ALICANTE - 3v1 po 1 dítěti i pro většího cvalíka s fusakem

Prodáno
Zlínský kraj
Prodáme tento nadstandardní elegantní kočárek - velmi praktický, prostorný a pohodlný. Zajistí dítě od narození do 3 let v plné komfortu. Odlehčená pevná nerez konstrukce, mnoho stavitelných prvků, velmi snadná manipulace. Bohatá dovýbava
Zlínský kraj
3 990
 Kč

Podobné inzeráty

JUNAMA Impulse Eko - 3v1 houpací i pro většího cvalíka
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme tento komfortní kočárek po jednom dítěti - hluboký, sporťák a vajíčko zajistí dítě od narození do tří let věku v plném komfortu a pohodlí. Mnoho stavitelných prvků, bohatá dovýbava... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 990
 Kč
DORJAN 3v1 i pro většího cvalíka s fusakem po 1 dítěti
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme tento moderní kočárek - zajistí dítě od narození do tří let v plném pohodlí a komfortu, mnoho stavitelných prvků a bohatá dovýbava - rostoucí zimní fusak, náno... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 590
 Kč
Nadstandardní houpací kočárek JUNAMA Impulse Eko
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme tento komfortní kočárek po jednom dítěti - vhodný i pro většího cvalíka s fusakem. Zajistí dítě od narození do tří let věku v plném komfortu a pohodlí. Mnoho stavitelných prvků jako např. nastavení aretace kol, výšky madla, intenzity houpání, odvětrání a stínění... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč
Kočárek 3v1 DORJAN i pro většího cvalíka s fusakem
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme tento moderní kočárek po jednom dítěti - prostorný, pohodlný, praktický - velmi dobře se skládá. Hluboký, sporťák + vajíčko zajistí dítě od narození do tří let - je vhodný i pro většího cvalíka s fusak... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 590
 Kč
Komfortní kočárek 3v1 po jednom dítěti-i pro většího cvalíka
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme tento kočárek Alicante - hluboký, sporťák a vajíčko zajistí dítě od narození do tří let v plném komfortu, mnoho stavitelných prvků, odlehčená nerez pevná konstrukce, velmi snadná manipulace, bohatá dovýbava - rostoucí z... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 990
 Kč
Elegantní kočárek Alicante - 3v1 i pro většího cvalíka
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme tento značkový kvalitní kočárek s odlehčenou nerez konstrukcí - hluboký, sporťák a vajíčko zajistí dítě od narození do tří let v plném komfortu a pohodlí - vhodný i pro většího cvalíka s fusakem. Bohatá dovýbava - rostoucí z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč
DORJAN - komfortní moderní kočárek s bohatou dovýbavou
Před 20 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme tento elegantní moderní kočárek - velmi pohodlný pro dítě i rodiče, praktický, komfortní. Hluboký, sporťák a vajíčko zajistí dítě od narození do tří let v plném pohodlí - bohatá dovýbava - rostou... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 990
 Kč
Moderní komfortní kočárek Dorjan - hluboký, sporťák, vajíčko
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme tento kočárek po jednom dítěti - velmi pohodlný a praktický. Zajistí dítě od narození do tří let, bohatá dovýbava - rostoucí zimní fusak, krajková zavinovačka, p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky