Plavací deska - Mašinka Tomáš

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám skvělého parťáka pro dítě do vody, Vám přinese větší klid a jistotu ;-) Použito párkrát.
Jihomoravský kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

Playtive Dětská motokára
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
4 velká kola | roste spolu s dítětem | výkyvná přední náprava | na... (více v detailu)
Kraj Vysočina
700
 Kč
Chrániče
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Použity párkrát.
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Odrážedlo
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám odrážedlo po jednom dítěti v dobrém stavu, odpovídá stavu použití
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Sedacka na kolo Decathlon
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pouzita minimalne Pro dite do: vyska 110, vaha 22 kg Odběr po dohode Bucovice, Slavkov, Brno, Kromeriz Neposilam.
Zlínský kraj
800
 Kč
Dva dětské spacáky zn. Deuter
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dva stejné rostoucí dětské spacáky zn. Deuter little star EXP se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Dětská vanička Baby patent aqua scale 3v1
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dětskou vaničku s novorozeneckou protiskluzovou vložkou. Má výpustný ventil, funguje také jako váha, dítě lze vážit i v napuštěné vaničce i při pohybu. Vanič... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Sedačka na kolo RÖMER
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětská sedačka na kolo RÖMER JOCKEY, váha dítěte 9-22 kg, velmi pěkná, nepoškozená, občasné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Dětská helma vel. XS/S 48-52cm
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětskou helmu na kolo velikost XS/S 48-52cm. Helma byla použitá jen párkrát.
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Croozer Kid for 1
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodáme použitý cyklo vozík Croozer Kid for 1. Bez odpružení, vše funguje, dva držáky ke kolu. Vhodný na dítě do 20kg. Vozík lze připojit za kolo, nebo je možno ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990
 Kč
Prodám chrániče S/M
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Chrániče na kolena, lokty a dlaně. Anatomicky tvarované. Měkké polstrování zabraňuje vzniku oděrek a otlaků. Plastové díly navíc stabilizují klouby. Chrániče je mož... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
prodám samojízdné vozítko PlasmaCar
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
prodám samojízdné vozítko vhodné pro dítě od 3 let pohybem volantu ze strany na stranu vozítko jede ideální na rovné plochy preferuji osobní odběr Se svými elegantními liniemi a nízkým profilem není pochyb o tom, že Plasma Car je postaven pro závod. Ale nepotřebujete benzín! PlasmaCar je poháněno obnovitelným a nevyčerpatelným zdrojem: dětskou silou - „kroutivý“ pohyb těla dítěte je vše, co je třeba. Naprosto bezpe... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
Bumprider univerzální skate/stupátko ke kočárku
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Skejtík za kočárek je vyroben z kvalitního plastu, má protiskluzový povrch a pevná kovová ramena. Ty se přizpůsobí jakékoli šířce konstrukce kočárku. Stupátko Bumprider je kompatibilní s jakýmkoli kočá... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
SMOBY - dětská tříkolka
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám dětskou tříkolku s možností vlastního pohonu pomocí šlapek. Nebo lze uvolnit aretaci šlapek a uzamknou... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
Dívčí lyžařská helma 48-52 cm
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou helmu na lyže. Koupena byla nová a stále je jako nová. Byla použita párkrát. Předání je možné v Č.B. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
600
 Kč
Cyklosedačka Hamax Caress + 2držáky
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Párkrát použitá - jako nová!!! Špičkový model zadní dětské cyklosedačky Hamax Caress, je inovativní sedačka s množstvím vysoce kvalitních detailů. Dětská cyklosedačka je vybavena nastavitelným opěradlem a funkcí sklonu 20°. Všechna nastavení jsou navržena pro ovládání jednou rukou, takže druhou rukou můžete kolo stabilizovat při jištění vašeho dítěte. Jednoduché polohovací kolečko jednou rukou lze nastavit, aniž byste museli sesedat z kola. Variabilní polohování až do 20 stupňů umožňují vašemu dítěti pohodlnou jízdu a udržení ideální polohy hlavy v klidu. Navrženo tak, aby poskytovalo optimální pohodlí vám a vašemu spolujezdci. Odpružení z oceli se dvěma tyčemi zajišťuje bezproblémovou a hladkou jíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Zánovní dětské kolo Superior Paint 20
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zánovní dětské kolo 20 Superior Paint 20 Nízká hmotnost cca 9,5kg díky hliníkovému rámu. Horské kolo s přehazovačkou 1x6 - řazení předěláno na tzv nůžkové - jako u dospělého kola pro snadnější ovládání, oproti otočné rukojeti s tímto děti nemají problém přehazovat a ujedou s vámi klidně delší výlet Zánovní kolo ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 700
 Kč
Prodám tříkolku
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám dětskou tříkolku s nafukovací koly ze stříškou proti dešti otočná sedačka dvoje nášlapy pro větší... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 600
 Kč
Dětská tříkolka Chicco (odrážedlo) s vodící tyčí
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětská tříkolka Chicco - nastavitelné sedadlo na 2 pozice (pro menší nebo větší děti). Jedná se o tříkolku, menší děti ale mohou používat nejprve jako odrážedlo a postupně se naučí šlapat. Klíč vzadu je mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
MoMi Odrážedlo ROSS tyrkysové
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám málo používané odrážedlo z důvodu přechodu na větší kolo se šlapátky. Specifikace: Toto lehké a robustní odrážedlo umožní Vašemu dítěti získat fantastické balanční dovednosti při příjemné jízdě na kole Odrážedlo MoMi ROSS představuje nejvyšší úroveň pohodlí a bezpečnosti a mnoho dalších výhod: - Velká kola z odolné pěny EVA, která jsou odolná proti propíchnutí - Skvělé tlumení nárazů - Lehký rám – pouhé 3 kg! - Krytky zakrývající všechny šrouby - Měkké, nastavitelné sedadlo - Systém Quick Release zajišťující rychlé a snadné nastavení výšky sedadla - Široká řídítka s gumovými rukojeťmi - Nemá zámek otáčení řídítek pro zajištění pohodlí a bezpečnosti - Splňuje bezpečnostní normu EN71 - Výška dítěte: 90-105 cm - Maximální hmotnost dítěte: 30 kg - Pěnový potah řídítek Rozměry: - Délka od kola ke kolu: 80 cm - Nastavení sedadla: 30-40 cm - Délka řídítek: 41 cm - Průměr kola: 12 palců - Nastavení řídítek: 55-65 cm MoMi ROSS učí hrou – ideální prostředek pro rozvoj motorické koordin... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Baby patent aqua scale dětská vanička 3v1
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou vaničku s protiskluzovou vložkou bez poškození, nikde se neodlupuje s výpustným ventilem. Vanička má senzor teploty pro ideální teplotu vody a funkci váha pro velice přesn... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Nosítko Tula / Manduka
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Krasny stav Včetně návodu a originalni krabice Prodám krásné bavlněné nosítko, Prané parkrat. Nádherný vzor cik-cak. od 2 měsíců miminka do cca 2 let Pohodlné ergonomické nosítko se zapínáním na spony. Pro větší pohodlnost jsou ramenní popruhy vycpané. Velikost zadní opěrky (šířka, výška) je fixně daná. Nosítko má i kapucku, kterou lze oddělat, pro Vaše dítě pro lepší zabezpečení hlavič... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Detska potapecska souprava
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam veci k vode, boty do vody, plavecke bryle, ploutve, masku a snorchl. Dite cca 2-5let. Predani Praha.
Středočeský kraj
190
 Kč
Odrážedlo FirstBIKE Street khaki Bubnová brzda, trubka
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Originální limitovaná edice Khaki zelený First Bike Street s bubnovou brzdou, trubkou a dřevěným blatníkem. Vše funkční, v dobrém stavu, brzdí také dobře. Nesjeté gumy s dobrým vzorkem. Nejlepší plastové odrážedlo na trhu - Kluk se na tom naučil tak dobře a rychle, že ještě před třetím rokem přepl rovnou na kolo. Osobní předání Olomouc ul. Sukova, Brno u Vaňkovky a po cestě, občas cesta Olomouc-Rožnov pod Radhoštěm. V nejbližším okolí můžu dovézt. PPL na výdejní místo nebo domů. (Platba předem) Odpovězte prosím na 77 66 33 0 42 (když nezvednu tak pište SMS) nebo na email (občas nefunguje). Když vidíte inzerát, kolo je k dispozici. https://firstbike.cz Popis : Vhodné pro děti ve věku 22 měsíců – 5 let odrážedlo s integrovanou RUČNÍ bubnovou brzdou SafetyStop pneumatiky s jemnějším vzorkem vhodné do města a parků. Poskytuje bezstresový způsob jak naučit dítě jezdit na kole. Roste s dítětem, dokud není připraveno na kolo s pedály. Nastavení výšky sedla otočením hvězdice (bez... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 200
 Kč
Dětská sedačka na kolo OK Baby Orion
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Přední. Téměř nová, použitá párkrát. !! INZERÁT PLATÍ A JE AKTUÁLNÍ AŽ DO SMAZÁNÍ !!
Pardubický kraj
699
 Kč
TULA NOSÍTKO
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
osobný odber možný Brno , prípadne možnosť zaslať cez packetu Rostoucí, komfortní a funkční je nosítko TULA Baby Free-to-Grow (FTG). Když přivítáte vaše dítě na svět, volně rostoucí nosítko se plynule přizpůsobí a umožní vám těsnou blízkost již od narození. Naše první rostoucí nosítka oslavují vzácné momenty dětství. Je to tak jednoduché, ale velmi drahocenné. Plně nastavitelné ergonomické nosítko má nastavitelnou výšku a šířku a přizpůsobí se vašemu rostoucímu dítěti. Toto inovativní nosítko lze použí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní vybavení pro děti