chůvičky Motorola MBP16

Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
plně funkční bez poškození - jen běžné opotřebení až do 300m vzdálenost zřetelný a čistý přenos hluku můžete k dítěti zpětně hovořit a tím ho ut... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč

Podobné inzeráty

chůvičky Motorola MBP16 s monitorem dechu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
plně funkční bez poškození - jen běžné opotřebení až do 300m vzdálenost zřetelný a čistý přenos hluku můžete k dítěti zpětně hovořit a tím ho uti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Chůvička s barevným displejem Motorola
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou chůvičku Motorola s barevným displejem, natáčecí na dálku. (S možností připojení k W... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Chůvička
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám chůvičku Philips Avent. Plně funkční. Zakoupeno v Baby centru České Budějovice.
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Svrchní novorozenecké plenky
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svrchní novorozenecké plenky 2x nepromokave svrchni kalhotky Bambino Mio 2x nepromokave svrchni kalhotky Anavy 2x nepromokave svrchni kalhotky Bob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Pampers 1
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
plenky 1 v balení 72, už je nepotřebujeme, protože dítě odrostlo... (více v detailu)
Liberecký kraj
295
 Kč
Plenky Couches
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám plenky z Francie, kvalitní, nestihli jsme je využít, dítě rychle vyrostlo ) má... (více v detailu)
Liberecký kraj
600
 Kč
Nahřívací polštářek
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Ohřívací polštářek je vhodný pro miminka při brisnich kolikách, nebo jako vyhřívání kočárku, v zimních měsících, nebo nahřívání ručníku pro utření miminka po koupeli. Osobní odběr v Líních nebo mohu zaslat poštou. PC 999 https://www.mall.cz/polstare/webhiddenbrand-zensy-detsky-ohrivaci-polstarek-ii-jakost dětský/cestovní ohřívač, který poskytuje děťátku při plném nabití až 5 hodin přirozeného tepla bez ztráty jeho účinku. Ať už v dětské postýlce, kočárku, sáňkách nebo jen tak na bříšku. Prostě jen zapojíte Zensy na 4 minuty do adaptéru, který je součástí balení, poté vložíte do měkkého obalu a Vaše dítě bude spinkat v teple až 5–6 hodin. Pokud není taková zima, můžete dobu nabíjení zkrátit... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
chůvička Philips Avent Baby DECT monitor SCD502
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím chůvičku Philips Avent Baby DECT monitor SCD502. https://www.benu.cz/philips-avent-baby-dect-monitor-scd502-26?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=1%20%7C%20PLA%20%7C%20ALL%20%7C%202%20%7C%20ROAS&utm_id=348214749&gclid=CjwKCAjwvKi4BhABEiwAH2gcwxoVcBEUYwPUwso2UDHHpbMhrQu9AVe_O2QU-qbsBVyv-b3K3x813BoCTl4QAvD_BwE Použita jen párkrát. část u dítěte je napájená kabelem ze zásuvky, část, kterou má u sebe ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
TOMMEE TIPPEE Koš na pleny Sangenic Tec
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tento použitý značkový koš na plínky. Sloužil nám velmi dobře, ale dítě odrostlo, takže ho máme navíc. Nechám ho za symbolickou cenu 100 Kč. Řešení je velmi praktické, protože se do koše plínka vloží a pak se zatočí obručí bez nutnosti dále sahat na použitou plínku, zatočením se obsah vždy zaváže, takže koš je neustále bez zápachu a stačí ho jednou za dlouho odnést. Za mě velmi praktické a geniální řešení především do bytu, pokud nechcete stále běhat s košem. Obsah je 15 litrů. Původní cena 750 Kč. POZOR: Do koše je nutné si zakoupit novou kazetu s pytlem - my jsme všechny pytle vypotřebovali, takže koš prodávám bez kazety. Popis výrobce: TOMMEE TIPPEE Koš ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Monitor dechu Babysense 2 Pro
Před 2 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Bezdotykový dětský monitor dechu Babysense 2 Pro - dvě senzorové podložky s vysokou citlivostí pokrývající celou plochu dětské postýlky. Nehlídá jen zastavení dechu (na více než 20 s), ale také snížení frekvence nádechů pod 10 za minutu. Světelný i zvukový alarm, perfektní i na cestování, pro matraci s max. tloušťkou 12 cm. Obsah balení: 1 x kontrolní jednotka, 2 x senzorová podložka, 1 x držák kontrolní jednotky, 1 x doplňkový háček pro zavěšení, 2 x příchytka ka... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 900
 Kč
Chůvička truelife NannyCam H32D
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Starší chůvička truelife NannyCam H32D, stáří cca 5 let. Je plně funkční, jen už je opravován a lepen kloub u kamery (vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Nosítko Manduca 3,5-20kg
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nosítko Manduca - Od prvního dne můžete své dítě bezpečně nosit u těla. Vhodné pro děti od narození, od 3,5 do 20 kg tělesné hmotnosti. Tkaniny vyrobené ze 100 % organické bavlny (kontrolované ekologické pěstování). Tříbodová bezpečnostní spona (snadné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Plenky látkové - 35 ks
Před 3 dny - SBAZAR
Prodám klasické látkové plenky - čtverce 35 ks (bez poškození, po 1 dítěti) - včetně plastového košíku (pro uložení plen nebo potřeb pro miminko), zdarma přidám 3x látkové kalhotky (plátěné) se suchými zipy (mohou se vyvařovat) - rozměry kalhotek (rozložené - viz poslední foto): délka 39 cm, šířka nahoře 39 cm, šířka dole 24 cm, rozměr... (více v detailu)
1 050
 Kč
Chůvička truelife NannyCam H32D
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Starší chůvička truelife NannyCam H32D, stáří cca 5 let. Je plně funkční, jen už je opravován a lepen kloub u kamery (vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Plenková sada pro miminko značky Petit Lulu
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Po jednom dítěti, používána cca 6 měsíců. Obsahuje: - 4 svrchní obaly, z toho jeden na dítě 2-6kg, tři pro dítě 4-15kg. Součástí prodeje jsou i dva bílé svrchn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Dětská chůvička Motorola
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nevyužitou chůvičku zn. Motorola, model BMP16
Středočeský kraj
690
 Kč
Dětská chůvička s monitorem dechu
Před 6 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím dětskou chůvičku s monitorem dechu od značky tommee tippee. Plně funkční!
Ústecký kraj
900
 Kč
Dětská chůvička ji
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím dětskou chůvičku Philips Avent SCD560, používaná, časem vyšisované ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Látkové plenky
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Použito u jedného dítěte
Středočeský kraj
2 000
 Kč
TULA NOSÍTKO
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
osobný odber možný Brno , prípadne možnosť zaslať cez packetu Rostoucí, komfortní a funkční je nosítko TULA Baby Free-to-Grow (FTG). Když přivítáte vaše dítě na svět, volně rostoucí nosítko se plynule přizpůsobí a umožní vám těsnou blízkost již od narození. Naše první rostoucí nosítka oslavují vzácné momenty dětství. Je to tak jednoduché, ale velmi drahocenné. Plně nastavitelné ergonomické nosítko má nastavitelnou výšku a šířku a přizpůsobí se vašemu rostoucímu dítěti. Toto inovativní nosítko lze použí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Dětská chůvička - Motorola MBP11
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Plne funkční osobni prevzeti praha 10 nebo zasilkovna platba predem na ucet
Hlavní město Praha
500
 Kč
Krosna Deuter Kid Comfort III
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám skvělou dětskou krosnu Deuter Kid Comfort III. Krosna je ve velmi dobrém stavu, známky běžného opotřebení jeví pouze na kovových rámech, na které se pokládá. Součástí je mimo jiné odnímatelný polštářek, který u dalšíc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 600
 Kč
Chůvičky Motorola
Před 8 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Skvělý stav, s krabicí a návodem
Karlovarský kraj
700
 Kč
Alpine Muffy Baby Blue Dětská izolační sluchátka
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Původní cena 750 Kč, použito 1x. Fungovaly perfektně. Izolační sluchátka Alpine Muffy Baby ochrání sluch vašeho dítěte ať už jste na festivalu, na party nebo mu jen chcete dopřát klidný a ničím nerušený spánek. Dvě samostatná sluchátka, které vyplňuje velmi měkká pěna, spojuje jemná elastická čelenka. Jednoduchý, ale spolehlivý systém uchycení umožňuje rychlé a přesné nastavení poloh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Dětská chůvička Truelife
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Stačí uložit dětskou základnu s kamerou do dětského pokoje a do své ložnice si odnést základnu rodičovskou, dosah až 100 metrů v domě a 300 metrů na volném prostranství je jistotou jejich spojení. Rodičovská základna v sobě ukrývá barevný 3.2" LCD displej, ze kterého bez problému ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
750
 Kč
Další nabídky najdete zde: Pleny