Komplet kočárek 3v1 včetně vajíčka a fusaku

Prodáno
Středočeský kraj
Prodáme komplet kočárek Xlander, tzv trojkombinace - tedy korbička pro miminko, která je sundavací a nasadit můžete sportovní variantu pro větší dítě, která může být orientovaná dopředu nebo dozadu. Včetně všech těch doplňků, které k tomu jsou - všechny ty stříšky, plachty a přikrývky. Dále k tomu přímo v sadě tzv vajíčko - autosedačka, která se ale taky dá připevnit na podvozek a jezd
Středočeský kraj
1 800
 Kč

Podobné inzeráty

Dětský kočárek Jáne - 3v1 kombinace
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kočárek Jane 3v1 kombinace - autosedačka, hluboká korba a "sporťák" s nánožníkem (sporťák je polohovatelný až do lehu), originál pumpička, pláštěnka na korbu i... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Kočárek 3v1 + fusak
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek RIKO trojkombinaci po dceři, která ho využívala prvních 6 měs pak jsem dostala jiný od manžela jako dárek. Minimální známky užívání Klidně odešlu podrobnější video + Fusak který jsem kupovala nový zv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 300
 Kč
Kočárek trojkombinace 3v1 Riko Basic
Před 4 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dětský kočárek značky Riko Basic 3v1. Kočárek po dvou dětech. Zn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 990
 Kč
3v1 kočárek Inglesina + řada doplňků pro chladnější období
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Inglesina, hluboký kočárek, kdy dítě leží v kočárku, je upravitelný na sportovní kočárek po odejmutí korby, kdy má dítě opřené záda a sedí, dále pak je zde samostatná autosedačka Inglesina, která se dá také umístit na konstrukci hlubokého kočárku či upevnit do automobilu, fusak pro chladnější obdo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Zimní fusak Emitex - Monti 3v1
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní zimní fusak pro děti od 0 do 4 let, který roste s dítětem. Délka fusaku je 125 cm, po odepnutí spodního nánožníku je fusak zkrácen na 85 cm. V dobrém stavu. Barva černo-modrá. Prodám za 650 Kč.... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Kombinovaný kočárek 3v1 Kinderkraft Prime
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám použitý kombinovaný kočárek 3v1 Kinderkraft Prime, kompletní příslušenství, ve velmi dobrém stavu, čistý, s drobnými provozními oděrkami na podvozku, plně funkční. Osobní předání v Olomouci. Odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=dRj8-Ce5ZY0 https://www.babyplace.cz/kombinovany-kocarek-kinderkraft-prime/ V záruce u Alza cca do 21.8.2024, faktura. Vlastnosti: Kinderkraft kočárek Prime s autosedačkou Kinderkraft MINK Efektivní tlumicí systém pro jízdu na obtížném terénu-snížení síly působící na páteř dítěte Velmi velká nafukovací zadní kola s průměrem 30 cm. Velká hluboká korbička pro pohodlnou polohu vleže s 3 polohami opěradla a velmi měkkou matrací Sportovní nástavba lze nastavit po i proti směru jízdy. Otočná, nafukovací přední kola, která mohou být uzamčena pro přímou jízdu, Integrovaná sluneční stříška chrání před sluncem, větrem a deštěm Teleskopická rukojeť s hladkým výškovým nastavením od 85cm do 108 cm 4 polohy sportovní nástavby Snadný a kompaktní skládání Refl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 900
 Kč
Kočárek trojkombinace Jane muum + příslušenství, fusak
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám praktický, moderní, multifunkční a plně vybavený, přesně takový je kombinovaný kočárek Jane Muum + Micro + Koos. Trojkombinace obsahuje následující části: - sportovní kočárek Muum - hlubokou vaničku Micro - autosedačku Koos Sportovní kočárek Muum je plně funkční kočárek, který si Vás získá - svou lehkou použitelností a pohodlnou jízdou. Kočárek má možnost: Sportovní verzi obrátit jak ve směru, tak i v protisměru jízdy. Dítě má tak možnost jet ve směru jízdy a vidět z kočárku. U vajíčka je měkká... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 990
 Kč
Kočárek Espiro Next 2v1
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyrkysový kočárek Espiro Next ve výborném stavu, korbička + sporťák. Nastavitelná výška madla/řidítek. Velký úložný prostor pod kočárkem. Střecha má dvě úrovně stažení kvůli slunci a větru, UV clonu a integrovanou síťku proti hmyzu. Ke korbě i sporťáku je pláštěnka, dále fusak, cestovní taška s popruhem a přebalovací podložka. Ke kočárku můžete dostat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400
 Kč
Kočárek Joolz Day 3 - trojkombinace
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek kupovaný v Trendy baby v listopadu 2020. Ježděný byl 2 roky a od te doby byl odstavený, jelikož jsme pořizovaly sourozenecký kočárek. Kočárek má běžné oděrky od skládání do auta. Nyní prodáváme jako trojkombinaci. Kočárek s korbičkou, sportovním sedátkem a autosedačkou Nuna Pipa next (jedná se o nejlehčí autosedačku, která váží pouhá 3kg a má clonu proti sluníčku) + základna do auta. A... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 990
 Kč
Jarní fusak 3v1 do kočárku
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Má otvory na pásy do sporťáku, lze také rozepnout úplně jako deka.
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Sportovní kočárek TFK JOGGSTER 3 III.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den. Prodám sportovní kočárek TFK joggster 3.Lehké oděrky, poškození viz foto které nebrání užívání. Přidám pláštěnku místy trhlou, poškození zohledněno v c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Kočárek Roan Bass Next
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodáme kočárek značky Roan Bass Next Moonless Mood v záruce do 02.12.2024. Nabízený kočárek je ve výborném stavu, nese pouze známky běžného opotřebení způsobeného skládáním a potah je trochu vyšisovaný od slunce. Dále je vyčištěn a servisován v místě prodeje. Byl používán naší princeznou jako sekundární, více praktický kočárek, k Cybex Priam Rose Gold, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Hluboký kočárek Kunert Lazzio antracitový
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pouze korbička!!! Není k tomu vajíčko ani sporťák. Nechtěli jsme kombinace. Prodáváme krásný kočárek s opravdu velkou korbou. Syna jsme v něm vozila 7 měsíců. Super je i nánožník, který když hodně fouká, prší, sněží je možné připnout ke stříšce. Základní informace o kočárku: vhodný do města a lehkého terénu vyroben z kvalitní t... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 300
 Kč
Nový komplet kočárku Seed Papilio Copper BRITAX RÖMER
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový mega komplet kočárku Seed Papilio Copper BRITAX RÖMER s dokladem a zárukou. Cena je pevná. Doprodej skladu. Kočárek SEED PAPILIO v sobě snoubí maximální mobilitu, kvalitu a stylový design. Je to ideální společník pro všechny rodiče a děti díky svému ultra-plochému skládacímu mechanismu. Složený podvozek se vejde i do velmi malého auta. Konstrukce kočárku v sobě spojuje čistotu, funkčnost a dlouhověkost. Ergonomické sportovní sezení ve tvaru kokonu, navržené ve spolupráci s fyzioterapeuty, je ideální pro správný vývoj dětského těla. Kromě pohodlí je také velmi praktické. Dá se využít jako jídelní židlička. Kočárek přistavíte v poloze proti směru jízdy ke stolu a zasunete rukojeť. Ta se změní v madlo a dítě může sedět v kočárku pohodlně přímo u stolu. Komplet od narození do tří let Kosterní soustava dětí se neustále vyví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 990
 Kč
Zimní fusak Emitex - Monti 3v1
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní zimní fusak pro děti od 0 do 4 let, který roste s dítětem. Délka fusaku je 125 cm, po odepnutí spodního nánožníku je fusak zkrácen na 85 cm. V dobrém stavu. Barva černo-modrá. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Kočárek Tudore Trapper + vajíčko Recaro
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dvojkombinace - hluboká korbička + sporťák značky Tudore Trapper. K tomu autosedačka -vajíčko značky Recaro + adaptér na autosedačku, aby se dala nasadit na podvozek. Kočárek světle šedé barvy ve velmi dobrém stavu (pouze vyměněn jeden cvoček na nánožníku - viz. foto, odřená konstrukce podvozku), součástí nánožník na hlubokou korbičku i sporťák, pláštěnka a moskytiéra, dál... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč
Set kočárku s autosedačkou Mothercare Journey
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Set kočárku a dětské autosedačky/vajíčka. Velmi málo používané, prakticky jako nové. Kolečka vypadají tedy více ojeté, protože jsou z velmi měkkého materiálu. Autosedačka skupiny 0+ (do 13 kg) je jen na pásy a proti směru jízdy. Dá se vložit do kočárku pomocí dodaného adaptéru. Kočárek má korbičku asi do 9 kg, která se dá zkonvertovat na sportovní sezení do 15 kg po směru i proti směru jízdy.... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 999
 Kč
Kočárek sportovní značky Britax
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek fialové barvy značky britax b agile. Jedná se o trojkolku, přední kolečko má aretaci. Dále má kočárek polohovatelná záda (sed-leh), polohovací stříšku, která lze na léto i rozepnout a je tam síťka, čili hezky větrá a není v kočárku vedro . Samozřejmostí je pětibodový pás na připoutání dítěte v kočárku a madlo . Vzadu u řidítka je prostorná kapsa na zip, kam lze ledacos schovat. Dalším úložným prostorem je koš pod kočárkem. Součástí prodeje je nánožník originál značky britax, pláštěnka (neoriginální,ale na kočárek sedí), rukávník... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Kocarek 3v1 Hauck
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Trojkombinace kocarku od Hauck. Nami koupeny již z druhé ruky ale nami nakonec nevyužitý.Kocarek se skládá z hluboké korbicky která je v velmi dobrém stavu a nenašla sem žádné vady.Sportovni sezení má vytržené nitě viz foto.Take... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
MUUVO Kočárek kombinovaný Quick SE 2 Chromium black set 2v1
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
MUUVO Kočárek kombinovaný Quick SE 2 Chromium black set 2v1 Použitý 6měsíců - vy výborném stavu! Nekuřácký a čistý!:) První majitel, jedno dítě! Quick SE 2 je nová edice nejprodávanějšího modelu MUUVO s ještě více vylepšeními a komfortními prvky v kombinaci s krásným designem, který navazuje na moderní trendy. Barevná řada má nový vzhled Chromium Black, kde je černá látka v kombinaci s černým lemováním z ekokůže a tmavými chromovanými dekorativními prvky. Kočárek Quick SE 2 je vybaven perforovanou opěrkou zad, která poskytuje adekvátní ventilaci, stejně jako systém nastavení výšky stříšky, díky kterému kočárek bude vozit i vyšší děti. 5-ti bodové popruhy jsou obohaceny o magnetickou přezku, která usnadní jejich rychlé upevnění. Prostorná korbička se systémem Memory Buttons, vestavěná moskytiéra a sluneční clona na zip, obojí lze namontovat přímo na rám a na přídavné výškové adaptéry. Kromě pohodlného skládacího systému, nastavitelné rukojeti a velkého, uzavřeného nákupního košíku, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 500
 Kč
Fusak do kočárku Lodger
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Fleecový fusak se skládá ze dvou vrstev, které lze v závislosti na ročním období používat dohromady či odděleně. Fusak má na zadní straně otvory pro 5bodové bezpečnostní pásy. Ty se dají uzavřít pomocí... (více v detailu)
Zlínský kraj
350
 Kč
Kočárek 3v1 Rafpol Largo
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek Rafpol Largo 3v1.Lehká manipulace. Potah kočárku je vyroben z velmi odolného, ale zároveň dobře prodyšného materiálu, který je také velice dobře omyvatelný. Kočárek obsahuje: Konstrukci Hlubokou korbičku Sportovní sedák Přenosnou tašku na rukojeť Moskytiéru a pláštěnku ( korbička i sportovní sedák) Autosedačku, adaptér na autosedačku. Držák na láhev. Technická specifikace: Nastavitelná rukojeť Polohovatelná záda ve sportovní části Polohovatelná matrace v hluboké korbičce Nastavitelný nánožník u sportovní části 5-bodové bezpečnostní pásy možnost nastavení tuhosti odpružení – z... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000
 Kč
Noordi Sole II 3v1
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek trojkombinace - vajíčko, korbička a sporťák. VÝHODY: - skvělý kompromis do města i mírného terénu (například polňačka). Větší kola nezapadavaji ani se nezasekavaji v dírách. Lze je zaaretovat, aby se otáčely či ne. Zároveň se suprově vejde mezi všechny regály, je to úplně ideální velikost. - Sporťák se dá dát až do přímého lehu, takže je vhodný, pokud dítě v kočárku usne. Navíc jde dá po i proti směru jízdy. - Korbička je opravdu velikánská, vejde se do ní se skrcenymi nohami i dvouleté dítě. Zároveň je dobré vyteplena i větraná, takže do zimních měsíců výborná. Je také dostatečně hluboká. - - Dobré odpružení na houpání i kvrdlani k uspání dítěte. - Je moc dobře skladný, snadno obsluhovatelny. Používaný stav- vzory největších vad nafoceny - trochu vysisovana barva korbiček, poslední foto ošoupaná látka. Díry na spodním látkovém nosiči ošoupané od kol - jsou velké, nejsou zatím skrz, ale těžké věc... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 499
 Kč
Prodám kočárek Raf-pol 3v1
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kočárek 3v1 byl zakoupený v 7/2020 já osobně jsem byla s kočárkem maximálně spokojená ke kočárku je síťka proti hmyzu a pláštěnka přidám zakoupený rukavnik ten je v černé barvě původní cena kočárku byla 10 000kc Dceru jsem v kočárku vozila do 1,5 roku .Kontaktujte jen vážný zájemci. Při rychlém jednání sleva. Pouze osobní odběr ...... HLUBOKÁ KORBA Nastavitelná opěrky zad Boudička s rukojetí a moskytiérou vzadu na boudičce Dvouvrstvé podšití ze 100% bavlny! Nánožník Možnost montování po i proti směru jízdy SPORTOVNÍ SEDAČKA Možnost montování po i proti směru jízdy Plynule nastavitelné opěradlo Vícestupňová regulace boudičky s ventilací Nastav... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 000
 Kč
Kočárek Camarelo 3v1
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, prodám kočárek značky Camarelo 3v1. Součástí kočárku je autosedačka, sporťák, taška na koč... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky