Filtry



Autíčka

3 352 výsledků

Protisměrná autosedačka Axkid Move 9-25 kg 2022
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
V top stavu, kupovaná 2022, používaná ve druhém autě u babičky a dědy jen jako záložní. Nebouraná, z nekuřáckého auta. Poutá se pomocí autopásů, bez isofixu. Možné upevnit jen do druhé a další řady sedadel, nelze na sedadlo spolujezdce. Dítě je po celou dobu použitelnosti sedačky poutáno v protisměru jízdy 5-bodovým pásem. Sedačku není možné otočit po směr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Autosedačka BeSafe iZi Go + zrcátko
Před 13 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám autosedačku BeSafe iZi Go pro váhovou kategorii 0-13 kg. Součástí je vyjímatelná novorozenecká vložka. Snímatelný potah lze prát v pračce. Sluneční stříška s... (více v detailu)
Zlínský kraj
850
 Kč
Autosedačky Maxi-Cosi včetně isofix základny
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím set autosedaček a základny značky Maxi-cosi. Jedná se o základnu 2WayFix, která se v autě uchytí do isofix a poté se na ní jen nacvakne vajíčko pro nejmenší. Nemusíte tedy složitě poutat sedačku pásy a zvukový a světelný signál vás ujistí o správnosti zacvaknutí. Jednoduché, rychlé, pohodlné. Základna v sobě nemá polohovací systém, takže se vajíčko nijak nevyklá a drží pevně (ne jako u základny FamilyFix, kde se vyklá a rachtá) Polohování je totiž součástí až sedačky vyšší k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Autosedačka Ferrari
Před 14 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím používanou dětskou autosedačku Ferrari, pro věk dítěte 9-36kg- roste s dítětem, upínání na bezpečností pás - nemá isofix, tříbodový pás sedačky lze nastavit do tří výškových úrovní a také sundat a v pozdějším věku dítěte zapínat na pás v autě, držák na p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
650
 Kč
Kolebka na auto
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kolebku pro vozi škoda viz. foto
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Ohrivac na lahve/prikrmy
Před 14 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Ohrivac na kojenecke lahve nebo prikrmy ve sklenicce. Skvele drzi nastavenou teplotu, automaticky se vypina a zapina dle teploty vody, aby byl ohrev... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
SIKU World - autoservis s auty
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nehrané, pouze jednou sestavené. Autodílna obsahuje funkční zvedací plošinu, dveře dílen se otevírají a zavírají. Z montážních dílů lze vytvoř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Mega bloks autíčka náklaďák a policie
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám auta s mega bloks s kostkami cena uvedena za obě,
Středočeský kraj
300
 Kč
Vajíčko MaxiCosi
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Vajíčko do auta. Nese známky používání, ale stav dobrý. Z nekuřáckého, nebouraného auta
Olomoucký kraj
250
 Kč
Taška autíček
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Cena je za vše. Jen osobní převzetí v Mostě. Koukněte i na mé další inzeráty.
Ústecký kraj
200
 Kč
Sedačka Britax Romer Evolva 1-2-3
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Britax Römer Evolva 1-2-3 pro hmotnost dítěte od 9 do 36 kg. Po jednom dítět... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Dětská DVD - Disney Zlatá Edice
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Lego Příběh hraček Příběh hraček - Toy story 2 Příběh hraček - Toy story 3 Auta Letadla Nová včelka Mája Mravenec Z Šmoulové 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Maxi Cosi Mura Plus 4 2016 trojkombinace
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Krasny kočárek Maxi Cosi kupovaný 09/2016 Trojkombinace se sklada z hluboke korby, vajicka a ,,sporťáku",po jednom dítěti. Vajíčko Cabriofix - ma slunecni clonu, kterou lze celou sundat nebo jen sklopit. Ma novorozeneckou vložku, kterou lze vyndat, kdyz miminko povyroste. Rukojeť a plast kolem sedačky nese běžné znamky opotřebení. Hluboka korba - ma polohovatelnou boudu, matrace v kočárku ma na miru šitý potah od švadleny + novy nepoužívaný original. Sporťák - jde polohovat do 3 poloh, az do lehu. Bouda ma dve polohy. Podnoz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Summer Baby COMO autosedačka 40-150 cm (0-36kg)
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Summer Baby COMO autosedačka se základnou 40-150 cm (0-36kg) se stabilizační nohou Isofix, I-Size, otočná 360°, 4-stupňové nastavení opěrky zad Certifikát ECER 129 Novinka v ČR!! Summer Baby Como I-Size otočná autosedačka o 360° se stabilizační nohou. V souladu s nejnovější bezpečnostní normou R129 i-Size. SPS (Side Protection System) – systém ochrany proti bočnímu nárazu. 5-bodové bezpečnostní pásy - sedačka má 5-bodové bezpečnostní pásy poskytující neuvěřitelnou ochranu dítěte! Díky nim se budete vy i vaše dítě během cesty cítit bezpečně a pohodlně. Potahy pásů - sedačka je vybavena speciálními potahy pásů, které zabraňují odření vašeho miminka pásy a dodávají mu potěšení při cestování. Na spodní straně mají speciální povrch, který zabraňuje klouzání pásu na ramenou dítěte. 4-stupňové nastavení opěrky zad - umožňuje nastavit opěradlo sedadla v různých úhlech, od sedu až po pololeh. 12-stupňové nastavení opěrky hl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 999
 Kč
Cestovní polštářek do auta
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cestovní polštářek do auta
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Cestovní polštářek do auta modrý
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cestovní polštářek do auta modrý.
Jihomoravský kraj
59
 Kč
Britax B motion 4 plus
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Kvalitní, prostorný sportovní kočárek zn. Britax. Na konstrukci pár oděrek od skládáním do auta.Jinak vše v pořádku, funkční.Ke kočárku přidám tašku ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Ústecký kraj
200
 Kč
Sourozenecký kočárek Easywalker DUO
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám sourozenecký kočárek Easywalker DUO - Součástí jsou dvě sportovní korbičky a jedna hluboká - TOP stav! – po jednom majiteli - Antracitová barva - Praktický, lehce ovladatelný, projede dveřmi se šířkou 80 cm, dobře skladný i do kufru auta - nezbytný v případě dvou dětí s rozdílem věku cca 2 roky - Doplňky, které jsou zahrnuty v ceně jsou: originál taška na madlo (vyfocena zvlášť) originál pláštěnka + jedna neorigin... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 600
 Kč
Autodráha Carrera Digital 143 autíčka
Predám autíčka na digitálnu autodráhu Carrera Digital 143, mierka autíčok 1:43. Všetky autíčka sú profesionálne vyčistené, premazané a odskúšané, skontrolovaný vodiaci kýl aj kontaktné šte... (více v detailu)
500
 Kč
Auto Mickey + ostatní hračky
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám auto Mickey a různé další hračky. Cena za vše dohromady.
Jihomoravský kraj
89
 Kč
burago Ferrari Testarosa 1:18 model z roku 1984
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
auticko je velmi pěkné prakticky bez viditelnych vad, v realu vypadá o dost líp než na fotkách. jedina drobna vada na kráse je uloneny predni pa... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
450
 Kč
Nákladní automobil Tatra
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětský vyklápěcí nákladní automobil Tatra, celková délka 70 cm. Osobní převzetí v Praze 6 nebo na Rokycansku
Hlavní město Praha
150
 Kč
Dětské odrážedlo
Lehké , trochu odřené , pár dětí se na něm již vyřádilo . Je škoda ho jen... (více v detailu)
200
 Kč
Trojkombinace kočárku Riko XD Energy Pink
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárku Riko XD, v růžovo černé kombinaci. Kočárek je ještě v záruce. Přestože byl kočárek kupován na e-shopu, v Karviné je kamenná prodejna, se sk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč