Dorjan Basic kočárek 2 v 1

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám používaný kočárek po jednom dítěti. Kočárek má své vady viz foto, případně ukážu osobně. Jedná se o kombinaci 2 v 1. Prostorná korba včetn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 999
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek trojkombinace Paradise Baby
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci zn. Paradise Baby, hluboká korba, sportovní korba, autosedačka (vajíčko)+základna isofix. Vše je ve výborném stavu, konstrukce nese standardní známky používání (lehké oděrky). Pěnová kola s aretací (možnost uzamčení jízdy vpřed), hluboká korba s nastavitelným dnem (lze přizvednout pod hlavičkou), sportovní korba lze umístit v obou směrech, nastavitelná opěrka zad i nohou, výška pásů. Prostorný koš pod kočárkem (uzavíratelný). Kočárek je servisovaný před rokem, od té doby používaný cca půl roku. Příslušenství ke kočá... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 400
 Kč
Kočárek Dorjan dvojkombinace + příslušenství
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek značky Dorjan Basic Comfort VIP ve světle šedé barvě. Kočárek je plně funkční. Nabízím k prodeji jak hlubokou korbu se stahovací střechou (dá prodloužit) a větráním, tak sportovní kočárek i s nánožníkem. Obě verze kočárku se dají dát po i proti směru jízdy. Kočárek má nafukovací kola s možností aretace. Madlo j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Kočárek trojkombinace Paradise Baby
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci zn. Paradise Baby, hluboká korba, sportovní korba, autosedačka (vajíčko)+základna isofix. Vše je ve výborném stavu, konstrukce nese standardní známky používání (lehké oděrky). Pěnová kola s aretací (možnost uzamčení jízdy vpřed), hluboká korba s nastavitelným dnem (lze přizvednout pod hlavičkou), sportovní korba lze umístit v obou směrech, nastavitelná opěrka zad i nohou, výška pásů. Prostorný koš pod kočárkem (uzavíratelný). Kočárek je servisovaný před rokem, od té... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 400
 Kč
Kočárek Invictus V-Plus 2019
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, zasílám Vam Dobrý den, prodám kočárek Invictus V-Plus po jednom dítěti, dvojkombinaci, kupovaný v prosinci 2019, my již nevyužijeme. Původní cena byla 14.000,-. Je ve velmi zachovalém stavu, pouze ruko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 990
 Kč
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den. Prodám trojkombinační kočárek po jednom dítěti v pěkném stavu. Součástí je prostorná hluboká korbička, sportovní korba a autosedačka.Dále taška, pláštěnk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
X-lander
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek X-lander 2019 po jednom dítěti. Korba jako nová, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
800
 Kč
TROJKOMBINAČNÍ KOČÁREK DORJAN DANNY
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
prodám zachovalý trojkombinační kočárek dorjan danny. hluboká korbička má zvedací zádíčka-nánožník sportovní verze je polohovací až do lehu-ná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 499
 Kč
Kočárek britax
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Osobni preda Praha. Dobry den, prodame kocarek Britax Smile III. Kocarek byl v provozu necele tri roky. Korba pro miminko je kupovana loni a byla pouzivana asi jen tri mesice. Na popis se muzete podivat treba zde https://www.bambino.cz/kocarek-smile-iii--frost-grey-brown/?utm_campaign=Heureka&utm_content=4000984204384&utm_medium=product&utm_source=heureka.cz&hgtid=1f8e7820-7a7a-4f8a-ae9f-1f0a461be5bb V cene je druhej poklop na korbu a nahradni matrace s prosteradlem (ma malej nevypratelej flicek, druha matr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 200
 Kč
Kočárek DorJan Prestige
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám koplet se vším co je na fofo. Korbička na miminko je zachovalá jako nova, kočárek- sporťák nese známky používání. Dvojkombinace, včetně pláštěnky, moskytiéry proti hmyzu, přebalovací tašky na rukojeť a podložky. Kočárek obsahuje kapsičky na různé drobnosti. - nafukovací kola - přední kola otočná s inovativním systémem aretace - v koženkovém provedení - výškově nastavitelná kožená rukojeť - polohovatelná zádová opěrka (4 polohy) - polohovatelná podpěrka noho... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900
 Kč
Kočárek Cybex Balios S
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Cybex Balios S, po jednom dítěti. Vyšisovaná barva, rozbitý zip... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Kočárek dorjan prestige
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme kočárek dorjan prestige po dvou dětech ( dvoukombinace ). Vše v pořádku a bez vad. Cena 1500 Kč
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Kočárek DorJan Prestige Butterfly
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám levně, po 1 dítěti krásný prostorný kombinovaný kočárek hnědé barvy s koženkovými doplňky. Korbička na miminko je zachovalá jako nova, kočárek- sporťák nese známky používání. Jinak jsem byla s kočárkem naprosto spokojená. Dvojkombinace, včetně pláštěnky, moskytiéry proti hmyzu, přebalovací tašky na rukojeť a podložky. Kočárek obsahuje kapsičky na různé drobnosti. - nafukovací kola - přední kola otočná s inovativním systémem aretace - v koženkovém provedení - výškově nastavitelná kožená rukojeť - polohovatelná zádová opěrka (4 polohy) - polohovatelná podpěrka nohou - nastavitelný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Kočárek trojkombinace
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci po 1 dítěti. Vše plně funkční. Trochu vyšisova... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
Kočárek THULE Glide 2
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dětský sportovní kočárek Thule Glide 2. Vhodný na vycházky do přírody, zvládne i t... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 pro dvojčata
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od slunce) -... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek Dorjan Creativo
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Dorjan Creativo, dvojkombinace. Kočárek je v krásném s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 500
 Kč
Kočárek Joie-Mytrax
Prodám zachovalý sportovní kočárek Joie po jednom dítěti. Stav a příslušenství - viz foto.
2 900
 Kč
Prodám kočárek značky Adamex
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinační kočárek značky Adamex. Je to korba a vajíčko. Vajíčko má i novorozeneckou vložku a adaptéry na konstrukci a obal. Korba ma taky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek- trojkombinace. Konstrukce místy odřená (Viz foto.) Kočárek byl již zakoupený z druhé ruky. Kromě odření je vše v pořádku, čisté, možnost vše odepnout a vyprat. Pro nenáročné maminky, určitě poslouží! !!POUZE OSOBNÍ ODBĚR!! Kočárek disponuje jednoduchým systémem „Click” na nacvaknutí hluboké vaničky, sportovní verze nebo autosedačky. Otočná přední kola ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
Kočárek RECARO Easylife
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek RECARO Easylife v dobrém stavu používaný jako rezervní kočárek po 1 dítéti. Pořizovací cena 6.000 kč
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Kočárek
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám zachovalý kočárek ( sporťák + prostorná korba) . Ke kočárku je taška, pláštěnka, nánožník. Osobní předání.
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Dětský kočárek (golfky)
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Kočárek (golfky) po jednom dítěti. Zcela zachovalý, s pláštěnkou a vrchním krytem.
Zlínský kraj
490
 Kč
Kočárek Bugaboo Donkey 2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám kočárek bugaboo donkey 2 šedé barvy s příslušenstvím. Kočárek jeví známky běžného používání a vyšisování. 2x hluboká korba s krytem 2x sportovní sezení 2x originál stříška (vyšisované) 2x stříška na zakázku s větracími otvory a reflexními prvky 2x madlo s novým potahem (mírné otlaky od neorig.potahů, aby se ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Kočárek Cybex Priam 3.0 2021 rosegold
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Cybex Priam podvozek rosegold + černé sportovní sezení. Po jednom dítěti. Obě madla v perfektním stavu. Koš je vyšisovaný od sluníčka a trochu odřený v místě brzdy. Ke kočárku přidám adaptér na v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000
 Kč
Bugaboo Donkey 3 sourozenecky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam krasny sourozenecky kočárek v super stavu. Kočárek je velmi lehoucky,skladny,pohodlny. Má aretaci kol,nozni brzdu i nastavovaci rukojeť. Součástí je: ~ hlu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chrániče