Dětské smývatelné fixy

Prodáno
Moravskoslezský kraj
Centropen Baby Značkovač Značkovače pro děti od jednoho roku speciální nízký hrot pro maximál
Moravskoslezský kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

Deka a polštář do dětské postýlky
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zcela nový baby set, nepoužitý Deka 100x135cm. 250g Polštář 40x60cm 100g zn.Naturtex/ 100% polyester
Plzeňský kraj
299
 Kč
Kietla dětské sluneční brýle OurS'on s ouškami TOP stav
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětské brýle Kietla (okuliare) vel. 0 - 1 rok, farba baby blue, model OurS'on - s rozkošnými ouškami. Polarizační skla. U nás nenošené. Top stav, bez jakýchkoliv škrábanců či stop nošení. Prodávám se vším originál příslušenstvím - brýle, obal, textilní obal, gumička/šňúrka, návod. Osobní předání možné v Brně (ev. Trenčín, SR). Jedinečné díky své nerozbitnosti a ohebnosti, lehkému flexibilnímu rámu bez nebezpečných pantů a šroubů. Poskytují nejvyšší ochranu UV filtrů spolu s filtrem modrého světla v kvalitních polykarbonátovýc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Dětský zimní fusak (rostoucí), Winter Bag
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětský zimní fusak, používaný jen jednu zimu a né moc často (synovi byl 1 rok). Rozměry celého fusaku: 105cm výška a šířka 50cm. Po odepnutí prodlužovacího dílu výška 84cm. Spodní díl fusaku je odnímatelný a po odepnutí ho můžete samosta... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Dětský zimní fusak (rostoucí), Winter Bag
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětský zimní fusak, používaný jen jednu zimu a né moc často (synovi byl 1 rok). Rozměry celého fusaku: 105cm výška a šířka 50cm. Po odepnutí prodlužovacího dílu výška 84cm. Spodní díl fusaku je odnímatelný a po odepnutí ho můžete samostat... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Kietla dětské slunčení brýle 0-18 měsíců TOP stav
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětské brýle Kietla (okuliare) vel. 0 - 18 měsíců, farba tyrkysová, model Diabola. U nás nenošené, Top stav, bez jakýchkoliv škrábanců či stop nošení. Prodávám se vším originál příslušenstvím - brýle, obal, textilní obal, gumička/šňúrka, návod. Osobní předání možné v Brně (ev. Trenčín, SR). Jedinečné díky své nerozbitnosti a ohebnosti, lehkému flexibilnímu rámu bez nebezpečných pantů a šroubů. Poskytují nejvyšší ochranu UV filtrů spolu s filtrem modrého světla v kvalitních polykarbonátových sklech. Specifikace výrobce: - 10... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
399
 Kč
Dětský kufr na kolečkách Baby Shark pink
Krásný dětský kufr Baby Shark na kolečkách, s rukojetí. Rozměry V x Š x H: 44 x 30 x 12 NEPOUŽÍVANÝ, úplně nový. Cena je bez dopravy.... (více v detailu)
250
 Kč
Dětský kufr na kolečkách Baby Shark pink
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Krásný dětský kufr Baby Shark na kolečkách, s rukojetí. Rozměry V x Š x H: 44 x 30 x 12 NEPOUŽÍVANÝ, úplně nový. Cena je bez dopravy. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Dětská zábrana Baby Dan Premier včetně 3 prodloužení
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dětskou zábranu značky Baby Dan, včetně 3 prodĺoužení (dá se dále rozšiřovat dokoupeným rozšířením). Zábrana nevyžaduje žádné vrtání a je čistě přítlačná, takže nezanechává stopy na stěně ani na dveřích. Zábranu s prodloužením lze použít bez př... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Pastelky nové originál zabalené 12 ks
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
ergonomický tvar, tuha odolná vůči lámání Kvalitní barvy v ergonomicky tvarovaných pastelkách. Trojhranný tvar usnadňuje držení a extra m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
30
 Kč
nové pastelky trojhranné JUMBO oboustranné 24barev
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové pastelky Colorino kids trojhranné JUMBO oboustranné 24 barev. Kvalitní velké pastelky v ergonomickém tvaru pro správné držení. Extra měkké kreslení sytými barvami díky vysokému obsahu pigmentů. Tuha pastelky je lepená po celé délce - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Dětský plovací kruh pro miminka 1-2roky - nový
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Swimmways baby plovací kruh se síťovaným sedátkem a ochranným kloboučkem proti slunci pro miminka 1-2roky - nové , nepoužité. Originální balení. Předání po domluvě Ostrava nebo zaslání Zásilkovna. Popis: Vezměte své dítě do bazénu v dětském plováku SwimWays Baby Spring Float navrženým tak, aby poskytoval pohodlnější a bezpečnější vstup do vody. Je jediným plovákem do bazénu pro kojence s patentovanou vnitřní pružinou podél vnějšího okraje bazénu pro větší stabilitu. Tento pestrobarevný nafukovací plovák do koupele pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
nové pastelky trojhranné JUMBO oboustranné 24barev
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové pastelky Colorino kids trojhranné JUMBO oboustranné 24 barev. Kvalitní velké pastelky v ergonomickém tvaru pro správné držení. Extra měkké kreslení sytými barvami díky vysokému obsahu pigmentů. Tuha pastelky je lepená po celé délce - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Dětské sportovní kalhoty Pidilidi, vel. 116
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětské lehké sportovní kalhoty s bavlněnou podšívkou zn. Pidilidi. Velikost 116. Nošené jednu sezonu. Jen osobní odběr. Dětské lehké sportovní kalhoty s bavlněnou podšívkou, svrchní materiál z pevného voděodpudivého materiálu. Outdoorové kalhoty jsou odolné proti vodě, větru a odpuzují nečistoty. V pase jsou do gumy (efekt dvojitého pasu, vnitřní guma s logem Pidilidi) + šnůrka na stažení. Kalhoty jsou zatepleny bavlněnou podšívkou a jsou vhodné do chladnějších dn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Dětské fixy
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Cena za vše...
Středočeský kraj
500
 Kč
Skluzavka Big Baby Slide
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dětská skluzavka Baby z produkce německého výrobce BIG je určena pro děti od tří let. Skluzavka má oblé hrany a bezpečnostní protiskluzové schůdky, podél schůdků zvýšená madla, což zvětšuje bezpečnost hračky. Díky anti UV filtru zůstanou barvy stejně krásné celé roky. Baby BIG má plochu na klouzání dlouhou 118cm, má robustní konstrukci je mimořádně stabilní a vydrží bláznivé dětské dovádění. Kvalitní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Dětský kufr na kolečkách Baby Shark
Krásný dětský kufr Baby Shark na kolečkách, s rukojetí. NEPOUŽÍVANÝ, úplně nový. Cena je bez dopravy.
250
 Kč
Dětský kufr na kolečkách Baby Shark
Před 11 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Krásný dětský kufr Baby Shark na kolečkách, s rukojetí. Rozměry V x Š x H: 44 x 30 x 12 NEPOUŽÍVANÝ, úplně nový. Cena je bez dopravy. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Dětská skluzavka
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětskou skluzavku, V-150 D-220, staří necelé 2 roky, nepošk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Lehátko BEABA houpátko Up & Down III (PC 3.500 kč)
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám lehátko/houpátko BEABA houpátko Up & Down III Heather grey v TOP stavu. Používali jsme 8 měsíců, než se syn posadil. Bez něj si fungování s baby neumím ani představit. Ideálně osobní předání v Praze. Nastavení výšky díky patentovanému systému Up & Down - nastavení jen jedním stisknutím. Dítě se tak může aktivně účastnit rodinného života. Polohy slouží odpočinku nebo napomáhají pozornosti. Vysoká poloha šetří záda rodičů. Detaily: Ba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 350
 Kč
Matrace Dormeo do dětské postýlky
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím kvalitní matraci Dormeo Baby pro děti. Vyrobeno z prodyšné PU pěny Ecocell. Matrace je oboustranná - dvě úrovně tvrdost... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
školní aktovka pro prvnáčka MC NELL jednorožec
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mc Neill aktovka Jednorožec ERGO Light PLUS. vysoce kvalitní provedení,specializující se zejména na tělesné parametry malých dětí a aktovka je prvňáčkům co nejvíce přizpůsobena.Díky upínacím deskám a chytře řešenému interiéru je možné skládat těžké učebnice a knihy do zadní části aktovky, tak aby byly co nejblíže hřbetu vašich ratolestí. Váha se tak lépe rozloží a děti unesou obvyklé školní potřeby pohodlně a bez zdravotních rizik. vyhovuje všem předepsaným normám a je ideální pro školáky 1. stupně ZŠ. Vysoce kvalitní, navržená v Německu.Moderní a úzký tvar aktovky s pevným rámem pro stabilní strukturu je vyroben z prvotřídních nepromokavých materiálů, které zajistí, že barvy nevyblednou.Disponuje hlavní velkou komorou, které snadno obsáhne všechny učební pomůcky. V přední části je umístěno praktická kapsa na svačinu s menšími kapsami na mobil a jiné drobnější věci. Na bocích dvě kapsy šňůrkou stažitelné na láhev s pitím či jiné drobnosti. Dno aktovky je vyrobeno z pevného materiál... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Baagl značková Aktovka pro 1.-3. třídu za 190 Kč
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám používánou aktovku, je to ergonomická školní aktovka s vyztuženým tělem, vhodná od 1. třídy ZŠ., stála 2000 Kč, je 3 roky používaná, a stále v dobrém stavu, dcera uz nechce jednorožce a ruzovou barvu, uz je proste v puberte. Značka Baagl, s odnímatelnými odznáčky. Posuvný zádový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavení optimální polohy popruhů vzhledem k výšce dítěte. Ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy pro optimální přizpůsobení postavě. Aktovka disponuje novým vyklápěcím systémem otevírání, díky kterému se školák snadněji dos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
190
 Kč
Školní aktovka baagl Zippy fotbalista
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Úplně nová aktovka batoh! Včetně visaček! • Ergonomická školní aktovka s vyztuženým tělem, vhodná od 1. třídy ZŠ. • Posuvný zádový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavení optimální polohy popruhů vzhledem k výšce dítěte. • Ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy pro optimální přizpůsobení postavě. • Aktovka disponuje novým vyklápěcím systémem otevírání, díky kterému se školák snadněji dostane ke svým pomůckám přímo z lavice. • Uvnitř aktovky je průhledná kapsa na rozvrh a vnitřní organizér umožňující rovnoměrné rozložení... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 250
 Kč
Dětskou přilbu na kolo
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou přilbu na kolo velikost S, běžné stopy používání, dobrý stav viz foto. Osobní př... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
DĚTSKÁ AKTOVKA BELMIL + PYTLÍK NA PAPUČE,POUZDRO
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím dětskou aktovku BELMIL - SPORTCAR RACING + pouzdro, pytlík na papuče viz foto Info od výrobce: Stabilní a lehká školní aktovka vyrobená z kvalitního nepromokavého materiálu s ergonomicky tvarovanou a polstrovanou zádovou částí. určené pro děti od 6 do 10 let ergonomicky tvarovaná zádová část zesilněné plastové dno početní reflexní plochy a prvky veliká komora rozdělená na tři části přední kapsa s dvěma kapsičkami na drobnosti dvě boční kapsy na láhev s pitím plastová kapsička na rozvrh hodin na poklopu aktovky dvě samostatná poutka na přenášení a na zavěšení tašky snadno ovladatelný zámek Hmotnost: 900 g Nosnost: 7 kg Rozměry: 32 x 36 x 19 cm (š x v x h) Materiál: Polyester Stabilní a lehká školní aktovka s hravým dětským motivem vyrobená z kvalitního nepromokavého materiálu. Zesilněné plast... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní