Tyrannosaurus Rex na ovládání 40 cm chodí a řve

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
použitý, ale funkční původní cena 1799 Kč Tyrannosaurus Rex R/C dinosaurus na dálkové ovládání se zvukovými a světelnými efekty 40 cm plastový T-REX na dálkové ovládání - se zvukovými a světelnými efekty je na baterie. Dinosaurus chodí tam i zpět a vydává zvuky . Délka T- Rexe je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
599
 Kč

Podobné inzeráty

FIGURKA TYRANNOSAURUS REX JURSKÝ PARK K LEGO
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Figurka světle hnědý dinosaurus Tyrannosaurus REX - Jurský park k LEGO Znáte z filmu Jurský svět a Jurský park Figurka je velká 2... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
360
 Kč
Dromader Vláčkodráha na dálkové ovládání Express - nová
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dromader Vláčkodráha na dálkové ovládání Express Nová v originální krabici a nepoužitá. V Ostravě předám osobně jinak možno i Zásilkovnou. Nabídka platí do smazaní inzerátu. Popis Vláčkodráha na dálkové ovládání Balení obsahuje rychlovla... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
449
 Kč
H&M nové tričko dino 116 122 jurassic world T rex
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
#H&M Nové modré bavlna tričko dino T-Rex Jurský svět 122 128 Metalický potisk Míry: PC 249,- Délka 50cm, šíře 34cm tRIČKO JE VĚTŠÍ NEŽ 110/116 akce sleva do 6. října můžete mít přes mobilní appku zásilkovna promo kod s 30% slevou Nabízím oblečení tričko mikina tepláky pláštěnka čepice pyžamo bunda kalhoty kraťasy (H&M, C&A, Lindex, M&S ,Dopodopo, Intersport atd...) jurassic world tyrannosaurus rex dino ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
239
 Kč
Autíčko se světelnými a zvukovými efekty
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Autíčko se zvířátkem se světelnými a zvukovými efekty - Pejsek
Hlavní město Praha
150
 Kč
Prošíváná Zimní Bunda Značky Sinsay Vel. 158 cm
Před 7 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prošíváná Zimní Zateplená Bunda Značky Sinsay Vel. 158 cm Vzor: holografický Vlastnosti: kapuce, zkrácený střih, podšívka s p... (více v detailu)
Zlínský kraj
299
 Kč
Robot / dálkové ovládání / Zigy
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám, interaktivního Robota Zigy na dálkové ovládání oproti ostatním robotům vyniká neobvyklými funkcemi: rozpozná hlas, měří teplotu, umí nahrávat a přehrávat, zpívá, tančí, vypráví a zachraňuje svět. Lze ho ovládat jak dálkovým ovla... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Slon, hra na schovávanou 25 cm
Před 20 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Sloník, hra na schovávanou 25 cm Sloník se hrou na schovávanou. Kdopak se to schovává? Kuk! To jsem já, tvůj přítel Sloník! Umím mluvit, umím zpívat a rád si hraju na schovávanou. Stiskni mou levou tlapku a poslechni si veselou písničku nebo stiskni mou pravoutlapku a zahrej si se mnou na schovávanou. Sloník zpívá pěknou p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250
 Kč
Set triček s flitry H&M, 4x tričko H&M, v. 110/116
Před 24 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
všechna jen párkrát na sobě, jako nová, bez vad všechna trika velmi kvalitní zpracování, příjemná bavlna obracecí flitry, oboustranné flitry krásné odlesky, spousta různých odstínů žralok 2x, leopard, gepard, T-Rex zn. H&M ve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Houpací kůň se zvuk. efekty (výborný stav)
Před 31 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám plyšového houpacího koně se zvukovými efekty (po stisknutí každého z oušek je druh zvuku jiný - řehtání a klapot podkov při klusání). Do rytmu se pohybují tlama a ocas. Podstavec je ze dřeva. Hračka je ve výb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
H&M nové tričko dino 110 116 jurassic world T rex
Před 34 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
#H&M Nové modré bavlna tričko dino T-Rex Jurský svět 110 116 122 Metalický potisk Míry: PC 249,- Délka 50cm, šíře 34cm tRIČKO JE VĚTŠÍ NEŽ 110/116 Nabízím oblečení tričko mikina tepláky pláštěnka čepice pyžamo bunda kalhoty kraťasy (H&M, C&A, Lindex, M&S ,Dopodopo, Intersport atd...) jurassic world tyrannosaurus rex dino shirt metalic print H&M modré nové tričko ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
239
 Kč
Hasičské auto 25cm
Před 42 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nepoužívané jen vystavené jako nové. Auto houká bliká, ale bohužel samo nechce jezdit nevíme proč. Jinak jezdí, když se tlačí. Původní cena 599,-kč. POPIS OD VÝROBCE: Hasičské auto Scania pro nejmenší, motorizované pro jízdu vpřed/vzad (jede zcela samo stisknutím tlačítka), možný pohyb na volnoběh. Přepínatelné světelné a zvukové efekty se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
99
 Kč
Auto R/C 1:18 Lambo
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Lean-toys Sada stavebních bloků Auto R/C 1:18 Lambo Sada je vynikající nabídkou pro všechny kreativní děti, které dosáhly věku 8 let. Sada bloků obsahuje 64 prvků. Bloky jsou odolné a velmi snadno se spojují. Vyrobeno v měřítku 1:18. Model vyrobený pod licencí Lamborghinije reprodukován do nejmenších detailů. Jak karoserie, tak další detaily vozidla byly přesunuty do menšího měřítka. Odpružené odpružení zajišťuje hladkou jízdu. Hlavní přednosti vozu: gumová kola dokonale im... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Levné. Malé polštáře 40 x 35 cm
Dva ks. malé polštáře 40 x 35 cm - 120 Kč. V nabídce mam a i vetší 70 x 90 cm.... (více v detailu)
120
 Kč
polštář bez potahu 45 x 40 cm
Před 187 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
polštář bez potahu 40*45 cm, tloušťka cca 4-5 cm 100% bavlna/100% peří (venek, vnitřek) užité, stav dle fotky, nekuřácké jen seriozní zájem cenu rovnou nabídněte l... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
2 x dětský závěs s dinosaury š 75 cm, v 225 cm
Před 101 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Značka AbakuHaus. Dinosauři se usmívají. Zánovní, bez kazu. Cena za oba kusy. Celková šířka 150 cm ve dvou kusech.
Hlavní město Praha
300
 Kč
Dětská houpačka CARETERO LOOP graphite
Před 152 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
- pro děti od narození do 12 kg - hračka ve tvaru kolotoče s 3 hračkami - zvuk tekoucí vody - zvuk zpěvu ptáků - melodie - dálkový ovladač - regulace hlasitosti - časovač: 8 min, 15 min, 30 min - regulace sedadla do 2 poloh - polštářek pro větší pohodlí - 5-bodový bezpečnostní pás - 8 rychlostí houpání s časovačem - funkce zastavení houpání - funkce automatického houpáni při pláči dítěte -... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 490
 Kč
Dětská houpačka CARETERO LOOP
Před 286 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
V pěkném stavu, vše plně funkční, jen bez dálkového ovladače - nemůžeme ho najít a drobnými flíčky, který není skoro vidět - viz foto. Jinak bez vad. - pro děti od narození do 12 kg - hračka ve tvaru kolotoče s 3 hračkami - zvuk tekoucí vody - zvuk zpěvu ptáků - melodie - bez dálkového ovladače - regulace hlasitosti - časovač: 8 min, 15 min, 30 min - regulace sedadla do 2 poloh - 5-bodový bezpečnostní pás - 8 rychlostí houpání s časovačem - funkce zastavení houpání - funkce automatického houpán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
FIGURKA JURSKÝ PARK - TYRANNOSAURUS REX BÉŽOVÝ
Před 920 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Figurka JURSKÝ PARK - Tyrannosaurus Rex Béžový | JURSKÝ SVĚT dinosaur Figurka pasuje ke stavebnici LEGO. Obří figurka dinosaura měří 28 cm. Má pohyblivé všechny končetiny, h... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
360
 Kč
Dětská houpačka / sedátko
Před 290 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Badabulle Houpačka Comfort Swing Moonlight Odnímatelná hrazdička se 2 zavěšenými hračkami Sedátko možno polohovat do 2 pozic Nabízí 5 rychlostí houpání s možností nastavení doby na 8, 15 a 30 minut Měkký, odnímatelný podhlavníček 5bodový bezpečnostní pás Přehrává 12 melodií s možností nastavení ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
2x balónek narozeninový číslo 1 jedna 40 cm
Před 698 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Nabizim 2* cislici jedna na narozeninovou oslavu. Velikost je 40 cm
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní