Kočárek pro holčičku Dorjan 2v1

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Dorjan Comfort - dvojkombinace. Pohodlný, prostorný a velmi praktický kočárek. Obě variany jsou skvělé jak na léto tak na zimu. V ceně pláště... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám kočárek troj kombinace po dvojčatech
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek troj kombinace po dvojčatech Dorjan ke kočárku jsou jarní a zimní fusaky
Pardubický kraj
Neuvedeno
Kola z kočárku Dorjan
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám přední i zadní kola z kočárku Dorjan za 300Kč/kus + zasilkovna.
Olomoucký kraj
300
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 (pro dvojčata)
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od slunce) -... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
TROJKOMBINAČNÍ KOČÁREK DORJAN DANNY
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
prodám zachovalý trojkombinační kočárek dorjan danny. hluboká korbička má zvedací zádíčka-nánožník sportovní verze je polohovací až do lehu-ná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 499
 Kč
Kočárek Dorjan Prestige
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dvojkombinace Dorjan Prestige po třech dětech, taška, pláštěnka. Sporťák málo používaný.
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Kočárek MOON Nuova AIR 2021 - Black dvoj
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek MOON Nuova AIR Design 2021 Black - dvojkombinace. Fusak na zi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
trojkombi kočárek DORJAN Prestige a židle Caretero Bistro
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek DORJAN Prestige P2 Harmony 2016, kočárek po dvou dětech, běžné známky používání, bez poškození, vše funkční, čistý, krásný. Různá variabilní nastavení sklonu, zastínění, adaptéry na vají... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Fusak do kočárku G-mini
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak do kočárku zn. G-mini, barva hnědá s ulitami. Prodlužovací, odepínatelný náno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Kočárek Dorjan Prestige P2
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Dorjan Prestige P2 - dvojkombinace (velké korbičky) - taška ke kočárku - pláštěnka a síťka proti hmyzu - obaly na kola - silikonový olej na promazávání koleček - obal na lahev - na povlaky (jeden z nich zn.Emitex) - podzimn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Kombinovaný kočárek Dorjan Basic Comfort, Autosedačka Cybex
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Předání je možné Plzeň mebo Přeštice kočárek DORJAN Basic Comfort + hlubokou korbu + sportovní nástavbu + nákupní košik + nánožník na sportovní kočárek i hlubokou korbu + tašku na rukojet v barvě kočárku + univerzální pláštěnku na hlubokou ko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Dětský kočárek Camarelo Carera New
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek v perfektním stavu, pohodlný, bezpečný, kvalitní.
Jihočeský kraj
5 990
 Kč
Prodám kočárek a dětskou vanu
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám trojkombinovaný kočárek a dětskou vanu. Kočárek i vana jsou po jednom dítěti v dobrém sta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 300
 Kč
Kombinovaný kočárek JEDO Trim
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dětský kombinovaný kočárek JEDO Trim. Součástí kočárku je hluboká korba, sportovní sedačka, podvozek, skládací košík, taška na rukojeť, moskytiéra, pláštěnka, nánožník, zimní vložka, rukávník. HLUBOKÁ KORBA: - polohovatelná opěrka zad - stříška s větráním ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Kočárek CAM Pulsar - trojkombinace
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodáme kočárek CAM Pulsar - trojkombinace. Ke kočárku je závěsná taška, rukávník, plachta na kočárek a manuál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800
 Kč
Kočárek Tinum Upline
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci kočárku značky Venicci Tinum Upline v barvě Classic Grey, kupovaný 3/2023. Kočárek využívaný až v červnu. Hluboká korba používána cca 8 měsíců a sporťák nebyl použit ani jednou ( stále originálně zabalený ). Na konstr... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
kočárek pro dvojčata DORJAN TWIN QUICK
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ráda bych poslala dál kočárek Dorjan twin Quick 2v1. Kočárek je "z druhé ruky" používali jsme pouze hluboké korby. Kočárek je plně funkční, udržovaný, na konstrukci je poškrábaný od skládání do auta. Konstrukce ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Kočárek 2v1 nebo 3v1 Baby Merc Zippy Q
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám super odlehčený kombinovaný kočárek 2v1 nebo i 3v1 Baby Merc Zippy Q. 2v1 - korbička a sporťák cena: 5500 Kč nebo 3v1 - korbička, sporťák a autosedačka s adaptéry na kočárek cena: 6500 Kč. Cena samostatné autosedačky 1300 Kč. Autosedačka je vhodná pro děti od 0-9 kg. Kočárek má prostornou korbičku a sportovní verzi 2v1. Autosedačka lze nasadit na podvozek kočárku adaptéry verze 3v1 -byla dokoupena samostatně. lehká hliníková konstrukce rámu výškově nastavitelná rukojeť z eko kůže velká nafukovací ložisková kola odpružení všech kol, přední otočná kola s aretací, brzda blokující obě zadní kola prostorná hluboká korbičk... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
Tmavě modrý kočárek - trojkombinace
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tmavě modrý kočárek trojkombinace - italská značka Foppapedretti Myo: a) autosedačka "vajíčko", b) velká hluboká vanička, větrací otvory v boudičce kočárku, c) sporťák = sportovní část s možností otáčení o 360°, tedy dítě sedí tak,že se dívá na vás nebo otočíte kočárek a může se dívat dopředu, polohování opěrky zad, bezpečnostní pásy. Plus: Taška. Nafukovací zadní kola a otočná přední kola. Nabízím i obaly na kolečka - když se kočárek nechává, např. po procházce venku, v interiéru. Nabízím pláštěnku na kočárek + síť proti hmyzu. Kočárek je po 1 dítěti. Je vhodný spíše do města. Je... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Kočárek Maxi cosi Mura
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Maxi Cosi Mura trojkombinace. Kočárek byl hodně využívány, ale snad ještě někomu poslouží. Možnost nastavení délky rukojeti, bezpečnostní pásy u sporťáku, opěrka na nohy, aretace předních kol, polohování opěrky zad, brzda, pláštěnka, síťka proti hmyzu u hlubokého ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
950
 Kč
Kombinovaný Kočárek Moon Nuova Air
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Moon Nuova Air. Dvojkombinace. Koupený jako nový v roce 2022 za cenu 21tis. Nějaké oděrky se určitě najdou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
NOVÝ kombinovaný kočárek Kinderkraft, šedý, 2v1
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kombinovaný kočárek KINDERKRAFT Prime 2v1 Grey ,šedý, dvojkombinace, pro děti od narození do 22 kg nebo 4 let. Účinný systém odpružení pro jízdu na obtížném terénu snížení síly působící na páteř dítěte. Kočárek je velice pohodlný, vhodný do města i do přírody, snadná výměna korbičky za sportovní kočárek. Velká nafukovací zadní kola 30 cm, přední otočná kola s aretací. Velká hluboká korbička 88 cm se 3 stupněmi polohování a velmi měkou matrací, výška rukojeti až 108 cm, velká stříška (o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Prodám golfový kočárek Joie brisk
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám golfový kočárek Joie brisk tmavě modré barvy s pláštěnkou. Zdarma přidám podložku na kočárek a softshellový fusak Emitex, uvnitř fleece, fusak se dole ohrne na nohy nebo lze nechat aby nohy byly ven. Vlastnosti kočárku: schválen pro použití od narození, do 22kg lehká konstrukce golfových holí plynulé polohování zádové opě... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Kočárek Anex
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Set obsahuje hlubokou korbu s nánožníkem, sportovní sedačku s nánožníkem, pláštěnku, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Prodám golfový kočárek Joie brisk
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám golfový kočárek Joie brisk tmavě modré barvy s pláštěnkou. Zdarma přidám podložku na kočárek a softshellový fusak Emitex, uvnitř fleece, fusak se dole ohrne na nohy nebo lze nechat aby nohy byly ven. Vlastnosti kočárku: schválen pro použití od narození, do 22kg lehká konstrukce golfových holí plynulé polohování zádové opěrky do lehu 2 pozice nas... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Prodám kočárek baby design.
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme kočárek baby design. Moc pěkný stav - po jednom dítěti. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky