Hlídání dětí Doksy a okolí

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
DOBRÝ DEN NABÍZÍM HLÍDÁNÍ DĚTÍ U VÁS DOMA KDYBY NĚKDO POTŘEBOVAL POHLÍDAT DĚTI RÁD VÁM DĚTI POHLÍDÁM ALE JEN DOKSY,STARÉ SPLAVY... (více v detailu)
Liberecký kraj
160
 Kč

Podobné inzeráty

HLÍDÁNÍ DĚTÍ DOKSY A OKOLÍ
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZAR_CZ
Dobrý večer nabízím hlídání dětí Doksy a okolí. V případě zájmu volejte na telefon 607318644.
Liberecký kraj
160
 Kč
Hlídání dětí - chůva
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím hlídání Vašich dětí v Pardubicích a okolí - mám osvědčení o profesní kvalifikaci jako chůva, dlouholeté zkušenosti a p... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Domeček pro děti - holčičky
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám domeček pro děti - holčičky Průměr 75 Cm Výška 120 Cm
Hlavní město Praha
400
 Kč
Sedacka yamaha dt 125
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
prodam tuto originalni sedacku z Yamaha dt 125 vypada celkem dobre, kdyby ji n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Nabídka hlídání dětí 0+
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, jsem maminka dvou holčiček 9 a 4, a nabízím hlídání dětí, u vás doma či u nás ve vesnici. Vše o domluv... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Vak na záda pro děti
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Vak na záda pro děti V dobrém stavu, nošený – někde trochu ošoupaný viz fotka 3 V případě zájmu kontaktujte e-mailem
Pardubický kraj
70
 Kč
Nabízím hlídání dětí 0-?
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím hlídání dětí v Uherském Brodě od narození a všech věkových kategorií. Mám letité zkušenosti s hlídáním dětí samostatně ... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
NABÍZÍM HLÍDÁNÍ DĚTÍ :)
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den nabízím vám dlouhodobě hlídání vašich dětiček... Hodnoceni od rodiny co jsem hlídala teď 1.5 letého chlapečka můžu doložit CERTIFIKÁTY MÁM A MŮŽU TAKÉ DOLOŽIT ... V tuto chvíli sem volná ;) A tak nabízím své hlídací služby Ráda ohlidam v rodině nebo maminkám samozivitelkam Ráda vám pomůžu hlídat ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Plastový domeček pro děti se skluzavkou
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám plastový domeček pro děti se skluzavkou, starý 2 roky.
Kraj Vysočina
1 900
 Kč
Paradiso Houpačka krokodýl až pro 3 děti
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Velká houpačka ve tvaru krokodýla s úchyty, potěší každé dítě. Je ideální zábavou na zahradu, ale i do bytu. Houpačka je přizpůsobena pro jedno až tři děti. vyrobena z kvalitního materiálu nemá žádné ostré hrany a je absolutně bezpečná velmi pohodlná výrobek ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
190
 Kč
Hlídání dětí Čelákovice a okolí
Před 17 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Jsem studentka vysoké školy a ráda bych nabídla ve svém volném čase hlídání dětí. Mohu: úterý - do 17:45 h středa - do 15 h pátek celý den (možnost i víkendy, večery - dle domluvy) S dětmi chci pracovat již od malička a moc mě to baví. Jsem spolehlivá, praco... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bezpečnostní zábrana
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pouze rozbalenou zábranu Ruhhy 19381 Svinovací bezpečnostní zábrana 160 x 85 cm, šedá Ochranná dveřní roleta slouží k ochraně a dohledu malých dětí a domácích zvířat. Jakmile se vaše dítě začne plazit, držte ho odděleně od nebezpečných oblastí. Ochranná mříž je vhodná pro blokování schodů, zárubní, nebezpečného vstupu na terasu nebo přístupu k horkým prvkům jako jsou kamna a krb. UNIVERZÁLNÍ KONSTRUKCE: Ochranná roleta je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
555
 Kč
Hlídání dítěte
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den. Hledáme slečnu, paní na hlídání naší 4 lété dcerky u nás doma. V rodinném domě.Srubec u ČB. Jde o čas, kdy jsme v práci, tedy mezi 7-15,30 h. Jede až k nám bus ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Úklid
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím úklid každý všední den od 7 do 16 hodin. Lokalita Kolín, Kutnohorsko, Sázavsko. Nabízím pravidelné i jednorázové úklidy domácností a nebytových prostor včetně mytí oken, žehlení, h... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Hlídání děti u Vás doma nebo u mě doma
Před 52 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den Nabízím hlídání dětí u Vás doma nebo u mě doma. Je možné hlídat děti i na oslavách nebo svatbách. Zkušenosti mám s hlídáním děti jak u sebe doma tak jinde od 0 do 15 let(hlídám děti i s ADHD,autismem,mám zkušenosti i s dětmi po operaci srdce-u sebe doma). Je možné krátkodobé nebo dlouhodobé. Mohu děti odvádět... (více v detailu)
Neuvedeno
Vak na záda pro děti
Před 68 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Vak na záda pro děti V dobrém stavu, nošený někde trochu ošoupaný viz fotka 3 V případě zájmu kontaktujte e-mailem
Pardubický kraj
70
 Kč
Hlídání dětí
Před 82 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím hlídání dětí. Je mi 20 let. Mám vystudovanou zdravotnickou školu a momentálně studuji na pedagogické škole. Práce s dětmi mě naplňuje. Hlídat děti bych mohla v Moravské Třebové a jejím blízkém okolí popřípadě i u mě doma. Jen bych ještě dodala, že nemám řid... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Minigolf pro děti
Před 107 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám po dětech nezničenou hru na doma , minigolf. Cena 250kč+ poslání přes zasilkovnu na výdejní místo za 80kč. Platbu pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Tričko pro děti Air Jordan vel.110-116
Před 323 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tričko pro děti Air Jordan vel.110-116 Materiál 100% bavlna Osobní odběr Praha 5. Odesílám po platbě předem na účet + poštovné. Balikovna - 65 Kč. Zásilkovna - 79 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Tričko pro děti Jordan vel.92-98
Před 323 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tričko pro děti Jordan vel.92-98 Materiál 100% bavlna Osobní odběr Praha 5. Odesílám po platbě předem na účet + poštovné. Balikovna - 65 Kč. Zásilkovna - 79 Kč ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
NOVÁ ZÁSTĚRKA NA MALOVÁNÍ PRO DĚTI
Před 168 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Značková zástěrka 44cats s kočičkami pro děti do školky, do školy i na doma na malování atd. Dole u okraje jsou různé kapsi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Hračky pro děti
Před 569 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám hračky pro děti používané doma, něco skoro nové, Box gumových kostek 33kusů(původně bylo kostek jen 18,ale do kupovali jsme, některé tvary jdou prostrkovat přes víko do krabice) cena 200kč. Vozík s dřevěnými kostky cena za 170kč. Montovací auto s příslušen... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Odolný sedací kuličkový vak pro děti 200L 70cm
Před 142 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Odolný sedací kuličkový vak pro děti 200L 70cm VNĚJŠÍ MATERIÁL: EKO KŮŽE SE SCHVÁLENÍM PZH NÁPLŇ: SMĚS PĚNA-STYROPĚNA ROZMĚRY: 70x70x40cm, 200L Sedací vak koule o objemu 200L. Barevné provedení je vhodné vybrat při nákupu z dostupných modelů ze vzorku. Rozměry vaku jsou 70 cm šířka, 70 cm hloubka a 40 cm výška. Pamatujte, že Vak je bezrámový kus nábytku, takže jeho rozměry se mohou měnit v závislosti na hmotnosti osoby, která jej používá, a poloze vak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
699
 Kč
Hlídání dětí - profesionální chůva - Pardubice a okolí
Před 1101 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízím hlídání vašich dětí v Pardubicích a okolí - mám osvědčení o profesní kvalifikaci jako chůva a dlouholeté zkušenos... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Hlídání děti
Před 331 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den Nabízím hlídání děti u Vás doma nebo u mě doma. Jde hlídat až 3 děti od narození. Zkušenosti mám jak vlastní tak hlídám i jinde. Hlídala jsem děti i co mají ADHD nebo i děti s autismem. Hlídání je mo... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domečky a kuchyňky