Kovové odrážedlo s brzdou - modré

Prodáno
Jihomoravský kraj
Prodej odrážedla. Má již něco za sebou, ale pár chodníků ještě pojezdí a poslouží. Pneu dobré, sedátko
Jihomoravský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Dětské odrážedlo s brzdou
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám odrážedlo v dobrém stavu
Královéhradecký kraj
99
 Kč
Odrážedlo Yupee Easy ride
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo Yupee, ve velmi dobrém stavu, pouze s lehce zrezlými řídítky (můžete přelepit nebo přestříkat). Odrážedlo je plně funkční ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Lehké odrážedlo Specialized
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Lehké dětské odrážedlo Specialized 12", pěkný lak. Možno dovézt na trase Šternberk - Olomouc.
Olomoucký kraj
700
 Kč
Odrážedlo Yedoo OneToo růžové
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Lehké odrážedlo s brzdou. Lehké oděrky, jinak krásný stav. Řídítka v pořádku, sedlo taktéž, kola ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Odrážedlo Evolutive Ride 2v1 (Decathlon)
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Odrážedlo pro nejmenší děti (od 1 do 3 let/73-95cm), super alternativa pro malé děti, pro které jsou klasická balanční kola ještě moc velká. Běžné známky používání, sem tam nějaký škrábanec, plně funkční. https://www.decathlon.cz/p/odrazedlo-evolutive-ride-2v1-modro-bezove/_/R-p-3... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Dětské odrazedlo
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětské odrazedlo hasiči v dobrém stavu. Po jednom diteti. Sedátk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Modré odrážedlo
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Málo ježděné a jenom doma, jako nové. Nejsme z Brna, ale po domluvě můžeme do Brna k převzetí přivézt.
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Dětské odrážedlo Funny Wheels
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou motorku / odstrkovadlo FunnyWheel Jezděno, takže nějaké známky používání nese, ale nemá to vliv na funkci. Osobní odběr v Neratovicích. V případě platby předem na účet, možnost v demontu poslat ( +189,- ). Občas mívám cestu do Prahy, tak po dohodě mohu na této trase přiblížit. !! Po špatných zkušenostech rezervace nedělám, tudíž VŽDY upřednostní... (více v detailu)
Středočeský kraj
849
 Kč
Dětské dřevěné odrážedlo Repello Model S
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní dětské odstrkovadlo Repelo Model S. Ježděno, takže nějaké známky používání nese ( viz foto ), ale jinak v dobrém stavu . Osobní odběr v Neratovicích. V případě platby předem na účet lze v poslat ( +189,- ) Občas mívám cestu do Prahy, tak po dohodě mohu na této trase přiblížit. Po špatných zkušenostech rezervace nedělám, tudíž VŽDY upřednostní... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 699
 Kč
Odrážedlo FIRSTBIKE Fat Green - jako NOVÉ
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Odrážedlo FIRSTBIKE Fat Green Prodám Odrážedlo FIRSTBIKE Fat Green, zakoupeno v roce 2021 v prodejně mojekolo.cz společně s original adaptéry pro snížení a zvonkem na kolo. Odrážedlo bylo ježděno 1,5 sezóny, je téměř jako nové, oděrky minimálně, asi jediná oděrka je na konci ruční brzdy, viz. foto. Původní cena vč. adaptéru a zvonku cca. 4.700,-. Prodám za 3.499,-Kč, osobní odběr Brno nebo Rajhrad. Neposílám. FirstBIKE® poskytuje bezstresový způsob, jak naučit dítě jezdit na kole. Odrážedlo, které roste s batoletem, dokud není připraveno na kolo s pedály. Nastavení výšky sedla otočením hvězdice, bez použití nářadí. Pohodlí, nízká hmotnost a ovladatelnost zajišťují, že vaše dítě zvládne dlouhé trasy (i v nerovném terénu) a vyběhne každý kopeček. Eliminuje potřebu postranních koleček, která jsou kontraproduktivní. Stručně řečeno, odrážedlo FirstBIKE je extrémně bezpečné, lehké a odolné (odolné proti povětrnostním vlivům).   Vysoce odolný, pevný a zároveň pružný high-tech komp... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 499
 Kč
Dětské odrážedlo Muff s brzdou
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Odrážedlo odstrkovadlo Muff má nafukovací pneumatiky se vzorkem, proto je vhodné i pro jízdu na nerovném nebo mokrém povrchu. Odrážedlo Muff je vybaveno ruční brzdou Při jízdě na odrážedle mohou děti zastavit docela jednoduše, stačí dát obě nohy na zem. Zdá se Vám to příliš nespolehlivé? Pak oceníte skutečnost, že je na odrážedle Muff namontována ruční brzda. Aby se řídítka lépe držela a dítě tak bylo připravené zabrzdit, jsou řídítka potažena vroubkovanou gumou. Díky ruční brzdě se Vašemu dítěti podaří zastavit v každé situaci. Rozměry odrážedla Muff - šířka řidítek: 39 cm - výška řídítek: 54-62 cm - výška s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
700
 Kč
Odrážedla
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám odrážedla. Jsou zachovalá,bez vad. Kus za 80kc.
Pardubický kraj
80
 Kč
JSB dětské odrážedlo
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Používané jen uvnitř, bez vad, klakson troubí, sedátko se dá od... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
220
 Kč
First bike Street se zvonkem a brzdou - zelené odrážedlo
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám zelené odrážedlo First bike Street se zvonkem a brzdou. Kupované nové, používané, bez vad. Neutrálni barva pro kluky i holky. Popis výrobce. FirstBIKE poskytuje bezstresový způsob jak naučit dítě jezdit na kole Odrážedlo, které roste... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 699
 Kč
Rascal Punk dětské odrážedlo Aquamarin
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám málo jeté Rascal Punk dětské odrážedlo Aquamarin. Včetně zvonku. Nějaký škrábanec se najde. Brzda odřená, ale vzorek top a na disku ještě nálepky z výroby. Barva modrá. Doklad samozřejmostí - koloshop 2023, tj.zaruka platná. Osobně ideálně Olomouc, ale jde i na trase Brno/Ostrava dle domluvy. Dotazy/kontakt via formulář Bazoš. +++++++ Superlehké dětské odrážedlo s originálním hliníkovým rámem a konstrukcí se zadním kolem 12" a předním 14" Popis Rascal Punk Unikátní konstrukce rámu s větším předním kolem (14´) zvyšuje bezpečnost a stabilitu kola pro úplné začátečníky (vzpřímený posez bez rizika přepadnutí). Menší zadní kolo (12´) naopak umožňuje nízký nástup pro děti již od 2 let a rozšiřuje tak škálu použití pro široký věkový rozptyl od cca 2 do 3 až 4 let. Celkový věm „ ala chopper“ vycházející z ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 990
 Kč
Chillafish Bunzi FAD Catmouflage odrážedlo 2v1
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětské odrazedlo Chillafish Bunzi. Trojkolka a odrážedlo v jednom Chillafish Bunzi je ideálním pomocníkem při prvních pohybových aktivitách Vašeho dítěte. Variantu trojkolka může vaše dítě začít používat prakticky ihned, jakmile začne chodit. Trojkolka dodává dítěti potřebnou oporu a stabilitu, a proto u vašeho dítěte již v ranném věku rozvíjí jeho pohybové schopnosti a jistotu pohybu. Jakmile dítě získá více zkušeností a lepší rovnováhu, můžete plynule přejít na variantu odrážedla. Trojkolku na odrážedlo (i naopak) změníte bez použití nářadí během jedné minuty. Tato unikátní trojkolka a odrážedlo 2 v 1, je ideální řešení pro plynulý přechod ze stabilní trojkolky na balanční kolo - odrážedlo. Dítě si nemusí zvykat na jiný, nov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Dětské odrážedlo Funny Wheels
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou motorku / odstrkovadlo FunnyWheel Jezděno, takže nějaké známky používání nese, ale nemá to vliv na funkci. Osobní odběr v Neratovicích. V případě platby předem na účet, možnost v demontu poslat ( +189,- ). Občas mívám cestu do Prahy, tak po dohodě mohu na této trase přiblížit. !! Po špatných zkušenostech rezervace nedělám, tudíž VŽDY upřednostn... (více v detailu)
Středočeský kraj
849
 Kč
Dětské dřevěné odrážedlo Repello Model S
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní dětské odstrkovadlo Repelo Model S. Ježděno, takže nějaké známky používání nese ( viz foto ), ale jinak v dobrém stavu . Osobní odběr v Neratovicích. V případě platby předem na účet lze v poslat ( +189,- ) Občas mívám cestu do Prahy, tak po dohodě mohu na této trase přiblížit. Po špatných zkušenostech rezervace nedělám, tudíž VŽDY upřednostn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 699
 Kč
Odrážedlo
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám odrážedlo. Osobní odběr nebo předání na trase Havl. Brod-Jihlava. Neposílám.
Kraj Vysočina
300
 Kč
Odrážedlo
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám odrážedlo. Osobní odběr nebo předání na trase Havl. Brod-Jihlava. Neposílám.
Kraj Vysočina
100
 Kč
Odrážedlo Puky xl
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo Puky xl po celkové renovaci, nový lak, gripy, pneu a brzdy. Prakt... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Odrazedlo
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Krasne odrazedlo, posuvne sedatko
Hlavní město Praha
299
 Kč
Odrážedlo Zopa Zooter beruška červená, perfektní stav
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zdarma osobní vyzvednutí České Budějovice / Plzeň / Praha nebo zašlu kamkoliv Zásilkovnou (po předchozí platbě na účet, + 100 Kč). Prodám odrážedlo Zopa Zooter beruška červená, perfektní stav, ježděno jen v bytě. Pro děti do 24 měsíců. Atr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490
 Kč
Puky odrážedlo LRM classic 49 pastelově modrá
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětské odrážedlo. Viz fotky. Stav dobrý, lehké oděrky.
Hlavní město Praha
900
 Kč
Dětské odrážedlo
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Daruji dřevěné odrážedlo motorka. Něco už pamatuje, ale stále bytelné
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní vybavení