Kočárek Piuma Neónato

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Kočárek po jednom dítěti. Po složení, které se provádí jednoduchým uvolněním fixačního zařízení, se vejde všude. Kočárek je kvalitně odpružen. Přední kolečka jsou otočná a dají se i zaaretovat do pevné polohy. Měkčená rukojeť je výškově polohovatelná. Boudu je možné sklopit.Pláštěnka do deště je na dv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám kočárek 3v1 Neonato Puro
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek trojkombinaci Neonato Puro. Používaný cca 8 měsíců, je po jednom dítěti. Známky opotřeb... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek sporťák Romer Britax B-motion 4 PLUS černý
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám SPORŤÁK Britax B-motion 4 plus -barva Black, s bezúdržbovými gel.koly. Kočárek je prostorný, lehký, jednoduše složitelný. Polohovatelná zádová opěrka, polohovatelná opěrka nožiček. Odkl... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 199
 Kč
Kočárek 3v1
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek kinderkraft 3v1,po jednom dítěti. Málo používaný, na jednom mise trochu odřený.
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Kočárek trojkombinace Patron Bohemia Triton
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Kočárek po dvou dětech narozených v zimě. Autosedačka s nánožníkem a stříškou jako nová, hluboká korba taky jako nová, sporťák nejvíc používaný, je trochu vyšisovaná černá barva na střeše. Bohaté příslušenství. Pláštěnka, taška,... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
kočárek 2v1+ vajíčko zn. Joie
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek BabyLux Idéal 2v1 + vajíčko zn. Joie. Koupeno v r. 2021, lehce ovládatelný, skladný, hliníková konstrukce. Má mírné škrábance na konstrukci po běžném pou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Dětský kombinovaný kočárek KUNERT DEEP
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
kočárek na stabilní a pevné ocelové konstrukci, přehazovací rukojeť,obsahuje sportovní a hlubokou verzi s nánožníkem,pláštěnku,moskytieru,tašku n... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Retro kočárek Liberta
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Starý kočárek Liberta myslím, že v dobrém stavu.Trhlina která je ve vnitr je skrytá, takže pohledova část celkového... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Kočárek sportovní značky Britax
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek fialové barvy značky britax b agile. Jedná se o trojkolku, přední kolečko má aretaci. Dále má kočárek polohovatelná záda (sed-leh), polohovací stříšku, která lze na léto i rozepnout a je tam síťka, čili hezky větrá a není v kočárku vedro . Samozřejmostí je pětibodový pás na připoutání dítěte v kočárku a madlo . Vzadu u řidítka je prostorná kapsa na zip, kam lze ledacos schovat. Dalším úložným prostorem je koš pod kočárkem. Součástí prodeje je nánožník originál značky britax, pláštěnka (neoriginální,ale na kočárek sedí), rukávník... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Sportovní kočárek Britax B-Motion 4
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Britax B-Motion 4. Hodně používaný, ale stále funkční. Zadní pneu trochu sjeté. Výhodou je snadné skládání (např. pro převoz autem). Kočárek je navíc doplněn prodlouženou stříškou, skládacím polohováním nožiček... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Kočárek X-lander
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodávám sportovní kočárek X-lander X-run po jednom dítěti, kupovaný na jaře 2022, používaný celkem hodně. Pevné přední kolo, brzda, nafukovací kola, příslušenství - originální pláštěnka, moskitiéra, madlo (nepoužívané), nánožník (nepoužívaný). V případě zájmu mám k prodeji i hl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Kočárek Inglesina
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Trojkombinace kočárku Inglesina včetně druhého kočárku třeba na balkon.
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Britax Römer B-Motion 4 Plus 2020
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám velice zachovalý kočárek Britax Römer B-Motion 4 Plus 2020 + pláštěnka. Stav kočárku použitý, na některých částech lehce poškrábaný, běžné opotřebení, zohledněno v ceně. Barva černá, kola kočárku jsou gelové, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400
 Kč
Kočárek NEONATO PURO Off road 2v1
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam kocarek Italske znacky Neonato puro, po 1diteti. V peknem stavu, sem tam skrabanec, ale nic velkeho. Současti: Podvozek s hlubokou korbou a konstrukce na sportak Matrace do korbicky Original v sede barve(tu jsme meli pres zimu) + nahradni prodlouzena striska a kryt korby(bila vzor kapradi viz foto) (pres leto) Taska na kocar Adaptery na autosedacku Sit proti hmyzu, plastenka Necham i dalsi prislusenstvi: vlozku do sportaku, prosteradla... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Kočárek
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek značky Espiro wave po jednom dítěti. Kočárek je velmi zachovalý a je nezničeny. Kočárek má silikonové kolečka s odpružením, velký úložný koš,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 499
 Kč
Kočárek Symphony Classic- nový, nepoužívaný
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
LUXUSNÍ kombinovaný kočárek Symphony Classic velká nafukovací kola Kočárek je multifunkční a vyniká svou délkou a šířkou a patří mezi nejprostornější kočárek na českém trhu !!! Kombinovaný kočárek Symphony classic je vhodný pro využití od narození dítěte do cca 3 let. Podvozek je vybaven komfortním odpružením všech kol. Sportovní korbička kočárku je plně polohovatelná, a zaručuje komfortní sezení dítěti. Stříška kočárku je sklopná. Sportovní korbičku a gondolu lze umístit, jak ve směru jízdy tak i v protisměru jízdy. Skládání kočárku je snadné, kočárek je po složení kompaktní a je vybaven pojistkou proti náhodnému rozložení. Rukojeť kočárku je výškově polohovatelná a je potažená eko kůži. Součástí výbavy kočárku je: prostorná hluboká korbička z plastu , Hlubokou korbičku lze usadit do rámu konstrukce, jak ve směru i proti směru jízdy. Na dně korbičky je umístěna dostatečně hrubá 100% bavlněná matrace. Opěrka zad a hlavy je polohovatelná, univerzální nánožník ideálně doléhá ke korbič... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Prodám MACLAREN kočárek
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám MACLAREN kočárek Kočárek byl používaný jen půl sezóny na jedno dítě Společně s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kočárek Inglesina
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Trojkombinace kočárku Inglesina včetně druhého kočárku třeba na balkon.
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Kočárek
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek 2v1
Středočeský kraj
Neuvedeno
Retro kočárek Zekiwa
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám retro kočárek Zekiwa kočárek je v pěkném stavu kočárek je krásně prostorný a houpací kočárek je... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 400
 Kč
Kočárek
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodam kocarek Riko trojkombinace. 3 roky stary puvodni cena 12000kc
Jihočeský kraj
5 700
 Kč
Terénní kočárek GRACO
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek GRACO do města přes dlažební kostky, na rovném asfaltu, do terénu, na nákup,... Skvělé se skládá do auta. Díky pružinám na kolech dítě s maminkou nezaziva otřesy. Velký k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800
 Kč
Dětský kočárek Valco snap 4
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek s příslusenstvim, oboustranná podložka, moskytiéra, pratelný držák na madlo, držák na drobnosti a nápoje, dle potřeby mohu přiložit zimní hře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Kočárek pro panenky Zekiwa
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám značkový kočárek v pěkném stavu. Kočárek lze zcela složit
Královéhradecký kraj
175
 Kč
Retro kočárek Liberta
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám retro kočárek Liberta v pěkném stavu kočárek je krásně prostorný a houpa... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 400
 Kč
Valco Snap duo
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme sourozenecký kočárek používaný cca 1,5 roku. Velmi hezký stav. Několik škrábanců od běžného používání. U je... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky