STOHOVATELNÉ KELÍMKY

Před 559 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Žirafa je konečným dílkem pro štosovatelné kelímky, ze kterých si děti mohou vyskládat vysokou věž a zase zbourat. Základnou jim může být největší kyblík, který je zároveň samostat... (více v detailu)
Pardubický kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Vkládačka
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dřevěná vkládačka zvířátek. Díky malých držátek na jednotlivých tvarec... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
120
 Kč
Tyrannosaurus Rex na ovládání 40 cm chodí a řve
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
použitý, ale funkční původní cena 1799 Kč Tyrannosaurus Rex R/C dinosaurus na dálkové ovládání se zvukovými a světelnými efekty 40 cm plastový T-REX na dálkové ovládání - se zvukovými a světelnými efekty je na baterie. Dinosaurus chodí tam i zpět a vydává zvuky . Délka T- Rexe je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
599
 Kč
Skvělé doučování dětí/dospělých v Praze/okolí, osobně/online
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ahoj! jsem studentka vysoké školy Univerzity Karlovy v Praze, studuji diplomacii Blízkého Východu a Kulturní Antropologii a ráda pomáhám lidem učit se nové věci. Moc ráda se učím jazyky (arabština, španělština, francouzština, angličtina, čeština - jsem schopna doučovat cizince český jazyk). Mám několik jazykových certifikátů. Dokážu dobře pomoci i s ostaními předměty základní i střední školy (společenské vědy, dějepis, zeměpis, biologie, fyzika... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Sada 7 kusů vánočních brýlí a ozdob do vlasů
Před 8 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
MELLIEX Sada 7 kusů vánočních brýlí a ozdob do vlasů, červené třpytky sob, brýle na párty, sponky do vlasů, vánoční ozdoba hlavy pro dospělé a děti Balíček obsahuje - Sada obsahuje 1 x vánoční brýle na parohy, 4 x sponky do vlasů a 2 gumičky do vlasů. Perfektní pro většinu dětí a dospělých, aby jej mohli nosit na Vánoce. Třpytivé brýle - Vánoční pa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70
 Kč
Základka aneb Škola hrou
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zábavná společenská hra pro děti od 10 let i jejich rodiče. Skvělý stav, originální obal, pravidla + kompletní nepoškozený obsah (a že ho je :). Stolní hra, která nejen pobaví, ale i pomůže dětem zvládnout v pohodě přípravu na plošné testy přelomu pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Školní batoh Oxybag Květiny 5-ti dílný
Před 9 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Batoh je nový (2 roky záruka) pouze jsme ho nestihli vrátit v 14-ti denní lhůtě. PC 2200 Kč. Dcera dostala jiný, který se jí líbí víc :-) Možnost poslat nebo osobní předání v Jihlavě. Školní batoh z řady OXY GO ve svém designovém provedení zaujme každého kluka i holku. Perfektní tvar batohu ukrývá nejen anatomicky tvarovaná a prodyšná záda, ale také možnost nastavit si ramenní popruhy pro lepší pohodlí a komfortnější nošení. Dvě vnitř... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 650
 Kč
skákací látkový hrad s míčky - půjčení
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
cena za den o víkendu a svátky 300, celý víkend 500, všední den 200, více dnů dl... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Prodám malovaný obrázek pro děti - Žirafy - reprodukce, A4
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám malovaný obrázek pro děti - Žirafy - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytišt... (více v detailu)
Středočeský kraj
249
 Kč
Dětská skluzavka
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dětská miniskluzavka pro děti cca do dvou let. 70 cm vysoká. ZA ODVOZ!!
Plzeňský kraj
1
 Kč
Dětské softshellové oteplovačky s fleecem Unuo
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam softshellové oteplovačky s fleecem Unuo, velikost 122/128. Temer nepouzite. Dcera z nich vyrosla. Jsou odolné proti vodě (téměř ve všech skupenstvích). Nohavice se speciálním systémem dvojité gumičky, která zajistí, že se sníh do nohavice nedostane. kalhoty mají poutko na zavěšení. díky speciálnímu, oděru vysoce odolnému softshellu se nikdy neprodřou. Jsou tvořeny spojením třívrstvého zimního softshellu s vrstvou fleecu a navíc ještě podšívkou ze speciálního funkčního fleecu. Proto jsou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Slabiky v dominu - vzdělávací hra ALEXANDER
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jako nová, kompletní. V nabídce další věci pro malé školáky. Osobní odběr Kouřim u Českého Brodu nebo Zásilkovna plus 79 Kč. Detailní popis produktu Poznej slabiky, skládej smysluplná slova, uč se číst. Oblíbený systém s dílky jako v dominu. Sbírej žetony za slova a vyhraj! Skvělý způsob jak snadněji zvládnout čtení a psaní slabik a bavit se. Od 6 let. "Slabiky v Dominu" je vzdělávací hra, ve které se přikládají kostičky se slabikami tak, aby vznikla dvojslabičná slova. Je určená pro předškoláky a pro školáky na 1. stupni ZŠ od 6 let a ocení jí i ten, kdo má doma malého prvňáčka a kdo s nimi pracuje. Při hře si hráči ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Deštník Princezna Sofie
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný dětský manuální deštník s motivem Disney princezny Sofie, průměr 78 cm, délka deštníku včetně rukojeti 62 cm. Vhodný pro děti od 3 - 6 let. Deštník má vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
88
 Kč
Set dětského termoprádla vel. 152
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Po jednom dítěti, jako spodní vrstva pod zimní oblečení na lyže, do sněhu apod. Dobrý stav, místy žmolečky. Hřejivý set dětského termoprádla ODLO WARM KIDS SET obsahuje vysoce funkční termo triko a termo legíny. Dětské funkční prádlo zaručuje vašim dětem perfektní termoregulaci, díky žebrované struktuře je elas... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Sigikid Batoh Sammy Samoa
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětský batoh s motivem piráta je určen pro děti od 3 let. Obsahuje jednu velkou vnitřní kapsu opatřenou dvoucestným zipem. Má nastavitelné p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Bagmaster školní batoh - velmi dobrý stav, čistý
Před 20 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Školní batoh Bagmaster je ideální volbou pro školáky 1. stupně ZŠ. Vzhledem ke svým rozměrům a počtu komor je vhodný zejména pro 2. 5 třídu. Případně pro vysoké prvňáčky nebo děti s odkladem školní docházky. Česká značka, velmi odolný materiál, batoh nošený 3roky, ČIS´TÝ, nikdy nepraný. Dcera byla vozena autem do ... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Slon, hra na schovávanou 25 cm
Před 23 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Sloník, hra na schovávanou 25 cm Sloník se hrou na schovávanou. Kdopak se to schovává? Kuk! To jsem já, tvůj přítel Sloník! Umím mluvit, umím zpívat a rád si hraju na schovávanou. Stiskni mou levou tlapku a poslechni si veselou písničku nebo stiskni mou pravoutlapku a zahrej si se mnou na schovávanou. Sloník zpívá pěknou p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250
 Kč
Vkládačky, puzzle, zámky pro děti 2-3 roky
Před 26 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji nejrůznější vkládačky a jiné pro děti cca 2-3 roky - ocení například i prarodiče aby si u nich měla vnoučata s čím hrát. Sada zarhnuje: + Melissa & Doug - výuková hra zámky - activity board se šesti různými zámky a počítáním zvířatek + vkládačky statek, lesní zví... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Školní batoh Herlitz NOVÝ
Před 45 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám krásný dětský školní batoh Herlitz. Batoh je zcela nový, bohužel dceři se nelíbí, tak posílám dál. Popis od výrobce: Set obsahuje školní batoh, vybavený penál, box na sešity a sáček. Je to moderní školní batoh speciálně konstruovaný pro děti základních škol. Plynule nastavitelný a inovativní ergonomický systém ergoActive je integrován v zadním panelu. To umožňuje maximální flexibilitu, a aby vždy odpovídal individuální velikosti školáka. Vysoce kvalitní 3M Scotchlite reflexní materi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 790
 Kč
Stohovatelné nové kelímky do vany/bazénu
Před 63 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Stohovatelné nové kelímky do vany/bazénu v původním balení.Pc:79.Kč.Vhodne pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
39
 Kč
NOVÝ HŘEJIVÝ POLŠTÁŘEK PRO DĚTI I DOSPĚLÉ
Před 80 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Měkký hebký obal ve tvaru lišky a uvnitř je polštářek, který se dává nahřát do mikrovlnky. Vhodné na bolesti břicha a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Vkládací hrací šnek Fischer Price
Před 82 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám vkládačku šneka s různými barevnými kostkami. Rozvíjí motoriku a děti se učí barvy a tvary.
Plzeňský kraj
160
 Kč
NOVÝ BATOH BATŮŽEK PRO DĚTI HOLČIČKY
Před 196 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Batoh batůžek pro děti holčičky je ve tvaru hlavy zvířátka. Výška je 30cm. Nový a vhodný i j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
NOVÁ VELKÁ SADA NA KRESLENÍ 45ks
Před 225 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velké barevné kovové pouzdro obsahuje 45ks na kreslení - pastelky atd. Vhodné pro děti i dospělé, pro začátečníky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Školní batoh / školní aktovka
Před 85 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám Školní batoh/aktovku PREMIUM COOL Motýl růžový. Používána jen jeden rok, jako nová. Aktovka je ideální na první stupeň 1. - 4. třídu pro děti vysoké od 120 cm. - anatomick... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
349
 Kč
Dětská vodní křídla pro děti 1-6 let, 6-20kg
Před 86 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Vodní křídla, vodní křídla miminko 1-6 let, 6-20kg| Dětská vodní křídla se 3 nezávislými airbagy (XS S, růžová) Disponuje 3 nezávisle nastavitelnými airbagy. V porovnání s plovacím křidélkem s pouze jedním airbagem má plovací křidélka pro miminka několik bezpečnostních záruk. Vysoce kvalitní o 0,35 mm silnějš... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kotníkové boty