Kočárek JoolZ Day+

Prodáno
Středočeský kraj
Kočárek LoolZ Day+ Korba a sedátko Komfortní stínítko Letní sedátko Pláštěnka Fusak Perfektní stav
Středočeský kraj
10 500
 Kč

Podobné inzeráty

JOOLZ DAY+ premium pink dvojkombinace
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji kočárek JOOLZ DAY+ premium pink ve dvojkombinaci. Kočárek je v zachovalém stavu. Ke kočárku je originální zimní fusak... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 900
 Kč
Prodám kočárek Joolz Geo2
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám sourozenecký kočárek Joolz Geo2. Kočárek je sourozenecký typem sourozenců sedících / ležících nad sebou. Ke kočárku je široké příslušenství - možnost hluboké korbičky nebo sportovního sezení jak v horní části, tak spodní části. Kočárek má kosmetické vady - vše nafoceno a zohledněno v ceně - rám je místy odřený a nejvíce používané horní sportovní sedátko již není kosmeticky v top stavu - viz foto, ale vše plně funkční. Mohu zaslat více fotek. Rám ke kočárku je dvakrát - spodní a horní, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
kočárek Britax B-motion
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek Britax B-motion, velmi zachovalý, nepoškozený + pláštěnka a fusak
Pardubický kraj
900
 Kč
Kočárek Espiro Next ve výborném stavu po 1 dítěti
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek Espiro Next. Kočárek je ve výborném stavu, málo používaný, bez viditelných známek opotřebení. Součástí kočárku je: hluboká korba Sportovní nástavba fusak Emitex originální fusak adaptéry... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek troj kombinace vč. adaptérů a pláštěnek
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám troj kombinaci kočárku X-LANDER (sporťák, korba a vajíčko). Kočárek je vč. adaptérů a pláštěnek na korb... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Kočárek Joolz Hub
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Joolz Hub briliant black, dvojkombinace. V ceně zimní rukavice na kočárek. Hluboká korba skoro nová, kočárek využíván... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Kočárek TFK Joggster Trail 2017 Fossil
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek TFK Joggster Trail 2017 po jednom dítěti v barvě Fossil v zachovalém stavu. Součásní je sportovní kočá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Kočárek pro dvojčata bumbleride
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata. Sportak , korbičky, ovečkove fusaky , vajíčka Plaštěnka
Liberecký kraj
Neuvedeno
Kočárek Bugaboo Fox
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek Bugaboo Fox – lehký a snadno skladný, zakoupený v Baby-centrum Pardubice. Hluboká korba a sportovní sezení s příslušenstvím. Původní cena: 30.000kč, Nyní cena: 15.000 kč Hluboká korba, sportovní sedačka – černé Rám,podvozek- černý Zimní fusak Bugaboo -černý Držák na pití Bugaboo-černý Odpružená kol... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Kočárek Joolz Day+
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam kočárek Joolz Day + Zakoupen 11/2020, používán od 02/2021 do 08/2023 Dvojkombinace obsahující korbičku a sportovní sezení, využívali jsme dlouho a byli maximálně spokojení. Kočárek je vhodný pro vysoké rodiče, nemá žádné známky vyšisování potahů, pou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Kombinovaný kočárek Joolz day + gentle blue + vybava
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Joolz Day+ Gentle blue (tato barva se již nevyrábí). TOP stav, po jednom dítěti. Drobné odřeniny viz.foto. Ke kočárku je originální stí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
joolz day+ navy blue
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kocarek je kupovany 6/23 jeste je v zaruce
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Kočárek Bugaboo Fox
Před 1 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Bugaboo Fox lehký a snadno skladný, zakoupený v Baby-centrum Pardubice. Hluboká korba a sportovní sezení s příslušenstvím. Původní cena: 30.000 kč. Nyní cena: 15.000 kč Hluboká korba, sportovní sedačka černé Rám,podvozek- černý Zimní fusak Bugaboo -černý Držák na pití Bugaboo-černý Odpružená kol... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodám kočárek FIRKON Vario Set Long,
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- hluboká + sportovní verze - prostorná a VELMI STABILNÍ korba !!! - taška na polohovací rukojeť kočárku - síťka proti hmyzu - pláštěnka - p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
kočárek noordi fjordi II 3kombinace
Před 1 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám kočárek Noordi Fjordi II - hluboká korba + nánožník k ní, polohovací matrace, pláštěnka (ta se dává i na sportovní sezení je univerzální), hračka na kočárek, sluneční clona - sportovní sezení + nánožník, pláštěnka z hluboké korby, podložka proti pocení - vajíčko s příslušenstvím cybex aton 5 (vítěz D testu), nánožník, adaptéry na nasazení sedačky na kočárek, fusak do vajíčka (lze použít i do hluboké korby nebo sporťáku) - podvozek, prostorný košík pod kočárkem, kabelk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
JOOLZ GEO
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý kočárek pp jednom dítěti. Kočárek Hluboké lůžko Sportovní lůžko Org adaptéry na vajíčko Org pláštěnka Org stínítko úplně nové Síťka proti hmyzu Hrníček na nápoj. Přednosti kočárku vysoko nastavitelná rukoje... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990
 Kč
Bugaboo donkey Weekender sourozenecký kočárek
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
1x hluboká korba 2x sporťák 3x pláštěnka 1x moskytiéra 1x t... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 000
 Kč
Kočárek Britax b-motion 4 plus + autosedačka britax romer
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám Kočárek Britax b-motion 4 plus + autosedačka britax romer + korba na kočárek + 2x pláštěnka 1x síťka a adaptéry click and go na kočárek. Lze prodat i samostatně Kočárek je po dvou dětech používaný ale stále plně funkční. Na fotografiích jsou ukázané vady kočárku, které ale nemají na funkčnost vliv. Kolečka jsou stále v pěkném stavu. 1700 kč Autosedačka po jednom dítěti. Používaná ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Dětský kočárek Joolz day +
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím dětský kočárek Joolz day + marvelous green. Kočárek kupován v listopadu 2021. V pěkném stavu, pouze na konstrukci oděrky po přendavání do auta. Nekuřácká domácnost. Jedná se o dvojkombinaci- hluboká korba a sp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Dětský kočárek s velkými koly Tako Acoustic
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek Tako Acoustic 3v1, hluboká , sportovní korba + vajíčko včetně adaptéru - lze vozit na konstrukci kočárku také. Kočárek je plně vybavený ( nánožníky , taška pod kočárek, na kočárek, pláštěnka ). Kočárek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999
 Kč
Joolz Geo Earth Graphite Elephant dvojkombinace
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Joolz korbu + sporťák, součástí je madlo, slída, držák na nápoje, slunečník, slabší šedivý fusak originál Joolz, pláštěnka. Kočárek je servisovaný, má vyměněna l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Detsky kocarek ABC Design Viper 4 - tmave modra
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek ve velmi dobrém stavu. Kombinace obsahuje hlubokou korbu a sporťák. Dále pak dokupovaný originalni fusak na sporťák a slunečník. Možnost si kočátek prohlédnout po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Zimní fusak do kočárku
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak do kočárku s otvory pro popruhy. Fusak je prodlužovací.
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Kočárek Jedo Bartina
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám rok starý kombinovaný kočárek Jedo Bartina. Kočárek v TOP stavu. Kočárek má větší nafukovací kola + přidáme dvě náhradní duše. 2x plaštěnka (korba a sporťak) + clona proti slunci. Dokoup... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Bugaboo Cameleon 3
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Bugaboo Cameleon 3 včetně hluboké korby a sportovní verze s možností otočení sedátka po i proti směru jízdy. Stříška je nevyšisovaná, a vše plně funkční. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky