Anatomicka Školní aktovka

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Batoh (anatomic air system) pro holčičku 1 stupně, ještě v dobrém stavu.Dvě ve... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Školní batoh dívčí
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dívčí školní batoh zn. Connect v perfektním stavu (používaný pouze 1 rok). Z velmi kvalitního materiálu - látka, zipy, lemování, reflexní prvky. Německý výrobce. Pevná polstrovaná záda a ramenn... (více v detailu)
Středočeský kraj
550
 Kč
Školní batoh Bagmaster
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Školní batoh , původní cena 2000,- Kč, vhodný pro školáky od 4. třídy, kteří potřebují místo na spoustu věcí. Má tři prostorné komory s polstrovanou přihrádkou na notebook 15” a spoustu menších kapes na různé drobnosti. Do bočních kapes se vejde i láhev 1,5 l. Zádová ... (více v detailu)
Zlínský kraj
350
 Kč
Školní batoh aktovka Topgal - od 1. až do 3. třídy
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Batoh neváží ani kilogram, proto je ideální pro děti od první až do třetí třídy ZŠ. Díky vyměnitelným obrázkům můžou mít každý den jiný batoh. Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Školní batoh Topgal
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabizim zachovaly školní batoh Topgal, 3 prihradky, bocni kapsa.
Pardubický kraj
400
 Kč
Anatomický batoh Abb - Disney Minnie
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám jeden rok nošený anatomický batoh myšky Minnie. Stav výborný. Rozměry 41,5 x 28 x 25 cm (v x š x h) Tento ortopedicky tvarovaný batoh využívá patentovaný systém, díky němuž jsou záda konstruována tak, aby dokonale kopírovala páteř dítěte a zátěž tak rovnoměrně rozkládala. Oblast zad je navíc vybavena odvětrávacími kanálky, které zabraňují propocení. Polstrované popruhy jsou široké 6 cm, takže se nemohou zařezávat do ramen dítěte. Popruhy navíc snižují zátěž na krk i ramena a udržují správné rozložení váhy. Celý batoh je vyroben z kvalitních a nepromokavých materiálů. Dno batohu je pak vyvedeno z velmi odolného plastu, který zabraňuje poškození a zašpinění spodní části batohu i jeho rohů, a tím prodlužuje životnost celého batohu. Díky pevnému dnu batoh drží svůj tvar a po otevření stojí. Na horní části batohu se nachází ouško na zavěšení, které je pro případ přenášení v ruce pogumované. Vnitřní prostor batohu je rozdělen do dvou velkých a dvou menších kapes. Hlavní kapsa je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Nový školní batoh, aktovka s penálem
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nový školní batoh s plně vybaveným penálem.
Jihočeský kraj
500
 Kč
Ergonomický školní batoh Ars UNA
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Doporučen od 3. třídy, vhodný také pro středoškoláky Tvarově stálá, ale poddajná konstrukce Efektivně odvětrávaná zádová opěrka Ergonomická opora zad (Air Flow Max System) Nastavitelný hrudní popruh dle potřeby S měkkými nastavitelnými ramenními popruhy 2 pohodlné rukojeti Přehledný a dobře organizo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Školní aktovka Step by Step - Policie
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám použitou šk. aktovku Step by Step, 5-dílný set Policie. Je odlehčená, ergonomicky tvarovaná.Zaručuje zdravý vývoj zad dítěte a proto také získala certifikát AGR. Má reflexní prvky ze všech stran pro dokonalou bezpečnost, značkový magnetický uzávěr, který zaručuje snadné otevírání a zavírání a jejím uspořádáním je velice ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Školní batoh aktovka Topgal
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Krásná a praktická dívčí školní taška batoh aktovka Topgal ve velmi ... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Školní batoh aktovka LEGO, nový 3 dílný set
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nový set obsahuje školní tašku, sáček na přezůvky a vybavený penál. Ergonomicky tvarovaná záda. Víko s plastovým zámkem. Prostorná hlavní kapsa. Nastavitelné, polstrované ramenní popruhy. Přední kapsa na penál. Nast... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 800
 Kč
Aktovka
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento školní batoh je určen svými rozměry pro první stupeň ZŠ. Dvoukomorový školní batoh má jednu postranní síťovanou kapsičku na gumu, vhodná je na láhev. Kapsa je kryta látkou se zipem. Batoh má ergonomicky tvarovaná záda, včetně hliníkového rámu. Nastavitelné ramenní popruhy jsou měkce polstrované. Batoh má zpevněné dno s plastovými nožkami proti oděru. Školní batoh GEN 21 A má dvě komory. Zadní hlavní komora je zhotovena tak, aby se do ní lehce vešly školní desky (velikost A4) nebo těžší učebnice. Ve vn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Školní taška, aktovka Herlitz
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Kamarádka prodává školní tašku pro první stupeň 1.-3. třída. Značka Herlitz, vhodná pro drobnější holčičky. Uvnitř jedna velká kapsa + látkový oddělovač na sešity. Látka se párá, šikovná maminka si s tím určitě poradí. Na funkčnost nemá vliv, zohledněno v ceně. Taška má všechny potřebné bezpečnostní prvky, cena 400 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Parametry: Váha jen 950 g !!! • ergonomicky tvarované a prodyšné polstrování ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Školní aktovka Hello Unicorns
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám školní aktovku pro holčičku 1-3 třídu. Hello Unicorns pevné dno, anatomicky tvarovaná polstrovaná záda, reflexní prvky v souladu s ČSN, polstrované nastavitelné ramenní popruhy, nastavit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Chlapecká školní taška, aktovka
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám chlapeckou školní tašku značka Stil, nošená v 1. a 2. třídě, zachovalá, vše funkční, cena 350 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Popis od výrobce: • Školní aktovka pro prvňáčka (VHODNÁ PRO 1. - 3. TŘÍDU) Kvalitní, ergonomická a velmi odolná školní aktovka je vybavena reflexními prvky a anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí. Školní aktovky Stil jsou ověřeny odborníky. • PARAMETRY školní aktovky Rozměr: výška 38 cm, šířka 32 cm, hloubka 22 cm Hmotnost: 1 kg Nosnost: 7 kg Objem: 17 l • VLASTNOSTI školní aktovky • 3D ZÁDOVÝ SYSTÉM - Aktovka perfektně sedí na zádech. Anatomický zádový panel se přizpůsobí páteři dítěte a systém Air Flow a prodyšné polstrování umožní cirkulaci vzduchu a pří... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Školní batoh
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Batoh Topgal, velmi pěkný.
Kraj Vysočina
400
 Kč
Školní batoh coocazoo ScaleRale
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím školní batoh vhodný pro děti od 3. tř. ZŠ - batoh nejen do školy ale i pro sport a volný čas. Ergonomické přizpůsobení podle velikosti zad) - prodyšné polstrování zad z pěnového Air Mash materiálu. Objem: 30 l - h... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Školní batoh Stil + pouzdro
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám školní batoh v top stavu + pouzdro. Kvalitní, ergonomicky tvarovaný odlehčený školní batoh vhodný pro 1-4 třídu je vybaven reflexními prvky a anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí. VLASTNOSTI BATOHU: STIL ADJUSTABLE SYSTÉM – nastavitelný systém zad se čtyřmi stupni pro optimální usazení batohu na zádech podle výšky a věku dítěte. Batoh, který roste s dítětem. 3D ZÁDOVÝ SYSTÉM – batoh perfektně sedí na zádech. Anatomický zádový panel se přizpůsobí páteři dítěte a systém Air Flow a prodyšné polstrování umožní cirkulaci vzduchu a příjemné nošení. Hrudní pás s kvalitní přezko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
školní aktovka
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní tašku oxybag, všechny zipy funkční, má plně nastav... (více v detailu)
Karlovarský kraj
500
 Kč
Školní batoh BAAGL
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji zachovalí školní batoh značky BA... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Skolni batoh aktovka topgal 1-3 trida
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam 1 rok niseny skolni batoh topgal. V top stavu, s penalem. Penal je pou... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
ZÁNOVNÍ školní taška, batoh aktovka
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Školní taška, batoh aktovka v zánovním stavu, nošený minimálně, bez poškození, ani obrázky nejsou poškrábané viz. detailní foto. Můžete dát dítěti do školy jako nový. Pevný s tvrdým dnem, drží tvar, ventilovaní záda, motiv monster... (více v detailu)
Pardubický kraj
390
 Kč
školní batoh Satch
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
používaný 3 roky, stále funkční s pár kosmetickými vadami Školní batoh značky Satch, který doslova usnadňuje studentský život. Batoh je určen pro školáky a studenty od 11 do 16 let. Batoh je ergonomický, ekologický a promýšlený do posledního detailu. Díky své ergonomické koncepci jej lze nastavit tak, aby odpovídal výšce mezi 1,40 a 1,80 m, batoh se přizpůsobí zádům dítěte. Po bocích batohu jsou přezky, které stáhnou náklad a tím jej přiblíží k zádům. Vyztužené dno dodává batoh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
375
 Kč
Školni aktovka
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Školní aktovka s koněm, vhodná pro 1 stupeň. Lehká, reflexní prvky, vyztužená záda, přední kapička je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Školní anatomický batoh Topgal
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kupovaný nový, nošený jeden školní rok. Bez viditelných vad. Stále moc hezký. Hloubka: 23 cm Šířka: 30 cm Výška: 42 cm
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
ŠKOLNÍ BATOH
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabizim školní batoh v pěkném stavu, ale pro nás už nevhodný + ochranu proti dešti a sněhu
Hlavní město Praha
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní