Voskovka masitá (Hoya carnosa)

Voskovka masitá (Hoya carnosa)
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Jedná se o listový sukulent, který potřebuje slunečné stanoviště, nejlépe za oknem na východní straně. Ve stínu nepokvete. Odkvetlé stonky neodstraňujeme, vytváří se na nich další květenství. Poroste dobře i v zahradní půdě s příměsí písku. Stačí běžná pokojová teplota. V zimě přezimuje v teple i v nevytápěném pokoji. Květenství obsahuje až 30 narůžovělých kvítků, ze kterýc... (více v detailu)
Před 9 dny
Jihomoravský kraj
70
 Kč

Podobné inzeráty

Voskovka - Hoya pubicalyx splash leaves
Voskovka - Hoya pubicalyx splash leaves
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Jedná se o nenáročnou, odolnou voskovku.Zasílám dle domluvy a počasí prostřednictvím České pošty, případně balíkovnou za 69 Kč, platba je možná na dobírku nebo předem na účet... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Voskovka
Voskovka
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji plně zakořeněnou voskovku. Osobní odběr Praha Dolní Měcholupy nebo Zasilkovna po platbě předem.
Před 23 dny
Hlavní město Praha
150
 Kč
Hoya / voskovky / dischidia (různé druhy)
Hoya / voskovky / dischidia (různé druhy)
Před 44 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím řízky (cca 3 kolínka) nebo zakořeněné rostliny těchto druhů a za tyto ceny:Dischidia hirsuta - řízek 300 / baby rostlinka 450Hoya bella - řízek 50Hoya biakensis (splash) - řízek 100 / baby rostlinka vyprodánoHoya collina sp. IR-26- baby rostlinka 250Hoya heuschkeliana variegata - řízek 100 / baby rostlinka 250Hoya insularis- baby rostlinka - vyprodánoHoya krohniana 'Black Leaves' - řízek 60Hoya krohniana 'Eskimo' - řízek ... (více v detailu)
Před 44 dny
Hlavní město Praha
50
 Kč
Různé rostliny rodu Hoya (Voskovka)
Různé rostliny rodu Hoya (Voskovka)
Před 380 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám rostliny Hoya / Hoja (zakořeněné s několika listy): acuta bicolorcallistophylla - long- short- Aleya- Anna- sabah iml 1762 - AH003- Lemonade- Alyona- Venacarnosacaudata Sumatracinnamomifoliaclemensiorumcv. Irinacv. Timdavidcummingii pink - řízky- yellow - řízkyellipticafinlaysonii- big leaves- long leaves- cv. Orabella- Lalia- Satun- Burma sp 298- Songkhla- Sukirin- EPC 317- EPC 318- EPC 059- new gold- trang- Olfe- Esta- cv Rungflagelata - ... (více v detailu)
Před 380 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní