kočárek starlet, milu kids

kočárek starlet, milu kids
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám kočár v zachovalém stavu, běžné známky opotřebení a barva je trochu vybledlá ale nenáročné mamince ještě poslouží. Pouze osobní předání Semily a okolí Ke kočárku je: pláštěnka moskytiéra na korbičku držák na láhev Korbička: velká a prostorná korbička lze otočit po i proti směru jízdy jednoduché upínání systémem Clik-Clak Polohovací opěradlo uvnitř korbičky lze přenášet za speciální úchyt na korbičce sklápěcí a odvětrávací stříška s kšiltem měkká a kvalitní kokosová matrace Sportovní verze: lze otočit po i proti směru jízdy jednoduchý s... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

KOMBINOVANÝ HOUPACÍ KOČÁREK MILU KIDS
KOMBINOVANÝ HOUPACÍ KOČÁREK MILU KIDS
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
prodám zachovalý kombinovaný houpací kočárek milu kids -prostorná hluboká korbička s nánožníkem a prodlužovací stříškou -autosedačka má... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 799
 Kč
Kočárek + autosedačka
Kočárek + autosedačka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek s možností jednoduché přeměny. Ve sportovní sezení na pohodlnou korbičku pro miminko. Sportovní sedačku lze nasadit po i proti směru jízdy. Sedátko lze pol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Kombinovaný kočárek 3 v 1 MONO.E
Kombinovaný kočárek 3 v 1 MONO.E
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek MONO.E 3 v 1. Trojkombinace se skládá z korbičky, sporťáku a autosedačky (vajíčka). Kočárek je v dobrém stavu, kupovaný nový - po jednom dítěti. Kola kočárku jsou nafukovací a kočár má nově vyměněny zadní pneumatiky. Jedinou vadou je malinko "stažená" kožená rukojeť (viz. foto). Popis: Kombinovaný kočárek Mono.e má moderní design, stabilní,odpruženou hliníkovoukonstrukci světle šedé barvy , nafukovací ložisková kola,polohovací rukojeť potaženou ekokůží,odpružení všech kol,centrální brzdu,regulaci tvrdosti odpružení,otočná přední kola s možností aretace. Kočárek je vyroben z atestovaných materiálů dle bezpečnostní normy EN 1888:2012 a jsou použity velmi kvalitní látky Öko-Tex Standard 100 .Kočárek má stabilní,odpruženou hliníkovou konstrukci,nafukovací ložisková kola,polohovací rukojeť potaženou ekokůží,odpružení všech kol,centrální brzdu,regulaci tvrdosti odpružení,otočná přední kola s možností aretace. Výbava kočárku: pláštěnka moskytiéra,dva nánožníky... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Kočárek Maxi-Cosi Nova 4 Sparkling grey (3in1)
Kočárek Maxi-Cosi Nova 4 Sparkling grey (3in1)
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Maxi-Cosi Nova 4 Sparkling grey. - (vajíčko) autosedačkami: MAXI-COSI Pebble - korbička Maxi-Cosi Oria - spoťák Stav: dobrý, používáný 2 roky Popis: - přední kola kočárku jsou otočná ve 360° a lze je snadno zaaretovat pro plynulou jízdu - snímatelný potah kočárku, který lze prát v pračce - brzda na zadních kolech - 5-ti bodový bezpečností pás - sezení kočárku lze otočit a dítě tak může cestovat jak po směr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Kočárek
Kočárek
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Graco sportovní kočárek je možné využít jako hlubokou korbu pro malé miminko a poté jako sportovní vš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Kočárek Inglesina Sofia
Kočárek Inglesina Sofia
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, po 2 dětech prodáme plně funkční kočárek Inglesina Sofia, nafukovací kolečka, podvozek plně funkční, všechny pružiny ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 700
 Kč
Kočárek Britax Go Big 2
Kočárek Britax Go Big 2
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek Britax Go Big 2 Běžné známky používání, sem tam škrábanec na konstrukci. Super do města i do terénu, má vynikající pérování, je snadno ovladatelný, lze houpat. Kola jsou velká gumová s přední aretací. Velmi dobře se skládá. Součástí je korba s měkkou vyjímatelnou taškou. Sporťák s nánožníkem lze dát d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Kočárek
Kočárek
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobry den, rada bych nabídla hluboky kocarek zn. Coletto Verona Avangard. Je používaný, ale stale v hezkem stavu. Nějaké kosmeticke vady ma (škrábance na konstrukci a nejvic, bohužel, dostalo zabrat madlo viz. Foto), ale jinak je v pořádku. Součástí je taška ke kocarku, síťka proti hmyzu a pláštěnka. Zdarma mohu nabidnout bile prostěradlo do kocarku a adaptery k autosedačce zn. Be Safe, Maxi Cosi, Cybex. POPIS: hliníková konstrukce kočárku je vyrobena z kvalitních materiálů, je pevná a odlehčená nastavitelné odpružení konstrukce, možnost upevnění jednotlivých části po i proti směru jízdy (taktéž autosedačka) krásně zpracovaná taška na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Kočárek Bayer Chic Vario dvojčata
Kočárek Bayer Chic Vario dvojčata
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Minimálně hrany, dcera měla dva , s tímto si moc nehrála, jako nový Osobní předání Lenora, Volary, Vimperk, Prachatice P.C. velmi vysoká okolo 3000, nyní 1600Kc,při rychlém jednání a osobním odběru 1500Kc Mnoho vychytávek a výhod, jako je nastavitel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 600
 Kč
Prodám kočárek 3v1 ABC Design Samba dolphin Diamond
Prodám kočárek 3v1 ABC Design Samba dolphin Diamond
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek 3v1 ABC Design Samba dolphin Diamond. Set obsahuje podvozek, hlubokou korbu, sportovní sedačku, autosedačku tulip, adaptéry na nasazení autosedačky na podvozek a pláštěnku na hlubokou korbu. Podvozek má výškově nastavitelnou rukojeť a integrované odpružení. Korbička obsahuje ergonomickou matraci a je vybavena v... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Kočárek Mamas&Papas
Kočárek Mamas&Papas
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Po dvou dětech, známky používání!! Hluboká korba v super stavu, ta se moc nepoužívala. Sportovní verze - provizorně zašité pásy nití, nedají se nastavovat. Na chalupu stačilo, na jízdu městem bych určitě pořídila... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Kočárek Jedo Fyn dvojkombinace
Kočárek Jedo Fyn dvojkombinace
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zachovalý kočárek Jedo Fyn. Kočárek má nafukovací kola a je krásně ovladatelný jednou rukou. Možnost otočení korbičky ve směru, nebo do protisměru jízdy. Hluboká korbičk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 800
 Kč
Kočárek Roan Bass soft - kombinovaný
Kočárek Roan Bass soft - kombinovaný
Před 4 dny - HYPERINZERCE
Prodám krásný kombinovaný kočárek po 1 dítěti, je vhodný i do terénu na procházky, byla jsem s ním moc spokojena. Na podvozku jsou maličké oděrky, jinak je naprosto v pořádku. Sportovní korbička je ještě originál zabalená - nepoužita. Dávám k němu i autosedačku Caminy, má doma upravenou boudičku a nánožník - aby pasovala ke kočárku. Korbičku i sportovní nástavbu lze upevnit po i proti směru jízdy. Podvozek kočárku je opatřen 4 nafukovacími koly s ložisky. Přední kola jsou otočná a lze je zaaretovat. Rukojeť kočárku je nastavitelná a je vyrobena z eko kůže. Hlub... (více v detailu)
9 000
 Kč
Kombinovaný kočárek Bebetto Luca
Kombinovaný kočárek Bebetto Luca
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ke kočáru je: -Adaptéry na vajíčko -Sportovní korba -(Obě korby jdou otáčet do směru i protisměru) -Nánožník na sporťák i hlubokou korbu -Taška -madlo k sporťáku -Síťka proti hmyzu -Držák na pití -Pláštěnka Popis: moderní lehká hliníková konstrukce kočárek je vybaven velkými nízkoprofilovými nafukovacími koly přední kola jsou otočná o 360° s možností aretace zadní kola jsou opatřena centrální brzdou díky velmi dobrému regulovatelnému odpružení celého kočárku, je možné použití i na nezpevněných cestách a terénních nerovnostech systém SAS (Shock Absorbtion System) výrazně eliminuje otřesy přenášející se do kočárku funkce DMS (Direction Memory System) – paměť směru jízdy – udrží kolo v poloze, v jaké bylo před ztrátou kontaktu s povrchem a eliminuje vibraci koleček během jízdy hluboká korba je opatřena měkkou matrací s polohovacím dnem pro lepší cirkulaci vzduchu je v boudičce velké uzavíratelné okno k přenášení korby slouží pohodlné madlo korba je také opatřena slunečním kšiltem samozř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 700
 Kč
Kombinovaný kočárek
Kombinovaný kočárek
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek Baby Design, po jednom miminku, ve skvělém stavu. Šedá barva, vzor kytiček vyšitý na stříšce korbičky. Jednoduchá manipulace. Sporťák má polohovatelnou zádovou opěrku a polohovatelnou opěrku na nohy. Střížky u korby i u sporťáku lze rozepnutím zipu prodloužit. Oboustranná ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 499
 Kč
Kočárek 2v1 Riko Basic 2023 Kombinovaný
Kočárek 2v1 Riko Basic 2023 Kombinovaný
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám použitý kočárek, už mám nový :) Sporťák i hluboká korbička. Ekonomický a kvalitní kočárek v módním designu poskytne vám i vašemu dítěti pohodlí a bezpečí. - Rám - Hlubokou korbičku - Sportovní korbičku - Nafukovací kola s ložisky - Nánožník - 5bodové bezpečnostní pásy - Velký nákupní košík - Praktická objemná taška na kočárek Lehký, hliníkový rám Možnost nastavení hluboké a sportovní korby ve směru a proti směru jízdy kočárku Velká nafukovací kola s ložisky Přední kola s možností aretace Nastavitelná rukojeť potažená eko kůží Možnost složení podvozku i se sportovní korbičkou Odpružení Centrální brzda HLUBOKÁ KORBIČKA Čalouněna kvalitním potahem v kombinaci s eko kůží Stříška na korbičce s kšil... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000
 Kč
Kočárek Venicci 2v1
Kočárek Venicci 2v1
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Krásný stav, vše na fotkách, hluboká korbička má polohování hlavičky,originální pláštěnka,moskytiéra, kryt na kola, stojánek na pití, fusak, taška se spodní přihrátkou na pláštěnku, adaptéry na zved... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000
 Kč
ABC DESIGN kombinovaný kočárek SALSA 4 AIR Rose Gold Diamond
ABC DESIGN kombinovaný kočárek SALSA 4 AIR Rose Gold Diamond
ABC DESIGN kombinovaný kočárek SALSA 4 AIR Tento snadno ovládatelný kočárek bude pro Vás skvělým spolehlivým společníkem v jakémkoliv terénu, díky nafukovacím kolům. Po složení je kontstrukce překvapivě kompaktní a vejde se i do menšího kufru. Sportovní nástavba ve spojení s pevnou konstrukcí unese 22Kg. Plně funkční, nezničený, jen hluboká korbička lehce vybledlá od sluníčka. Vlastnosti: - výškově nastavitelná rukojeť pomocí teleskopu - sportovní nástavbu lze otočit po i proti směru jízdy - prodlužovací stříška s ochranou proti slunci - 5ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním - odním... (více v detailu)
5 900
 Kč
Kočárek Quinny Zap Xtra
Kočárek Quinny Zap Xtra
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Golfky Quinny Xtra- možnost oddělení korbičky od podvozku. Sezení lze nastavit po i proti směru jízdy. U jednoho kolečka se brzdí, u druhého odbržďuj... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Kočárek Camarelo Sevilla
Kočárek Camarelo Sevilla
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek CAMARELO SEVILLA 3v1. Kočárek je funkční, pouze nějaké oděrky od běžného provozu. Ideální na procházky do města i do terénu. Nafukovací kola. Přední kolečka otočná (360°) s možností aretace. Rukojeť polohovatelná. Kočárek je možno zabrzd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Set kočárek Britax Romer Smile III +korba+autosedačka+isofix
Set kočárek Britax Romer Smile III +korba+autosedačka+isofix
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Set kočárek Britax Romer Smile III + hluboká korba + autosedačka Baby Safe i-size (+ letný potah) + adaptér + Isofix do auta Osobný odber v Brne. Cena 11.500 (pri rýchlom jednaní možnosť zľavy) Aktuálna cena nového na Malvik je 25.990 (bez isofixu a poťahu, ktoré stoja cca 6.000) Celý set Smile 3 (farba Midnight Grey) ● prví majitelia, kupovaný koncom roku 2021 ● hlboká korbička ● športový kočiar (možnosť otočiť na oba smery jazdy) ● autosedačka vrátane letného poťahu ● isofix k autosedačke (pre väčšiu bezpečnosť) - vhodný od narodenia do 22kg (cca 4 roky) - pevná úzka konštrukcia, veľmi jednoduchá manipulácia - skladanie jednou rukou (navyše podvozok v zloženom stave sám stojí) - veľké gumové kolesá s možnosťou aretácie - výškovo nastaviteľné madlo - brzda s indikátorom zabrzdenia - veľmi veľký úložný košík - konštrukcia má vpredu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
KOMBINOVANÝ HOUPACÍ KOČÁREK MILU KIDS
KOMBINOVANÝ HOUPACÍ KOČÁREK MILU KIDS
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
prodám zachovalý kombinovaný houpací kočárek milu kids -prostorná hluboká korbička s nánožníkem a prodlužovací stříškou -autosedačka má... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 799
 Kč
TROJkombinace kočárek Britax Romer Smile III
TROJkombinace kočárek Britax Romer Smile III
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Set kočárek Britax Romer Smile III prví majitelia, kupovaný koncom 2021 hlboká korbička športový kočík autosedačka vrátane letného poťahu isofix k autosedačke Pri rýchlom jednaní možnosť zľavy Cena nového je 25.990 (+isofix a poťah, cca 6.000) - vhodný od narodenia do 22kg (cca 4 roky) - pevná úzka konštrukcia, jednoduchá manipulácia - skladanie jednou rukou - veľké gumové kolesá s možnosťou aretácie - veľmi veľký úložný košík - konštrukcia má vpredu odretú farbu od skladania - všetko vyč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Kombinovaný kočárek 3 v 1 Kunert Mila
Kombinovaný kočárek 3 v 1 Kunert Mila
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Korba/hluboký kočárek + sportovní verze (redukce jsou součástí) + plně funkční autosedačka-vajicko (i s možností pricvaknuti na konstrukci); Taška vespod + taška na rukojeť + držák lahve + pláštěnka+ moskytiéra; Další foto na vyžádání - běžná opotřebení; Pořizovali jsme po porovnání všech možných s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
KOMBINOVANÝ KOČÁREK X-LANDER XMOVE
KOMBINOVANÝ KOČÁREK X-LANDER XMOVE
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
zachovalý kombinovaný kočárek x-lander xmove -hluboká korbička -fusak do kor... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky