Tako Dalga Lift - Brown Sugar

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Korbička: Hlubokou korbičku lze usadit do rámu konstrukce, jak ve směru i proti směru jízdy. Na dně korbičky je umístěna dostatečně hrubá 100% bavlněná matrace. Opěrka zad a hlavy je polohovatelná, univerzální nánožník ideálně doléhá ke korbičce. Madlo korbičky je potaženo eko kůži, uchopením za madlo lze korbičku snadno přenášet. Sportovní verze: Sportovní korbičku lze usadit ve směru i proti směru jízdy, zádovou opěrku je více uhlově polohovatelná, sportovní korbičku lze nastavit do ležící polohy Nastavitelná nožní opěrka je chráněná folii proti ušpinění. Boudičku sportovní korbičky lze sklopit nebo ji lze úplně odstranit. Dále 5-bodové bezpečnostní pásy, dodatečná matrace, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč

Podobné inzeráty

Dvojkombinace Bebecar
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Dvojkombinace kočárku zn. Bebecar s odpruženým podvozkem a natáčecí přední nápravou s možností její aretace. Kola gelová. Hluboká korba se stříškou s větracím otvorem se síťkou v zadní části stříšky a nánožníkem. Spor... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Kočárek Tako Dalga Lift - Brown Sugar 02
Dobrý den, prodám kočárek Tako Dalga Lift. - odpružená hliníková konstrukce - ekokůže - korbička + sportovní verze - 2 tašky, rukávník na zimu - nafukovací k... (více v detailu)
2 900
 Kč
Kočárek 2v1 Espiro Next Avenue s příslušenstvím
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci hluboké korbičky a sportovního kočárku Espiro Next Avenue. Kočárek má odnímatelná nafukovací kolečka, poskytující skvělé tlumení při jízdě. Vynikající ovládání, velmi lehké ovládání kočárku jednou rukou, má odlehčenou konstrukci. Korbička i sportovní kočárek lze usadit i protisměrně, velmi rychlá a intuitivní montáž korby na kostru kočárku. Hluboká korbička má integrovanou moskytiéru a možnost větránía polohování matrace. Ve sportovní korbičce možnost polohování opěrky nohou a opěrky do úplného lehu, integrovaná moskytiéra. Kočárek je velmi dobře ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Zopa stratos dvojkombinace
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci Zopa Stratos tmavě modrá. Používaná na 1 dítě. S komplet vybavením. Hluboká korba se zimním krytem, magnetické uchycení, adaptéry na autosedačku, sportovní korba se zimním nánožníkem a vložkou, pláštěnka, rukavice, držák na pití, moskytiéra, taška s přebalovací podložkou. Vše originál v sadě v barvě kočárku (kupované jako set). Nafukovací kola. Kočárek posloužil v zimě i v létě. Na zimu byl boží, krásně zateplený díky kry... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
KOMBINOVANÝ KOČÁREK DADA PARADISO
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam zachovaly kombinovaný kocarek dada paradoxu Hluboka korbicka s nanoznikem Sportovni verze ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 499
 Kč
Kombinovaný kočárek Agix Sojan - 2 kombinace
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek Agix kupovaný nový PC.14990,- nyní po jedný holčičce 5000 - Hliníková konstrukce - Délka hluboké korby - 88 cm - Šířka hluboké korby - 43 cm - Rozložený rám s kolečky - 102x59x109 cm - Rozsah nastavení rukojeti - 89 - 109 cm - Šířka sportovní sedačky - 36 cm - Výška zádové opěrky - 50 cm - Délka opěrky nohou - 22 cm - Hloubka kočárku - 17 cm - Průměr předních kol - 10 palců - Průměr zadních kol - 12,5 palce - Opěrka nohou - 4 pol... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
kočárek trojkombinace
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Euro cart Passo Kočárek po jednom dítěti, zachovalý. Hluboká korba a vajíčko bez vad, sportovní korba má u madla na jedné straně ulomenou krytku ze šroubku, ale nemá to vliv na funkčnost. K vajíčku je odnímatelná stříška. Hluboká korba mje polohovatelná do 3 poloh. Sportovní korbu lze na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Kombinovaný kočárek JEDO Trim
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dětský kombinovaný kočárek JEDO Trim. Součástí kočárku je hluboká korba, sportovní sedačka, podvozek, skládací košík, taška na rukojeť, moskytiéra, pláštěnka, nánožník, zimní vložka, rukávník. HLUBOKÁ KORBA: - polohovatelná opěrka zad - stříška s větráním ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Bugaboo Donkey 5 duo
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Super stav!!! K prodeji top kočárek v top stavu. sourozenecká verze. Kočárek je v top stavu, opečovávaný, opravdu nádherný. Nejnovější verze nejoblíbenějšího kočárku pro sourozence v super stavu. Je skvěle skladný, lehoučký, korba i sezení lze nacvaknout p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
33 000
 Kč
Kočárek
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Teutonia Mistral P včetně kompletního příslušenství a vajíčkem Maxi Cosi. - velmi dobrý stav - lehký kočárek s velkými koly s ložiskovým středem (kočárek vhodný i do terénu) - velmi dobře polohovatelný - snadno skládatelný Součásti kočárku: - hluboká korba s podložkou - sporťák - rozšíření sporťáku, kdy vznikne hluboká korba (standard hluboká korba má danou délk... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Kočárek 3v1 Gesslein F6 AIR+
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Osobní předání v Brně nebo po domluvě Valašské Meziříčí. Součástí je: - otočná sportovní sedačka s boudou a bezpečnostním madlem - vložná taška C1 Lift (hluboká vestavba do sportovního kočárku a transportní taška v jednom) - hliníkový podvozek F6 AIR+ - pláštěnka s obalem - síťka proti hmyzu s obalem - sluneční kšilt - loop vložka do kočárku - hluboká U nástavba - nánožník na sportovní kočárek - multifunkční fusak Sleepy Gesslein - fusáček do autosedačky a kočárku - béžový fusak New Baby -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
kočárek Baby Design Husky 2019
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Baby Design Husky 2019 dvojkombinace s originál zimní výbavou. Zakoupen 8/2019. Kočárek je po jednom dítěti, používaný na střídačku s jiným kočárkem, tudíž je ve velmi zachovalém stavu. Rozměry kočárku – rozložený 99/60/109 cm, složený 78/60/34 cm. Originální příslušenství: - Zimní výbava – zimní fusak, zateplený rukávník, oboustranná deka, termoobal na lahev - Přebalovací taška s úchyty na madlo a prodlužovacím popruhem přes rameno - Nánožník na sportovní verzi kočárku - Pláštěnka na korbu i sportovní verzi kočárku - Integrovaná moskytiéra ve stříšce korbičky i sportovní verzi kočárku - Oboustranná vložka ke sportovní sedačce - Pumpička na huštění kol - Prostorný koš uzavíratelný na zip Korbička - odolná proti větru a chladu - uvnitř korbičky je matrace a vyjímatelná prací vložka - velká a hluboká korba s možn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 900
 Kč
KOČÁREK TROJKOMBINACE, ZN.TAKO CAPTIVA MOHICAN
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek byl kupovaný nový a je po dvou dětech.. Má běžné známky užívání, jako oděrky na konstrukci a madle a na sportovní korbě u stříšky je potrhaná fólie-ale můžete zastrčit dovnitř pod stříšku a ničemu nevadí.. Funkčně je v naprostém pořádku.. Součástí je taška, pláštěnka, síťka proti hmyzu, rukávník a fusak.. - prostorná hluboká korbička s polohovacím opěradlem - u sportovní verze polohování zádíček až do úplného lehu - polohování nožiček - 5-bodové bezpečnostní pásy s polstrováním... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 995
 Kč
Kočárek Roan bass next +autosedačka Joie
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám krásný kočárek ‘/Roan bass next včetně autosedačky Joie. Vše v záruce. Drobné škrábance viz. foto z běžného užívání, jinak krásný stav. Používán 8 měsíců. Součástí je přebalovací taška, deka, plášt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 500
 Kč
Kočárek ABC Design Salsa Air 4 - Rose gold 2021
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hluboká korba s nánožníkem + sportovní korba s nánožníkem + autosedačka Tulip + 2 duše, clona proti slunci na autosedačku, adaptéry k autosedačce, originál moskytiéra, univerzální pláštěnka Hluboká korba používaná zhruba 8 měsíců, sportovní korba používaná spíše na občasné uspávání. Kočárek má běžné estetic... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Emmaljunga Hluboká korba + Sportovní sedačka Mondial 2017 +
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
OBSAHUJE: Sportovní sedačku Nánožník na sportovní sedačku Hlubokou korbičku Nánožník na hlubokou korbičku Komfortní matraci Boudy - pasuje jak na sportovní sedačku, tak na hlubokou korbičku V boudě je zabudovaná síťka proti hmyzu + sluneční clona Podvozek Duo De Luxe Chrome Pláštěnka Emmaljunga Adaptér na autosedačku Emmaljunga Autosedačka Emmaljunga + boudička + termokryt na láhev + chrániče popruhů Taška Emmaljunga + přebalovací podložka Emmaljunga + 2x popruhy (na hlubokou korbičku- na přenášení) sLUNEČNÍK S ADAPTÉREM Hluboká korbička: Korbička je vybavená velmi komfortní matraci. Lze snadno upevnit na podvozek pomocí Easy Fix systému. Korbička je vybavena bezpečnostní výztuho v oblasti hlavičky. Přehazovací bouda, která pasuje jak pro sportovní sedačku, tak pro hlubokou korbičku je vybavena zabudovanou síťkou proti hmyzu a sluneční clonou, které lze v případě potřeby odejmout pomocí zipu. Bouda má okénko, které můžete otevřít v letních dnech pro přísun čerstvého vzduchu (v okén... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
TROJKOMBINAČNÍ KOČÁREK DORJAN DANNY
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
prodám zachovalý trojkombinační kočárek dorjan danny. hluboká korbička má zvedací zádíčka-nánožník sportovní verze je polohovací až do lehu-ná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 499
 Kč
Kočárek 2v1 Jasmine Camino Classic Choco
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek je po jednom dítěti, používaný cca 1,5 roku. Má dvě malé oděrky na madle, jinak je v pořádku. Je výborný do jakéhokoliv terénu, dítě krásně uhoupe ke spánku bez větší námahy (nejlepší uspávání bylo na louce). Byli jsme s ním velmi spokojeni. Pro představu složený se v pohodě vejde do kufru Škoda Octavia I kombi, vozy s menším kufrem by možná měly problém/musela by se složit nějaká ze zadních sedaček. Ke kočárku je batůžek, snímatelná taška pod kočárek (stejně nejspíš budete jezdit bez ní, zbytečně zabírá místo :) ), pláštěnka, síťka proti hmyzu, přebalovací podložka, rukávník na zimu, přidám sluneční clonu od Emitexu, v případě zájmu mám 2x zimní fusak od Emitex (jeden můžete mít v kočárku a druhý ve vajíčku), kšírky do boudičky originální + od BabyOno (jsou lepší na manipulaci), nemůžu najít držák na pití, ale vzhledem ke způsobu uchycení, kdy můžete mít buď batůžek nebo držák na pití, doporučuji stejně koupit jiný univerzální na madlo. Přidám adaptéry na vajíčko Cybex Aton 5.... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Kočárek - dvojkombinace + rozsáhlé příslušenství
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek od 0 do 3 let - dvojkombinace hluboká korba + sporťák. Barva: šedá + světle zelená (vhodné pro kluka i pro holčičku). Přidám: - prostěradlo na matraci - tašku na rukojeť - ná... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Kočárek dvoukombinace Moon
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám kočárek moon, používaný 6 měsíců, po jednom dítěti. Vlastnosti: Vhodný od narození do 3 let Komfortní, lehká hluboká vana s ventilační síťkou a Träumeland matrací. Sportovní sedák s podložkou a rozepínatelnou stříškou. U sportovního sedáku výškově nastavitelná stříška (dvě polohy). Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu. Odnímatelné madlo před dítě s koženkovým potahem. Výškově nastavitelná rukojeť ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500
 Kč
Bugaboo donkey 2
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Plně funkční kočárek DONKEY 2 s velkou výbavou. Kočárek obsahuje: 2x hluboká korba 2x sportovní sedačka 2x pláštěnka 2x prodlužovací celoroční stříška 2x letní stříška 2x nánožníky na sportovní sedačku 2x síťka 2x podložka na spo... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 000
 Kč
Dorjan Basic Comfort
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodávám trojkombinaci Kočárku Dorjan Basic Comfort. Hmotnost kočárku je 12 kg. Přední kola jsou otočná s možností aretace. Kola jsou gelová. Rukojeť kočárku je kožená a výškově nastavitelná. Prostorný nákupní košík poslouží pro spoustu věcí, které potřebujete mít s sebou během vycházek. Autosedačka i s adaptéry na konstrukci kočárku. Hluboká korbička je vybavena polohováním zad. V boudičce korby je větrací síťka. Korbička má velký vnit... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Kočárek Inglesina Aptica XT
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodám kočárek Inglesina Aptica XT v barvě sekvojová zeleň, používaný rok, dvojkombinace, lehké oděrky na rámu ze skládání. Hluboká korbička má dva ventilační otvory, boudičku s ochranou UV záření (UPF 50+) a nastavitelnou opěrku zad. Sportovní korba má nastavitelnou opěrku zad i n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Trojkombinace kočárek zn.Largo
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kočárek trojkombinace, používaný necelé 2 roky po jednom dítěti, z nekuřáckeho prostředí. Autosedačka je na isofix a dá se nasadit na konstrukci kočárku. Kočárek má nastavitelnou rukojeť, polohovatelná záda ve sportovní části a v korbě taky, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, možnost nastavení tuhosti odpr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 500
 Kč
Kočárek Tako Laret 3v1
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
S hlubokou korbou pro novorozence, i s autosedačkou, pláštěnkou, deštníkem. Chybí taška na rukojeť a spodní koš. Jinak je zach... (více v detailu)
Liberecký kraj
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Přebalovací podložky