Houpatko, sedátko

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám málo používanou houpačku Houpačka byla využívána jako druhá u babičky, je v perfektním stavu. Moderní a neutrální design zapadne do každé domácnosti. Díky technologii TrueSpeed™ nabízí 6 různých rychlostí houpání, které uklidní vaše děťátko. Vlastnosti: 6 rychlostí houpání 2 nastavitelné po... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Houpátko Ingenuity
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám houpátko Ingenuity ve velice dobrém stavu s novými bateriemi. - 5 rychlostmi houpání - 8 melodií a 3 přírodní zvuky - odnímatelná opěrka hlavy - odnímatelná hrazdička se 2 plyšovými hračkami - Funkce WhisperQuiet™ umožňuje tichý c... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Houpátko Ingenuity (osobní vyzvednutí)
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Houpátko Ingenuity. Používané minimálně, takže jako nové včetně originální krabice. Původní cena 2600 czk. Pouze osobní převzetí v Břeclavi, pˇrípadně v Brně. Více viz popis z MALL: Houpačka Hoots & Hugs umožňuje houpání v maximálním pohodlí kdekoliv a kdykoliv. - Hybridrive technologie zajistí, že baterie vydrží 3 krát déle - TrueSpeed technologie s 5 rychlostmi houpání, které lze vhodně přizpůsobit Vašemu miminku - 8 melodií a 3 přírodní zvuky - odnímatelná opěrka hlavy - odnímatel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
900
 Kč
Ingenuity Houpačka pro miminka konvertibilní vibrující s mel
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PC 2492,-. Houpačka konvertibilní vibrující s melodií Raylan 2v1 0m+, do 9kg.Šikovná houpačka, která umožní nastavení do dvou poloh. Houpačka se bez námahy promění na stacionární lehátko pomocí funkce EasyLock™ a Vy můžete mít během dne na pár okamžiků volné ruce. Houpačka umožňuje nastavit 5 různých rychlostí, 12 melodií a 4 přírodní zvuky. Na houpačce je upevněn polohovatelný list s plyšovým kamarádem, ale i místy pro připojení více hraček. Houpačka se skladuje a přepravuje snadno díky designu Slimfold™. Časovač houpačky lze nastavit na 3 varianty: 30, 45 a 6... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
NANIA BeLine SP autosedačka 9-36kg
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám d. autosedačku dle popisu ve slušném stavu. Výroba Fr. Cena 1200kč. Plzeň. 3 sedačky v jedné vložka v opěrce hlavy váhová kategorie 9 – 36 kg ergonomická konstrukce vyrobena z nejkvalitnějších materiálů regulovat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Dětské lehátko Maxi-Cosi Cassia Essential Graphite
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Houpací lehátko umožňuje nastavení 5 rychlostí houpání a časovač 8,15 nebo 30 minut. Detektor zvuku a pohybu - au... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Houpátko Ingenuity vibrující s melodiemi, jako nové
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám houpátko pro miminka v perfektním stavu, jako nové. Lze použít i jako první židlička na krmení. Vibruje, hraje, 2 plyšáci na hraní nad hlavičkou... Pro děti do 11kg, manuální houpání, 5bodový pás, 3 polohy… - umožňuje manuální houpání tam a zpět nebo může být nastaveno do pevné pozice - plyšový materiál s designovým vzhledem a luxusními materiály - odnímatelná plyšová opěrka hlavy a novorozenecká vložka - odnímatelný kolotoč se 2 plyšovými závěsnými hračkami - hračky je možné jednoduše odejmout - ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Dětská autosedačka 9-18 kg
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím použitou autosedačku Britax Römer King II pro dítě vážící 9-18 Kg. Věkové rozhraní dětí této váhové kategorie odpovídá přibližně od 9 měsíců do 4 let. - Plně funkční, vypadá jako nová - Umístění po směr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Detska houpacka na baterky s hudbou
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám detskou houpačku na baterky. Hraje moc hezke pisnicky. Intenzita houpani se da upravovat. Bohuzel nas ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Lehátko a houpačka ZOO 2v1 Milly Mally Sweet Dreams
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Lehátko a houpačka 2v1 Milly Mally Sweet Dreams.Nové. - pro děti od narození do 9 kg - 12 melodií - regulace opěrky - vibrace - madlo s hračkami, které lze sundat - 5-bodový bezpečnostní pásy - časovač houpání (15, 30, 60 min.) - regulace hlasitosti - barevný potah je vyroben z měkkého materiálu - bezpečná konstrukce ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 360
 Kč
Dětské houpací lehátko BADABULLE - jako nové.
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětské houpací lehátko BADABULLE - jako nové. Původní cena 1990,- Kč. Prodám za 800,- Kč. Osobní odběr v Brně. Dětské lehátko - houpací, do 9 kg, s pratelným potahem, polohovací, skládací, vhod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
nosítko Infantino Flip Advanced
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
- nosítko pro děti - maximální nosnost 14,5 kg, lze umístit na břicho, čelem ven a na záda, opěrka hlavy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
NANIA BeLine SP autosedačka 9-36kg
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám d. autosedačku dle popisu ve slušném stavu. Výroba Fr. Cena 1200kč. Plzeň. 3 sedačky v jedné vložka v opěrce hlavy váhová kategorie 9 36 kg ergonomická konstrukce vyrobena z nejkvalitnějších materiálů regulovate... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
NANIA BeLine SP autosedačka 9-36kg
Přidáno včera - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodám d. autosedačku dle popisu ve slušném stavu. Výroba Fr. Cena 1200kč. Plzeň. 3 sedačky v jedné vložka v opěrce hlavy váhová kategorie 9 – 36 kg ergonomická konstrukce vyrobena z nejkvalitnějších materiálů regulovate... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Balík oblečení 74
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
2*mikina 3* body s krátkým 3* šortky 2* overal tričko košile 6* pokrývka hlavy
Ústecký kraj
200
 Kč
NANIA BeLine SP autosedačka 9-36kg
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZAR_CZ
Prodám d. autosedačku dle popisu ve slušném stavu. Výroba Fr. Cena 1200kč. Plzeň.3 sedačky v jednévložka v opěrce hlavyváhová kategorie 9 – 36 kgergonomická konstrukce vyrobena z nejkvalitnějších materiálůregulovate... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
NANIA BeLine SP autosedačka 9-36kg
Prodám d. autosedačku dle popisu ve slušném stavu. Výroba Fr. Cena 1200kč. Plzeň. 3 sedačky v jedné vložka v opěrce hlavy váhová kategorie 9 – 36 kg ergonomická konstrukce vyrobena z nejkvalitnějších materiálů regulovatelná opěrka hlavy – ... (více v detailu)
Ingenuity vibrující houpatko 3 v 1
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám houpatko ingenuity vibrující 3 v 1. Použité párkrát jako nové, pouze chybí podložka pod hlavu, ale nemá žádný vliv na funkčnost. Má novorozeneckou vložku, takže možno použít od 0+ do 18kg. Zahrnuje 3 režimy: jemné kývání, houpání nebo statické křesílko se zadním... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
900
 Kč
Ingenuity vibrující houpatko 3 v 1
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám houpatko ingenuity vibrující 3 v 1. Použité párkrát jako nové, pouze chybí podložka pod hlavu, ale nemá žádný vliv na funkčnost. Má novorozeneckou vložku, takže možno použít od 0+ do 18kg. Zahrnuje 3 režimy: jemné kývání, houpání nebo statické křesílko se zadním... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
900
 Kč
Lehačka Zopa Wawe
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám lehačku Wave od značky ZOPA je určena pro děti od narození do 9 kg. Málo používaná, jako nová. U lehačky je možnost vybrat si z 5 rychlostí houpání. Kromě rychlosti má lehačka také časovač k volbě délky houpání, což je 15 , 30 nebo 40 minut. Dále je l... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Cybex pallas - fix
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Minimálně používaná. 2 v 1 – dětská autosedačka Pallas-Fix je využitelná po dobu až 11 let Autosedačka pro skupinu 1 je vybavená bezpečnostním polštářem s nastavitelnou hloubkou, který napodobuje airbag Od věku 3 let ji lze snadno a rychle přeměnit na autosedačku skupiny 2/3 (Cybex Solution X-Fix) ISOFIX Connect – zvýšená stabilita a bezpečnost díky přímému spoje... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Kočárek ABC Design Salsa 4 Air asphalt
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dvojkombinaci kočárku Salsa 4 Air v barvě asphalt. Vlastnosti: - velká nafukovací kola - přední otočná kolečka s aretací - stříška s prodyšnou zadní částí a s ochranou proti slunci UPF50+ - prodlužovací stříška - prostorný nákupní košík - nožní brzda - výškově nastavitelná rukojeť - sportovní nástavbu i hlubokou korbu lze otočit po i proti směru jízdy - velmi prostorná hluboká korba - sportovní nástavba - 5ti bodové bezpečnostní pásy s polstrováním - odnímatelné madlo -... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900
 Kč
Zateplený fusak Emitex s rukávníkem
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak Emitex, s otvory do kočárku, autosedačky apod. (pro klasické 5-ti bodové zapínání). Má nastavitelnou délku s odepínacím spodním nánožníkem. Vnější strana fusaku a vnitřní díl na nohy dítěte jsou nepromokavé a jednoduše omyvatelné. Celý fusak lze pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
650
 Kč
Caretero Dětská houpačka Bugies red
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám v pěkném stavu houpačku pro děti od narození do 12 kg. Součástí kovové konstrukce (stabilní, pevný rám) je kolotoč s ovládacím panelem a plyšovými hračkami, které je možné oddělit a použít samostatně. Lze navolit rychlost a délku houpání, 3 funkce kolotoče (otáčení, blikající světýlka a obojí dohromady), 12 melodií nebo zvuky přírody. Regulace sedadla do 2 poloh, lze otočit o 90°, 5 – bodový bezpečnostní pás. Součástí je jídelní pultík... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Jídelní židlička Peg Pérego
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Výhodně nabízím krásnou jídelní židličku Peg Pérego Prima Pappa Follow Me (Mon Amour) v růžové barvě. Plně funkční, minimálně opotřebovaná (pár škrábanců a flíčků na pásech), používaná jedním dítětem v nekuřáckém prostředí. Součástí je tácek na jídlo a hrazdička s hračkami. Původní cena 4000 Kč. Vlastnosti: - splňuje novou normu EN 14988:2017 - 4 praktická kolečka - nová bezpečnostní přepážka vespod tácku - vhodná pro děti od narození - nastavitelná do 7 různých výškových poloh -... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 199
 Kč
Houpátko pro malé děti
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Houpátko pro děti do 9 kg s bezpečnostním pásem. Lze nastavit čas houpání (30, 45 a 60 minut) a rychlost houpání. Disponuje různými melo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
750
 Kč
Další nabídky najdete zde: Overaly a bodýčka