Ergonomický batoh Boll Roo Butterflies 12l

Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
po jednom dítěti některé obrázky jsou popraskané, reflexní prvek na jednom z popruhů začíná praskat - viz foto měkce polstrovaná vyztužená záda ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
300
 Kč

Podobné inzeráty

Ergonomický batoh Boll Koala 10l
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
po jednom dítěti v pravé dolní části je batoh "potrhán", dírky nejsou skrz, poškozená je vrchní část - viz foto měkce polstrovaná vyztužená záda ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Školní batoh OXY, vhodný od 3. třídy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dívčí školní batoh, má ergonomicky tvarovaná záda, skládá se ze tří prostorných kapes s pevnými zipy a 2 bočních kapes např. na láhev. Nastavit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Školní batoh Topgal
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Školní batoh značky Topgal, je vhodný pro všechny starší dívky na prvním stupni ZŠ. Nosnost 7kg, objem 26l. Batoh má pevná anatomická záda, ramenní popruhy a hrudní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Školní taška - batoh TOPGAL, super stav, 1.-5. třída
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám krásný školní batoh Topgal - lehký, vyztužená záda, reflexní prvky. Stálobarevný. Vhodný pro 1-5. třídu. 3 velké kapsy + 1 vpředu, další kapsy uvnitř. Hliníková výztuha zad je snadno vyndavatelná. Taška je vypraná, připravena pro novou školačku, které 100% udělá radost. Možno zaslat Zásilkovnou na výdejní místo za 79,-Kč. Doručení do 2. dne. Popis: váží pouhý kilogram má pevná anatomicky tvarovaná ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Školní batoh Boll Smart 24 Cars
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Smart 24 Cars je propracovaný školní batoh, který nejenže se přizpůsobí dětské anatomii těla, ale také zaručuje zdravý vývoj páteře, zdravé nošení a navíc roste s dítětem. Smart 24 Cars nabízí kvalitu, propracovanost, a navíc roste s dítětem pomocí plně výškově nastavitelnému zádovému systému SP-systém. Měkké polstrování a konstrukcí vyztužený zádový panel zaručí rovnoměrné rozložení váhy batohu a jeho zdravé nošení. SP-systém zaručuje zdravé nošení batohu a minimalizuje negativní dopady na páteř. Výhodou jsou dále i pohodlné ramenní popruhy, ergonomická konstrukce s bederním pásem, která podporuje zdravý vývoj dětské páteře. Bederní pol... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Batoh O'Neill
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
O'Neill BOARDER BACKPACK s nastavitelnými ramenními popruhy, dvěma hlavními kapsami a vnitřním prostorem pro notebook. dvě hlavní kapsy vnitřní prosto... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
batůžek dětský, batoh pro nejmenší děti Lurchi
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
batůžek dětský, batoh pro nejmenší děti Lurchi, Hama, Salamander, reflexní obrázek mloka, jedna hlavní přihrádka na zip, uvnitř jedna malá, nastavitelné ramenní popruhy. Praktický hrudní popruh, aby ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Dívčí batoh ERGOBAG
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Školní batoh Ergobag pro první stupeň. Tvarované popruhy, bederní pás, nastavitelný hrudní popruh, reflexní prvky. Prostor na láhev... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
400
 Kč
Skolni taska 1.-3. trida divci Bagmaster
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sice nošená, ale stále funkční. Penál vevnitř moc hezký není. Dávám k tomu se sáčkem na tělocviku zdarma. Velmi prostorný, jednokomorový batoh s přední kapsou na svačinu nebo penál Komora je rozdělena separační kapsou a gumou. Uvnitř komory jsou dvě kapsičky a jedna síťovaná kapsička na zip Magnetické zapínání - velmi jednoduché na ovládání, Hlavní komora v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Školní batoh Classic BECKMANN 1-3 třída
1-3 třída, 22l, výška 37 cm. Zdravý batoh BECKMANN je vyroben z kvalitních odolných materiálů, které jsou otěruvzdorné, voděodolné a vysokou gramáží.Nízká hmotnost, propracovaná konst... (více v detailu)
Školní batoh Boll Smart 24 Cars
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Smart 24 Cars je propracovaný školní batoh, který nejenže se přizpůsobí dětské anatomii těla, ale také zaručuje zdravý vývoj páteře, zdravé nošení a navíc roste s dítětem. Smart 24 Cars nabízí kvalitu, propracovanost, a navíc roste s dítětem pomocí plně výškově nastavitelnému zádovému systému SP-systém. Měkké polstrování a konstrukcí vyztužený zádový panel zaručí rovnoměrné rozložení váhy batohu a jeho zdravé nošení. Hlavní přednosti: objem 24 l váhá 1020 g z... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Batoh Nugget
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Objem 26 l, 50x30x20, šedý. Hlavní zipová kapsa, boční samostatná kapsa na zip pro 15 palcový ntb, přední kapsa na zip s organizérem, dvě postranní kapsy. Polstrovaná ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Školní aktovka Lego Friends pro 1. stupeň 
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím kvalitní aktovku po dceři ve velmi dobrém stavu. Lehká konstrukce. Ergonomicky tvarovaná záda. Pevné plastové dno. Nastavitelné, polstrované ramenní popruhy s reflexními proužky pro větší bezpečnost. Nastavitelný hrudní popruh. Vyztužená rukojeť příjemná do ruky. Boční síťova... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399
 Kč
Nová aktovka Oxybag pro prvňáčka dinosaur
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pevné dno Anatomicky tvarovaná polstrovaná záda Reflexní prvky v souladu s ČSN Polstrované nastavitelné ramenní p... (více v detailu)
Zlínský kraj
749
 Kč
Batoh LEGO Signature Brick 1x2
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Červený batoh, vhodný jako městský batoh, ale pomůže i na kratší cestování. Nastavitelné ramenní popruhy, kapsa na lahev, reflex... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Batoh dívčí
Před 2 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám růžový dívčí batoh Lego Friends. Batoh je lehký, pevný a voděodolný. Je vybaven nastavitelnými ramenními popruhy, přezkami a reflexními prvky. Batoh má také přihrádky na knihy, notebook, tužky a další potřeby a také 2 síťové boční kapsy. Batoh má obje... (více v detailu)
Karlovarský kraj
500
 Kč
batůžek dětský,batoh pro nejmenší Laessig krokodýl
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
batůžek dětský, batoh pro nejmenší děti Laessig krokodýl. Hlavní velká kapsa na zip, přední menší kapsa na zip, po straně síťovaná kapsa, zespoda termo kapsa. Nastavitelné ramenní popruhy. Prakt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Zánovní turistický outdorový batoh HUSKY Marel 27l
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zánovní turistický outdorový batoh HUSKY Marel o objemu 27 l, lehký voděodolný materiál. Byl nošený pouze několikrát - vyzkoušený. Batoh Marel vám bude skvělým příručním zavazadlem do práce či školy. Dokonale si v něm zorganizujete všechny nezbytnosti od notebooku až po poznámkové bloky. Anatomický zádový systém, který perfektně odvětrává a poskytne vám tak skutečný pocit komfortu z nošení tohoto modelu. Prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenníc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
690
 Kč
Školní batoh Topgal, penál zdarma
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dívčí školní batoh, tašku, zn. Topgal, vel. 2.-5. třída, vypraný, čistý, používaný, reflexní prvky odřené, v síťované kapse díra – viz. foto, přidám zdarma penál – používaný, lehce vybarvený, cena 200 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Popis výrobce: Hlavní předností batohu jsou velmi kvalitně polstrovaná záda, které výborně doléhají. Záda jsou vyztužená lehounkou hliníkovo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Zánovní turistický outdorový batoh HUSKY Marel 27l
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám zánovní turistický outdorový batoh HUSKY Marel o objemu 27 l, lehký voděodolný materiál. Byl nošený pouze několikrát - vyzkoušený. Batoh Marel vám bude skvělým příručním zavazadlem do práce či školy. Dokonale si v něm zorganizujete všechny nezbytnosti od notebooku až po poznámkové bloky. Anatomický zádový systém, který perfektně odvětrává a poskytne vám tak skutečný pocit komfortu z nošení tohoto modelu. Prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenní... (více v detailu)
Kraj Vysočina
690
 Kč
Studentský / školní batoh BAGMASTER ENERGY 9 B
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Studentský / školní batoh BAGMASTER ENERGY 9 B, ve stavu nového, čistý, bez poškození, boční kapsy nepotrhané. Nošení je poznat jen na lehce ošoupaných zipech. PC 1.500,- Tříkomorový batoh, 34 l, 0,7 kg, rizměry 47 x 33 x 26 cm Hlavní komora, velikost pro A4 i desky 2 postranní sí... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Oxybag Květiny batoh školní 5-ti dílný
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Batoh je nový (2 roky záruka) pouze jsme ho nestihli vrátit v 14-ti denní lhůtě. PC 2200 Kč. Dcera dostala jiný, který se jí líbí víc :-) Možnost poslat nebo osobní předání v Jihlavě. Školní batoh z řady OXY GO ve svém designovém provedení zaujme každého kluka i holku. Perfektní tvar batohu ukrývá nejen anatomicky tvarovaná a prodyšná záda, ale také možnost nastavit si ramenní popruhy pro lepší pohodlí a komfortnější nošení. Dvě vni... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 650
 Kč
školní batoh BAGMASTER pro 1.stupeň
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám zachovalý školní batoh BAGMASTER pro první stupeň ZŠ, po jednom dítěti. Stav velmi dobrý, vše funkční, viz foto, pouze na jednom místě naprasklá tkanina dodatečné výztuhy v místě švu dna zespodu batohu (viz poslední foto), nemá žádný vliv na funkci. - hmotnost pouze 1030g - tříkomorový (plus ještě navíc jedna malinká kapsička) - dvě postranní kapsy na lahev (lze lépe vy... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Školní batoh Oxybag Květiny 5-ti dílný
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Batoh je nový (2 roky záruka) pouze jsme ho nestihli vrátit v 14-ti denní lhůtě. PC 2200 Kč. Dcera dostala jiný, který se jí líbí víc :-) Možnost poslat nebo osobní předání v Jihlavě. Školní batoh z řady OXY GO ve svém designovém provedení zaujme každého kluka i holku. Perfektní tvar batohu ukrývá nejen anatomicky tvarovaná a prodyšná záda, ale také možnost nastavit si ramenní popruhy pro lepší pohodlí a komfortnější nošení. Dvě vnitř... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 650
 Kč
Školní aktovka - batoh TOPGAL, super stav, 1.-5. třída
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám krásný školní batoh Topgal - lehký, vyztužená záda, reflexní prvky. Stálobarevný. Vhodný pro 1-5. třídu. 3 velké kapsy + 1 vpředu, další kapsy uvnitř. Hliníková výztuha zad je snadno vyndavatelná. Taška je vypraná, připravena pro novou školačku, které 100% udělá radost. Možno zaslat Zásilkovnou na výdejní místo za 65,-Kč. Doručení do 2. dne. Popis: váží pouhý kilogram má pevná anatomicky tvarovaná ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní