Filtry



Botičky pro miminka

3 454 výsledků

První bačkůrky pro miminko, chlapeček, vel. 21
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na tkaničky, Fare-český výrobce, koupeno 8/23, po jednom synovi, nošené, ale určitě ... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Kočárek Jedo
Prodám kočárek značka Jedo. Koupený v Polsku . PC 12.000,- otočné kolečka, pětibodový pás, taška ke kočárku, slída, moskytiéra, peřinky a hračka součástí. Má mnoho funkcí . Přidám ještě nějaké maličkosti navíc pro miminko. Bohu... (více v detailu)
5 000
 Kč
Stojan s chrastítky, modrý + doprava zdarma
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám stojan s chrastítky pro miminko viz. foto. K dispozici originální obal. Cena 390 Kč + doprava zdarma-
Středočeský kraj
390
 Kč
Prodam
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám silikonovou panenku miminko dá se koupat akorad že má jen dírku na hlavičce nechám za 3000kc PC 4500kc
Královéhradecký kraj
3 000
 Kč
Dětská (chlapecká) zimní obuv PRIMIGI vel. 26
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zimní kotníčkové botičky italské firmy Primigi s membránou Gore-tex na suchý zip, kupované v říjnu 2023 (velikost 26 cca 164 mm). Botky jsou lehké a mají vyjímatelnou zateplenou stélku, kterou jsme nyní nechali v prodejně vyměnit za novou. Boty jsou v dobrém stavu, syn ... (více v detailu)
Středočeský kraj
699
 Kč
Fisher-Price Mluvící pejsek
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nefunguje pravá tlapka, jinak vše OK. Preferuji osobní předání ve Zlíně či blízkém okolí, případně zaslání pouze přes Zásilkovnu při platbě předem na účet. Mluvící pejsek od Fisher-Price je veselý kamarád na hraní, který je určený pro děti od šesti měsíců. Tento zábavný společník mluví česky a na sobě má české nápisy. Seznamuje děti s novými tématy, pomocí písniček a říkadel je učí písmenka, číslice, roze... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Dětská matrace MPO z koňských žíní, 120x60
Kvalitní matrace Horsík od českého výrobce MPO do dětské postýlky. Luxusní dětskou matraci Horsík vysokou 6 cm tvoří 100% pravé koňské žíně. Díky tomu matrace poskytuje miminku maximální provzdušnění a výbornou hygienu lůžka. Zajistí mu dobrý spánek a podpoří zdravý vývoj. Koňské žíně jsou získávány z živých koní... (více v detailu)
500
 Kč
Mantinel do postýlky
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám mantinel do postýlky, délka 360 cm, tj. kolem celé postýlky pro miminko.
Hlavní město Praha
120
 Kč
Zimní rukavice pro miminko, nové
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nové, s visačkou. Posílám přes Zásilkovnu.
Jihomoravský kraj
25
 Kč
Lodger Slipper Botanimal 6-12 měsíců - zimní capáčky
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Lodger Slipper Botanimal 6-12 měsíců - zimní capáčky. Preferuji osobní předání Praha.
Hlavní město Praha
250
 Kč
Candide Panda polštářek
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám speciálně tvarovaný šedý polštářek Panda zabraňuje zplošťování hlavičky miminka tím, že rovnoměrně rozkládá tlak, který je na měkkou hlavičku novorozence vyvíjen. Materi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Joie Stages
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím autosedačku Joie Stages. Vhodná do 25 kg, do 18 kg lze protisměr. Bohužel jsme ztratili vnitřní vložku pro malá miminka (zohledněno v ceně). Používáno cca 1,5 roku v nekuřáckém autě, kupovaná nová, tj. je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Ergonomické nosítko KiBi IN Rainbow Stone - šátkovina
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
KiBi IN je české rostoucí nosítko. Model IN je určen pro nošení dětí od 4-6 měsíců do 3,5-4 let (od cca 66 cm do velikosti 116, max. testovaná zátěž 20 kg). Nosítko je v krásném stavu. Včetně slintáčků na popruhy (zapínání na suchý zip). Nosítko bylo kupováno před dvěma lety jako nové, doklad o koupi a fotografický návod dodám. PC 4605 Kč, nyní 2000 Kč. Má všechny prvky klasických ergonomických nosítek pro těžké děti - bytelný bederní pás, pohodlně polstrované ramenní popruhy, látkovou zádovou opěrku ze 100% bavlny a opěrku hlavičky pro klidný spánek větších dětí. Navíc má ale několik vylepšení, díky nimž si budete moci nošení užít ještě více: 1. Možnost nastavení šířky zádové opěrky v oblasti zadečku a nožiček Malá miminka by měla být v nosítku šetrně napolohována, s nožičkami od sebe, s kolínky výš než zadeček ("M pozice"). Tomu pomůže opěrka, která bude vždy dosahovat až pod kolínka miminka. Jak dítě roste, můžete pomocí druků nastavovat šířku látky pod jeho nožičkami, takže z n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Emmaljunga Duo S Air na náhradní díly
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
starší kočárek Emmaljunga Duo S Air, šedá barva, podvozek by potřebovat trochu opravit, pokud někdo potřebuje nějaké náh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kojící polštář značky My brest friend
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kojící polštář skvělý pro krmení malého miminka. Původní cena 2 000 Kč. Prodám za 700 Kč. Více info na:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Přebalovací pult + přebalovací podložka pro miminka
Prodám přebalovací pult + přebalovací podložku. Rozměry š.90cm d.80cm v.102cm.
1 200
 Kč
Autosedačka vajičko
Prodam autosedačku-vajičko,výborný stav,bez vády či jiného poškozeni,nekuřácké prostředí,bezpečnostní fixační pá... (více v detailu)
350
 Kč
Dětský zubní kartáček2-6let
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dětský zubní kartáček2-6let Velikost: 2-6let,Silikonový materiál, odolný vůči vysokým teplotám, lze dezinfikovat různými způsoby. Rukojeť je obalena protiskluzovým silikonem, kte... (více v detailu)
Liberecký kraj
90
 Kč
Postýlka
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám postýlku pro miminko, prakticky nepoužitá, jako nová. Barva antracit+borovice. Na matraci o velikost... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 400
 Kč
Capáčky
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám minnie capáčky ( papučky ). Vhodné do kočárku, nosítka ale... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Proutěný košík na miminka - na kolečkách s vybavením
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám koš v perfektním stavu. Součástí je polštářek a peřinka s povlečením, podložka a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Sourozenecký kočárek
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodáme zánovní, praktický sourozenecký kočárek Chic 4 BABY Duo 2020 Jeans grey, málo používaný, pro dvě děti. Součástí je korbička pro menší dítě a pláštěnka na celý kočárek. Možnost vyzvednutí – Hořice v Podkrkonoší. Opěrka zad zadní sedačky je 3x nastavitelná až do polohy lehu a opěrku přední sedačky je možné nastavit do 2 pozic. Obě stříšky jsou sklopitelné a přední stříšku je možné o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 900
 Kč
Fischer price fun park
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ucici hra prondeti 6-36mesicu. Je to celý zábavní park akční zábavy, připravený zabavit miminko a zároveň pomoci rozvíjet klíčové dovednosti. Baby je může umístit na rampu pro end-over-end akci, nebo na kouzelné schody pro pop-up, tumble-down zábavu! Odpalováním válečku nebo lisováním hvězdy ožívá ruské kolo světly, hudbou a točivým pohybem. Usměvavé pohárky se snadno uchopí a protřepou při cvakavých zvucích. Vyžaduje 3 C baterie nejsou součástí balení. Rozvíjet a učit se: 1) Bat-at válec: Pendlování na válečku oživuje ruské kolo, pomáhá dítěti dozvěd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 199
 Kč
Postel pro miminka a malé děti 70/140
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, po jednom dítěti nabízíme k prodeji v krásném stavu postel pro miminka a malé děti. Byla využívána pouze jako postýlka, takže poničená opravdu není. Nosnost 70kg, kompletní přehled ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500
 Kč
Fusak Baby Nellys Delux
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím fusak Baby Nellys Delux, barva grafit, s kožíškem, rozměr 105x50cm. Kožíšek je na knoflíčkách, takže ho lze sundat.. praním je trošku pomačkaný, ale dá se to načesat. Kapucku je možné stáhnout gumičkou blíže kolem hlavičky a z druhé strany je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč