Cybex Eezy S+

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek bez funkčních vad, pouze kosmetické na konstrukci. S podložkou a soft... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Přebalovací taška na kočárek BabyOno
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Prostorná taška na kočárek BabyOno Mnoho kapec, přebalovací podložka součástí tašky... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Kocarek golfky Cybex EEZY S+
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kocarek je v hezkem stavu, ma bezne skrabance od pozivani.. Plne funkcni. Ma navic pridelane madlo, ktere je mozno sundat. Velmi se nam osvedcilo aby... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Dětský kočárek MUTSY iGo Urban Nomad
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Co je v ceně: Hluboká korbička+ podvozek + sporťák Držák na pití+háčky na tašku+klipsy+pláštěnku a síťku proti hmyzu přidám. Lz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 800
 Kč
Sportovní kočárek Petite&Mars Street+ Air
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek limitované edice (vyrobeno jen 100 kusů krásné květinové stříšky), nafukovací kolečka. Kočárek koupený v září 2022, po jednom dítěti. Ve skvělém stavu, pouze běžné oděrky na konstrukci. V ceně - konstrukce, stříška, podložka ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 490
 Kč
Kočárek Hauck Rapid 4R Plus 2021
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím na prodej sportovní kočárek Hauck Rapid 4R Plus 2021 black,používaný necelé 2 roky. Po 1 dítěti. Kočárek ve velmi dobrém stavu, malinko vyšisovaná stříška a madlo,pár oděrkú,ničemu to nevadí. Vhodný do města,lehkého terénu,zvládne i kamínky... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Britax B-motion 4 plus + příslušenství
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek, dvojkombinace s příslušenstvím - korba + sporťák. Kočárek po 2 dětech, z nekuřácké rodiny. Běžné známky používání, drobné odřeniny, škrábance. Korba barvy , sporťák červený. Sporťák prostorný, vhodný i pro 3-4 dítě. Nosnost kočárku 22kg. Kočárek lze jednodušše složit do kufru auta. Sporťák lze sklopit do úplného lehu. Příslušenství: 2x Plášť... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 000
 Kč
Aesthetic přebalovací taška
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Taška na kočárek s odepínatelnou přebalovací podložkou :: Jedná se o propracovaný výrobek z kvalitních materiálů, splňující veškeré potřeby moderních rodičů. Taška se vyznačuje řadou praktických doplňků: 1. Jedinečný systém upínání Klik-cvak systém, variabilní s dalšími výrobky. (kliknete jednou rukou a nacvaknete všude tam, kde p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Podložka do kočárku zn. Hajan
Před 1 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Oboustranná podložka do kočárku Thule + krytka na držadlo
Liberecký kraj
200
 Kč
Thule Urban Glide 2
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek Thule Urban Glide 2, kupovaný nový v roce 2020. Odvozili jsme v něm dvě děti, ale kromě provozních škrábanců a natržené síťky (lze přišít) je stále v pěkném stavu. Kočá... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500
 Kč
Přebalovací taška Badabulle
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Badabulle organizer na kočárek Easy Travel přebalovací taška. Může být připevněn ke koč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Kočárek PegPérego BOOK S +autosedačka +základna k autosedačc
Kočárek PegPérego BOOK S +autosedačka +základna k autosedačce Prodám kočárek PegPérego BOOK S šedé barvy, užívaný cca 3 měsíce. Kočárek je ve výborném stavu, ježděný minimálně. Korbička je prostorná, se sluneční clonou, síťkou proti hmyzu, která se rozloží po odepnutí zipu na sklopné stříšce. Uvnitř korbičky polohovatelné dno. Korbičku lze umístit po i proti směru jízdy. Podvozek kočárku je vyrobený z hliníku, proto je c... (více v detailu)
4 500
 Kč
Trojkombinace Patron
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Patron po 2 dětech, zachovalý, po servisu u výrobce, malá vada na autosedačce ale nebrání v provoz... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Kočár TFK Sport 2018
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek TFK Sport 2018 je po kompletním servisu (autorizovaný servis Babypoint) s novými brzdami. Velká kola 16" projedou každý terén, kočár je výrobcem doporučen na běh, kolečkové brusle,.. přední kolo je pevné,prave pro bezpečnost při sportu a outdoorových aktivitách. Možnost přední pevné kolo vyměnit za otočné dvou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
BabyDesign Husky - dvojkombinace
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek dvojkombinace po 1 dítěti: - korba pro miminko i sporťák - zimní fusak do sporťáku - rukávníky - 2 přebalovací podložky - pláštěnka pro korbu i pro sporťák - nánožník - přebalovací kabela ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Kočárek INGLESINA (typ APTICA SYSTEM DUO)
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Součástí kočárku je odpružený podvozek Comfort ergo bike (nafukovací kola, vhodný do terénu) a dvě korbičky (hluboká korba a sportovní sedačka) v barvě tailor denim. Klasická hluboká korba má rozměry 79x37cm (je vhodná i pro větší miminka, v zimně se vejde fusak), uvnitř je matrace a podložka Welcome Pad (vhodná pro novorozence). Součástí je i stojan Stand Up, na který lze korbu um... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
3v1 kočárek Inglesina + řada doplňků pro chladnější období
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Inglesina, hluboký kočárek, kdy dítě leží v kočárku, je upravitelný na sportovní kočárek po odejmutí korby, kdy má dítě opřené záda a sedí, dále pak je zde samostatná autosedačka Inglesina, která se dá také umístit na konstrukci hlubokého kočárku či upevnit do automobilu, fusak pro chladnější obdo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Kočárek Joolz Day+
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám náš milovaný kočárek Joolz Day+, kupovaný na konci roku 2020. Po dvou dětech, sportovní část používána málo. Ke kočárku přidáme v ceně autosedačku Cybex Aton 5, originální adaptéry, isofix základnu s chráničem na sedačku, zrcátko k autosedačce, sluneční clonu Joolz, držák na ... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Cybex Priam 2019
Kočárek používaný cca 3,5r, ale v dobrém stavu. Madla top stav, konstrukce lehké oděrky z používání. Taška... (více v detailu)
8 500
 Kč
Kočárek dvojkombinace baby design
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek dvojkombinace baby design. Po jednom dítěti. Ke kočárku je zimn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
MOON Nuova Air 2024 Design
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek MOON Nuova AIR Design 2021 Black - dvojkombinace Po jednom dítěti Fusak na zimu jak do sporťáku tak do v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Valco Snap 4, nafukovací kola
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám kočárek značky Valco Snap 4 sport. Kočárek má nafukovací kola a je vybaven plně sklopným sedadlem s neomezeným počtem pozic, složení kočárku je možné jedním pohybem - kolečka jsou odnímatelné, pomocí centrálního tlačítka je jednoduše složíte - na zadní části opěrky jsou umístěny dvě kapsy, které lze srolovat, čímž se odkryje síťové okénko přes které cirkuluje vzduch v kočárku - ultralehký podvozek, váží jen 6,6 kg - nosnost kočárku do 20 kg - konstrukce sedadla umožňuje větší volnost poh... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 000
 Kč
Kočárek Noordi Sole II
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Set obsahuje: podvozek NOORDI Sole II + sportovní sedačku + hlubokou korbu + přebalovací tašku + držák na pití + velký nákupní košík + pláštěnku + integrovanou moskytiéru. Podvozek spolehlivý a kompaktní hliníkový podvozek se snadným systémem skládání otočná přední kola s aretací kvalitně odpružená přední i zadní kola bezúdržbová kola plněná speciálním gelem výškově nastavitelná rukojeť potažená eko kůží nožní brzda zadních kol reflexní prvky na kočárku zvyšují bezpečí za snížené viditelnosti Hluboká korba lehká korbička s držadlem pro přenášení korbičku možno umístit po i protisměru jízdy vnitřní potah ze 100% bavlny možnost nastavení větrání ve spodní části korbičky vyjímatelná kokosová matrace nastavitelná opěrka zad pod matrací korbičky stříška s možností větrání zateplený nánožník se zipem pro snadný přístup k dítěti integrovaná síťka proti hmyzu při položení korbičky bez podvozku na pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Kočárek dvojkombinace ZOPA MOVE
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kočárek vytepovaný, vše funkční, jen někde je škrábanec od běžného používání, viz.foto. Stříšky vybledlé od sluníčka. Kupovaný v roce 2019 ve Funbaby, v roce 2021 servisovaný. Sporťák lze používat proti směru i... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Dvojkombinace Firkon
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám po synovi kočárek Firkon,chrom podvozek,prostorná korbička, držák na pití, pláštěnka, síťka p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 000
 Kč
Dětský kočárek
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek značky ALU WAY po dvou dětech zachovalý akorát trochu potrhaná korbička u nohou dítěte a ro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Přebalovací podložky