Doplňky a náhradní díly. Pěkný stav.

Prodáno
Hlavní město Praha
Ke korbičce pro miminko prodám černou moskytiéru, pláštěnku, krycí zateplený kryt na dolní část kulaté korbičky, k postýlce bílou moskytieru na postýlku, na VŠECHNY kočárky kryty na ko
Hlavní město Praha
120
 Kč

Podobné inzeráty

kočárek Quinny XL freestyle tandem kombinovaný
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám starší, ale funkční kombinovaný kočárek Quinny. Otočná přední kolečka, ruční brzda. Vhodný do terénu. Může posloužit jako druhý kočárek na chalupu, k babičce, ... Korbička je červené barvy, snadné upevnění na podvozek pomocí adaptérů. Sportovní ko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
700
 Kč
Kočárek THULE URBAN GLIDE 2
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek THULE URBAN GLIDE 2 černé barvy sporťák. Kočár používán cca 2 roky, konstrukce je v zánovním stavu, pouze oděrky předního kola a krytu předního kola (od skládání). Kočár je lehce vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Koˇcárek x-lander - trojkobinace
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím trojkombinaci X- Lander - korbičku, sportovní kočárek a úžasnou autosedačku se stříškou s izofixem (ta se také přidělává na kolečka, takže můžete vozit a vyměňovat s korbičkou podle potřeby). Přidám pláštěnku, moskytiéru, nánožník, zimní rukavice na madlo. Vše je ve velmi dobrém a pěkném stavu, vyčištěné nebo vyprané. Konstrukce má funkční brzdu, aret... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Kocarek Joolz Day +podvozek navic+ komplet.doplnky
Před 56 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam JOOLZ kocarek sede barvy, hneda madla + podvozek navic cerne barvy, cerna kola a s cernym madlem. Set zahrnuje: 2 podvozky (seda barva s hnedym madlem a cerna barva s cernym madlem) Korbicku (do 6 mesicu) s krytem Sportovni sedak (od 6 mesicu) Predni terenni/zimni kola Joolz Slunecni clonu na strechu kocarku (je vysisovana od slunicka) Drzak na piti Joolz Slunecnik Joolz (seda barva) Or... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Prodám kočárek Junama Diamond
Před 59 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Junama Diamond. Je to trojkombinace, tudíž se skládá z hluboké korbičky, sporťáku a autosedačky. Kupován v únoru 2021. Má odlehčenou aluminiovou konstrukci, nadstandartní odpružení tlumičů a bezvzdušná kola, která se nepropíchnou. J... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Kočárek Baby Design Bueno
Před 60 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Váha kočárku 12-17kg dle použité korbičky, gelová odpružená kolečka, přední otočná. Korbička odolná proti větru a chladu, integrovaná moskytiéra ve stříšce hluboké i sportovní verze, oboustranná vložka u sportovní verze, výškově nastavitelná rukojeť kočárku potažena eko-kůží, ergonomická rukojeť pro přenášení hlubo... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky