Hoverboard Offroad bluetooth reproduktorem 1 rok v záruce

Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Hoverboard bluetooth reproduktorem funguje na principu gyroskopických desek, které vyvažují a udávají směr zařízení. Ovládání je jednoduché a každý člověk dokáže ovládat hoverboard za pár minut. Hoverboard má po boku Led světla, která reagují na tlak v daném nášlapu. Takže pokud budete mít větší tlak v pravé noze, bude svítit nepř... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 900
 Kč

Podobné inzeráty

Dětské kolo 1-3 roky
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Super kolo, používala holčička.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Dívčí kolo LEADER FOX
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Minimálně ježděné dámské kolo LEADER FOX, které dlouho stálo bez využití. Rám velikost 17”
Pardubický kraj
2 200
 Kč
Kolo pro dítě asi od šesti roků
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bezvadné. Pouze osobní převzetí.
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Dětská cyklosedačka Hamax
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám cyklosedačku pro děti Hamax. Popis: Samonosná nepolohovací sedačka s neuzamykatelným zámkem, opěradlo s prolisem pro helmu, ochrana nohou před... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Dětské růžové kolo Actionbikes Princess 12" (od 2 let) NOVÉ
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Detailní popis produktu Dětské jízdní kolo Actionbikes Princess 12" Dívčí kolo Princess nabízí krásný pohádkový desing. Toto kolo si zamiluje každá dívka. Své cyklistické zážitky mohou děti zahájit již od 2 roku. Vše je pro jízdu vybaveno - stylový přední košík, přídavná kolečka, blatníky, zvonek a hlavně třásně. Vše perfektně ladí v barevné kombinaci růžová a bílá barva. Dětské kolo Princess 12" rozzáří úsměv každé dívce! Díky malému provedení je možná jízda již od 2 let! Celková délka kola je ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 900
 Kč
Dětské kolo Canull Ponny 12" bílá
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dětské kolo, které nebylo používané, pouze jsou vybledlé barvy. Velikost kol 12" Vhodné pro výš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
650
 Kč
Woom 3
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dětské super lehké kolo WOOM 3 vel. kola 16" v modré barvě.Mám 2 kola. Kolo je 2 roky staré, mírně odřené na gumových řidítkách, brzdě a pár odřenin na rámu viz. fo... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Dětské kolo Woom 16 (3)
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ultralehké dětské kolo Woom váží pouhých 5 kg a hodí se pro děi od 3 - 5 let s výškou postavy mezi 95 a 110 cm. Toto kolo je osazeno komponenty, které byly vyrobeny výhradně pro značku Woom s cílem nabídnout dětem to nejlepší. Mezi speciální výbavu patří omezovač proti úplnému přetočení řídítek, kr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 500
 Kč
Dětské kolo Avengers
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám nové detské kolo mladej na nem jel asi dvakrat kolem baraku.Puvodni cena 4900kc. Dětské kolo Avengers 2142 12" je kvalitní kolo pro nejmenší závodníky. Motivy populárních hrdinů ze série Avengers spolehlivě rozzáří oči Vaší ratolesti. Kolo disponuje odolným ocelovým rámem a bohatou funkční a bezpečnostní výbavou. Ta zahrnuje blatníky, zvonek, láhev na pití z nezávadných materiálů včetně držáku či měkké sedlo. O bezpečí se stará dvojice spolehlivých čelisťových brzd, hlasitý zvonek a kryt řetězu. Zajímavým designovým prvkem je pak přední štít, na kterém samozřejmě nechybí partička našich oblíbených superhrdinů. Kolo pro děti Avengers 2142 je vhodné pro děti od 3 do 5 let, a to díky sedlu ve výšce 43 cm a balančním kol... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Dětské 16" kolo 500 4–6 let
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bez poškození a škrábanců, 100% zachovalé. Po jednom dítěti. Má extra košíček, zvonek. Koupeno v Decatlonu ČR. Originální cena 4350 Kč. V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Dívčí kolo Minnie 16"
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabizim divci kolo 16" s motivem Minnie Mouse. Pro vek ditete 3-5 let. Vhodne pro prvni seznameni s jizdou na kole. Ruzovo-bila barva. S blatnik... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
HAMAX Cyklosedačka s uzamykatelným zámkem Siesta W grey /ora
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám málo používanou sedačku na kolo pro děti včetně náhradního úchytu na druhé kolo. Cyklosedačka Siesta je bezpečná, ergonomická a snadno se instaluje, navíc s klasickým designem. Sedačka má nastavitelný sklopný systém, který umožňuje naklonění opěradla o 20° a poskytuje tak dítěti pohodlný odpočinek. Pokud cyklosedačku nepoužíváte, lze ji snadno vyjmout a s přídavným upevňovacím držákem a umožňuje výměnu sedačky z jednoho kola na druhé během několi... (více v detailu)
Pardubický kraj
999
 Kč
Lehké zelené kolo AUTHOR Cosmic 20
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní dětské kolo Author Cosmic s lehkým duralovým rámem a ocelovou vidlicí, která tlumí vibrace z nerovností. Velikost kola 20“. Nastavitelná výška řídítek i sedla, včetně nastavení hloubky sedla. Brzdy Tektro s výborným brzdným dávkováním, nenáročné na údržbu. Otočné řazení Revoshift umístěné přímo na gripu. Všechny... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 200
 Kč
Kolo Superior F.L.Y. 20
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Lehká a rychlá 20“, na které se vaši malí sportovci skvěle naučí ovládat kolo, zvládnou delší výlety a budou mít radost z pohybu. Vše jsme přizpůsobili jedinému cíli: aby děti kolo bavilo. Proto jsou všechny komponenty maximálně ovladatelné, přizpůsobené dětem a hlavně, lehounké. Pohon 1x7 bohatě stačí na většinu rodinných výletů, rychlé pláště skvěle jedou po cyklostezce i polňačce a geometrie zvolená tak... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
kolo Woom 3 Automagic blue 2024 (automatická přehazovačka)
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ultra lehké kolo, možnost zvýšení předních řidítek i sedla. Automatická přehazovačka Už i takto malé děti mohou mít přehazovačku. Woom 3 automagic je vybaven automatickou přehazovačkou v zadním náboji. Přehazovačka reaguje při rychlosti 11 km/h a přehodí na těžší. Dítě nemusí přemýšlet, jak si má přehodi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 900
 Kč
Prodám dvě dívčí kola
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dvě technicky stejná dívčí kola, která jsou ve velmi pěkném a funkčním stavu. Jen drob... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Dětské kolo Specialized hotrock 16
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětské kolo Specialized hotrock 16. Vhodné pro děti od 4 do 7 let. Kolo je velmi lehké a má rám z prémiového hliníku A1. Brždění je zajištěno klasickým torpédem a přední če... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
Hoverboard v záruce
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 2x hoverboard ( bílý v záruce do 5/2025 a červený do 6/2025) cena za 1 hoverboard je 2000Kč
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Hoverboard EcoWheel 10" Offroad - green grafitty
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, velmi málo používaný, většinou ležel v pokoji. Oproti originálu, vyměněné pneumatiky za plné, bezdušové. S duší, kola skákaly díky uložení ventilku. Tyto nikdy nepíchnete. Investice byla za 800,- Původní cena 3700,-Kč Dojezd až 22km Doba nabíjení je zhruba 2-3 hodiny Nosnost je udávána výrobcem ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900
 Kč
Hoverboard EcoWheel 10" Offroad - green grafitty
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den, velmi málo používaný, většinou ležel v pokoji. Oproti originálu, vyměněné pneumatiky za plné, bezdušové. S duší, kola skákaly díky uložení ventilku. Tyto nikdy nepíchnete. Jizda v pořádku, měkký pocit Investice byla za 800,- Původní cena 3700,-Kč Dojezd až 22km Doba nabíjení je zhruba 2-3 hodiny Nosnost je udá... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900
 Kč
Kolo pro dítě asi od šesti roků
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bezvadné. Pouze osobní převzetí.
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Dětské kolo 16" Woom 3 modré v záruce
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kupováno letos v dubnu, syn z něj rychle vyrostl. Vynikající lehk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 990
 Kč
Prodám dětské kolo Condor.
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dětské kolo Condor, nefunguje přední brzda která... (více v detailu)
Liberecký kraj
400
 Kč
Prodám dětské kolo Olpran.
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dětské kolo Olpran, nefunguje přední brzda která... (více v detailu)
Liberecký kraj
400
 Kč
Tažná tyč Domado
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Tažná tyč českého výrobce, který již bohužel nefunguje. Skvělá tyč s perfektní stabilitou dětského kola. V sadě je apeciální držák na dětské kolo W... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kola