NUNA TAVO next

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Nuna TAVO next granite. Kupovaný v obchodě Malvík 2/2023 a málo používaný. Kočárek je opravdu veliký, syn v něm spinkal ještě o prázdninách ve třech letech a krásně se tam vešel, jde do úplného lehu a co jsme opravdu využili, velký nákupní koš a velká stříška, takže na mimco nesvítí sluníčko, i když leží. Skládá i rozkládá se jednou rukou. Opravdu super kočárek. Součástí pláštěnka. Cena 5.000 Kč, při rychlém jednání jsem ochotna se na ceně dohodnout. Malý velký kočárek - malý po složení, velký prostorem pro dítě. Díky nové zasunovací nápravě je nové tavo jedním z nejmenších takto prostorných kočárků na trhu. Chcete-li své dítě vozit v pohodlí, ale zároveň nemůžete obět... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Nuna tavo
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný pohodlný kočárek Nuna tavo 2021. Kočárek je lehce vyšísovaný a má běžné oděrky od skládání, ale tomu se v... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Nuna Tavo
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Krásný pohodlný kočárek Nuna tavo 2021. Kočárek je lehce vyšísovaný a má běžné oděrky od skládání, ale tomu se v... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Kočárek Espiro Next a vajíčko Cybex 3v1
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek šedé barvy značky Espiro Next a vajíčko Cybex. Kočárek je v dobrém stavu, používaný jen na rovných cestách. Do terénu jsme měli druhý. Drobné kosmetické vady, které nemají vliv na funkci. Pláštěnky jsme nikdy nepoužili. Zdarma přidám zimní fusak, beránk... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 000
 Kč
Kočárek Joie Crosster - trojkolka
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji tříkolový sportovní kočárek Joie Crosster. Kočárek je velmi stabilní, vhodný do terénu či na sport. Má funkční ruční brzdu, velká gumová kola, opravdu velký úložný koš pod kočárem. Prostorný vnitřek kočárku s polohováním nožiček i možnos... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Sportovní kočárek Riko Nuno
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Riko nuno, přidám k tomu zumní fusak Prestige floo for baby (PC 1500 Kč) málo pou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
TOP STAV Bugaboo Donkey 3 sourozenecky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam krasny sourozenecky kočárek v super stavu. Kočárek je velmi lehoucky,skladny,pohodlny. Má aretaci kol,nozni brzdu i nastavovaci rukojeť. Součástí je: ~ hlu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 000
 Kč
Dětský sportovní kočárek Lionelo, černý
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětský sportovní kočárek Lionelo, černý, pro děti do váhy 22 kg. Zadní velká kola, přední gelová otočná kola s aretací, celoodpružený, odnímatelné madlo/hrazdička, po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 490
 Kč
Kočárek ABC Design
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek ABC Design Salsa 4 Air. Jedná se o dvoukombinaci (hluboká korbička a sporťák). S kočárkem jsme byli moc spokojení. Dobře se řídí, je skvěle odpružený a má velká nafukovací kola. Stříšku je možné hodně stáhnout a obě korbičky jsou prostorné.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 500
 Kč
Kočárek pro dítě
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zachovalý kočárek pro dítě. Plně funkční, čistý.
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Nuna Pipa Next včetně základny
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám vajíčko Nuna Pipa Next včetně základny na Isofix. Kupovaná 08|23, tedy ještě v záruce. Moc pěkný stav, ale bohužel malý škrábanec na rukojeti. Opečovávala jsme ji, co to šlo. Nekuřácká domácnost, nebouraná! Přidám i nepadací deku, kterou jsem si nechávala síť. Využívali jsme když jsme měli studené auto ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Bugaboo Fox 1
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodam kocarek Bugaboo Fox 1 v dvojkombinaci korbička/sporťák. Kočárek je po se... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Dětský kočárek BRANO ecco - velká terénní kola
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětský kočárek BRANO ecco - velká terénní kola (všechna čtyři nafukovací), snadno ovladatelný v každém terénu. Pod kočárkem je prostorný úložný prostor, po obou stranách jištěný zipy (viz. na foto). Vajíčko se dá z celé konstrukce vyjmout a tím slouží i jako samostatné přenosné vajíčko, či autosedačka. Vajíčko má jemnou sklá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Sportovni kocarek Walker baby dreams
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam tento sportovni kocarek Kocarek ma predni aretacni penova kola ktera jsou potreba jen promazat Nabizim tak jak je nafoceny, bez nanozniku a plastenky, vhodny spise na chalupu Rukojet kocarku je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Kocarek valco snap 4
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam kocarek valco snap 4 s nafukovacimi koly. Stav viz foto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Kočárek 3v1. ABC design. Cobra
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý, pohodlný kočárek od narození. Autosedačka je také umístěna na kolečkách. Snadno se složí a celý kočárek se vejde do auta. Ke kočárku dodáváme deštník, stříšku, držák na pití a telefon. Všechny mechanismy v kočárku fungují. Také, pokud jej potřebujete roz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Gessline kočárek starorůžový- bez vad
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ve výborném stavu. Jety dvě sezóny, střídany s Thule. Maximální příplatkova výbava- viz fotografie. Původní cena 53.000,- vc autosedačky Recaro. Luxusní lehký skladný sportovní kočárek - čtyřkolka - se spojenou rukojetí s thermoregulační transportní taškou na miminko GESSLEIN C1-Lift, který Vám poslouží od narození Vašeho dítěte až do 3 let jeho věku – jiný kočárek již nebudete potřebovat. Ten... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30 000
 Kč
adaptéry Britax Go / Go Next pro Maxi Cosi vajíčko
Nabízím adaptéry pro Britax Go / Go Next kočárky na vajíčko Maxi Cosi Pebble (Plus) nebo Cabriofix. Osobně v Černošicích nebo Balíkovna +79 K... (více v detailu)
kočárek 3v1
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek zn.BexaNewIdeal kupovaný v r.2021, PC 13000kč. Vajíčko zn.Joie kupované zvlášť. Kočárek je v pěkném stavu, pouze pár škrábanců z běžného používání. Kola jso... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 400
 Kč
SLEVA! Kočárek NUNA MIXX Next trojkombinace 3v1
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Luxusní kočárek z prémiových materiálů nabízí dokonalý komfort dítěte. Obsahuje: - Korba se stíněním proti slunci, vnitřní výplň přírodní materiál s m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Sportovní BRITAX B-MOTION PLUS
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám použitý sportovní kočárek Britax. Kompletně výpravný, nafukovací kola, zvládne každý teré... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Vesta Firkon Swing
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Dětský kočárek Vesta Firkon Swing.Plná výbava,včetně držáku na pití.Velká kola,sportovní shrnovací střecha,moskytiéra,pláštěnka. Osobní převzetí v Ryb... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Prodám sportovní kočárek Graco Breaze Lite 2, černý
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nový, nevybalený sportovní kočárek značky Graco, model Breaze Lite 2 v černé barvě Osobní převzetí, nebo můžu za 100 Kč zaslat Kočárek dodám s fakturou a zárukou na 2 roky. Originálně zabalený. klíčové vlastnosti: kočárek schválený pro děti od narození do 22 kg nízká hmotnost pouhých 6,5 kg snadné skládání na velmi kompaktní rozměr průběžné nastavení sklonu do libovolné polohy velmi plochá poloha do lehu možnost nasazení autosedaček Graco bez použití adaptérů odnímatelné madlo velký a dobře přístupný košík 5bodové pásy s polstr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 699
 Kč
Britax B-Motion 4 Plus-téměř ve stavu nového kočárku
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Britax B-Motion 4 Plus Geometric Black, použitý jen párkrát (nestihli jsme už plně využít). Lehký hliníkový podvozek Kvalitní zadní odpružení pro plynulou jízdu Polohovací rukojeť Přední i zadní kola jsou vhodná do terénu a odolná proti proražení Několik naklápěcích poloh zad včetně úplného lehu pro novorozence Polohovací opěrka nožiček do několika poloh 5-bodový bezpečnostní pás s výškově nastavitelnými ramenními pásy Aretovací/otočná přední kola Velká zadní kola Kolečka s rychlým upínáním pro kompaktnější skládání Odnímatelná, nepromokavá boudička s ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Kočárek Valco Snap 4 limitovaná edice + pláštěnka proti dšti
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den. Prodávám kočárek v pěkném stavu, plně funkční, lehký, sem tam odřený, košíček zespoda má pár dírek (vyfoceno). Pěnová kola. Valco SNAP 4 je lehký, lze ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 600
 Kč
Sportovní kočár Britax
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Starší typ, kočárek obsahuje pláštěnku a fusak na ruce. Kočárek je plně funkční, stříška je vybledlá viz foto, má pár opotřebení. Al... (více v detailu)
Jihočeský kraj
899
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kola