Filtry



Autíčka

3 309 výsledků

Plastova Tatra
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou plastovou Tatru zn.Dino červeno-modrou, super darek na písek (:
Pardubický kraj
400
 Kč
Tatra, bagr, kolečka
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám tyto hračky na písek nebo zahradu. Cena za vše 600kč. Jen osobní převzetí.
Zlínský kraj
Neuvedeno
Autosedačka Maxi Cosi Cabriofix + základna Family Fix
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Maxi Cosi a Family fix vhodný i na pokračovací sedačky. Stav dle fotek. Vše plně funkční. Z nebo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200
 Kč
Autosedačka vajíčko 0-10 kg
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vajíčko do auta pro děti 0-10 kg, včetně příslušenství s adaptéry na kočárek. Dobrý stav. Předání Oslavany, Ivančice.
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Modular i-Size X1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Autosedačka - pro děti o hmotnosti 0-13 kg, upevnění pomocí ISOFIX (potřeba dokoupit základnu) a bezpečnostního pásu, BESIP Skupina 0 a 0+ (dle evropských norem ECE), zabezpečení dítěte zajišťuje 5bodový p... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Britax Römer Evolva 123 SL SICT 9-36kg
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Autosedačka je po jednom dítěti,má Isofix uchyceni, výškové nastavení hlav. opěrky, nastavení polohy podsedáku,vysunutí bočního tlumiče L/P strana, p... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
NUK Thermo Express Plus Ohřívačka na lahve na doma i do auta
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám používanou ohřívačku dětských lahví a příkrmů ve skle, je ve výborném stavu, jako nová. Používala jsem jen na příkrmy na cestách a byla jsem velmi spokojená s rychlostí ohřátí i teplotou. Adaptér do zásuvky i do auta. Možnost osobního předání Krupka, Teplice, Ústí n.L. a okolí dle domluvy nebo můžu zaslat Zásilkovnou. Parametry: Ohřívání dětských pokrmů obzvlášť jemným a rychlým způsobem – doma i na cestách • Rychlé a jemné ohřívání dětské stravy parou jen za 90sec* • Včetně kabelu do auto ada... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Blesk McQueen s vyměnitelným příslušenstvím
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím velký model Bleska McQueena z filmu Cars za 230 korun. Auto má spoustu vyměnitelného příslušenství, které lze různě kombinovat, viz fotky. Auto má na délku asi 25 cm. Osobní předání v Brn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
230
 Kč
Nákladní auto Bruder s návěsem
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám téměř nový náklaďák Mack Granit s přívěsem. Nevhodný dárek. Délka 93 cm. Měřítko 1:1... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
999
 Kč
Mix čepice, 13 ks, pro kluka
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
5x úplně nové, zbylé viz níže, vše bez vad. Zleva doprava a dolů: Zimní FaF, (modrobílá )– nová bez visačky – vel. 6-12m – 85 Kč Klobouček FaF (béžový) – vel. 6-12 m - téměř nenošený, bez vad – 59 Kč Kšiltovka AJS (Major Zone) – vel. 50 – málo nošená, bez vad – 50 Kč 2x Lupilu (šedá,modrá) na zavazování – modrá nenošená, šedá 1x praná, málo nošená, bez vad – 62/68 – 45 Kč Klobouček – oboustranný (modrý; karovaný) – málo nošený, bez vad – vel. 42 – 59 Kč Kšiltovka (tm modrá, kotvy) – XL (50-52cm) – 69 Kč Jar... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Nerozbalené LEGO Technic 42095 Kaskadérské závodní auto
Mohu zaslat Balíkovnou nebo Zásilkovnou. Na dobírku mohu zaslat po úhradě poštovného. Recenze a hodnocení v profilu.
2 999
 Kč
Unuo nákrčník z fleecu, autíčka/modrý
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodávám i další Unuo oblečení... Mrkni na mé další inzeráty
Plzeňský kraj
50
 Kč
Hot Wheels sada Ford Mustang - 5 aut
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Hot Wheels sadu Ford Mustang v originálním balení. 5 aut Sešli se nám dvě sady, proto jednu prodáváme. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Autosedačka Britax Römer King ll ats ls, 9-18kg
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabizim autosedacku po dvou detech, ale super stav, kompletne vyprana a vycistena, nebourana, nekuracke auto. • cerna barva • 9-18 kg • 9 mesicu - 4 roky • bez systemu Isofix • polohovaci sedadlo • indikace spravneho zapnuti pasu • operka hlavy vyskove nasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Autosedačka vajíčko Kiddy Evoluna i-Size + Isofix
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Pěkná autosedačka vajíčko Kiddy Evoluna i-Size + Isofix. Autosedačka vajíčko Kiddy Evoluna i-Size, včetně Isofix základny. Vše plně funkční, oděrky z bězného používání. Schválen... (více v detailu)
Liberecký kraj
800
 Kč
Nová velká ohrádka 200x140 cm
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou nepoužitou v originální krabici zabalenou (byla složená jen kvůli vyfocení) velkou skládací ohrádku pro děti o rozměrech 200 cm x 140 cm - dětské hřiště, suchý bazén + přepravní taška. Ohrádka vám umožňuje vyhradit velký a bezpečný prostor na hraní pro malé dítě. Velké rozměry ohrádky umožňují hraní několika dětem současně. Průhledná látka na všech stranách způsobuje, že dítě se necítí „uzavřené“, jako je tomu v případě ohrádek s neprůhlednými stranami. Na druhou stranu poskytuje pečovateli pohled na dítě ze všech stran. Speciální vlastnosti: Velký prostor na hraní s protiskluzovým povrchem Optimální výška ohrádky - cca 68 cm Bezpečné provedení z vysoce kvalitních materiálů Silná, odolná proti roztržení, prodyšná, vodotěsná a snadno čistitelná 210D PVC tkanina Vchod uzavíraný zipem zvenčí 4 silné, bezpečné, protiskluzo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
LEVNĚ - Traktor, odrážedlo, tříkolka autíčko
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vyberete-li si jakékoliv tři inzeráty - ten nejlevnější bude zdarma. Upřednostňují osobní převzetí, pokud to rozměry dovolí mohu i zaslat. Prodávám odrážedlo pro nejmenší, dcera jezdila od necelých 2 let. Šlapací tříkolku, traktor a chodící autíčko little ti... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LEVNĚ - Autíčko little tikes
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vyberete-li si jakékoliv tři inzeráty - ten nejlevnější bude zdarma. Upřednostňují osobní převzetí, pokud to rozměry dovolí mohu i zaslat. Prodávám autíčko little tikes, už má pár nedostatků chybí část rámu a dveře a u šlapací tříkolky kettler je potřeba přišroub... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LEVNĚ - Auto, motorka, autíčko
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vyberete-li si jakékoliv tři inzeráty - ten nejlevnější bude zdarma. Upřednostňují osobní převzetí, pokud to rozměry dovolí mohu i zaslat. Prodávám hezké velké nákladní auto, má přinýtovanou výklopnou korbu, ale zcela funkční, dále motorku a autíčko (má trochu napra... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Matchbox autíčka c.3
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám Matchbox autíčka sada c.3, 23ks,jako nová, cena je za celou sadu 23ks, mohu zaslat zasilkovnou.
Plzeňský kraj
350
 Kč
Matchbox autíčka c.2
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám Matchbox autíčka sada c 2,jako nová, 20ks, cena je za celou sadu 20ks, mohu zaslat zasilkovnou.
Plzeňský kraj
300
 Kč
Hot Wheels 5pack - různá zalepená balení po 5ks
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím různá 5ks balení Hot Wheels - 5pack. Jedná se o neoriginální mixy Hot Wheels modelů, které nemají místo v mé sbírce. Autíčka jsou nehrané a namixované tak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
149
 Kč
Joie i-Level red s isofixem
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám autosedačku 0-13kg s isofixem od anglické značky Joie, po dvou dětech ,oděrky z manipulace viz foto. Nekuřácké auto,nikdy nebouraná, udržovaná, s novorozeneckou vložkou. Pořizovací cena byla 7000,- Vlastnosti: Certifikováno podle nových předpisů I-Size ECE R129/00 Lze použít v poloze zády ke směru jízdy od narození do 85 cm (a max. 13 kg) Po naklonění sedačky se promění v extrémně pohodlné hnízdo. Lze jej použít i na podvozek kočárku, ve všech polohách sezení Patentovaný systém Intelli-Fit – pro maximální ochranu v případě bočního nárazu Oblast krku / hlavy nabízí trojitou ochranu díky patentovanému systému Tri-... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 490
 Kč
Odrážedlo - Auto s opěradlem, Wiky, W001933
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
NOVÉ!! Parádní auťák pro všechny malé uličníky! Odrážedlo s opěrkou pomáhá dětem rozvíjet motorické schopnosti v době, kdy se učí chodit. auto má volná kola a je vhodné na doma i na zahradu. Doporučen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
RÖMER (9-18 kg) - kvalitní vyhledávaná sedačka
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím velmi ceněnou autosedačku skupiny I. pro děti od 9 do 18 kg (9 měsíců - 4 roky). Sedačka je ve velmi dobrém stavu, po jednom dítěti, nebouraná, z nekuřáckého auta. Autosedačka je snadno polohovatelná na výšku dítěte a náklon úhlu sezení. Je vybav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč