Joie i-spin 360

Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám tuto dětskou autosedačku po jednom dítěti. Nekuřácké auto, bez nehody. Sedačka pro novorozence až pro děti do výšky zhruba 105cm nebo váhy 18kg. Schválená pro použití proti směru jízdy od narození do výšky 105 cm. Vynikající hodnocení v testech bezpečnosti... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč

Podobné inzeráty

Joie i spin 360
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám skvělou otočnou autosedačku po jednom dítěti. Nebourané a nekuřácké auto. Sedačka je rostoucí od miminka až po 4 létě dítě. V době pořizování vyhrála testy ADAC. Potah se dá sna... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Joie i spin 360
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám skvělou otočnou autosedačku po jednom dítěti. Nebourané a nekuřácké auto. Sedačka je rostoucí od miminka až po 4 létě dítě. V době pořiz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Autosedačka Joie i spin 360
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Velice praktická otočná autosedačka po jednom dítěti. Nebourané a nekuřácké auto. Sedačka je určena pro miminka až po 4 létě dítě. Isofix. Potah se dá snad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 300
 Kč
Autosedačka JOIE I-Spin 360
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám autosedačku I Spin 360, barva red (tmava cervena). Po 1 díteti, nebouraná. Isofix. 360° otáčení je skvele pri nakladaní/v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Autosedačka (vajíčko) Joie
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku (vajíčko) Joie i-Gemm 2. Sedačku jsme používali 13 měsíců, jedním dítětem. Top stav, celý potah se dá kompletně sundat a vyprat. Součástí jsou vsechny původní vložky a ochrany pasu a spony. Nebourana, z nekuřácké domácnosti, skladována v domácnosti (ne v autě). P... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Cybex Sirona S I-Size autosedačka
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám otočnou sedačku Cybex, nebouraná! - pro děti od narození do výšky 105 cm (cca 4 let, 18 kg) - má funkci o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
Dětská autosedačka MAXI COSI
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou autosedačku MAXI COSI. Sedačka je vhodná pro děti od 15 do 36 kg. Auto je nekuřácké, potah je vypraný.
Hlavní město Praha
300
 Kč
Autosedačka Britax Romer sict inside Dualfix M i-size
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Britax Romer Dualfix M i-size vhodná pro děti 61-105cm do 18kg. Otočná základna isofix. původní cena 13.000,- po jednom dítěti. málo využíva... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Autosedačka Römer Britax 15-36 kg
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou autosedačku Britax Römer Kidfix ve fialové barvě. Vhodná pro hmotnost 15-36 kg. Potah je odnímatelný. Sedačku lze nastavovat více směrech, výškově na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Ťehotenský pás
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Těhotenský pás do auta, možnost uchycení pomocí izofix nebo pomocí popruhu okolo sedačky
Hlavní město Praha
50
 Kč
Dvě autosedačky Joie spin 360
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dvě autosedačky Joie 0-18kg v krásném stavu. Používané 3 roky sporadicky. Novorozenecká vložka nepouzita v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 400
 Kč
autosedačka Britax TRIFIX 2 i-SIZE (barva Storm gray)
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Britax TRIFIX 2 i-SIZE s isofix v barvě "Storm gray". Sedačka je ve velmi dobrém sta... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Autosedačka axkid move Protisměrná sedačka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pouzivanou protismernou sedačku Axkid move. Zakoupena v roce 2019. Více podrobností na webu https://www.detskydum.cz/produkt/axkid-move-grey-36596.htm?srsltid=AfmBOopwYm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
PETITE&MARS Autosedačka Reversal II Isofix Grey (0-18 kg)
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
váhová kategorie: skupina 0+ (0 - 13 kg) a skupina I (9 - 18 kg) - použití zády ke směru jízdy (skupina 0 +) - použití čelem ke směru jízdy (skupina I) - možnost využití sedačky zády ke směru jízdy až do 18 kg - možnost otočení sedačky o 360 °, které zajišťuje otáčení autosedačky ve směru, nebo proti směru jízdy a usnadňuje přístup při vyjímání dítěte z auta - systém Isofix s podpůrnou nohou, který zajišťuje rychlé a snadn... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 999
 Kč
Maxi Cosi 360
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám otočnou autosedačku pro děti do 19kg a 105cm. Sedačka je plně funkční, přidám originální froté potah
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Joie i-Gemm 2 autosedačka vajíčko a otočný podstavec
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Krásný stav, jako nová. Možnost zakoupit přímo s otočným podstavcem či zvlášť. Stále v záruce. Podstavec možno využít i pro jiné autosedačky. Podstavec velmi usnadňuje manipulaci s vajíčkem, usazování miminka, krmení v autě apod. Vajíčko: PC 3600,- prodáváme 2500,- Podstavec: PC 5000,- prodáváme 3900,- Parametry: Bezpečná a komfortní autosedačka splňující nejnovější a nejpřísnější současný standard pro dětská zádržná zařízení. V oku lahodícím designu se skrývá nesmírně pohodlné místo pro přepravu dětí v automobilu. bezpečnostní prvky autosedačky splňují a přesahují požadavky současného nejpřísnějšího standardu, kterým je i-Size bleskurychlá instalace. I-Gemm 2 nakliknete na předem připravenou ISOfixovou základnu během vteřiny a můžete vyrazit nádherný design. I přes nekompromisní bezpečnostní vlastnosti, potěší autosedačka i milovníky designových výrobků. Vysoká úroveň byla potvrzena získáním prestižního oceněn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 400
 Kč
Maxi cosi 9-18 kg s isofixem
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Opěrná noha má barevné indikátory správné instalace a slouží k lepší stabilitě sedačky v autě. Velice pohodlné sedadlo je ergonomicky tvarované a má 2 polohy - sedací a sp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Dětská autosedačka Klippan Triofix recline + Isofix základna
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám isofixovou základnu a autosedačku Klippan triofix recline se zmenšující vložkou. Sedačka se dá používat i bez isofixu. Kupovaná v centrumautosedacek Stodůlky v 2/2022. Sedačka byla umístěna pouze v jednou autě - nepřenášejí jsme ji.... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900
 Kč
Autosedačka Britax Romer Dualfix i-SIZE - blue marble
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízíme dětskou autosedačku Britax Romer Dualfix i-SIZE v příplatkové barvě. Sedačku jsme měli v druhé autě, které jsme využívali naprosto minimálně. cca 1x týdně. St... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Autosedačka cybex 9-18kg/ 15-36kg
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sedačka je zachovalá, po jednom dítěti, potahy vyprané. Je z nebouraného a nekuřáckého auta. Má I... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Dětská sedačka Britax Dualfix
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Autosedačka Britax Dualfix i-size, isofix, po 1. dítěti, otáčecí o 360°, používaná jako 2. sedačka (ve... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 990
 Kč
Autosedačka Peg-Pérego primo viaggio tri-fix.
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Autosedačka Peg-Pérego Primo Viaggio TRI-FIX 0-13kg je určena pro děti od narození do cca 12 měsíců. Splňuje evropskou normu ECE R44/03. Tuto autosedačku je možné nasadit na kočárky Peg Pérego. Vlastnosti a vybavení: jednoduchá instalace do auta v poloze proti směru jízdy autosedačka je vybavena třípolohovým madlem: poloha madla vpřed slouží pro instalaci do auta, střední poloha pro přenášení sedačky, poloha madla za boudou slouží pro převážení na podvozcích PEG PÉREGO autosedačka je vybavena polohovatelnou odnímatelnou stříškou součástí sedačky je polstrovaná výškově nastavitelná vložka s masivními bočnicemi, která pomáhá držet hlavičku novorozencům a mal... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Britax 15-36
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jako nová,s isofixem. Výškově nastavitelné záda. Kvalitní sedačka,používaná v druhém autě v rodině. Jako nová
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Autosedačka CYBEX solution m - fix
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětskou autosedačku CYBEX solution m-fix 15-36 kg. Sedačka je celkově ve velmi dobrém stavu, potah jako nový, vynik... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Prodám Joie i-Spin 360 E
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětskou autosedačku po jednom dítěti. Pro děti výšky od 61 do 105 cm max 19 kg. Isofix, pětibodový pás, otočná o 360°. Mohu doporučit pro m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Autíčka