Deuter Kid Comfort III black-granite

Prodáno
Hlavní město Praha
- velmi dobrý stav - výškově nastavitelná sedačka s upravitelnou šířkou - integrovaná stříška - ochrání dítě před sluncem i mírným deštěm - stabilní a pevný duralový rám - kvalitní polstrované ramenní popruhy a bederní a hrudní
Hlavní město Praha
5 490
 Kč

Podobné inzeráty

Krosna Deuter Kid Comfort III
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krosnu na dítě Deuter Kid Comfort III - barva světle a tmavě šedá, žluté doplňky (přesky). Velmi dobrý stav. - Polstrovaný bederní pás - Nastavitelný zádový systém - Vysok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490
 Kč
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Deuter Kid Comfort 2 + příslušenství
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dětská krosna (nosítko) Deuter kid comfort 2. Prodávám včetně příslušenství: Stříška, Malá pláštěnka na stříšku, Velká pláštěnka na celo... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Deuter Kid omfort III
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám krosnu na nošení dětí zn.Deuter Kid Comfort III. Běžné známky používání. Součástí je i originální zrcátko v kapsicce na kontrolu toho co dela ditko v krosne. Soucasti i originalni plastenka. Soucasti jsou i dokoupene trmeny na boty, aby diteti neplandaly nohy ve vzduchu. Pridam i cestovni polstare... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 100
 Kč
Deuter KID KOMFORT 3
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nosítko Deuter ve velice pěkném stavu. Včetně pláštěnky.
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Deuter kid comfort III s trmeny a plastenkou
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Velmi pekny stav. Nejvyssi rada, striska je zabudovana v zadove operce. Jednoduse se vytahne a zase schova. Vcetne trminku a dokoupene celoplastenky ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 900
 Kč
Krosna pro dite Deuter comford 2
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam krosnu na dite jako jova kvalitní, vcetne stříšky a pláštěnky.
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Krosna na děti Deuter Kid Comfort II - skvělý stav
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Více informací včetně video recenze můžete najít například zde: https://www.promaledobrodruhy.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Deuter Kid comfort III
Před 6 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám krosnu na nošení dětí zn.Deuter Kid Comfort III. Běžné známky používání. Součástí je i originální zrcátko v kapsicce na kontrolu toho co dela ditko v krosne. Soucasti i originalni plastenka. Soucasti jsou i dokoupene trmeny na boty, aby diteti neplandaly nohy ve vzduchu. Pridam i cestovni polstarek... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 100
 Kč
Rostoucí ergonomické nosítko Moisha Grow herbejo Cyclamen
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám nosítko v perfektní stavu, jediná maličkost je drobný nosící chloupek a někde koukají nitky, které tam byli již z výroby a bála jsem se je ustřihnout, aby se vazba nezačala párat. Pro děti od cca 2 měsíců cca 58 cm do výšky dítěte cca 98 cm a max. 20 kg 100% bavlna Ergonomicky tvarované ramenní popruhy, s možností křížení. Magnetická hrudní přezka. Flexibilní a pohodlný bederní pás nastavi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 900
 Kč
Nosítko na dítě na záda
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nosič na záda se stojanem: hmotnost nosiče 0,9 kg nosnost nosiče 20kg použití do 3 let věku dítěte pol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Nosítko KIBI
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím ergon. nositko od české firmy, cena včetně chráničů na popruhy a podrobného návodu. M... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Krosna na nošení dítěte LIDL
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám krásné nosítko, používané párkrát. Koupeno v Lidlu, velmi nízká hmotnost krosny: pouze 2,2 kg. Specifikace od výrobce LIDL: Individuálně nastavitelný a polstrovaný systém pro nošení na zádech s robustním hliníkovým rámem. Rám na postavení. 5bodový systém popruhů, polstrovaná záda, stříška proti slunci a opěrky na nohy dítěte. Praktick... (více v detailu)
Středočeský kraj
950
 Kč
Krásné značkové nosítko Salewa - min. použité
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám dětské nosítko - krosnu pro výlety do přírody. Max. nosnost 22.kg. Velmi komfortní dětská sedačka pro cestování s dětmi, pohodlná jak pro dítě tak i nosiče, ideální pro aktivní rodiče. Patentovaný zádový systém Salewa Multifit s anantomicky tvarovanými ramenními a bederními popruhy lze nastavit pro různé výšky postavy tak, aby i po dlouhém výletě byla Vaše záda v pohodě. Krosna má skládací stříšku proti slunci/ dešti, individuálně nastavitelnou polohu sezení dítěte, k... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 800
 Kč
Batoh zn. Topgal
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám pěkný zachovalý kvalitní školní batoh zn. Topgal. Záda jsou kvalitně pevná vyztužená, má reflexní odrazky, dvě komory, velká přední kapsa, nízká váha 0,90 kg, 1.-3. třída. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a hlavně se dají utáhnout v hor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
499
 Kč
Prodám nosítko Ergobaby OMNI 360 midnight blue
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nosítko Ergobaby OMNI 360 midnight blue. Po dvou dětech v perfektním stavu. Ergonomické nosítko Omni 360 je snadno použitelné jako 4-poziční nosítko od novorozence až k batoleti (3,2 - 20 kg) bez nutnosti použití novorozenecké vložky. Opora hlavičky novorozence je zajištěna konstrukcí nosítka. Extra polstrované ramenní popruhy a široký bederní pás s beder... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 300
 Kč
Ergonomický batoh Boll Roo Butterflies 12l
Před 4 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
po jednom dítěti některé obrázky jsou popraskané, reflexní prvek na jednom z popruhů začíná praskat - viz foto měkce polstrovaná vyztužená záda ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
300
 Kč
Batoh zn. Topgal
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám pěkný zachovalý kvalitní školní batoh zn. Topgal. Záda jsou kvalitně pevná vyztužená, má reflexní odrazky, dvě komory, velká přední kapsa, nízká váha 0,90 kg, 1.-3. třída. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a hlavně se dají utáhnout v ho... (více v detailu)
Olomoucký kraj
499
 Kč
Jídelní židlička
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Velmi dobrý stav, vše funkční. Po domluvě mohu přivést na trase Stříbro-Plzeň. - vhodná od narození - výškově nastavitelná do 7 pozic - opěrku zad lze sklopit dle potřeb a pohodlí dítěte do 5 poloh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Deuter Kid Comfort Pro
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám krosnu na dítě Deuter Kid Comfort Pro. Použitá dvakrát, stav nového výrobku. Bat... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
deuter kid comfort II krosna - nosic
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pouzivana, ale top stav!!! Skvely a pohodly pomocnik pro dite i rodice - deuter vrcholova znacka pro batohy Komlet vycistena a vyprana Hlavní přednosti: bohaté možnosti nastavení zad pro dítě pohodlný nástup z boku kapsa na pásovém popruhu vyjímatel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Dětská krosna Deuter Kid Comfort II
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme dětskou krosnu Deuter Kid Comfort II v šedé barvě. Vnitřní pohodlná sedačka s polstrovaným sedem a bezpečnostními popruhy je konstruovaná tak, aby udržela dítě v pohodlně přirozeném sedu. n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Deuter kid comfort II
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám batoh na dítě Mohu předat na trase Nymburk - Liberec
Liberecký kraj
1 800
 Kč
Nosící krosna Carrier
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám krosnu na nošení dětí zn. Carrier zopa Propracovaný, velmi pohodlný a funkční nosič pro dítě. Stříšku pro dítě lze sklápět a vyklápět, nebo úplně sundat. Výšku sedátka je možné nastavit. Popruhy jsou velmi kvalitně a měkce polstrovány. V místech vyšší zátěže jsou instalovány speciální změkčující zóny. Skvělé polstrování také pro dítě uvnitř nosiče. Jako doplněk má nosič o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
THULE - dětská sedačka Yepp Maxi Seat Post modrá
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nastavitelné polstrované 5bodové popruhy s bezpečnostní přezkou. Sedačka vybavena odrazkou a držákem pro uchycení bezpečnostního světla. Sedačka roste spolu s dítět... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kojenecké potřeby