Dětský batoh Boll Falcon 20l

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím dětský batoh Boll Falcon 20l, vhodný pro děti cca 6-12let. Vyztužená záda, bederní a prsní pás, spousta kapes. Nošený občasně na vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč

Podobné inzeráty

Dětský batoh Boll
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dětský batůžek Boll, spíše pro školkové děti 3-6 let. Hrudní i bederní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Školní batoh / aktovka Beckmann 22 l
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Velmi kvalitní, ergonomický batoh, přední kapsa se dá protočit druhým motivem ven, prsní a bederní popruh, uvnitř lehká konstrukce, obsah 22 litrů, vhodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Dětský turistický batoh Deuter Waldfuchs 14
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Deuter Waldfuchs 14 lava-paprika. Prostorný batoh s pláštěnkou na batoh a podsedákem, který se hodí na každém ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Dětský batoh
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dětský batoh vhodný cca od 2 do 6ti let, ideální do školky i na výlet. Má hrudní popruh, velmi praktický. Možnost přendavá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
130
 Kč
Dětské kolo Avengers vel.12
disponuje odolným ocelovým rámem a bohatou funkční a bezpečnostní výbavou.zahrnuje blatníky, zvonek, láhev na pití z nezávadných materiálů včetně držáku či měkké sedlo. O bezpečí se stará dvojice spolehlivých čelisťových brzd, hlasitý zvonek a kryt řetězu. Zajímavým designovým prvkem je pak přední štít, na kterém samozřejmě nechybí partička našich oblíbených su... (více v detailu)
1 900
 Kč
Dětské kolo Caticycle 16 - TOP
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dětské kolo Caticycle Lexar 16, červené. Velmi pěkné, ihned k použití, bez nutnosti servisu. Zadní pedálová brzda torpedo, přední brzda... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
BAAGL ŠKOLNÍ BATOH SKATE SKATE MOON
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Světle šedivý dívčí batoh z řady Skate, vhodný od 3. třídy základní školy. Bez poškození, super stav. Ergonomický školní batoh se třemi samostatně uzavíratelnými komorami s vnitřním organizérem a kapsou na 15palcový notebook či tablet. • Ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy pro optimální přizpůsobení postavě. • Na přední komoře batohu jsou umístěné dva popruhy na uchycení skateboardu. Šířka: 29 cm Výška: 43 cm Hloubka: 20 cm Materiál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Zdravý školní batoh aktovka Red Forest Deer BECKMANN
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Batoh má důkladně propracovanou konstrukci s ergonomicky tvarovanou hliníkovou lištou a váží pouhých 940 g, což z něj dělá nejlehčí školní batoh na trhu. Bederní a hrudní pás zajišťuje ještě lepší odlehčení a stabilitu při pohybu, hrudní pás má také nastavitelnou výšku, aby se pohodlně nosil dětem každého vzrůstu. Svou konstrukcí, tvarem a velikostí je batoh vhodný i pro drobnější děti. Batoh navržen ve spolupráci s chiropraktiky a fyzioterapeuty, originální design a grafika batohu vítěz testu Dagbladet Test of schoolbags v Norsku, vítěz testu kvality a ergonomie IGR 2019 v Německu. Materiál batohu má vysokou gramá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 250
 Kč
Detsky batoh
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Detsky batuzek s Dinosaury. Parkrat vzaty. Vhodny od 2 let ditete. Na lopaticly na pisek nebo na svacinku.
Liberecký kraj
100
 Kč
BAAGL školní batoh Rainbow Unicorn a sáček na TV zdarma
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
ŠKOLNÍ BATOH AIRY RAINBOW UNICORN • Ultralehký batoh Airy vhodný od první třídy ZŠ. • Ergonomicky tvarovaná záda s AIRFLOW ERGO SYSTÉMEM, který zabezpečuje prodyšnost zad. • Plně nastavitelné ramenní popruhy pro optimální uzpůsobení každé postavě. • Prsní a bederní popruhy zajistí maximální odlehčení i těžšího obsahu a zároveň zajistí rovnoměrné rozložení zátěže. • Jednokomorové vnitřní uspořádání, pro lepší orientaci a kapsou pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 699
 Kč
Dětský batoh Boll 6l
Před 12 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dětský batoh Boll 6l, výška 30cm, šířka 24cm, 2 boční kapsy, 1 velká kapsa a jedna menší přední kapsa Cena bez dopravy
Kraj Vysočina
200
 Kč
Dětský batoh Husky Junny 15 l
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Batoh má všestranné využití – hodí se na procházky, dlouhé výlety, do města i do školy, výhodou je nepromokavá úprava povrchu, nízká hmotnost, zádový systém AMS s anatomickým tvarováním, ergonomické ramenní popruhy s polstrováním, hrudní spojka, vnitřní organizér, kapsy po stranách, na přední straně a ve víku jsou praktické kapsy... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč
Nádherné dětské kolo Specialized Jett, vel. 24
Ráda prodám úžasné a především kvalitní a designově krásné dětské kolo velikost 24 - Specialized Jett - nejnovější model. ... (více v detailu)
8 800
 Kč
Nádherné dětské kolo Specialized Hotrock, vel. 24
Ráda prodám úžasné a především kvalitní a designově krásné dětské kolo velikost 24 - Specialized Hotrock. Nádherná neonově růžová... (více v detailu)
7 800
 Kč
Batoh Boll
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám batoh Boll 12l, 2 kapsy, boční kapsy síťované, hrudní i bederní pás, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Dětský batoh Boll 18 l
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám téměř nepoužitý batoh Boll 18 litrů. Ideální pro děti na výlety.
Hlavní město Praha
700
 Kč
Detsky skolni batoh zn. Stil
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam, pouzity, trikomorovy, skolni batoh znacky Stil v zelene barve. Batoh je vhodny pro 1 az 3 tridu. Batoh je zachovaly a neni nijak zniceny, byl vycisten jak z venku, tak i zevnitrt. Batoh ma zpevnena zada, viz. foto., nastavitelne popruhy dle vysky vaseho ditete, v predni kapse ma odnimatelnou klicenku a spostu kapsicek, viz. foto. Stitek s jmenovkou byl odstranen, z duvodu napsane adresy a tel. cisla. Stav a celkova velikost batohu viz. foto. Duvod prodeje, porizen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
dětská koloběžka OXELO Play 5
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou koloběžku zn. "OXELO PLAY 5" Která je ideálně vhodná pro děti od 95 do 120 cm. Díky brzdě na řídítkách je jízda ještě jednodušší ( pohodlněj... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Dětské kolo Ghost 20" - TOP stav
Před 21 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dětské kolo Ghost 20" v perfektním stavu, jako na fotografií... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999
 Kč
Dětské kolo CUBE 20" - výborný stav - TOP
Před 21 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dětské kolo CUBE 20" ve výborném stavu. Vhodné pro děti zhruba 6-9 let. Prodáv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
Baagl batoh Skate gold černý NOVÝ
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Materiál: 100% Polyester.Barva: černá. Ergonomický školní batoh se třemi samostatně uzavíratelnými komorami s vnitřním organizérem a kapsou na 15palcový notebook či tablet. Ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy pro optimální přizpůsobení postavě. Na přední komoře batohu jsou umístěné dva popruhy na uchycení skateboardu. Boční ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Školní batoh Boll Smart 24 Cars
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Smart 24 Cars je propracovaný školní batoh, který nejenže se přizpůsobí dětské anatomii těla, ale také zaručuje zdravý vývoj páteře, zdravé nošení a navíc roste s dítětem. Smart 24 Cars nabízí kvalitu, propracovanost, a navíc roste s dítětem pomocí plně výškově nastavitelnému zádovému systému SP-systém. Měkké polstrování a konstrukcí vyztužený zádový panel zaručí rovnoměrné rozložení váhy batohu a jeho zdravé nošení. Hlavní přednosti: objem 24 l váhá 1020 g z... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Dětský spacák Boll Patrol Lite růžovozelený
Před 41 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětský spacák Boll Patrol Lite, zelenorůžový (viz. foto). Velmi dobrý stav (použit cca. 6x), ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Dětský spacák Boll Patrol Lite modrozelený
Před 41 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětský spacák Boll Patrol Lite, zelenomodrý (viz. foto). Velmi dobrý stav (použit cca. 6x), s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Dětský školní batoh
Před 58 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dětský školní batoh vhodný pro 1. - 3. třídu. Ortopedická výz... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Trička a topy