Baby-Jogger City Mini GT

Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Baby-Jogger City Mini GT Prodám krásný kočárek Baby-Jogger City Mini GT. Kočárek je lehký, snadno se s ním manipuluje, můžete vyrazit kamkoliv, ať už do města na kostky různých veliko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Baby-Jogger City Mini GT
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Baby-Jogger City Mini GT Prodám krásný kočárek Baby-Jogger City Mini GT. Kočárek je lehký, snadno se s ním manipuluje, můžete vyrazit kamkoliv, ať už do města na kostky různých velikos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Adaptéry na kocarek Baby Jogger
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tento adaptér slouzi k upevnēni autosedacek Cybex Aton, Nuna Pipa a Maxi-Cosi Cabrio na kocarky Baby Jogger City Mini, City Mini 4kola, City Mini GT, City Elite, Summit a F.I.T. Pro sna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Huck Runner
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Hauck Runner. S kočárkem se lehce manipuluje, má vysoké madlo. Na místě se otočí o 360 stupňů. Je lehký . Kočárek je trošku vyšisovaný od sluníčka. Kočárek jde úplně do lehu i do sedu . Od skladní do auta a od nohou je troch... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 300
 Kč
BabyJogger CITY ELITE 2 včetně pláštěnky
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám dětský sportovní kočárek BabyJogger CITY ELITE 2 včetně pláštěnky. Kočárek je velmi zachovalý (je po jed... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
KOČÁREK NA ZAHRADU, BALKÓN
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
KOČÁREK NA ZAHRADU, BALKÓN ZA ODVOZ....ODVOZ NEZNAMENÁ, ODVÉZT KAMKOLIV, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
KOČÁREK NA ZAHRADU, BALKÓN .
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
DARUJI KOČÁREK NA ZAHRADU, BALKÓN ZA ODVOZ...(AKTUÁLNÍ,PLATÍ DO SMAZÁNÍ,ZA ODVOZ NEZNAMENÁ ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Kočárek roan bass next
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Kočárek je v dobrém stavu, jen skrabance na konstrukci od skládání do auta Dvojkombinace obsahuje korbicku a sportak Projede jak město, i terén U sportaku prodluzovaci stris... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Baby jogger city elite 2 s korbou
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci kočárku Baby Jogger City Elite 2 Korba užívána 4 měsíce-jako nová Sportak po dvou detech Stupatko pro sourozence moskytiera adaptéry Organizer na pití a telefon madlo podložka z pametove peny Prebalovaci batoh Skip hop Prebalovaci kabe... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Kočárek Maclaren Techno XLR
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Golfový kočárek Maclaren Techno XLR. Kočárek je v moc hezkém stavu, pouze menší škrábanec na pravé straně konstrukc... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 900
 Kč
Sportovní kočárek
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sportovní kočárek včetně nánožníku a originál tašky vše funkční.kocarek má výškově nastavitelnou rukojeť velk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Fusak Teutonia Mini Nest tyrkysový
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám fusak Teutonia Mini Nest. Vhodný pro použití v korbě kočárku i autosedačce. Otvory pro bezpečnostní pásy. Krásný, jako nový. V případě zájmu mám i cestovní vajíčko Teutonia (dlouho používané), základnu do au... (více v detailu)
Pardubický kraj
330
 Kč
Cestovní kočárek Joolz aer
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný růžový cestovní kočárek Joolz aer včetně madla, podložky na nohy, cestovního vaku a pláštěnky. Kočárek má rozměry na palubu letadla... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500
 Kč
Kočárek Baby Jogger City Elite
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám vymazlený kočárek baby jogger City Elite. Barva stále pěkná, nikde není vyšisovaná. Malá dírka v košíku od předního kola. Včetně pláštěnky (nechala jsem si ušít speciální obal, abych ji měla vždy s sebou a nezabírala místo v kočárku), síťka proti hmyzu (nevím jestli patří ke kočárku, ale zbyla mi doma, tak ji k tomu přidám), pásek do úplného sedu, deska v zádové části sedadla, mini taštičku na rodičovské madlo, obalu na rodičovské madlo, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Kočárek sporťák Romer Britax B-motion 4 PLUS černý
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám SPORŤÁK Britax B-motion 4 plus -barva Black, s bezúdržbovými gel.koly. Kočárek je prostorný, lehký, jednoduše složitelný. Polohovatelná zádová opěrka, polohovatelná opěrka nožiček. Odkl... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 199
 Kč
Sportovní kočárek Baby Jogger City Mini
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Baby Jogger City Mini. Kočárek je v pěkném a plně funkčním ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Cybex balios s Lux 2021
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek cybex balios s Lux z roku 2021, barva Classic beige (s béžovou to nemá moc společné, je spíš khaki) na silver podvozku s hnědou kůží. Kočárek je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Baby Jogger Summit X3
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Baby Jogger Summit X3, plně funkční. Vynikající univerzální kočárek, vhodný do města i do náročnějšího terénu, lze s ním velmi jemně manévrovat i jen jednou rukou, je prostorný, lehký, dobře skladný, s ruční i parkovací brzdou. Nafukovací velká kola, přední lze zaaretovat. Kočárek má dro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500
 Kč
VALCO BABY Kočárek sportovní Trend 4 Ultra
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kočárek jde jak po směru, tak proti směru jízdy. Je velmi lehký, sou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
BMW kočárek golfky MacLaren
Bmw golfový kocarek Prodám krásný originální kočárek McLaren BMW, zakoupený přímo v BMW prodejně. Byl vzaty jen 2x na BMW sraz. Je jako nový, nevybledly, kolečka jsou gumová, tedy se ne... (více v detailu)
2 999
 Kč
Kočárek Moon Nuova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Moon Nuova – 2800 Kč Německá kvalita Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu Sportovní sedák polohovatelný po i proti směru jízdy Výškově nastavitelná rukojeť:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 800
 Kč
Sportovní kočárek Baby city mini GT
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Baby city mini GT. Polohování pomocí šňůrky. Jde až do lehu. Dlouhá stříška. Má otvory, přes které jde vidět na dítě. Polohování na nožičky. Taška na pláštěnku včetně. Madlo jak rodiče tak pro dítě je polohovatelné. Přidám zimní fusak zn. A Esthetic a 2x nánožník. Nejsou originál, ale pasují. Dále rukávník, taštič... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Kočárek Moon Nuova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek Moon Nuova 2800 Kč Německá kvalita Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu Sportovní sedák polohovatelný po i proti směru jízdy Výškově nastavitelná rukojeť: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 800
 Kč
Kočárek Baby Jogger City Elite 2
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek Baby Jogger City Elite 2 z roku 2021 v šedivé barvě. Po jedno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 800
 Kč
Sportovní kočárek
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám sportovní kočárek včetně nánožníku a originál tašky vše funkční.kocarek má výškově nastavitelnou rukojeť velký náku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Kočárek Easywalker Mosey červený
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek v perfektním stavu po 1 dítěti, jeví jenom drobné známky používání. Rozměry:rozložený:93 X 54 X 107 cm,složený:94 x 54 x 34 cm, váha se sportovní sedačkou: 10 kg,váha s korbičkou: 12 kg, rozměry korbičky: 80 x 35 cm. Kočárek je lehký, snadno ovladatelný, nosnost 20kg. Hluboká korba se dá složit na plocho. Je prostorná, s pěnovou matrací. Sportovní část lze umístnit jak po, tak proti směru jízdy, skládá se i se sedačkou, čím ušetříte čas a prostor. Zádová ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky