Péřový teplý fusak stokke

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nejlepší fusak do hlubokého kočárku, zavinovací, měkoučký, hřejivý, pohodlný. L... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 790
 Kč

Podobné inzeráty

Fusak do kočárku
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Luxusní šedý fusak do kočárku, odepinaci spodek (lze nastavit na dvě vel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
900
 Kč
Fusak Elodie Details
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krásný a hřejivý zimní fusak Elodie Details -Winter Sunset. Fusak byl používám pouze jednu zimu.
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Multifunkční zimní fusak
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám multifunkční zimní fusak HappyBee. Fusak je v top stavu, jako nový. Velmi hřejivý, díky zipům lze využít dvě verze fusaku - krátký (90c... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Teplé zimní fusaky s kožíškem navíc
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dva velice teplé zimní fusaky. K tomu je do každého ještě teplý beránek pod miminko a peřinka. Jsou šité na zakázku. Hodi se i do malých korbiček. Možno prodat fusaky i každý zvlášť. Povrch je z ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Fusak Elodie Details
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásný a hřejivý zimní fusak značky Elodie Details Winter ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Zimní fusak Esito
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Zimní fusak Esito do kočárku, sporťáku či autosedačky. Délku se da nastavit připevněnìm spodniho nánožníka .
Hlavní město Praha
800
 Kč
Zimní fusak do kočárku ovčí rouno
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak do kočárku s ovčím rounem, tmavě modrá. Vhodné do hlubokého... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Fusak minky jaro -podzim 70cm
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám fusak vhodný do hlubokého kočárku pro nejmenší.
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Fusak petite mars
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám fusak značky petite mars. Fusak je nový ( dostali jsme dva) nepoužívaný. Ideální pro větší dědi, které už chodí. Fusak je prostorný a jeho spodní část lze odepnout. Prodám i s rukavicemi ke kočárku. Petite&Mars sada prodloužitelného zimního fusaku a rukavic na kočárek v krásném designu tento hřejivý fusak je vhodný do hlubokého kočárku, sportovního kočárku i autosedačky zajistí miminku dostatek tepla v chladných zimních dnech pro ochranu před jemným deštěm a sněhem je fusak voděodolný a větruodolný praktický zip uprostřed fusaku zajistí snadný přístup k dítěti stahovací šňůrky ve vrchní části po stažení vytvoří kolem hlav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Zimní péřová fusak BimBi
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Univerzální zimní fusak do kočárku je vysoce odolný proti povětrnostním vlivům, hřejivý a elegatní. Fusak má 2 zipy po obvodu pro snadné rozbalení a manipulaci s miminkem. Můžete si tak zvolit variantu pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
Fusak pro dítě růžový
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dívčí fusak na zimu pro miminko s hřejivou ovčí vlnou.Tento skvělý materiál byl zpracován tak, aby byl co ne... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Fusak petit mars
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám fusak značky petite mars. Fusak je nový ( dostali jsme dva) nepoužívaný. Ideální pro větší dědi, které už chodí. Fusak je prostorný a jeho spodní část lze odepnout. Prodám i s rukavicemi ke kočárku.Petite&Mars sada prodloužitelného zimního fusaku a rukavic na kočárek v krásném designu tento hřejivý fusak je vhodný do hlubokého kočárku, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Teplý zimní fusak do kočárku
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pěkný zimní fusak do kočárku, ve výborném stavu. Uvnitř je umělý beránek; lze oddělit ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Fusak Bjällra of Sweden
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Použité minimálně cca 3x v kočárku, fusak v podstatě jako nový. Fusaky Bjällra of Sweden jsou vyráběny primárně pro severské státy, a tak poskytují dětem dostatečné teplo i v těch nejmrazivějších dnech. Použité materiály jsou prodyšné, ale zároveň poskytují dostatečnou ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500
 Kč
Stokke zimní péřový fusak NOVÝ
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Luxusní zimní péřový fusak značky Stokke. Zcela jako nový. Krémová. Vhodný od narození do hluboké korby. Později i pro sportovní korby kočárků. PC: 6000 Kč Délka je 71 cm. Inteligentní design zahrnuje skryté klapky na 5 bodu popruhy pro váš kočárek nebo autosedačku. Univerzální doplněk, který je vhodný pro všechny značky kočárků. Autosedačky: Kompa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Fusak do kočárku
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám fusak do kočárku Tako Acoustic. Fusak je minimálně používaný, měla jsem ho jako náhradní. Použitelný i do jiného kočárku, vajíčka... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Zimní fusak
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak do kočárku, světle šedá barva s výšivkou m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Zimni Fusak Emitex
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní fusak Emitex. Do hlubokého kočárku, následně s prodloužením na boty, otvory pro pásy do sportovní verze. Jako nový. Délka fusaku až 125 cm.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Zimní fusak 3v1 Jibot Petite & Mars
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji nastavitelný zimní fusak vhodný do hlubokého kočárku, sportovního kočárku i autosedačky. - Voděodolná úprava ochrání před sněhem a jemným deštěm. - Větruodolný. - Nánožník lze oddělat (na zip), tím změníte velikost fusaku na menší, vhodný do hluboké vaničky nebo autosedačky. - Odepínatelná spodní část má vnitřek z lehce udržovatelné látky a je tak praktická i pro obuté nožičky. - Pomocí šňůrek ke stažení kolem hlavičky se vytvoří kapuce, která dokonale chrání dítě vůči větru a chladu. - Protiskluzová úprava... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
750
 Kč
Fusak Exclusive MAZLÍK Outlast® - rostoucí
Prodám zimní fusak v krásném stavu,bez vad. Zaslání- Balíkovna, Zásilkovna. Vysoká pořizovací cena. https://www.littleangel.cz/fusak-exclusive-mazlik-outlast-cerna-logo-seda/ Fusak Exlusive Outlast® je rostoucí fusak, který se Vám vejde do korbičky, autosedačky, sportovního kočárku i golfek. Miminko leží na hřejivém a mazlivém materiálu wellsoft, zvenku fusaku je pak šusťák, který neproteče ani neprofoukne. Fusak obsahuje vrstvu termoregulačního materiálu Outlast®, který vytváří ideální teplotní podmínky. Fusak má otvory pro bezpečnostní pásy - až pro 5ti bodový systém upínání (univerzální pro všechny typy kočárků), na zadní straně je protiskluzová podložka, aby fusak v kočárku dobře držel a nesklouzával. V nepříznivém počasí je možné fusak stáhnout kolem hlavičky pomocí druků a gumičky s brzdičkou. Gumičku pak skryjete do kapsičky, aby neohrožovala bezpečnost dítěte. Tento fusak se běžně používá od října do dubna, aniž by se v něm miminko př... (více v detailu)
Bugaboo zimní péřový fusak NOVÝ
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Luxusní zimní péřový fusak značky Bugaboo. Zcela jako nový. Černý. Kompatibilní s kočárky Bugaboo i jinými kočárky. My jsme ho měli na kočárku Joolz Aer. Inteligentní design zahrnuje skryté klapky na 5 bodu popruhu pro váš kočárek. Univerzální doplněk, který je vhodný pro všechny značky kočárků. Základ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Luxusní set COTTON MOOSE Fusak a rukavice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Nádherný set zn. COTTON MOOSE, fusak teploučký a hebký zevnitř, 5ti bodové uchycení pásů autosedačky nebo kočárku, které je skryté bohatým plyšem, takže při volném použití bez upínání na miminko netáhne zima. Používaný jen 2 měsíce v hluboké korbě, je úplně jako nový. K tomu rukavice na kočá... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
Fusák s rukávníkem
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Fusak je s prodloužením na nožičky, které lze odepnout je tedy vhodný do hlub... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
3v1 kočárek Inglesina + řada doplňků pro chladnější období
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Inglesina, hluboký kočárek, kdy dítě leží v kočárku, je upravitelný na sportovní kočárek po odejmutí korby, kdy má dítě opřené záda a sedí, dále pak je zde samostatná autosedačka Inglesina, která se dá také umístit na konstrukci hlubokého kočárku či upevnit do automobilu, fusak pro chladnější období funguje jako dodatečné "spacák", součástí jsou i další doplňky jako např. taška, měkká podložka a další dečky, všechny části kočárku se dají různě kombinovat, více viz fotografie. Vše je v perfektním stavu a vypadá jako nepoužité, však po jednom dítěti. K osobnímu vyzvednutí Praha 8. Cena za vše 6.500 Kč Poznámka: Všem, kteří mi n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Zimní fusak do kočárku
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použitý zipem nastavitelný (na menší velikost do hlubokého... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Přebalovací podložky