Kočárek 3v1 Inglesina Aptica

Prodáno
Jihomoravský kraj
Původní cena 37.000 Kč (kupováno v roce 2020). V ceně korba, sportovní kočár, konstrukce s gelovými kolečky, vajíčko, Isofix, stand up konstrukce. Korba - bez poškození, používána pouze 6 měsíců. Sportovní kočár - oděrky, vady na potahu (žmolky), hodně používaný, ale plně funkční, možné nasadit po i proti směru, možné polohovat až do úpl
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč

Podobné inzeráty

Joolz Hub kočárek
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek značky Joolz Hub v barvě marvellous green. V ceně je zahrnut podvozek, hluboká korba ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 000
 Kč
Dětský kočárek NUNA MIXX Next trojkombinace 3v1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Luxusní kočárek z prémiových materiálů nabízí dokonalý komfort dítěte. Obsahuje: - Korba se stíněním proti slunci, vnitřní výplň přírodní materiál s m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
3v1 kočárek Inglesina + řada doplňků pro chladnější období
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Inglesina, hluboký kočárek, kdy dítě leží v kočárku, je upravitelný na sportovní kočárek po odejmutí korby, kdy má dítě opřené záda a sedí, dále pak je zde samostatná autosedačka Inglesina, která se dá také umístit na konstrukci hlubokého kočárku či upevnit do automobilu, fusak pro chladnější obdo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Kočárek trojkombinace
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek zn. Tako Acoustic. - velká hluboká korba s nastavením pod hlavičku - sportovní korba kočárku, nastavitelná nožní opěrka, nastavitelná zádová opěrka - vajíčko s konzolí - bavlněn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Kočárek trojkombinace
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Zelený kočárek sportovní atlantic starší verze ale výborná dobrý do terénu. Poslouží ještě někomu je docela v čistém stavu žádné dírky nic má korbu pro miminko má spor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kočárek Gesslein
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočár po dvou dětech firmy Gesslein, která vyrábí kočáry i pro postižené děti. Kočár je extra lehký a je vhodný až do 3let dítěte. Korba je koupena až na dr... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Kočárek - trojkombinace
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek Junama s gelovými koly a odpružením.
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Hlavní město Praha
990
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 (pro dvojčata)
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata / sourozence značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Používaný kočár, vše zcela funkční. Vajíčko do auta, korba a sporťák. K tomu plastenka, taška, “fusaky” ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Kočárek Kunert lazzio premium 2v1 antracit
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Osobní předání Valašské Meziříčí, ale jsem schopná po domluvě kamkoliv poslat i poštou přes ppl přímo na adresu a klidně i dobírkou za 158kč. Prodám kompletní sadu kočáru Kunert lazzio premium 2v1 v antracitové barvě.  Kočár byl používaný pouze pár prvních měsíců jako korba a pár měsíců jako sportovní varianta. Dítě do teď odmítá kočár a radši se nosil v nosítku.  Kočár má pouze špinavá kolečka, jinak je kompletně vypraný a vyčištěný.  Popis z odkazu níže: Lehoučký, výborně ovladatelný a designově krásný kočárek KUNERT Lazzio. V ceně kočárku je hluboká korba, sportovní sedačka, pláštěnka, moskytiéra, držák na láhev, držák na mobil, také taška na rukojeť v barvě kočárku LZE DOKOUPIT autosedačku 0-13kg vč. adaptérů Popis kočárku: – Barevná hliníková konstrukce s odpružením – Kožená rukojeť s nastavitelnou výškou – Systém ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Kočárek
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Původní cena 18000 stav nového, dvojkombinace, značkový kočár, přidáme zavinovačky.
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Dětský kočárek Jáne - 3v1 kombinace
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Kočárek Jane 3v1 kombinace - autosedačka, hluboká korba a "sporťák" s nánožníkem (sporťák je polohovatelný až do lehu), originál pumpička, pláštěnka na korbu i... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
NÁHRADNÍ DÍLY X-LANDER XMOVE
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam náhradní dily na kocarem xlander xmove Hluboka korbicka 350,- Sportovni sedačka 300,- Nanoznik 150,- Fusak 150,- Plastenka na hlu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1
 Kč
Kočárek Kunert lazzio premium 2v1 antracit
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Osobní předání Valašské Meziříčí, ale jsem schopná po domluvě kamkoliv poslat přes ppl přímo na adresu klidně i na dobírku za 158 kč. Prodám kompletní sadu kočáru Kunert lazzio premium 2v1 v antracitové barvě. Kočár byl používaný pouze pár prvních měsíců jako korba a pár měsíců jako sportovní varianta. Dítě do teď odmítá kočár a radši se nosil v... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
NÁHRADNÍ DÍLY NA KOČÁREK BABY MERC
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
náhradní díly na kočárek baby merc konstrukce prodána -kolečka kus zadní 200, -1x přední 200 - hluboká korbič... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1
 Kč
Kombinovaný kočárek Inglesina 2v1
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kočárek značky Inglesina. Po jednom dítěti, málo používaný. Krásně hluboká korba + sportovní kočárek. Vhodný do města i do náročnějšího terénu. Velmi příjemně se ovládá, má krásný, jemně houpavý efekt. Po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 800
 Kč
Kočárek Zopa Mystic 3v1
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Zopa Mystic 3v1. Kupován cca před půl rokem a používaný až nyní v Srpnu a to jen měsíc. Takže je stále v záruce. Kočárek má hlubokou ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Kočárek Tudore Ranger 2v1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek dvojkombinaci - hlubokou korbu a sportovní verzi. Ke kočárku jsou i doplňky - přebalovací taška, nánožníky na obě verze, síťka proti hmyzu, pláštěnka, d... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Cybex Priam 3v1
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Cybex Priam 2021 soho grey 3v1 podvozek sportovní sezení, hluboká korba a vajíčko aton 5. Adaptéry na podvozek pro V... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 999
 Kč
Kočárek Neonato
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Neonato Puro NeoPop Lollypop, používaný 6 měsíců. Sportovní verze nepoužívaná vůbec. Součástí balení je: Hlubok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Thule kočár pro dvojčata
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Thule sportovní polohovací kočár, včetně zimního pytle, 2 zimních fusaků, rukavic na kočár, pot... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Dětský kočárek s velkými koly Tako Acoustic
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek Tako Acoustic 3v1, hluboká , sportovní korba + vajíčko včetně adaptéru - lze vozit na konstrukci kočárku také. Kočárek je plně vybavený ( nánožníky , taška pod kočárek, na kočárek, pláštěnka ). Kočárek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999
 Kč
Sportovni kočárek 3v1
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento sportovní kočárek 3v1. Minimálně používaný,zachovalý,stáří 3roky. PC 7800,- nyni 3500,-. tel.602315559
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Kočárek Inglesina
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zachovalý kočárek Inglesina. Ke kočárku je ještě pláštěnka a podstavné nohy ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky