Nosítko krosnička dětí CHICCO

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nosítko / krosničku dětí značky CHICCO typ Caddy. Extra lehká z duralovým rámem, rozkládací. Stav zachovalý, plně funkční, bez trhlin, čistá, včetně pláštěnky. Nosnost do 15kg. - záda jsou anatomicky tvarovaná a extra-polstrovaná - polstrované ramenní a bederní popruhy - vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč

Podobné inzeráty

Krosnička Chicco Caddy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K prodeji nabízím značkovou krosničku Chicco Caddy s nosností do 21.kg. Krosnička Caddy je ideální společník pro výlety i krátké procházky s vaším děťátkem. Je navržena pro maximální pohodlí rodiče i dítěte. Hliníková konstrukce krosničky je velice lehká a pevná. Polstrované a ergonomicky tvarované opěrky zad umožňují optimální rozložení váhy dítěte a poskytují ideální větrání. Krosnička Caddy má nastavitelné bederní a ramenní popruhy s polstrováním, a tak poskytuje rodičům dokonalé pohodlí p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Nosítko Chicco
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nosítko Chicco, málo používané, pouze osobní odběr, prosím volejte tel. 703992559
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Nosítko Smart carrier
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nosítko Smart carrier, rychlé zapínání na 4 přezky, nastavitelné polstrované ramenní popruhy kterými lze ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 000
 Kč
Nosítko pro děti
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nosítko pro děti. Parametry dle foto. Nepoškozené. Volejte po 17.h
Hlavní město Praha
200
 Kč
Nosítko Chicco
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízí praktické nosítko značky Chicco, které je super pomocník... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Nosítko chicco
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Osobní odběr, nebo GLS.
Pardubický kraj
500
 Kč
Dětské nosítko Deuter Kid Comfort Pro
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Deuter Kid Comfort Pro. Dětské nosítko "v plné výbavě" včetně předního batůžku a pláštěnky. Stav výborný, minimální ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
ERGOBABY ADAPT (nosítko 3-20kg)
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětské nosítko Ergobaby Adapt ve výborném stavu. Přizpůsobí se dítěti od novorozence po batole. Opora hlavičky je zajištěna perfektní konstrukcí nosítka. Extra polstrované ramenní popruhy, široký beder... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Nové nosítko Tula Free To Grow
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nové, jen 3x vyzkoušené Vlastnosti: - panel nosítka je nastavitelný ve třech pozicích šířky a dvou pozicích délky, což umožňuje ergonomicky pohodlnou a bezpečnou polohu v každé fázi vývoje těla dítěte. Dítě sedí v ergonomické poloze, přirozená poloha nožiček má tvar písmene ´M´ v každé fázi a poloze nošení - nastavitelné polstrované ramenní popruhy pro optimální pohodlí v oblasti krku a ramen - extra polstrovaní v oblasti nožiček dítěte pro jeho pohodlí - 2 pozice nošení - možnost nošení na břiše a na zádech - pro děti od 3,2 kg do 20,4 kg - praktická kapsa n... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 500
 Kč
Manduca - Rostoucí ergonomické nosítko pro miminka a děti
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Po jednom dítěti, ve velmi dobrém stavu, včetně návodu a obalu. Zaslání zási... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Nositko Chicco
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám nositko. Párkrát použité, žádné vady ani t... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh nosítko +plástěnka
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
nosítko zn. ERGOBABY, model Omni 360 Cool Air Mesh - barva Midnight Blue v bezvadném stavu, čisté, syté barvy, po jednom dítěti - jako NOVÉ ! včetně zimní ochrany (zateplené pláštěnky/fusaku) - snadno se k nosítku připevňuje, vrchní materiál 100% polyester odolný vůči vodě, vnitřek zateplený flísem k dispozici podro... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Ergonomické nosítko Manduca
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám ergonomické nosítko Manduca New Style v černé barvě s šedými lemy – včetně originální krabice a návodu. Určeno pro nošení novorozenců až po předškolní děti od 3,5-20 kg. Nošení novorozenců pomocí integrované novorozenecké vložky. Možnost nošení na břiše, na boku a na zádech. Respektuje požadavky na ergono... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Nosítko CYBEX YEMA CLICK grey (3,5kg - 15kg)
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
PĚTKRÁT POUŽITÉ dětské nosítko nové generace, které kombinuje ergonomii a pohodlí s kvalitou, na kterou se můžete spolehnout. Elegantní podšívkový materiál je diagonálně pružný, aby poskytoval optimální oporu přirozeně zaobleným zádům a hlavě dítěte, a rozšiřuje se, aby se přizpůsobila různě velkým dětem. Panel sedadla spolu s dvoupolohovou opěrkou hlavy lze nastavit, takže nosítko může růst spolu s růstem dítěte (od narození až po batole (3,515 kg). Všechny tyto funkce pomáhají podporovat ergon... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 499
 Kč
Ergonomické nosítko Tula Navigator
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Vhodné od 7kg až do 20kg, odnímatelná kapucka na spaní, více info ve fotkách. Použito minimálně, nebyli jsme nosící
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Nosítko pro děti Babylonia Carriers
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Stav viz foto. Nové, nikdy nepoužité. Bez záruky. Flexia 3-20 kg Mohu i poslat
Karlovarský kraj
500
 Kč
Prodám dětskou turistickou krosničku, nosítko Marsupio
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám skvělou turistickou krosničku Marsupio. Má stavitelná záda, velmi pohodlná pro nosiče i dítě, několik kapes, sluneční clona s pláštěnkou + velká pláštěnka naspodu... (více v detailu)
Ústecký kraj
750
 Kč
Nosítko Chicco Caddy
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krosničku Chicco Caddy, která nám byla praktickým společníkem na cestách s dětmi. Měkce polstrovaný sedák tlumí otřesy a zaručuje dítěti pohodlné sezení. Lehkou hliníkovou konstrukci a ergonomicky tvarované opěrky zad ocení rodiče – váha dítěte je příjemně ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
499
 Kč
TULA Standard Nosítko – Blossom
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Velice zachovalé po jednom dítěti Naše výhrami oceněné ergonomické nosítko pro děti je snadno použitelné. Pohodlná podpora dítěte od 7 kg (s novorozeneckou vložkou „Tula Infant Insert“ od 3,2 kg) až do 20 kg váhy dítka. Možnost nošení na břiše a na zádech – váha dítěte je rovnoměrně rozložená mezi obě ramena a boky rodiče a nezatěžuje páteř dítěte ani rodiče. Je lehké, skladné a manipulace s nosítkem je velmi jednoduchá. Vhodné pro běžné denní nošení ve městě i v přírodě – ideální volba, jak si užít každodenní dobrodružství s Vaším dítětem bez kočárku. Dítě je v bezpečné a pohodlné pozici a rodiče mají svobodu pohybu. Vlastnosti: • Ergonomická konstrukce sedadla – dítě sedí v ergonomické poloze, přirozená poloha nožiček má tvar písmene „M“ v každé fázi a poloze nošení. • Dvojitě nastavitelné polstrované ramenní popruhy pro optimální pohodlí v oblasti krku a ramen. • Podporuje správnou polohu sedu, podporuje správný růst dětských kyčlí, pánve, páteře. • Extra polstrovaní v oblasti no... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Manduky / nositka pro deti
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Manduka 2ks, tedy idealni pro dvojcata, 750 Kc/ks
Zlínský kraj
750
 Kč
Nosítko Chicco You & Me Uranus
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám nosítko Chicco You & Me, boky jsou světle modré, je jako nové, v perfektním stavu. PC 2000,-Kč nyní 999,-Kč
Kraj Vysočina
999
 Kč
Nosítko Fidella 3,5-15 kg
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám skvělé nosítko Fidella, lze si s ním vystačit na celé období nošení, nosili jsme od půl roku až do 3 let. Překvapivě pohodlné pro rodiče (super polstrovaný pás), dítě také... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Krosna na dítě, zn. Chicco Caddy
Před 7 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám krosnu na dítě značky Chicco Caddy. Hliníková konstrukce, nosn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Nosítko Tula Free-to-Grow (Party Pieces)
Před 7 dny - SBAZAR
Prodám rostoucí nosítko Tula Baby Free-to-Grow. Lze používat již od narození (od váhy dítěte 3,2 Kg) bez nutnosti použití novorozenecké vložky Infant Inse... (více v detailu)
1 500
 Kč
nosítko Tula
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
nosítko Tula, používané, v dobrém stavu Vlastnosti: • Ergonomická konstrukce sedadla - dítě sedí v ergonomické poloze, přirozená poloha nožiček má tvar písmene „M“ v každé fázi a poloze nošení. • Pohodlný design pro dítě i rodiče, váha dítěte je rovnoměrně rozložená mezi ramena a boky rodiče. • Dvojitě nastavitelné polstrované ramenní popruhy pro optimální pohodlí v oblasti krku a ramen. • Podporuje správnou polohu sedu, podporuje správný růst dětských kyčlí, pánve, páteře. • 2 pozice nošení - možnost nošení na břiše a na zádech. • Odnímatelná kapucka na spaní, která je dosta... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nosítka