NOVÁ VELKÁ SADA NA KRESLENÍ 45ks

Před 224 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velké barevné kovové pouzdro obsahuje 45ks na kreslení - pastelky atd. Vhodné pro děti i dospělé, pro začátečníky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÉ BOTY a OBLEČENÍ PRO DĚTI HOLKY
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Při koupi 3 věcí + 1 věc navíc zdarma jako dárek Befado dětské boty balerínky a lze je použít i jako bačkory pro děti a náctileté. Motiv jednorožec unicorn + duhově barevné. Uvnitř jsou vyměkčené, pohodlné, příjemné a kvalitní. Vel. 36 - padnou na 35/36, 36, 36/37. Nové a vhodné i jako dárek. Cena = 490Kč Befado značkové dětské modré boty balerínky, možné i jako bačkory se srdíčky srdce pro děti holky dívky dívčí. Vel. 36. Nové. Cena = 490Kč Hezká kvalitní a uvnitř teplá hřejivá flaušová bunda Adidas dětská pro děti a hlavně pro holky holčičky. Velikost 128 a odpovídá kolem této velikosti. Oblečená byla jen 1x. PC byla vysoká. Cena = 800Kč Lesklá fialová lila šeříková bunda bundička pro děti holčičky. Vel. uvedená 104 avšak je větší a tak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nové džegíny C&A velikost 146cm modré elastické
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
V pase na gumu. Poutka na pásek. Nenošené. Vhodné i jako dárek.
Hlavní město Praha
90
 Kč
Infračervený ušní teploměr Omron GentleTemp 521
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nevyužijeme, ochranné hygienické krytky chybí asi jen 4 ks, jinak jako nový. PC vysoká. Os. odběr Hrobce, Zásilkovna, PPL, Balíkovna. Informace o teploměru: OMRON GentleTemp 521 je infračervený ušní teploměr s pamětí posledních 25 měření. Měření teploty provede za pouhou jednu vteřinu. Kromě měření tělesné teploty disponuje teploměr funkcí měření teploty povrchu předmětů i teploty okolí. Teploměr je tak vhodný například pro měření teploty stravy pro kojence. Technické ... (více v detailu)
Ústecký kraj
390
 Kč
Penál - Nový - top stav zn.Chiemsee
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám- nový značkový penál zn.Chiemsee v krásné barevné kombinaci, na zip, 7 gumiček na tužky, rozměry: 23,5x6,5x11cm. Vč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Školní kapsář a potřeby 1
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám již nevyužité školní potřeby většina věcí úplně nová, nepoužitá. Školní kapsář na lavici Stojánek na knihu Hodiny Barevné papíry Pouzdro Guma Pravítka 4k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Závěsná hračka s vibrací Liška NOVÁ
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Plyšová hračka s vibrací Baby Mix ve tvaru lišky pro Vaše miminko. Hračka má barevné plastové kolečko pro uchycen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
VŠE NOVÉ Mikina + teplákové kalhoty vel. 92
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám toto krásné a moderní oblečení pro chlapce vel. 92. Jedná se o teplejší mikinu a teplákové elastické kalhot... (více v detailu)
Kraj Vysočina
490
 Kč
Nádherná nová kvalitní bunda POKÉMON zn.Reserved
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám úplně novou kvalitní nádherou bundu Pokémon od značky Reserved vel.164 nevhodný darek včetně faktury PC hodně vysoká... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
ROXY - BATOH, KABELKA a RŮZNÉ DOPLŇKY
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Batoh Roxy barevný s puntíky a černá kabelka Roxy - obojí nové s visačkou a vhodné i jako dárek. Originál! Cena = 900Kč / kus. Látková taška růžovo-bílá, barevná taška s ibišky a batoh bílý, barevný UŽ NENÍ! Ostatní nové věci Roxy na dotaz - přívěšek klíčenka s přívěšky 1500Kč, klíčenka šňůra visačka 1600Kč, přívěšek bota teniska 600Kč, bota pantofle žabka tmavá 600Kč, svétlá žabka 500Kč, špendlík s přívěšky 500kč. Kabelka Roxy 2v1 - otáčí se naruby a je se srdíčky nebo s nápisem, cena = 900Kč Roxy pouzdro obal na MP3 - černé s růžovým zdobením, cena = 300Kč Sluneční brýle Roxy - fialové zvenku a uvnitř modré, cena = 1600Kč ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NOVÝ KINDER BATOH BATŮŽEK
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Lepší fotky a rozměry doplním. Krásný Kinder batoh batůžek z limitované edice 600ks ve tvaru a designu Kinder vajíčka - zadní část vyměkčená ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NOVÁ zimní bunda, parka pro dvojčata vel. 152/158
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová ještě s visačkou, vhodna i jako dárek. Krásná, frajerska, hleďavě vypodšita s hezkou kapucí a materiál jakoby jemny mikroplyš. Skvělá k džínúm do školy či do města. Měli jsme stejnou, kterou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Hezky Plyšový velký pes na spaní pro děti 4-6 let
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plyšový velký pes na spaní, podšitý bavlnou, přední tlapky lze nasadit na ruce, vhodné pro děti od 4 do 6 let. Celková výška psa je 185 cm. perfektní stav! Vyzvednout si ho můžete v Čáslavi, na ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Nová zimní bunda, parka pro dvojčata vel. 152/158
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Troufám si napsat nová, jen ustrizena cedulka a vyzehlena, vhodná tedy i jako dárek. Stejnou jsme s velkou spokojenosti unosili v menší velikosti, na tuto se tentokrát při naší zásobě oblečení ani nedostalo. Krásná, frajerska, hleďavě vypodšita s hezkou kapucí a materiál jakoby jemny m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
180
 Kč
Montessori dřevěná abeceda a magnetická tabule s počítadlem.
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dřevěná abeceda obsahuje z každého písmenka 4 dílky. Lze tak skládat i delší slova. Multifunkční tabule: křídová- pro psaní a kreslení křídou, magnetická- s barevnými magnety ve tvar... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
249
 Kč
nové pastelky trojhranné JUMBO oboustranné 24barev
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové pastelky Colorino kids trojhranné JUMBO oboustranné 24 barev. Kvalitní velké pastelky v ergonomickém tvaru pro správné držení. Extra měkké kreslení sytými barvami díky vysokému obsahu pigmentů. Tuha pastelky je lepená po celé délce - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Nové dívčí kotníkové ponožky Dedoles; vel. 31/34
Před 6 dny - SBAZAR
Nabízím: nové dívčí kotníkové ponožky Dedoles; - vel. 31/34; - motiv: Víly; - vhodné jako dár... (více v detailu)
75
 Kč
školní sada NOVÁ
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
VHODNÁ od 1 třídy KOUPENÁ RAKOUSKU spousta reflexních prvky cena včetně pošty pouzdro-pytlík na tělocvik-
Jihomoravský kraj
1 400
 Kč
NOVÉ PONOŽKY TOFFIFEE vel. 39-42
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hezké barevné ponožky Toffifee. Uni model vhodný pro muže i ženy. Nové a vhodné i jako dárek. K disp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Top stav sportovní funkční mikina
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Top stav sportovní funkční mikina značky Young Dimension. Velikost psaná 152. Nositelná určitě dříve. Jako nová. Vhodná i jako dárek. Spousty reflexních prvků. Kapsy.... (více v detailu)
Kraj Vysočina
140
 Kč
nové pastelky trojhranné JUMBO oboustranné 24barev
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové pastelky Colorino kids trojhranné JUMBO oboustranné 24 barev. Kvalitní velké pastelky v ergonomickém tvaru pro správné držení. Extra měkké kreslení sytými barvami díky vysokému obsahu pigmentů. Tuha pastelky je lepená po celé délce - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Desky na sešity, pouzdro aj.. Vše NOVÉ
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Desky na sešity, pouzdro na vše možné a první dětské zkrášlov... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
NOVÁ nádherná licenční mikina Star Wars, v.128
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kupovaná nová v Kiku pro synka, zůstala NOVÁ. NOVÁ s visačkou,našla jsem ji teď při velkém úklidu...už je malá . Syn je už naše poslední dítě (i v celé rodině)...takže je už nemá kdo nosit Barva tyrkysová + pestrý krásný potisk s nápisem Star Wars. Velikost 128.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
109
 Kč
NOVÉ zelené neonové triko, v.128+
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Krásné zcela NOVÉ triko z čisté bavlny s visackami. Vhodné i jako dárek. Úklid v krabicích, synovi už je malé. Značka ta kvalit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45
 Kč
Cogo City stavebnice Polární základna 581 dílů - nová
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou a originálně zabalenou Cogo City stavebnici Polární základna kompatibilní 581 dílů.Plně kompatibilní s ostatními značkami plastových stavebnic (Sluban, Blocki, Wange, Kazi a další).CE certifikace LEGO . Vhodné i jako dárek. Vše originální nepoužité balení. V Ostravě předám osobně jinak možno i Zásil... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
449
 Kč
NOVÝ frajerský svetřík "všitý kousek" trika,v.116
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Krásné triko z čisté bavlny/ lehký svetřík s jakoby bílým trikem uvnitř (to je tam jen u výstřihu...viz foto). Úklid v krabici, synovi už je malé, zapomněli jsme na něho. Nové včetně visacek. Vhodné i jako dárek. . Značka Kiki &Koko. Velikost 116, a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
129
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kotníkové boty