firmy Burley pro 1–2 děti o nosnosti až 45 kg. S hmotností 9,5 kg výrazně lehčí než vozíky Cruiser či Thule Chariot. Bezpečná, robustní a stabilní hliníková konstrukce. Materiály bez ftalátů a jiných nebezpečných látek, nepromokavá úprava, vynikající odvětrání i v případě deště. Velký zadní prostor za sedačkou (kufr) o objemu cca 50l, takže můžete zredukovat další batožinu na vašich kolech. Po vytažení oje a odaretování pom... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
250
 Kč
Sportovni kocarek Walker baby dreams
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam tento sportovni kocarek Kocarek ma predni aretacni penova kola ktera jsou potreba jen promazat Nabizim tak jak je nafoceny, bez nanozniku a plastenky, vhodny spise na chalupu Rukojet kocarku je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Chariot cx1 sportovni kocarek
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam Chariot cx1 sportovni kocarek s kompletnim prislusenstvim.Chybi pouze lyze.Dodam: -Oj za jizdni kolo vcetne dvou osicek k zaprazeni za jizdni kolo - novou dusi-hodi se,kdyz na ceste pichnete :) - nozicky na postaveni - kolecka-lze pouzit jako klasicky kocarek - 2x cestovni tasticka/taska - zatmavo... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900
 Kč
Chariot CX2 červený (pro 2 děti) včetně 3 setů
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vozík v dobrém stavu včetně cyklosetu s rychloupínakem na 1 kolo (zvlášť nabízím upínák se závěsem na další kolo i pevnou osu), jogging setu (velké přední kolo) a kočárkového setu (dvě malá otočná přední kolečka). V případě zájmu jen o některé sety/set se můžeme domluvit na slevě. Závady: - chybí praporek - textil na spodní hraně je na dvou místech téměř prodřený, viz foto (pokud nebudete brodit řeku, nemá to vliv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 500
 Kč
Sportovní kočárek trojkombinace Jané Slalom Pro
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek trojkombinace JANÉ Slalom Pro. Je po 2 dětech. Velmi dobrý stav. Součástí je autosedačka 0-13 kg, korbička pro ležení, nánožník na sportovní kočárek, deky a ostatní doplňky (pumpička na kola, 2 pláštěnky, síťka proti hmyzu a dokoupený náručník). Kola jsou nafukovací, vhodná do terénu. Kočárek je vybaven ruční a nož... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 390
 Kč
Cybex SET PRIAM ALL
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cybex SET PRIAM ALL základna (včetně nového dolního uzavíratelného úložného vaku s boční kapsou na patentek) vajíčko Cybex Platinum Cloud Q (slouží i jako autosedačka 0-13 kg, cca 0-18M) hluboká korba s vrchním krytem sportovní sedačka Barva všech částí Cashmere beige (vhodná pro holku i kluka). Další vybavení (vše značka Cybex, vyjma rukavic Pinkie) zateplovací vložka do korby a sporťáku zimní rukavice na držadlo k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kola