Prodám dvojkočárek

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata i jako sourozenecky. Ke kočárku jsou 2x korba,2x sportovní verze a 2x vají... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Dvojkočárek JEDO
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám dvojkočarek značky Jedo. Kočárek je v hezkém stavu , jeví známky používání. Je lehký a na dvojkočár skladný. Kočárek má 2 korby a 2 sportovní sedačky 2 prostorné koše Výškovou regulaci rukojeti zavěšení za pomocí tlumičů s možností regulace tuhosti blokáda zajišťující konstrukci kočá... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Kočárek TFK Duo Combi Air 2021
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek TFK Duo Combi Air pro dvojčata nebo také jako sourozenecký, zakoupený v srpnu 2021. Jsme první majitelé, kočárek je udržovaný, kompletně vyčištěný. Součástí jsou: 2x korbičky včetně pláštěnky a moskytiéry - 2... (více v detailu)
Zlínský kraj
21 000
 Kč
Kočárek dvojkombinace
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Kočárek je v krásném stavu. Má běžné známky dávání do auta. Sportovní verze nepoužívaná i zimní fusak je nepoužívání. Ke kočárku je zabudována síťka proti hmyzu v obou ... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 (pro dvojčata)
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata / sourozence značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od sl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Sourozenecký Kočárek
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata nebo pro sourozenece , 2× korbička 2× sportovní verze . Využita pouze jedna sportovní verze a jedna korbička.Součá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Kočárek Bohemia Love
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pěkný hluboký a sportovní kočárek a vajíčko vše s příslušenstvím.
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Kočárek Petit&Mars Street
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Petit&Mars Street, po 2 dětech, v odpovídajícím stavu, funkční. Kočár zvládne i menší terén. Součástí jsou náhradní nafukovací kolečka vč. jejich krytů, nánožník a vnitřní teplá měkká výstelka. Kočár lze sklopit téměř do roviny, k ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Dětský kočárek s velkými koly Tako Acoustic
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek Tako Acoustic 3v1, hluboká , sportovní korba + vajíčko včetně adaptéru - lze vozit na konstrukci kočárku také. Kočárek je plně vybavený ( nánožníky , taška pod kočárek, na kočárek, pláštěnka ). Kočárek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999
 Kč
Podvozek ke kočárku Mutsy Igo
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodáme podvozek Mutsy Igo ve velmi dobrém stavu (s drobnými známkami opotřebení, bez vlivu na funkčnost). S vysouvací rukojetí, s pěnovými koly - zadní kolečka téměř nepoužívaná (měli jsme jiná), přední kolečka jsou odpružená a otočná, dají se zaaretovat. K podvozku lze přidělat hlubokou korbičku, sporťák i vajíčko - viz fotky. Podvozek je vhodný spíš do města, ale zvládne i menší terén. Má nízkou v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 (pro dvojčata)
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od slunce) -... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Dětský kočárek
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Kočárek značky Camarelo Q sport. Kočárek je po dvou dětech. Tento kočárek je v trojkombinaci. K... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Podvozek ke kočárku Mutsy Igo
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme podvozek Mutsy Igo ve velmi dobrém stavu (s drobnými známkami opotřebení, bez vlivu na funkčnost). S vysouvací rukojetí, s pěnovými koly - zadní kolečka téměř nepoužívaná (měli jsme jiná), přední kolečka jsou odpružená a otočná, dají se zaaretovat. K podvozku lze přidělat hlubokou korbičku, sporťák i vajíčko - viz fotky. Podvozek je vhodný spíš do města, ale zvládne i menší terén. Má nízkou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Bugaboo fox 3 - forest green
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám náš milovaný Bugaboo fox 3 - forest green. Kupovaný 3/23. Koupený v Českých Budějovicích v Babyle. Korba ježděná 6 měsíců a střídaná s druhým kočárkem. Sportovní sezení používánéjen doma na spinkání 4 měsíce. Kočárek je v záruce do 3/25. V ceně: - Kočárek Bugaboo fox 3 - Originální pláštěnka - Nepoužitá. - Originální síťka - Přebalovací taška bugaboo - Držák na pití - Fox adaptéry Maxi-C... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Kočárek ABC-Design Viper 4S 2v1
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek ABC-Design Viper 4S ve velmi dobrém stavu. Má jednak hlubokou verzi pro novorozence, jednak se dá poté předělat na sportov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 290
 Kč
Kočárek 3 kombinace Jané muum+zakladna isofix
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Sestava Jané Muum obsahuje: Sportovní kočárek Jané Muum, hlubokou korbu Jané Micro, autosedačku 0-13 kg Koos+ základnu isofix, tašku na kočárek + pláštěnku a síť proti hmyzu Kočárek j... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500
 Kč
Kočárek City MOON
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek City MOON po jednom dítěti v perfektním stavu. Sada obsahuje hlubokou korbičku, sportovní kočárek a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Prodám kočárek TFK Joggster Adventure 2
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek TFK Joggster Adventure 2 koupený jako nový v roce 2019 a používaný pouze jedním dítětem. Součástí je hluboká korba (včetně originální matrace) a sportovní verze s polohovatelným sedem, průhlednou stříškou a stínítkem. Přidávám i nepoužitou přebalovací tašku s příslušenstvím (ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Kočárek City MOON
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodám kočárek City MOON po jednom dítěti v perfektním stavu. Sada obsahuje hlubokou korbičku, sportovní kočárek a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Kočárek ABC design
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek abc design. Je to dvou kombinace + přikoupeno kvalitní vajíčko do auta.
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Moon Scala
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodam kocarek Moon Scala 2020. Kupovaný na jare 2022. Hluboká korba používaná cca 3mesice a sportovni verze pul roku. Kocarek jsem mela na Slovensku u rodicu. Náno... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 000
 Kč
Kočárek ABC Design Salsa 4 Air
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám náš milovaný kočárek ABC design Salsa 4 air. Po jednom dítěti. Autosedačka s vložkami a nastavitelnou hlavovou opěrkou a adaptéry a nánožníkem, hluboká korba s nánožníkem, matrací a prodloužená stříška proti slunci, sportovní nástavba lze dát po i proti směru jízdy, prodloužená stříška proti slunci, pětibodový pás. Nastavitelné madlo na podvozku, velký koš... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Cybex Balios S Lux - multifunkční kočárek, sada 2v1
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám krásný kočárek po jednom dítěti Cybex Balios S Lux, používaný dva roky. Kočárek je včetně hluboké korbičky a sportovního sezení. Je... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Prodam kocarek 3kombinaci X lander x-move
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám fialovo - šedý kočárek X lander X-move trojkombinaci. Vajíčko s adaptéry, moskytiéra jak na hlubokou korbu tak i sportovní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 700
 Kč
Kočárek ABC Design Salsa 4 Air
Prodám náš milovaný kočárek ABC design Salsa 4 air. Po jednom dítěti. Autosedačka s vložkami a nastavitelnou hlavovou opěrkou a adaptéry a nánožníkem, hluboká korba s nánožníkem, matrací a prodloužená stříška proti slunci, sportovní nástavba lze dát po i proti směru jízdy, prodloužená stříška proti slunci, pětibodový pás. Nastavitelné madlo na podvozku, velký ko... (více v detailu)
10 000
 Kč
Kombo krémové
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kocarek trojkombinace: Hluboká korba, předělat se na sportovní a lehké vajíčko do auta ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky