Aktovka Ergobag - výborný stav

Před 110 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Výborný stav - osobní odběr, zásilkovna (+ 65 Kč) Individuálně nastavitelné od 100-150cm Bederní pás pro přenos hmotnosti Nastavitelný hrudní popruh Magnetický zámek pro jednoduchou manipulaci 1-kom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč

Podobné inzeráty

Ergobag školní aktovka
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Ergobag - školní batoh první stupeň Aktovka je super a krásně se dá přizpůsobit podle velikosti dítěte. - záda polstrována - speciální systém na úpravu výšky tašky podle výšky dítěte - dělený vnitřní... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Školní dívčí batoh Ergobag NOVÝ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím úplně nový batoh Ergobag, pouze vyzkoušený (nevhodny dárek, dovoz z Rakouska). Divci design s motivem baletky. Jedna se o batoh pro 1.-4.třídu, zapínání na magnet, propracovaný zádový systém, kde lze upravit výšku ramenního p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Aktovka Topgal dívčí
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím pěknou certifikovanou dívčí aktovku Topgal po dceři. Určeno pro I. stupeň ZŠ tedy pro nejmladší školáky. Dvoukomorový školní batoh T... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
Studentský batoh Topgal - dívčí + balíkovna 39,-
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám dívčí studentský batoh Topgal určený pro 2. stupeň ZŠ a SŠ. - má pevná lisovaná záda s hliníkovou výztuhou - dvě komory, tři přední kapsy, dvě postranní síťované kapsy - výškově nastavitelná hrudní přezka - polstrované měkké ramenní popruhy - reflexní prvky - poutko na zavěšení na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Studentský batoh (aktovka)
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám studentský batoh Satch včetně pořadače a pláštěnky. Batoh je ve velmi pěkném stavu, bez poškození a čistý. Studentský batoh Satch: Rostoucí školní batoh pro 2. stupeň Nastavitelná výška od 140 – 180cm Komfortní bederní popruh pro přenos váhy Dvoukomorový batoh s organizerem v přední části Vnitřní polstrovaná kapsa na telefon s vývodem na powerbanku Elastické postranní kapsy ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 399
 Kč
Školní batoh TOPGAL pro dívky
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Lehký školní batoh značky TOPGAL po dceři s vyměnitelnými obrázky pejsků. Stav VELMI DOBRÝ. Hmotnost 0,9 kg, rozměry 39 x 19 x 28 cm, objem 21 l, pevná záda, dvě komory + hluboká přední kapsa. Uvnitř sí... (více v detailu)
Středočeský kraj
380
 Kč
Studentský batoh Satch včetně pláštěnky a pořadače
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám studentský batoh Satch včetně pořadače a pláštěnky. Batoh je ve velmi pěkném stavu, bez poškození a čistý. Studentský batoh Satch: Rostoucí školní batoh pro 2. stupeň Nastavitelná výška od 140 180cm Komfortní bederní popruh pro přenos váhy Dvoukomorový batoh s organizerem v přední části Vnitřní polstrovaná kapsa na telefon s vývodem na powerbanku Elastické postranní kapsy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 399
 Kč
Nový batoh Bestway.vhodný i jako aktovka pro teenagery
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ruksak je zcela nový s vysačkama. Vhodný na každodenní nošení do města, na výlety nebo jako školní batůžek - aktovka. Velmi kvalitni zpracování, běžná cena na internetu je 1300Kč. Materiál: Odolný polyester Přihrádky: Přihrádka na laptop - notebook Zapínání: Zip na obě strany Rozměry V x Š x H: 48 x 31 x 19 Výška: 48 cm Šířka: 31 cm Objem: 22 L Hmotnost: 0,90 kg Popis produktu Textilní batoh německé značky Bestway v tmavší modré barvě s potiskem listů a s kapsou na notebook. Kromě dvou velkých přihrádek na složky nebo organi... (více v detailu)
Zlínský kraj
599
 Kč
Aktovka Oxybag Tyranosaurus REX
Prodám školní aktovku, vhodná od 1. třídy - anatomicky tvarovaná a polstrovaná záda - polstrované, ana... (více v detailu)
490
 Kč
Chlapecká školní taška, aktovka
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám chlapeckou školní tašku značka Stil, nošená v 1. a 2. třídě, zachovalá, vše funkční, cena 350 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Popis od výrobce: • Školní aktovka pro prvňáčka (VHODNÁ PRO 1. - 3. TŘÍDU) Kvalitní, ergonomická a velmi odolná školní aktovka je vybavena reflexními prvky a anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí. Školní aktovky Stil jsou ověřeny odborníky. • PARAMETRY školní aktovky Rozměr: výška 38 cm, šířka 32 cm, hloubka 22 cm Hmotnost: 1 kg Nosnost: 7 kg Objem: 17 l • VLASTNOSTI školní aktovky • 3D ZÁDOVÝ SYSTÉM - Aktovka perfektně sedí na zádech. Anatomický zádový panel se přizpůsobí páteři dítěte a systém Air Flow a prodyšné polstrování umožní cirkulaci vzduchu a pří... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Studentský batoh OXY SCOOLER Blue - NOVÝ
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ studentský batoh OXY SCOOLER Blue OXY Scooler NEVHODNÝ DÁREK! Je tříkomorový batoh pro žáky i studenty s boční kapsou na láhev, organizérem, vnitřní malou kapsou a disponuje také kapsou na notebook do velikosti 15''. Nastavitelné ramenní popruhy i hrudní popruh společně s anatomicky tvaro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699
 Kč
Školní batoh Topgal
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám školní batoh Topgal.Použitý ale stále v dobrém stavu.Vše funkční,polstrovaná zádová část,ergonomicky tvar... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Školní batoh aktovka LEGO, nový 3 dílný set
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nový set obsahuje školní tašku, sáček na přezůvky a vybavený penál. Ergonomicky tvarovaná záda. Víko s plastovým zámkem. Prostorná hlavní kapsa. Nastavitelné, polstrované ramenní popruhy. Přední kapsa na penál. Nast... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 800
 Kč
Školní taška, aktovka Herlitz
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kamarádka prodává školní tašku pro první stupeň 1.-3. třída. Značka Herlitz, vhodná pro drobnější holčičky. Uvnitř jedna velká kapsa + látkový oddělovač na sešity. Látka se párá, šikovná maminka si s tím určitě poradí. Na funkčnost nemá vliv, zohledněno v ceně. Taška má všechny potřebné bezpečnostní prvky, cena 400 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Parametry: Váha jen 950 g !!! • ergonomicky tvarované a prodyšné polstrování ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Školní aktovka Hama s dinosaurem pro 1. Třídu
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Školní aktovka Hama s dinosaurem pro 1. Třídu přehledná jednokomorová aktovka pro prvňáčky, ergonomicky tvarovaná záda s měkkým polstrováním včetně nastavitelných popruhů, nezařezávají se do ramen - reflexní plochy pro větší bezpečnost - dotahovací pásky umístěné v horní části popruhů, důležité pro dokonalé přilnutí aktovky k zádům dítěte - výškově nastavitelný hrudní popruh - pogumovaná rukojeť příjemná do ruky - zámek s odrazkou pro větší bezpečnost - Prostorná hlavní kapsa s vnitřní kapsou, kte... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Dívčí školní batoh Chilli zn. Topgal
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dívčí školní batoh Chilli zn. Topgal. Používaný, ve velmi dobrém stavu, pouze na zadní straně několik dírek v polstrování. Vhodný pro dívky na 1. stupni ZŠ, barevný s květinovým motivem. Batoh má anatomicky tvarovaná, měkce polstrovaná záda vyztužená hliníkovým rámem. Ten váží pouhých 0,06 kg, lze vytáhnout, ale záda batohu by ztratila pevnost. Ramenní popruhy jsou také polstrované a ergonomicky tvarované. Dají se utáhnout na výšku ve spodní části a k tělu v je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
389
 Kč
Školní batoh Stil + pouzdro
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám školní batoh v top stavu + pouzdro. Kvalitní, ergonomicky tvarovaný odlehčený školní batoh vhodný pro 1-4 třídu je vybaven reflexními prvky a anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí. VLASTNOSTI BATOHU: STIL ADJUSTABLE SYSTÉM – nastavitelný systém zad se čtyřmi stupni pro optimální usazení batohu na zádech podle výšky a věku dítěte. Batoh, který roste s dítětem. 3D ZÁDOVÝ SYSTÉM – batoh perfektně sedí na zádech. Anatomický zádový panel se přizpůsobí páteři dítěte a systém Air Flow a prodyšné polstrování umožní cirkulaci vzduchu a příjemné nošení. Hrudní pás s kvalitní přezko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
Školní aktovka Hello Unicorns
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám školní aktovku pro holčičku 1-3 třídu. Hello Unicorns pevné dno, anatomicky tvarovaná polstrovaná záda, reflexní prvky v souladu s ČSN, polstrované nastavitelné ramenní popruhy, nastavit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Školní batoh Beckmann
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
prodám školní batoh 1-4 třída, ergonomicky tvarovaný zádový systém, hrudní pás s nastavitelnou výškou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Batoh zn. Topgal
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám pěkný zachovalý kvalitní školní batoh zn. Topgal. Záda jsou kvalitně pevná vyztužená, má reflexní odrazky, dvě komory, velká přední kapsa, nízká váha 0,90 kg, 1.-3. třída. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a hlavně se dají utáhnout v hor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
299
 Kč
Nová Školní aktovka Oxybag PREMIUM Unicorn 1
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Školní aktovka (dle výrobce Oxybag Školní batoh Premium Unicorn 1 - ale parametry odpovídá spíše aktovce) je vhodná od 1. třídy ZŠ. Aktovka do školy z řady Premium je anatomicky tvarovaná a zajišťuje tak správné usazení na zádech. Zadní panel je polstrovaný a vyztužený. To spolu s vnitřní výztuhou urdžuje stálý tvar aktovky. Polstrování je z příjemného prodyšného materiálu. Ramenní popruhy jsou dostatečně široké a měkčené, a jsou navrženy tak, aby dokonale přilnuly a rovnoměrně zatížily ramena dítěte. Popruhy jsou nastavitelné jak dole tak nahoře u ramen dítěte. Školní taška je dále vybavena hrudním popruhem, který umožňuje přenés... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 100
 Kč
Batoh zn. Topgal
Před 7 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám pěkný zachovalý kvalitní školní batoh zn. Topgal. Záda jsou kvalitně pevná vyztužená, má reflexní odrazky, dvě komory, velká přední kapsa, nízká váha 0,90 kg, 1.-3. třída. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a hlavně se dají utáhnout v ho... (více v detailu)
Olomoucký kraj
299
 Kč
školní batoh - koně
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Perfektní školní batoh Herlitz, ideální pro 1. a 2. třídu, možná i 3. Má jen běžné známky nošení, ve velmi dobrém stavu. Sportovně založený školní batoh s měkkým tělem, hezky tvarovaným čelem a stabilním dnem s plastovými nožičkami. Inovativní Ergo ES-Systém poskytuje třístupňovou vertikální úpravu podle tělesn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Topgal Bebe školní aktovka 20 l
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám používanou aktovku. Vhodné pro 1.-3. třídu. V dobrém stavu, jen blikačka nefunguje. Pevný zádový systém s hliníkovým rámem, spousta reflexních prvků. Jednokomorová aktovka... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
batůžek dětský,batoh pro nejmenší Laessig krokodýl
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
batůžek dětský, batoh pro nejmenší děti Laessig krokodýl. Hlavní velká kapsa na zip, přední menší kapsa na zip, po straně síťovaná kapsa, zespoda termo kapsa. Nastavitelné ramenní popruhy. Prakt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Další nabídky najdete zde: Batohy