Taška na kočár

Před 78 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Původně taška na (větší) fotoaparát Ja ji nosila na sporťáku, když už dítě bylo větší, takže nebylo už potřeba nosit mili... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Kočár Espiro Next dvojkombinace
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek Espiro Next dvojkombinace. Zakoupen jako nový v roce 2018, nyní po dvou dětech v opotřebovaném, ale jinak funkčním stavu. Příslušenst... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Taška na kočárek
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Taška se hodí na kočárek a vypadá dobře i na nošení.
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Nabízím kombinovaný kočár JOOLZ s příslušenstvím
Přidáno dnes - AVIZO_CZ
Příslušenství ke kočárku : * hluboký díl - korba * sportovní verze * taška na přebalování * poutka na připevnění tašk... (více v detailu)
3 500
 Kč
Terénní kočár Firkon
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dvojkombinace terénního kočárku Firkon vesta vario. Perfektně jezdí jak v lese tak ve městě. Velká korba, sporťák lze dát až do lehu, prodlužovací stříška, jízda v obou směrech, velká nafukovací kola. V perfektním sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Gesslein vložná taška
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Vložná taška ke kočárku Gesslein
Středočeský kraj
500
 Kč
Sourozenecký kočár Phil & Teds
Součástí je taška na miminko, pláštěnky v praktické ledvince. Občas zlobí brzda - sama se... (více v detailu)
2 900
 Kč
Taška ke kočárku X-Lander, černá
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Černá originální taška koupená únor 2021. Je ve výborném stavu bez vad a opotřebení. Včet... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Kočárek Britax B Motion , top stav.
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Plne funkcni sportak s možnosti aretace předního kola, skvělý do terénu. Nepromokava striska sportak s krytem na nozicky. V ceně hluboká tyrkysová korba s adaptéry na t... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 900
 Kč
taška na kočár
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám pěknou tašku na kočár
Moravskoslezský kraj
240
 Kč
Přebalovací taška na kočárek
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám tašku na kočárek v dobrém stavu, součástí je I přebalovací podložka. https://www.kocarky.cz/summer-prebalovaci-taska-na-kocarek-c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Černá přebalovací taška Petite&Mars
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Používaná, ale stále v super stavu, jediné co se okupuje je koženková cedulka. Značka Petite&Mars. Taška přebalovací Melissa Black Fishbone. Součástí tašky je i přebalovací podložka. Lze nosit přes rameno i jako klasickou kabelku v ruce. Vydrží déle, lze ji nosit i normálně, ne jen jako přebalovací kabelka. Taška má také dlouhý pás přes rameno. Rozměry uvedené výrobcem: délka:... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Dětský kocarek
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám X-lander X3 - vhodný do terénu, po 2 dětech, hluboká korba v top stavu, sporťák s prodlouženou verzi střechy, ježděn s vložkou takže sedadlo je jako nové - stříška má 2 dírky ve slídě pod síťkou v ohybu viz foto, rám bez poškození, nové zadní pružiny, kola nafukovací - včetně ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Taška na kočárek EMITEX
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
taška viz foto - možnost předat v okolí Dobrušky nebo Hradce Králové, případně zaslat zásilkovnou
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Taška na kočárek
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Černošedá taška na kočárek (nutno dokoupit přesku na držadlo kočárku). Spoustu kapes, nepromokavá, bez poškození.
Hlavní město Praha
150
 Kč
Kocár Cybex Talos S Lux 2023
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kocár Cybex Talos S Lux v Seashell Beige barv. Diky ty barve nepritahuji tak slunicko. Má prodizuováci strechu. Moc pohodiny, nemá zadny vady, opecovavany, jenom par malých skrában... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Přebalovací taška
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
....nebo taška na kočárek značky Mohican,šedozelená,spousta kapes,bez vad
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Trojkombinace kocar ABC design viper 4
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím kočárem trojkombinace již nevyuzijeme. P. C. 21000 Kč. Stav pěkný běžné známky opotřebení. Kdyztak při zájmu si můžeme napsat zprávu a upřesnit. Jinak tedy ke kočárku autosedačka, hluboká korba a sporťák nafukovací kola. V ceně... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 990
 Kč
Hlub kočár Bébécar SP953 + autosedacka+báze+taška
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
V cene: kocar s podvozkem, autosedacka, baze, taska na kocar, vlozka do autosedacky, striska autosedacka Omyvatelny materiál v barvě mentol(zelenošedé) - tedy uni pro holcick... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Firkon vesta vario - trojkombinace
Dobrý den, prodám kočárek v modro šedé barvě, koupený v roce 2018. Kočárek obsahuje hlubokou a sportovní korbu, vajíčko, tašku a držátko na pití, pláštěnku, síťku proti hmyzu, rukávník. Podvozek má nafukovací kola,... (více v detailu)
4 500
 Kč
Kočárek dvojkombinace Junama Madena
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek po dvou dětech, nese známky používání od skládání do auta apod, mírně vyšisovaný. Vyměněná zadní kolečka, přední časem možná také vyměnit (cena cca 350Kč). Vše funkční. Od impregnace se udělaly mapy pod stříškou u korbičky (jednou jsem zapomněla pláštěnku), ale na funkci nemá vliv. Vše vyčistěné a co šlo, vyprané. Sportovní korbička jde otáčet n... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 700
 Kč
Bugaboo fox 3
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám naše opečovávané Bugaboo fox 3. V plné výbavě. Pláštěnka, držák na pití, vybavená přebalovací taška Hugo Boss, letní střiška, fusak Bjallra of Sweden plus rukávník též značky( přidám zdarma, nedrží moc suchý zip), a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Riko Nesa dvokombinace Plum
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Riko Nesa v krasne svestkove (plum) variante. Na sluníčku se potah lehce leskne. Vice info o kocarku: https://www.maxim-kocarky.cz/kombinovany-kocarek-riko-nesa-dvojkombinace/1715-plum/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwtZK1BhDuARIsAAy2VzvYVABiLe1h5N3NqlRBfDrWOAQ_eILSkAJPfjiCQIdYNKp2duU9y04aAoLzEALw_wcB K dispozi... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Kočárek pro dvojčata Twiner twist duo
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata (lze použít i jako sourozenecký: jedna korbička na miminko a druhá polovina sporťák). V perfektním stavu včetně veškerého příslušenství: - 2x korbička včetně adaptérů (na jednu nebo na dvě korbičky) - adaptéry na dětské autosedačky-vajíčka - 2x pláštěnka (na korbičky a na sporťák) - 2x síťka proti hmyzu - 2x zimní fusak - nánožník - 2x nastavit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Hartan kočárek s přenosnou taškou
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím skvěle zachovalý kočárek Hartan s praktickou přenosnou taškou, ideální pro novorozence. Kočárek je vybaven řadou praktických funkcí: Přenosná taška: Snadno se odejme od podvozku, takže můžete usnuté miminko přenést, aniž byste ho rušili. Vyměnitelná kola: Jedno přední kolo je otočn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 800
 Kč
Kočárek pro dvojčata TFK Twiner Twist duo
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek pro dvojčata (lze použít i jako sourozenecký: jedna korbička na miminko a druhá polovina sporťák). V perfektním stavu včetně veškerého příslušenství: - 2x korbička včetně adaptérů (na jednu nebo na dvě korbičky) - adaptéry na dětské autosedačky-vajíčka - 2x pláštěnka (na korbičky a na sporťák) - 2x síťka proti hmyzu - 2x zimní fusak - nánožník - 2x nastavi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky