Novorozenecká postýlka-od narození do 9kg

Novorozenecká postýlka-od narození do 9kg
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám postýlku i s matrací Chicco Next2 ME. Barva DOVE GREY. Ve výborném stavu. Je mobilní, má 2 kolečka. Možnost aretace. Velmi lehká konstrukce, snadno se skládá. Jedna strana se dá odzipovat. Matka má blízký kontakt s dítětem. Potah lze s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900
 Kč

Podobné inzeráty

Jídelní židlička od narození do cca 3-5 let.
Jídelní židlička od narození do cca 3-5 let.
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Výškově nastavitelná židlička (7 poloh - 40 - 66 cm) Polohovatelná opěrka zad (93,5°- 118°) Polohovatelná opěrka nohou. Odnímatelný pultík 5-ti bodový pás Polstrovaná sedačka Závěsné hračky Velký úložný koš Materiál 35% bavlna, 65 % polyester Snímatelný prací potah Hauck sit n relax zoo Používaná ale v poř... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Kočárek Britax Go Big 2
Kočárek Britax Go Big 2
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek Britax Go Big 2 Běžné známky používání, sem tam škrábanec na konstrukci. Super do města i do terénu, má vynikající pérování, je snadno ovladatelný, lze houpat. Kola jsou velká gumová s přední aretací. Velmi dobře se skládá. Součástí je korba s měkkou vyjímatelnou taškou. Sporťák s nánožníkem lze dát d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Detska jidelni zidle
Detska jidelni zidle
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velmi kvalitní italská jídelní židlička značky Inglesina, model Zuma Mhome v původní ceně přes 6000 Kč. Je vhodná pro děti od 6 měsíců do 15 kg, židle je výškově nastavitelná v 8 krocích (od 54 do 80 cm), má 5bodový bezpečnostní pás a sedačku se třemi polohami záklonu: na jídlo, na hraní a na spaní. Opěr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
LIONELO dětská matrace 89x50 cm
LIONELO dětská matrace 89x50 cm
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zcela novou dětskou matraci. BARVA: BÍLÁ MATERIÁL: POLYESTER ROZMĚRY: 89x50 CM Detailní popis produktu Má dvě tváře: měkkou a tvrdší, díky čemuž svému dítěti vždy zajistíte ty správné podmínky pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
Kinderkraft LASTREE jídelní židlička wood (pro děti)
Kinderkraft LASTREE jídelní židlička wood (pro děti)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Původní cena: 3.600Kč. Ve výborném stavu. Dětská jídelní židlička na kolečka. Podrobnosti o produktu: Vhodné pro děti do 3 let nebo do maximální hmotnosti 15 kg. Dětská židlička 2 v 1 - slouží jako dětské lehátko (do 9 kg) a dětská židlička (do 15 kg). Lehátko má hrací pultík se 2 závěsnými hračkami (plyšový list s chrastítkem a plyšová vlaštovka s barevnými stuhami). Jídelní židlička je vybavena opěrkou nohou, která dítěti usnadňuje sedět při jídle ve správné poloze. Výšku sedadla lze nastavit v 5 krocích. Dětské lehátko/židlička má speciální konstrukci, takže lehátko/sedátko může být vysoké i nízké. Vzdálenost nastavitelného velkého podnosu od sedadla lze nastavit ve 3 krocích. Kolečka,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
DĚTSKÝ KOLOTOČ S CERTIFIKACÍ - AKCE
DĚTSKÝ KOLOTOČ S CERTIFIKACÍ - AKCE
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nepoužitý kolotoč s volantem a sedadly. Kolotoč je vyroben z konstrukční oceli, sedáky z plastu HDPE, podlaha je z hliníkového plechu. Uložení na ložiskách umožňuje velmi lehké otáčení. Průměr kolotoče 150 cm, Výška 65 cm Počet... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
28 000
 Kč
Krtek batůžek 33cm
Krtek batůžek 33cm
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Roztomilý batůžek ve tvaru Krtečka. Batůžek má uzavírání na zip, nastavitelné popruhy a je pratelný. Objem batůžku je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Postýlka kolébka
Postýlka kolébka
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětská postýlka Chicco Next2Me Magic Spánek je o tolik lepší, když je vaše dítě na blízku. Speciální funkcí je režim houpání/kolébky, který lze aktivovat jednoduchým pohybem ruky a pomocí kterého můžete jemně houpat své dítě. Postýlka je pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Cestovní postýlka baby design
Cestovní postýlka baby design
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Cestovní postýlka Baby Design ------------------------------------------------ Prodáme moderní dětskou postýlku s pevnou konstrukcí, která je dobře hodí doma i na dovolené. Má systém rychlého skládání a rozkládání, maximalni spokojenost. Vynikající stav. Pohodlí: - podlahu postýlky lze zavěsit ve dvou výškových úrovních (od horní hrany 32 a 64 cm). Nejvyšší úroveň je určena pro kojence a nižší úroveň pro starší děti. - Postýlka má boční vstup se zipem. Dítěti umožní dostat se dovnitř a ven z postýlky (v dolní poloze). - Je vybavena systémem rychlého a snadného rozložení a složení. - Podlaha dětské postýlky má plochu na spaní s rozměry 120 × 60 cm. Poskytuje spoustu prostoru k odpočinku a také vám umožňuje dokoupit matraci a ložní prádlo v klasických velikostech. - Výrobek se snadno udržuje čistý. V případě znečištění, postýlku stačí otřít vlhkým a poté suchým hadříkem. A j... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Britax Römer Baby-Safe i-SIZE 2 + isofix FlexBase
Britax Römer Baby-Safe i-SIZE 2 + isofix FlexBase
Před 9 dny - SBAZAR
autosedačka: Baby-Safe 2 i-Size poskytuje bezpečí a pohodlí pro novorozence a děti do 15 měsíců a přizpůsobuje se vašemu rostoucímu dítěti až do 83 cm výšky. Baby-Safe 2 i-Size je vybavena patentovanou technologií polohy vleže, která vám poskytne jednoduché řešení přizpůsobením hlavové opěrky umožníte nastavení polohy vleže rozměry autosedačky 58 x 44 x 67 cm autosedačka vá... (více v detailu)
2 500
 Kč
Školní aktovka Herlitz - set s pouzdry
Školní aktovka Herlitz - set s pouzdry
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím kvalitní certifikovanou dívčí školní aktovku značky Herlitz s motivem motýlků, vhodnou od 1. do 4. třídy. Aktovka je v opravdu pěkném stavu. Nic není ulomeno, nic není roztrženo. Jedná se o školní set s motivem motýlků s cool odznáčky na suchý zip a je vhodný pro prvňáčky. Skládá se z aktovky, penálu a kulatého pouzdra ve stejném motivu. Navíc přidáme desky na abecedu a číslice s podobným motivem. Super lehká aktovka s názvem UltraLight váží pouhých 650 g a má objem 15 lit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Jídelní židlička Badabulle (cestovní)
Jídelní židlička Badabulle (cestovní)
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jídelní židlička - materiál plast, vhodná pro děti od 6 měsíců, s nosností do 15 kg, zab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kosile kluk 146/152
Kosile kluk 146/152
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dve identicke košile, obe maji stejnou velikost. Obe jsou snehove bile, jedna navíc zdobená drobnymi lebkami nosici klobouk na hlave na stranu. Delka rukavu 51 cm, delka kosile 60 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Bublifuky nebo Ozdoby na boty
Bublifuky nebo Ozdoby na boty
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové bublifuky, lahvička 35ml za 15 Kč/kus (k dispozici jsou barevné nebo s dinosaury viz. foto). Dále prodám krabici nových 48ks minibublifuků, každý má obsah 5ml. Cena za celé balení je 220 Kč (+poštovné). Dále prodám nové ozdoby na boty z PVC materi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
Deryan Cestovní postýlka Baby Luxe SILVER
Deryan Cestovní postýlka Baby Luxe SILVER
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cestovní postýlka DERYAN Baby Luxe Nejlehčí a nejskladnější cestovní postýlka na trhu! Hele využít jako plážový stan! Hodně mi pomáhalo, že jsem mohla malého zapnout a nemusela jsem se bát že se mi vykulí ven a uteče.. Navíc byl chráněny před komáry a sluncem. Využito pouze na jedné dovolené, takže není nijak špinavá, prostěradlo se dá prát a je čisťounké. Když jsme spali v apartmánech, my byli všichni od komárů poštípání a miminko ne jelikož bylo zaple v téhle postýlce, takže skvěle i jako Moskytiéra! VAdY : Je tak levné proto, že má bohuže... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Kinderkraft houpátko Lumi 2v1
Kinderkraft houpátko Lumi 2v1
Nabízím v top stavu houpátko Kinderkraft. Malá v něm byla minimálně. Je do 9kg. Kolébka se odlišuje na trhu tím, že je u ní použita technologie Bluetooth, díky které rodič může dítěti přehrávat jeho oblíbenou hudbu z telefonu. Panel obsahuje také USB port, který k lehátku umožňuje připojit jakékoli z... (více v detailu)
1 300
 Kč
Dětský školní batoh Topgal
Dětský školní batoh Topgal
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Batoh byl využívaný pár měsícu, je bez vad. Pošlu Zásilkovnou. Popis: Batoh je i přes svůj subtilní střih poměrně objemný - na výšku má 43 cm, takže se do jeho dvou objemných komor vejde opravdu vše. Doporučujeme jej ale pro dívky spíš až od druhé třídy, nebo 120 cm výšky. Záda batohu jsou anatomicky tvarovaná, měkce polstrovaná a vyztužená hliníkovým rámem. Ten váží pouhých 0,06 kg, takže jej určitě nevytahujte, záda batohu by ztratila pevnost a správný anatomický tvar. Ramenní pop... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1
Kočárek Dorjan 3v1
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek DORJAN Prestige Lovely: podvozek kočárku DORJAN Comfort + hlubokou korbu + sportovní nástavbu + autosedačku Basic + prostorný nákupní košík + nánožník na sportovní kočárek + tašku na rukojeť v barvě kočárku + univerzální pláštěnku a moskytiéru na hlubokou korbu i sportovní kočárek. Kočárek má odlehčenou hliníkovou konstrukci, velká nafukovací kola a přední otočná kola s inovativním systém... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Kočárek NEONATO PURO 2019
Kočárek NEONATO PURO 2019
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Kombinovaný kočárek NEONATO PURO šedo-černý. Moc pěkný kočárek, kupovaný nový v roce 2019, po jednom dítěti. Jeho velkou předností jsou nafukovací kolečka, která umožní jízdu v každém terénu. Součástí kočárku Neonato Puro je: Hluboká korba Sportovní kočárek Sportovní podvozek Přebalovací taška Pláštěnka Síťka Autosedačka (vajíčko) s adaptérama AUTOSEDAČKA: vhodná od narození, má malou odepínací stříšku, dá se kdykoliv vyprat. Autosedačka byla dokoupená navíc. Její výhodou je, že díky adaptérům se dá přidělat na podvozek kočárku. Je jako nová, jen ze spodu je díky pokládání na zem malinko odřená. HLUBOKÁ KORBA:0 – 9 kg Měkká skládací korbička, umístitelná do 2 výšek na podvozku, obsahuje měkou podložku s po... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Koš na pleny Chicco
Koš na pleny Chicco
Před 18 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám koš na pleny značky chicco v růžové barvě. Je velmi praktický a hygienický. Ve spodní části... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Krosna na dítě Freeline Lux Collection
Krosna na dítě Freeline Lux Collection
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krosnu na dítě, do 15 kg, skladná, šedá barva. Postranní popruhy se trochu pářou, ale dí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Marimex dětská houpačka
Marimex dětská houpačka
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám málo používanou dětskou houpačku. Houpačka dětská Marimex je vhodná pro nejmenší děti od 6 měsíců. Houpačku tvoří kovová konstrukce s plastovou houpací sedačkou. Sedačka je opatřena opěrkami a ochannou zábranou proti vypadnutí dítěte. Houpačka je vhodná k venkovnímu i vnitřnímu využití. Vrchní tyč a no... (více v detailu)
Středočeský kraj
550
 Kč
CHICCO Postýlka Next2Me Air
CHICCO Postýlka Next2Me Air
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
za 2200,- Prodám skvělou postýlku Chicco pro miminko. původní cena 4400,-(alza) je ve skvělém stavu jako nové ZDARMA přidám prostěradlo s deginovým potiskem (v balení bylo jen bílé) předání osobně v Praze 2 CHICCO Postýlka Next2Me Air Popis produktu Spánek je o tolik lepší, když je vaše dítě na blízku. Nemusíte už vstávat z postele, protože vaše dítě máte hned po svém boku a přece ve vlastní postýlce. Zatímco miminko spí, Vy můžete klidně odpočívat hned vedle něj. Takto bude pouto mezi vámi silnější a noci budou pro oba klidnější. Next2Me je jedinečná výškově nastavitelná postýlka s odnímatelnou bočnicí, kterou můžete připojit ke své posteli a tak mít dítě vždy nablízku bez nutnosti k němu vstávat. Verze Air je vylepšená o síťované bočnice ze všech stran, díky kterým bude mít miminko svěží vzduch po celou dobu jeho spánku. Další novi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Set peřinka a polštář do postýlky / do kočárku
Set peřinka a polštář do postýlky / do kočárku
Před 20 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám krásný set peřinka a polštář do postýlky nebo do kočárku. Mantinel + peřinku + polštář + povlečení. Vše od jedné značky: MamoTato. Univerzální barva pro kluka i holčičku. Perfektní stav. Po jednom dítěti. Obojí 100% bavlna. ( i povlečení, i peřinka s polštářkem. Výplň peřinky a polstářku je duté vlákno. Vhodné i pro alergiky.) Rozměry: Peřinka 63x7... (více v detailu)
Plzeňský kraj
400
 Kč
Golfový kočárek ZOPA s nánožníkem a pláštěnkou
Golfový kočárek ZOPA s nánožníkem a pláštěnkou
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodávám ve velmi pěkném stavu golfový kočárek ZOPA s nánožníkem, pláštěnkou a držákem na pití. Design motýlků v takovém černo-khaki provedení. Dá se polohovat do úplného lehu. Je lehce složitelný a skladný. Má 5bodový pás, odnímatelný košík, super velkou stříšku, která se dá složit do 3 poloh. Dá se polohovat i opěrka nohou. Váha: 7,6 kg Rozměry: 29,5 × 23,5 × 103 cm Sedák: 34 × 22 cm Možnost osobního odběru Šlapanice u Brna nebo kurýrem. Ničím nerušenou cestu bez strachu rozložení kočárku při přenášení či umístění v kufru vozu se postará pojistka na boční straně konstrukce kočárku. Kolečka kočárku disponují možností aretace pomocí páčky zatlačením dolů (zamknutí aretace) a páčkou nahoru (odemčení aretace). Extra dlouhá rozložitelná stříška kočárku chrání dítě před sluncem. Je možné ji rozložit do 3 poloh: 1– Stříška je složena 2– Stříška je rozložena do ½ 3– Stříška je m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní