Bugaboo Fox 3 Forrest Green

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek Bugaboo Fox 3 v barvě Forrest green s kompletním příslušenstvím - hluboká korba, sportovní sezení, letní i klasická stříška, stínící deštník, taška na kočárek (součást je přebalovací podložka, 3 organizéry a pláštěnka), moskitiéra a malý organizér na kočárek v barvě Taupe. Kočárek byl používán rok a půl pouze s jedním dítětem a nyní prošel celkovým servisem kol a šroubů v autor... (více v detailu)
Pardubický kraj
28 000
 Kč

Podobné inzeráty

Bugaboo Buffalo
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Krásný kočárek, nevyšisovaný, výborný stav, běžné opotřebení. Bytelná konstrukce, skvělý do terénu,spoustu vybavení ke kočárku ( adaptéry k autosedačce, aut... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Bugaboo Fox 3 forest green Nový
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nový kombinovaný kočárek Bugaboo Fox 3 forest green, černá konstrukce. Osobní odběr v Senomatech, nebo odeslání kurýrem za 150,-. Foto je ilustrační od zákaznika, kočárek je originálně zabalený v krabici, možnost ... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
bugaboo fox 2 ALU podvozek
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
prodám úplně nový, původně zabalený podvozek ke kočárku bugaboo fox 2, ALU konstrukce. cenu nabidnete
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bugaboo Fox 3 Forest green nový 2v1 v zárucem
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nový kombinovaný kočárek Bugaboo Fox 3 forest green, černá konstrukce. Osobní odběr v Senomatech, nebo odeslání kurýrem za 150,-. Foto je ilustrační od zákaznika, kočárek je originálně zabalený v krabici, možnost si h... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Bugaboo Fox 2 dvojkombinace po servise
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodame kočárek Bugaboo Fox 2 v dvojkombinaci korbicka + sportovní sezení Šedá neutrální barva vhodná pro holčičku i chlapečka Kočárek byl koupen v 09/2021 ve Vanda Store v Praze a dale byl v 12/2023 na servisu na témže místě. Od te doby byl uskla... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Bugaboo Fox2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam kocarek 2v1 Bugaboo Fox2. Kocarek byl zakoupeny 6.10.2021.Diky registraci byly na kocarku 2+2 roky zaruky.Na kocarku tedy bude koncit zaruka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900
 Kč
BUGABOO DONKEY 2 kočárek
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
BUGABOO DONKEY 2. Kočárek pro dvojčata či sourozence 2x sportovní sezení šedé barvy - velmi dobrý stav. + boční šedá taška s krytem. Vše plně funkční. Červená a modro... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 999
 Kč
Bugaboo Cameleon3
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Bugaboo Cameleon 3. Je nutné dokoupit nový koš, jinak plně funkční.
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Kočárek bugaboo bee
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kočárek bugaboo bee v pěkném stavu.
Kraj Vysočina
5 500
 Kč
Sportovni kočárek
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám kočárek s příslušenstvím jen osobní předání
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Kočárek Bugaboo fox
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Bugaboo Fox Grey Melange kupovaný v roce 2018. Součástí je hluboká korba, sportovní sezení, pláštěnka, síťka proti hmyzu, organizér, držák nápojů, prostěradlo do korby, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Bugaboo fox2
Kočárek Bugaboo Fox2 v černé barvě a černou konstrukcí. Obsahuje : ➡️Základní set ➡️Letní stříšku, která byla dělaná na zakázku ➡️Performance zimní f... (více v detailu)
10 900
 Kč
Prodám kočárek Bugaboo Fox 2
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dvoukombinaci kočárek Bugaboo Fox 2 (korbička + sporťák)... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500
 Kč
Kocarek EasyWalker Harvey 3 premium + stupatko
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Kočárek s příslušenstvím ( premium verze) kupován 9/2022, využívána jen hluboká korba. Sportovní verze použita párkrát. Set obsahuje original tašku na kočárek a organizér na přebalování s podložkou, original podzim/jaro fusak, adaptéry na vajíčko, adaptéry na zvýšení, originál síťky, pláštěnku, zapínací spodní koš. Dále přidám... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Stříška Bugaboo Fox 3
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová, nikdy nepoužitá prodlužovací stříška. Koupená jako součást komplet kočárku ve Vanda St... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím Dobrý den. Prodám trojkombinační kočárek po jednom dítěti v pěkném stavu. Součástí je prostorná hluboká korbička, sportovní korba a autosedačka.D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Bugaboo Fox2
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Bugaboo Fox 2 Black/Grey melange. Kupován 10/2020 ve Vanda store. Kočárek je po servisu a má prodlouženou záruku. Používán 2 roky. Součastí kočárku je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Bugaboo donkey 2
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Sourozenecký dvojkočárek s bohatým příslušenstvím. 1x korba s vrchním krytem 2x sportovní sezení - sportovní potah využíván pouze jeden, druhý je úplně nový 2x prodloužená vínová stříška Stupátko se sedátkem Adaptér na vajíčko cybex 2x dětská madla Postranní koš s krytem Jídelní pultík Přidám letní stříšky (růžová a béžová). Růžová má trhlinu, půjde podlepit. A jednu prodlouženou šitou světle modrou Mám i držák ... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Bugaboo Bee6
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tento kočárek Bugaboo bee6, je v top stavu,zánovní, ježděný minimálně (jako... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500
 Kč
ABC Design Salsa 4 Air Diamond Edition 2021
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám používaný kočárek Salsa Air z roku 2021 (černé provedení s lesklým růžovým rámem) v dobrém stavu. Jedná se o dvojkombinaci sporťáku a hluboké korbičky, viz fotky. U sporťáku se lehce páře stříška, ale nic viditelného.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Prodám kočárek Britax B-Motion 4 plus
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Britax B - Motion 4 Plus. Menší odřeniny na konstrukci. Ke kočárku přidám vše co je na fotkách-... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000
 Kč
Thule Chariot Sport 2 kočárek
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Kočárek Thule Chariot Sport 2 pro dvojčátka. Ryze sportovní kočárek pro aktivní rodiče. Kočárek jsme měli od 10 měsíců až po 3 roky. Nikde není poničený ani nijak odřený-manželka je pedant:) Příslušenství: -- 2x miminkovník (od 10... (více v detailu)
Ústecký kraj
35 000
 Kč
Kočárek X-lander
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý kombinovaný kočárek po jednom dítěti s příslušenstvím (korbička, sporťák, fusak, přeb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Bugaboo Donkey 5
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam sourozenecky kocarek Bugaboo Donkey 5, ve velmi dobrem stavu. Kupovany 28.3.2023 ve Feedo, cili ke stale v zaruce. Porizovaci cena: 46tis. V 8/24 byl kocarek servisovany ve Vanda storu, papir s potvrzenim, ze kocarek je v naprostem poradku mame k dispozici. Set obsahuje dve sportovni sedacky, jednu hlubokou korbicku, ulozny box pro mono verzi, dve plastenky. Madla jsou z ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 000
 Kč
Kombinovaný kočárek Bugaboo Fox 2
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Bugaboo Fox 2 po jednom dítěti (kupovaný 2020). Kočárek je v pořádku, bez větších vad. Škrábance z běžného používání (viz foto),vyšisovan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní kočárky