Next Espiro 2v1

Prodáno
Moravskoslezský kraj
Prodám tmavě modrý kočárek Next Espiro 2v1. Používaný, ale ve velmi dobrém stavu. Součásti: Hluboká korba (+ pláštěnka, matrace), sportovní korba (+nánožník, pláštěnka), podvozek s košem (+pumpička na kola), taška na kočárek, zimní rukávník (dokupován zvlášť). Veškeré součásti kromě podvozku jsou zcela bez poškození. Podvozek nese známky používání a skládání do auta, jsou na
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek Espiro Next 2v1
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyrkysový kočárek Espiro Next ve výborném stavu, korbička + sporťák. Nastavitelná výška madla/řidítek. Velký úložný prostor pod kočárkem. Střecha má dvě úrovně stažení kvůli slunci a větru, UV clonu a integrovanou síťku proti hmyzu. Ke korbě i sporťáku je pláštěnka, dále fusak, cestovní taška s popruhem a přebalovací podložka. Ke kočárku můžete dostat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400
 Kč
Kočárek Espiro Next
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Espiro Next - dvojkombinace. Po jednom dítěti. Výbava - pláštěnky, síť... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Kočárek Dorjan + vajíčko Be safe izi go
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Dětský kočárek Dorjan = hluboká a sportovní korba Příslušenství: taška, pláštěnka, moskytiéra, ada... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
X-Lander X-move 2v1
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek X-Lander X-move Azure grey 2v1 - odpružený podvozek, na který dáte hlubokou korbu nebo sportovní korbu. Velký úložný prostor pod korbou (nosnost až 15 kg) Šedá barva s bledě modrými doplňky. Zabudované osvětlení. Sporťák se dá sklopit do úplného lehu a korba může být popředu i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300
 Kč
Kočárek Tudore Ranger 2v1
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek dvojkombinaci - hlubokou korbu a sportovní verzi. Ke kočárku jsou i doplňky - přebalovací taška, nánožníky na obě verze, síťka proti hmyzu, pláštěnka, d... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Kočárek X-Lander X-move 2v1
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek X-Lander X-move Azure grey 2v1 - odpružený podvozek, na který dáte hlubokou korbu nebo sportovní korbu. Velký úložný prostor pod korbou (nosnost až 15 kg) Šedá barva s bledě modrými doplňky. Zabudované osvětlení. Sporťák se dá sklopit do úplného lehu a korba může být popředu i pozadu. Ke kočárku přidám i ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300
 Kč
Kočárek Espiro Miloo
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám používaný kočárek od ledna, aktuálně tedy 9 měsíců ježděn. Hluboká korba má adaptéry na vyvýšení Ke kočárku 2 tašky, 2 síťky proti hmyzu, 2 pláštěnky, držák na pití, fusak na jaro/pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Kočárek 2v1 Jasmine Bennetta Soft - světle šedý
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dvojkombinaci kočárku Jasmine - hluboká korba + sporťák v krásném stavu po 1 dítěti včetně vybavení (taška, pláštěnka, s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Kočátek Espiro Next
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam kocarek zn. Next Espiro, barva tyrkysova melange. V peknem stavu, po jednom diteti. Drobna odreni z bezneho provozu, u nakupniho kosiku kousek prostrihnute latky (pri strihani cedulky)-na funkci nema zadny vliv. U sportovni verze nelze polohovat operku nohou. Zohledněno v ceně. Soucasti plastenka, prebalovaci taska, nanoznik, fusak... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 000
 Kč
Cybex Flowers Grey
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodávám dvojkombinaci kočárku Cybex Priam 4.0. 2022. Podvozek v barvě Matt Black. Hluboká korba - sportovní sezení v designu Symple Flowers Grey. Kočárek byl zakoupen v roce 2022 v obchodě Vanda Store. H... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 000
 Kč
Kočárek Espiro Next ve výborném stavu po 1 dítěti
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek Espiro Next. Kočárek je ve výborném stavu, málo používaný, bez viditelných známek opotřebení. Součástí kočárku je: hluboká korba Sportovní nástavba fusak Emitex originální fusak adaptéry... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek Neonato
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Neonato Puro NeoPop Lollypop, používaný 6 měsíců. Sportovní verze nepoužívaná vůbec. Součástí balení je: Hlubok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Kočárek Baby Merc Faster 3 Style 2017 + autosedačka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Prodám kočárek Baby Merc Faster 3 Style 2017 + autosedačka Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Snadná manipulace, lehký rám a skvělý design. Výbava: ná... (více v detailu)
5 000
 Kč
Jak NOVY Bugaboo Donkey 5 duo
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sourozenecký kočárek Donkey 5 nejnovější řada v top stavu. Málo použitý s minimálními známkami opotřebení. Kočárek má 2x sportovní sedačku, 1x hlubokou korbu a boční koš. Součástí jsou také 2 pláštěnky. Je skvěle o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
ABC Viper 4
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárku ABC Viper 4 mountain Hluboká korba používána rok, sportovní korba 8 měsíců U hluboké korby i sportovní možné prodloužení stříšky. Obě korby jdou dát po směru i proti směru jízdy. Sportovní korba lze dát do úplného lehu i sedu Součástí: autosedačka s adap... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
ABC Design Salsa 4 Air asphalt 2020
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek 3v1 ABC Design Salsa 4 Air asphalt 2020. - hluboká korba, sportovní korba + autosedačka - adaptéry na autosedačku - taška na kočárek + termo láhev + kapsička (peněženka) - Reemy držák na pití - moskytiéra - nánožník na sportovní korbu - klínek do hluboké korby... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 900
 Kč
Cybex Priam Spring Blossom - trojkombinace
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Cybex Priam Spring Blossom s podvozkem rosegold ve výborném stavu: - hluboká korba - sportovní sezení - autosedačka vč. is... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 000
 Kč
Kočárek Bugaboo Cameleon 3
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Bugaboo Cameleon 3 po 2 dětech. Hluboká korba + sport... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Stav NOVÉHO Bugaboo Donkey 5 duo
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sourozenecký kočárek Donkey 5 nejnovější řada v top stavu. Málo použitý s minimálními známkami opotřebení. Kočárek má 2x sportovní sedačku, 1x hlubokou korbu a boční koš. Součástí jsou také 2 pláštěnky. Je skvěle o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Kočárek INGLESINA (typ APTICA SYSTEM DUO)
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Součástí kočárku je odpružený podvozek Comfort ergo bike (nafukovací kola, vhodný do terénu) a dvě korbičky (hluboká korba a sportovní sedačka) v barvě tailor denim. Klasická hluboká korba má rozměry 79x37cm (je vhodná i pro větší miminka, v zimně se vejde fusak), uvnitř je matrace a podložka Welcome Pad (vhodná pro novorozence). Součástí je i stojan Stand Up, na který lze korbu um... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Prodám kočárek Babylux Roso 3 v1 v mint barvě
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek po jednom dítěti.Jedná se o trojkombinaci.Kočárek kárka a autosedačka lze připevnit na konstrukci oběmi směry.Kočárek je odpružený a má velká drátěná kola.Do terénu perfektní.Kočárek mám na půdě proto ilustrační foto.Kočárek je v dobrém stavu. Obsahuje: Hluboká korba s nánožníke... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Cybex Priam 3v1
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Cybex Priam 2021 soho grey 3v1 podvozek sportovní sezení, hluboká korba a vajíčko aton 5. Adaptéry na podvozek pro V... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 999
 Kč
Kočár 2v1 BabyLux Queen
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kočár Babylux Queen 2v1. Po jednom dítěti, dobrý stav, vše vyčištěné a vyprané. Nese běžné známky používání (sem tam nějaký malý škrábanec na konstrukci). Při čištění se zabarvilo a popraskalo dno v hluboké korbě, na funkčnost to nemá vliv, při používání není ani vidět (je to schované pod mantinelem). Ke kočárku je původní pláštěnka, síťka proti hmyzu a taška. Naví... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
BUGABOO CAMELEON 3 ČERNÝ
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
BUGABOO CAMELEON 3 ČERNÝ Kočárek do provozu 2013, komplet hluboký vč. sportovní úpravy, komplet černý vč. nové boudičky a potahu na hluboký kočárek (oranžové barvy), nástavec pro a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Kačárek joolz day 2 dvojkombinace
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodam kocarek Joolz Day 2 dvojkombinaci v dobrem stavu po jednom diteti. Kocarek ma bezne znamky pouzivani. V ce... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky