Prodám/daruji kočárek Cam Cortina X3

Před 1133 dny - HYPERINZERCE
Daruji za odvoz kočárek Cam Cortina X3 v barvě bordó. Skládací hliníkový podvozek se třemi koly, přední je buď otočné, a nebo je možné jej zaaretovat. Tři nástavby: korbička, autosedačka vajíčko kat. 0-13 Kg a sedačka - vše lze nasadit proti nebo po směru jízdy. Velká nafukovací kola, + reze... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Kočárek cam X3 trojkombinace
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Lehce ovladatelný,jde snadno prohodit sporťák i autosedačku.Pro vice info prosím pište.
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Cam Cortina X3
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme trojkombinaci kočárku značky Cam,velice prostorná hluboká korba.Možnost polohování zádové části i v hluboké korbě,při sundání korby z ní lze udělat kolébka.Sportovní kočárek,možnost otočení po směru jízdy i proti směru,vajíčko určené do 13kg i s novorozeneckou vlo... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Kocarek 3kombinace levne
Nabízím kočárek - trojkombinace. Korbička, sportovní verze plus autosedačka. Kočárek je funkční, bez závad, p... (více v detailu)
1 500
 Kč
Kočárek dvojkombinace Junama Madena
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek po dvou dětech, nese známky používání od skládání do auta apod, mírně vyšisovaný. Vyměněná zadní kolečka, přední časem možná také vyměnit (cena cca 350Kč). Vše funkční. Od impregnace se udělaly mapy pod stříškou u korbičky (jednou jsem zapomněla pláštěnku), ale na funkci nemá vliv. Vše vyčistěné a co šlo, vyprané. Sportovní korbička jde otáčet n... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 700
 Kč
Prodám kočárek Cam Cortina x3
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Cam Cortina x3.100% stav.Zachovalý
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
Dětský bazar - kočárek Cam Cortina
Před 13 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Oblíbená moderní tříkolka cam Cortina s hlubokou korbou, sportovní sedačkou a autosedačkou v kompletu. Pohodlí kočárku je jednou z mnoha předností Cortiny. Výborná ergonomie, kvalitně polstrovaná a prostorná korba kočárku, vytváří spolu s vynikajícími materiály maximální možné pohodlí. Po jednoduchém složení je Cortina kompaktní a skladná. L... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Kočárek CAM Cortina Evolution X3
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám použitý kočárem Cortina CAM Revolution X3. Kočárek je v dobrém stavu, avšak viditelné známky ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Kočárek Britax Römer trojkombinace
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek Britax Römer trojkombinace korbička, sporťák, vajíčko včetně originál základny isofix do auta. Jen na sporťáku jsou vidět známky používání (přední část odřená od skládání), známky používání, ale vše funkční. Kočár se skvěle ovládá jednou rukou, kolečka zvládají terén, pruží, stříška se sklopí až dolů, nenašla jsem žádnou nevýhodu. Zdarma k tomu držák na pití Britax ,ve kterém pití fakt drží a nevylévá se (na rozdíl od ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Kočárek CAM Cortina X3 Tris Evolut. ed. Svarovski
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek CAM Cortina X3 Tris Evolution - limit. edice SWAROVSKI, béžový. Tříkolka s prostornou hlubokou korbou, sportovní verzí a autosedačkou + bezpečnostní základna do auta, novorozenecká vložka (tzv. vajíčkem od 0-13kg). Je velmi praktický, pohodlný, jednoduše lze složit do kufru, má odjímatelná nafukovací kola, snadno se ovládá jednou rukou, vhodný i do terénu, přední kolo lze zaaretovat, sportovní verze... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 200
 Kč
Kočárek Tako trojkombinace
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek značky Tako, hluboká korba, sportovní verze a autosedačku jsme kupovali zvlášť značka Maxi Cosi (součástí je i novorozenecká vložka) + adaptéry na kočárek. Kočárek je po jednom dítěti, v top stavu, nezničený, z nekuřácké domácnosti. Bohaté příslušenství - pláštěnka, síťka, slunečník, přebalovac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Kočárek Roan Bass soft - kombinovaný
Před 15 dny - HYPERINZERCE
Prodám krásný kombinovaný kočárek po 1 dítěti, je vhodný i do terénu na procházky, byla jsem s ním moc spokojena. Na podvozku jsou maličké oděrky, jinak je naprosto v pořádku. Sportovní korbička je ještě originál zabalená - nepoužita. Dávám k němu i autosedačku Caminy, má doma upravenou boudičku a nánožník - aby pasovala ke kočárku. Korbičku i sportovní nástavbu lze upevnit po i proti směru jízdy. Podvozek kočárku je opatřen 4 nafukovacími koly s ložisky. Přední kola jsou otočná a lze je zaaretovat. Rukojeť kočárku je nastavitelná a je vyrobena z eko kůže. Hlub... (více v detailu)
9 000
 Kč
Kočárek - kombinovaný Roan Bass Soft
Před 15 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám krásný kombinovaný kočárek po 1 dítěti, je vhodný i do terénu na procházky, byla jsem s ním moc spokojena. Na podvozku jsou maličké oděrky, jinak je naprosto v pořádku. Sportovní korbička je ještě originál zabalená - nepoužita. Dávám k němu i autosedačku Caminy, má doma upravenou boudičku a nánožník - aby pasovala ke kočárku. Korbičku i sportovní nástavbu lze upevnit po i proti směru jízdy. Podvozek kočárku je opatřen 4 nafukovacími koly s ložisky. Přední kola jsou otočná a lze je za... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Kočárek trojkombinace Cam Cortina evolution X3
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Po 3 dětech. Pouze osobní odběr.
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Kočárek Cybex Talos S Lux
Před 34 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodám kočárek Cybex Talos S Lux, barva černá, pouze sporťák, používaný 1.5 roku, běžné známky používání, oděrky od skládání, lehce v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000
 Kč
Kočárek ROAN Emma
Před 46 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Osobní odběr v Morkůvkách, nebo Kloboukách u Brna :) Na kočárek je možné se kdykoliv přijet podívat :) Při rychlém jednání možná nižší cena :) Kočárek je trojkombinace - korbička, sportovní kočárek i autosedačka, vše pasuje na základnu. Má terénní nafukovací kola. Kočárek je 4 roky starý. Má známky užití, ale určitě ještě dobře poslouží. Vše vyfoceno. Má pružiny, je houpací a mírně už vrže. Korbička byla využívána velice málo, má ještě etiketu. Součástí síťka proti hmyzu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Kočárek teutonia 3kombinace
Před 52 dny - AVIZO_CZ
POUZE OSOBNÍ PŘEVZETÍ Praha ŘEPORYJE,Pri rychlém jednání sleva možná! Prodám kočárek značky Teutonia be you ve velmi dobrém stavu. 3 v 1 - hluboká korba, sporťák (polohovací až do úplného lehu) a autosedačka. Příslušenství - mimi vložky pro sporťák a autosedačku, zimní fusak, rukávník, pláštěnka pro hlubokou korbičku i sporťák, slunečník, moskytiéra, termo obal na láhev, prostorná přebalovací taška s přebalovací podložkou, adaptér na podvozek pro připojení autosedačky, dečka... (více v detailu)
2 000
 Kč
Kočárek 3v1, šedá + příslušenství, perfektní stav
Kočárek v perfektním stavu, barva šedá. Korbička, pláštěnka na korbu, zimní fusak s ovečky, krat na korbu, Vajíčko - vložka do vajíčka, stříška na vajíčko, nán... (více v detailu)
2 550
 Kč
Kočárek trojkombinace CAM Dinamico Art
Před 60 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kočárek je po 2 dětech, kupovaný nový, včetně návodu k použití, běžně opotřebený, rám a kolečka poškrábaný, stav je vidět na fotkách. Vše lze sundat a vyprat. Kočárek vhodný od narození do 3 let. V případě dotazů a dalších fotek mě neváhejte kontaktovat. Upřednostňuji osobní odběr, možné i zaslat. Součástí setu trojkombinace je sportovní kočárek + nánožník(nikdy nepoužitý), hluboká korbička, autosedačka - vajíčko do 13 kg, tašk... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Kočárek cam X3 trojkombinace
Před 67 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Lehce ovladatelný, jde snadno prohodit na sporťák a taky autosedačka.
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Kočárek Noordi Sole II 2 v 1 Dark Brown
Před 71 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Super kočárek, byli jsme s ním moc spokojení. Hluboká korbička, sportovní korbička Na každou nánožník. Taška/batůžek, držák na láhev, přidám síťku proti hmyzu, pláštěnku, barevnou vlož... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
Kočárek
Před 1360 dny - HYPERINZERCE
Prodám kočárek. Téměř všechny části jsou plně nastavitelné i polohovatelné, nebo je popřípadě lze i odepnout. Rukojeť (i její část) je snadno nastavitelná pro jízdu proti nebo ve směru kočáru. Je... (více v detailu)
Kočárek Cortina X3 EVOLUTION x3
Před 155 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám kočárek po jednom díťku. Překáží :-(
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Kočárek + autosedačka
Před 154 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Kočárek po 1 dítěti. Trojkombinace. Hluboká korbička, sporťák, autosedačka. Nafukovací kolečka. Vlastní odvoz.
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Kombinovaný kočárek ABC Design Salsa 4 Air Diamond 2022 Bub
Před 108 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Kombinovaný kočárek po jednom dítěti, skvělý stav. Mohu prodat i s adaptéry pro vajíčko, případně za 500 Kč i tašku ABC design ke kočárku. Kočárek dvojkombinace - do města a do terénu, hluboká, sportovní korbička, nafukovací kola s aretací, celoodpružený, jde složit jednou rukou, polohování opěrky do plného lehu, nastavitelná rukojeť, rám kočárku, korbička, sportovní sedačka, úložný košík součástí, možnost dokoupení autosedačky (vajíčka), hmotnost 14,5 kg Vlastnosti: - výškově nastavitelná rukojeť pomocí teleskopu - spo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky