Dětská autosedačka Britax - top stav

Viz foto, dotazy mailem. Všechny popruhy součástí, v poslední fázi používáno s popruhy vozidla (nutná demontáž popruh... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Autosedačka Dualfix i-Size BRITAX RÖMER
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Posilame dame nasi milovanou autosedacku. Vhodna od narození(vlozka) - 4 let | 40 - 105 cm | 0 - 18 kg, je mozno ji otocit o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer se základnou
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dětskou autosedačku Britax Römer - vajíčko včetně základny. Pro děti od narození do 13 kg. Autosedačka je použitá, po dvou dětech, takže má nějaké oděrky a nese stopy používání. Specifikace: - Váhová kategorie: 0+ (od narození do 13 kg) - Instalace: Použití s tříbodovým bezpečnostním pásem, kterým lze připevnit buď základnu (snazší pro manipula... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Autosedačka Britax Römer 9-18kg
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám autosedačku Britax Römer 9-18kg. Sedačka má isofix a navíc ještě bezpečnostní "nohu", která se zapře o podlahu auta. Isofix občas při vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer KidFix SL 15-36kg
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám autosedačku pro děti o hmotnosti 15-36 kg, vhodná pro věk 3,5-12 let. Má nastavitelnou výšku opěrky hlavy (používali jsme až do výšky 140cm), široké pohodlné a bezpečné bočnice, systém ISOFIX (lze ji ale používat i bez něj). Potah autosedačky lze kompletně sundat a vyprat v pračce. Autosedačka je z nekuřáckého a nebouraného auta. Je použitá, kompletně v... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 400
 Kč
Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou autosedačku Britax Römer Dualfix M i-Size, barva Midnight Grey. Sedačka je vhodná od 3 měsíců (od 61 cm) do 4 let nebo 105 cm výšky. Sedačka umožňuje rotaci o 360°, lze tak autosed... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Prodám autosedačku Britax Romer
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám autosedačku Britax Romer s isofixem. Sedačka je po jednom dítěti, ve velmi dobrém s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 700
 Kč
Autosedačka CYBEX Solution M
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku CYBEX Solution M Manhattan Grey. Nemá Isofix. Pro váhu 15 – 36 kg (děti ve věku zhruba 3 – 12 let). Plně funkční, po jednom dítěti, nepoškozená (drobné poškrábání plastu – viz foto), potahy lze prát v pračce při 30 °C, velice jednoduchá montáž. Výškově nastavitelná opěrka hlavy a její tří polohové s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 900
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer King II (9-18kg)
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodán dětskou autosedačku Britax Römer King II. V hodná pro děti ve věku 9 měsíců až cca 4 let (9-18kg). P... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
dětská autosedačka Britax Romer Baby-safe iSense TOP stav
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Autosedačka (vajíčko) z modulárního systému iSense pro děti od narození-15 měsíců (40-83cm; 0-13kg), kompatibilní se základnou Flex Base iSense (není součástí, a kterou lze dále použít pro pokračovací autosedačku pro děti do 4 let). Pro snadné upoutání dítěte disponuje otočnou funkcí směrem ke dveří... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer Baby-Safe vajíčko
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dětská autosadačka Britax Römer Baby-Safe (vajíčko) pro uchycení do Isofixové základny nebo pro uchycení bezpečnostním pásem. Tuto sedačku si berete do porodnice, když se to narodí, a používáte necelý rok. Jakmile dítě vyroste, obvykle si samo řekne, že do této sedačky už ne, že chce větší. Je určena pro děti od 0 do 13 kg. Instalace sedačky je proti směu jízdy. Pokud máte v autě vypínatelný airbag spolujezdce, lze instalovat i na přední sedadlo s vypnutým airbagem. Na dítě tak stál... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Dětská autosedačka do 13 kg
Dobrý den, prodám dětskou autosedačku značky babybus do 13 kg. Sedačka nemá Isofix. Cena dohodou
Autosedačka Britax RÖMER King II
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám skvělou a kvalitní autosedačku Britax RÖMER King II pro váhovou kategorii 9-18 kg. Sedačka byla kupovaná nová a je pouze po dceři. Je v super neponičeném stavu, potah... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer King II
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou sedačku po jednom dítěti, 9-18 kg, provozována v nekuřáckém autě. Popis viz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 300
 Kč
Autosedačka ZOPA - FLEXI FIX - TOP STAV, 3-12 let
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím dětskou autosedačku ZOPA - FLEXI FIX (skupiny 2-3) v TOP STAVU! Pro věk 3-12 let, vhodné pro děti do 36 kg. Použito cca 5x ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 350
 Kč
Dětská autosedačka Peg Pérego 0-13kg vajíčko
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím nevyužitou dětskou autosedačku Peg Perego Primo Viaggio SIP se základnou... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Autosedačka dětská CYBEX isofix
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám sedačku do auta CYBEX isofix 15-36 kg dcera ji užívala do 10 let. Tro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
RECARO "Privia" + doplňky -13kg - TOP stav - vítěz ADAC
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Značková TOP autosedačka - "nejvyšší kvalita" - vítěz D-testu "ADAC" Německo !!! Pokud chcete pro své dítě TOP kvalitu - "Mercedes" mezi autosedačkami v kombinaci s nosítkem, je to přesně toto..... Podívejte se na net na aktuální recenze. Sedačka vyhrála TEST "ADAC" v bezpečnosti a pohodlí v Německu !!! Patentovaný HERO systém. Podhlavník, polstrování pásů a pásy jsou integrovány do jednoho celku. Systém zvyšuje bezpečnost díky správné poloze všech komponent. Již žádné přetočené polstrování pásů ani ztracené návlečky. Krásný jemný a prodyšný materiál poskytuje špičkový komfort. Součástí je i v tomto materiálu vyrobená redukce pro maximální komfort novorozeňat. Důmyslný tvar konstrukce a deformační zón ASP (Advanced Side Protection). Extra dlouhé lůžko pro co nejlepší použitelnost a komfort. Naprosto jednoduché nastavení pozice pásů, které rostou s dítětem. Zámek bezpečnostních pásů svou inovativní konstrukcí zabírá méně místa a tak je pohodlnější a přitom bezpečnější svým použití... (více v detailu)
Středočeský kraj
999
 Kč
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Dětská autosedačka Britax Romer
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Britax Romer King II. Po jednom dítěti, 9-18 kg. Top stav. Bez poškození. Pouze osobní odběr.
Ústecký kraj
1 990
 Kč
autosedačka britax Romer dualfix 2R
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám autosedačku Britax romer dualfix 2R. Sedačka je nezničená, nebouraná, po 2 dítěti, má i novorozeneckou vložku (odnímatelná). S... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Dětské autosedačky
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské autosedačky. Cybex M-FIX 15-36 kg, cena 1800 Kč. Cybex M-Fix 9-18/15-36 kg cena 2000 K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Autosedačka Britax Römer Duo Plus ISOFIX, 9-18 kg
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětská autosedačka Britax Römer Duo Plus spojuje snadnou instalaci a unikátní inovaci. Díky možnosti instalace pomocí systému Isofix nebo 3-bodového bezpečnostního pásu se sedačka hodí do jakéhokoliv automobilu. Průkopnický systém otočného spoje zajišťuje omezený pohyb směrem vpřed v případě autonehody. Vysoce bezpečná autosedačka pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-size black
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční použitou autosedačku v dobrém stavu Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size je vhodná pro děti od 61cm (od 3 měsíců) do 105 cm a 18 kg (cca do 5-6 let). Díky rotaci o 360 stupňů lze autosedačku použít v obou směrech jízdy. Díky bočnímu natáčení ke dveřím auta je usazení a připoutání vašeho dítěte velmi snadné. Produkt nabízí 12 naklápěcích poloh ve směru ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Dětská autosedačka Cybex Aton + isofix + zpětné zrcátko
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Cybex Aton Universal 0-13 kg + Aton Base fix (isofix) + zpětné zrcátko pro kontrolu dítěte. Sedačka je včetn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Autosedačka Britax rõmer
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Málo používaná-koupená nová do druhého auta. Dualfix(40-105cm 0-18kg)sedačka je otočná,dítě může ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Pohovky