Kolokočárek Taga Bike

Prodáno
Kraj Vysočina
Kolo i kočárek pro 2 děti Přední a zadní brzdy 3 rychlosti Rychlá přeměna na kolo nebo kočárek
Kraj Vysočina
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

Thule Chariot Sport 1 Black Bike set, běžecký set
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Thule Chariot Sport 1 Black polohovací, nastavitelné odpružení, kotoučové brzdy bike set kočárkový set ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
25 000
 Kč
TFK Mono Sport - Sportovní kočárek - Jako nové!
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sportovní kočárek TFK Mono Sport v perfektním stavu. Málo používané. Má následující vlastnosti: - kotoučové brzdy s ovládáním na rukojeti - odnímatelná 12 nafukovací kola - velká, rozložitelná stříška - velké, prostorné sezení - ergonomická, výškově nastavitelná rukojeť z ECO kůže - nastavitelné přední madlo - 5-ti bodové pásy - odpružení kons... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Dětský kočárek Joie literax air
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek po jednom dítěti, kočárek je v naprostém pořádku. Nafukovací zadní kolečka pro větší komfort, přední kolečka otočná s aretací, jednoduché a rychlé složení za 2... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
TFK Mono Sport Sportovní kočárek +darky -Jako nové
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sportovní kočárek TFK Mono Sport v perfektním stavu. + Darky: nánožník a rukavice. Málo používané. Má následující vlastnosti: - kotoučové brzdy s ovládáním na rukojeti - odnímatelná 12 nafukovací kola - velká, rozložitelná stříška - velké, prostorné sezení - ergonomická, výškově nastavitelná rukojeť z ECO kůže - nastavitelné přední madlo - 5-ti bodové pásy -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Kočárek
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Sportovní kočárek 22kg LEHKÝ Kinderkraft GRANDE PLUS -Funkční: kočárek pro děti od narození do 22 kg (do cca. 4 roky) . Kočárek lze složit společně se sedadlem díky systému CLICK & FOLD, což usnadňuje skladování v kufru -VELKÁ KOLA: Velká kola odolná proti propíchnutí jsou odpružená a přední kola se otáčejí o 360 stupňů. Snadno se manévrují a lze je uzamknout pro pohyb po přímce, což usnadňuje pohyb po náročnějším terénu. Centrální brzda STOP&RIDE ovládaná shora - nepoškozuje boty -Praktické: sedadlo je prostorné a hluboké, s 5bodovými bezpečnostními pásy. Bezpečnostní zábra... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 900
 Kč
Trojkombinace Dorjan
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam trojkombo kocarek Dorjan po dvou detech (vajíčko po jednom). Kocarek má gelova kola (perfektní do terénu) a prakticky uzaviratelny ulozny prostor,… Má par vad - vysisovany ulozny prostor,... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Kočárek Camarelo Malaga 3v1
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Kočárek má přední kolečka s aretací, polohovací rukojeť, korbička, sportovní kočárek i autosedačka jdo... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Kočárek stingray R82 vel.1
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
PC 75000kč. Kočárek Stingray od R82 pro děti s postižením se zahlavnikem, pelotkami, vestou, pasy přes stehna, stříškou, podnožníkem. Otočná kola, se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Kočárek BABY JOGGER Summit X3
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek BABY JOGGER Summit X3 Osobní odběr ve Frýdku-Místku, případně mohu poslat PPL. Možno také zakoupit v kompletu s Autosedačkou Britax B-Safe, černá + Isofix základna. Kočárek Baby Jogger Summit X3 se řadí k High Perfomance modelům výrobce. To znamená, že je svým provedením určen do náročnějších podmínek. Ocení jej především aktivní a sportovně založené rodiče. Velká nafukovací kola s nezávislým zavěšením, přímo předurčují kočárek SUMMIT X3 k aktivním výletům společně s Vaším dítětem. SUMMIT X3 však bude skvěle zvládat i nakupování, či jízdu městem. Kočárek Baby Jogger SUMMIT X3 lze osadit i hlubokou korbičkou (příslušenství). Kočárek je také kompatibilní s většinou autosedaček. Kočárek Summit X3 je vybaven nafukovacími koly s odpružením pro maximální požitek z pohybu. Díky unikátnímu dálkovému zamykání předního kola můžete přepínat pozici kola mezi otočnou a p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
3kombinace
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam sportovni kocarek v kombinaci korbicka/sportak a samostatne vajicko do auta.Kocarek ma brzdu a moznost aretace predniho kolecka (o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
MOVE CROSS kočárek
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kočárek move CROSS , najdou se menší známky používání, nic velkého . Kočárek do každého terénu Extra velká gumová kola s měkkým odpružením Ideální volbou pro aktivní rodiny Uveze děti až do 22 kg Měkce odpružený podvozek Jízda po i proti směru Polohovatelná zádová opěrka (3 polohy v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 300
 Kč
Kočárek lonex pax dvojkombinace
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Multifunkční luxusní kombinovaný kočárek s technologicky nejvyspělejší odlehčenou hliníkovou konstrukcí. Kombinovaný kočárek LONEX PAX má v základní ceně: •hliníkový podvozek s polyuretanovými plně ložiskovými koly •vanička s nánožníkem a boudou – boky vaničky jsou z Eko kůže, nánožník a stříška z latky •sportovní sedačka s nánožníkem z Eko kůže a boudou z látky •taška v barvě kočárku Popis kočárku: •určený pro děti od 0-36 měsíců •lehká hliníková velmi stabilní konstruk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Kočárek Joie Mytrax
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
zachovalý po jednom dítěti robné oděrky jednoruční skládání s ovládáním na sedáku jednoduchá čtyřkolová konstrukce automatická pojistka proti rozložení po složení samostatně stojí 4 pozice zádové opěrky 2 pozice opěrky nohou rozkladatelná bouda s okénkem a ventilací prostorný košík přední kola s pěnovou výplní zadní kola nafukovací odpružení všech kol aretace předních kol rychloodnímatelná přední a zadní kola... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
KOMBINOVANÝ KOČÁREK RAF-POL LARGO ALU 2018
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek po jednom dítěti, sporťák vyšisovaný od sluníčka, drobné škrábance rámu. Značka tohoto kočárku je RAF-POL. Kočárek je trojkombinace na nafukovacích kolech. Hluboká vanička, nánožník na hlubokou i sportovní verzi, sportovní sedačka, taška na rukojeť, moskytiera, pláštěnka. Autosedačka pasuje na kočárek, ale je jiného výrobce a černé barvy, podvozek kočárku je velice lehký a zároveň stabilní * má velká otočná přední kola s možností aretace * na zadníc... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Kočárky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den , Použité kočárky. První kočárek (tříkolový, pěnová kol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Kočárek ABC design Viper 4
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek trojkombinace po 2 dětech + doplňky ke kočárku
Zlínský kraj
4 000
 Kč
Bebecar Stylo Class SP954
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam kočárek Bebecar. Značkový,kvalitní kočárek s pérováním, které "plastové "kočárky neumí. Lehce skladný, chromový a zachovalý. Natáčecí přední k... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 999
 Kč
Thule Urban Glide 2
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodáváme kočárek Thule Urban Glide 2, z roku 2020 (Vanda Store), poslední servis 2022, barva Dark Shadow. Součástí kočárku je: Sportovní organizer Madlo Potah na madlo Podnožka (polohování nož... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Dětský kočárek Joolz Aer+ Forest Green včetně příslušenství
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek Joolz Aer+ v barvě Forest green ve skvělém stavu. Součástí prodeje je kočár, pláštěnka, obal vhodný pro přepravu letadlem, prodloužení nohou pro menší děti a přední madlo. Madla kočárku jsou nepoškozená. Kočárek ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Thule Urban Glide, Chariot, Croozer náhradní duše
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
náhradní duše pro vozíky Thule, Croozer a kočárky Thule Urban Glide, rozměr 12" malé přední kolečko, 16" boční kola TUG nebo jogging, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
89
 Kč
Britax Smile 3 - trojkombinace
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Britax Smile III - hluboká korba, sportovní nástavba + vajíčko i-size v barvě midnight Grey, včetně novorozenecké vložky. Pouze po jednom dítěti. Ve velmi dobrém stavu. Kočárek byl pravidelně servisován. Po výměně předních aretačních kloubů včetně kol - od výměny neježděno. Ke ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 300
 Kč
Dětský kočárek Joolz Aer+ Forest Green
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám dětský kočárek Joolz Aer+ v barvě Forest green ve skvělém stavu. Součástí prodeje je kočár, pláštěnka, obal vhodný pro přepravu letadlem, prodloužení nohou pro menší děti a přední madlo. Madla kočárku jsou nepoškozená. Kočárek... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Kočárek trojkombinace
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek trojkombinace s adaptérem na autosedačku. Při rychlém jednání sleva 500.
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Kočárek junama Diamonds
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám krásný prostorný kočárek značky junama Diamonds Jedná se o dvojkombinaci Korbička a sportovní sezení Kočárek je v moc hezkém stavu nikde nic nevrze brzda plně funkční Nastavitelná rukojeť Lze nastavit jak v protisměru tak i po směru Již nevyužijeme vady pár šrámů mini škrábancům od skládání do auta tomu se žádný kočárek nev... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám kočárek Britax
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hodně používaný kočárek Britax po dvou dětech viz foto. Osobní odběr Brno.
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky