Učení se písmen (text)

Před 80 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pro nové školáčky, moc pěkné zobrazení i provedení, vždy velké i malé písmeno... téměř nehr... (více v detailu)
Liberecký kraj
40
 Kč

Podobné inzeráty

Brawl Stars plyšáci, kartičky
cena za kus kartičky sáček 8ks 25,- krabička asi 26 kusů 49,- malý plyšák 13 - 15cm 79,- velký plašák 25 - 26cm
Album EURO 2024 kartičky .
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím nový nepoužívaný album EURO 2024 z Lidlu s celou sadou kartiček za 1150kč plus zásilkovna. Nabízím kartičky co mám navíc 1 3 8 9 14 19 20 22 24 27 ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 150
 Kč
milníkové kartičky Zuzito
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
prodám milníkové kartičky v pěkném stavu, poslední tři karty jsou trochu pokrčené, ale na fotkách to nejde vidět cena 150Kč zásilkovna ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
GoKids - Výukové karty + knížka v angličtině pro miminka
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Karty k výuce znakování nebo angličtiny. Sada 1. 36 laminovaných karet v sadě. Velikost kartiček 10x10 cm, balené ve smršťovací fólii. Jazyk: český, slovenský, anglický. Nové kartičky, sešly se nám 2 stejné. Nová knížka v angličtině pro mi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Prodám Pokémon kartičky (okolo 650 kartiček)
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám Pokémon kartičky okolo 650 kartiček. Přidám k tomu i 2 velké alba(3x3) a 1 střední album(2x2) a 4 krabičky.(Vše uvidíte na obrázcích). Jsou zde všechny pokemoni co mám protože je už nepotřebuji a akorát mi tu chytají prach takže kdo by chtěl například udělat radost sobě či svému diteti tak toto se může hodit. Jsou zde ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 200
 Kč
FORTNITE kartičky 8 a 24 kusů
Před 4 dny - SBAZAR
cena za kus - 8 kusů 24 kusů 39,-K nebo postavička + kartičky 45,-Kč
25
 Kč
Plechové krabičky a album na Pokémon karty
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Čtyři vysoké a jedna nízká plechovka na Pokemon kartičky v super stavu, cena za velkou 50Kč, za nízkou 25Kč (drclý rožek - nafoceno). Mám i jiné motivy. V případě zájmu si napište o foto. A plechové... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25
 Kč
Lidl fotbalové kartičky EURO 2024
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím Lidl fotbalové kartičky EURO 2024 : čísla viz obrázek. Čísla s tečkou nahoře ne... (více v detailu)
Pardubický kraj
5
 Kč
Hra Louka jako vyšitá
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám hru Louka jako vyšitá od Dino - návod je v češtině i slovenštině, kartičky jsou jen v češtině. Jednou hraná, kompletní, jako nová. Na tkaničkách jsou vždy 2 uzlíky, je to uděláno dle návodu (po straně krabice je poměřen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Velké pexeso vel.L => PLNO DRUHŮ
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pexeso je zalaminátovaný. Celkem kartiček v jednom pexesu je od 24 do 64kusů. Cena se lidí od 35-49Kč. Pozadí pexes se může lišit. Máme celkem na prodej 3 velikosti (všech pexes, které jsou v nabídce na našem e-shopu: vel. S mini - 2,2 x 2,2cm vel. L normál - 5 x 5cm vel XL velký - 6,2 x 6,2cm všechny velikosti jsou ve své kategorii a podkategorii ------------------------------------------------------------------------------------ cena od 59KčCena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se mohou nep... (více v detailu)
Ústecký kraj
35
 Kč
Magnetky Kostíků a kartičky
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím sady magnetek z Kostíků.Cena sady je vždy dle počtu magnetek v sadě Jedna magnetka je za 3kč! Nabízím sadu kartiček z v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
6x karta plná Penny bodů, body bodíky na plyšáky
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
6x karta plná Penny bodů, body bodíky na plyšáky - SUPER AKCE. VŠECHNY MOJE INZERÁTY JSOU AKTUÁLNÍ. KARTY JSOU IHNED NA PRODEJ, NEMUSÍTE SE PTÁT. Cena 2,-Kč/bod. Každá karta má 10 bodů. 1 kartička = 20,-Kč. 2 kartičky = 40,-Kč. 3 kartičky = 60,-Kč. 4 kartičky = 80,-Kč. 5 kartiček = 100,-Kč. 6 kartiček = ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2
 Kč
Sběratelské album Angry Birds ALBERT
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Jedná kartička chybí, některé kartičky jsou dvakrát (viz foto). Z kartiček lze sestavit puzzle.
Středočeský kraj
80
 Kč
Aktovka topgal 1.-3.třída.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aktovka je používaná od 1.do 3.třídy (z toho 1 a 2 třída používaná málo, kvůli uzavírání škol.) Má měnitelné obzázky zvířat nebo se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Chytré dětské hodinky Lamax Watch Y2
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Chytré dětské sledovací hodinky Lamax Watch Y2 GPS černé, černý řemínek s modrými pásky na zajištění konce řemínku. Prodám tyto použité chytré hodinky. Plně funkční, bez SIM karty (potřebuje SIM s daty), dám záruku 1 měsíc.Baterie OK. Včetně krabice a příslušenství, viz foto. Mohu poslat Zásilkovnou 85,-Kč, při platbě předem. Popis produktu Chytré hodinky pro bezpečí vašich nejmilejších, které mají GPS, LBS, GSM a Wi-Fi lokalizaci v reálném čase. Baterie vydrží až 100 hodin, hodinky mají také funkci historie pohybu zpětně až 30 dní. Pomocí hodinek se dovoláte na povolené kontakty, díky aplikaci je můžete vypnout na dálku a jsou voděo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
700
 Kč
Domeček pro panenky
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím tento dřevěný domeček pro panenky koupený v Dračikovi. Koupila jsem ho dceři, když už byla poměrně velká a už si s ním nevyhrála, takže je velmi zachovalý, jako nový, jen nám při stěhování a manipulaci upadl balk... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Pokémon karty V / VMAX – ORIGINÁLNÍ
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Pokémon kartičky – ORIGINÁLNÍ, sbírkové, nehrané - udržované ve snímatelných obalech proti poškození. Jde o pravé originální karty Pokémon, ne o fejky vydávané za originály. Po Praze mohu předat osobně. Nebo doporučeně poštou (70 Kč) či Zásilkovnou (80 Kč). Zabalím pečlivě proti poškození. Zaručuji férové a rychl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Set 4x legíny HM 92 organická bavlna tlumené barvy
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Párkrát oblečené bavlněné pružné legíny z organické bavlny zn. HM vel. 92. POZOR STAV: všechny byly jen párkrát oblečeny (vyšly nám na léto), světle růžové jsou v pořádku, světle žluté a tmavě starorůžové mají vepředu nenápadný flíček (možná jsem já při ... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
Dětská krosna / turistické nosítko Osprey Poco
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám turistické nosítko / krosnu pro výlety do přírody, hor, na dovolenou značky Osprey Poco. Kupovaná z druhé ruky, ale námi nakonec nevyužívaná. Stav viz foto Osobní odběr v Neratovicích. V případě platby předem na účet, možnost poslat ( + 189,- ). Občas mívám cestu do Prahy, tak po dohodě mohu na této trase přiblížit. !! Po špatných zkušenostech rezervace nedělám, tudíž... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 499
 Kč
Hra Dinosauři - postřehová hra
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám postřehovou hru Dinosauři od DoDo. Kompletní, v pěkém stavu, jen návod je hodně "pomuchlaný" - do krabičky nejde složit nějak rozumně. Kartičky jsou ale v pěkném stavu (jsou ze silného kartonu, tak i něco vydrží). Skvělá na učení barev. Úžasná hra učí rychlosti reakce, všímavosti a přinese veselé emoce kruhu přátel nebo celé rodině. Pravid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Dětská krosna / turistické nosítko Osprey Poco
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám turistické nosítko / krosnu pro výlety do přírody, hor, na dovolenou značky Osprey Poco. Kupovaná z druhé ruky, ale námi nakonec nevyužívaná. Stav viz foto Osobní odběr v Neratovicích. V případě platby předem na účet, možnost poslat ( + 189,- ). Občas mívám cestu do Prahy, tak po dohodě mohu na této trase přiblížit. !! Po špatných zkušenostech rezervace nedělám, tudíž... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 499
 Kč
Desky na písmena + sada písmen a slabik.
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pomůcka pro děti, které se učí číst. Sada obsahuje: desky na písmenka a abecedu - malá a velká... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60
 Kč
vypalované Milníkové kolečka
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Milníkové kartičky (kolečka) 7ks obsahuje 12 měsíců a nápis “první týden” ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Dětské knihy (od r. 1967) a encyklopedie
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Fotky, co se nevešly do inzerátu, zašlu emailem na požádání. Více knih je v bezvadném stavu a nepoužívané, jen některé vykazují známky používání a opotřebení. !! Uvedené ceny platí jen pro samostatný nákup !! Více knih = sleva! Dohoda je možná. Pokud není cena uvedena, poptejte. Omalovánky zdarma k nákupu jiných knih Učíme se kreslit (od 4 let) 130 Kč Testy pro předškoláky a malé školáky (čtení) 90 Kč Dinosauři 90 Kč nebo zdarma k nákupu jiných knih. Méďové - Půl roku s medvědími kluky, Chaloupek, Václav 100 Kč Lichožrouti, Pavel Šrut (nová) 270 Kč Sisyfos - Řecké báje 100 Kč Rabit aneb cesta někam a zase zpátky 100 Kč nebo zdarma k nákupu jiných knih Pražské pověsti 200 Kč Příběhy starého Izraele, Ed. Petiška 100 Kč/0 Kč Komiks zdarma k nákupu jiných dvou knih nebo 100 Kč Obrázky z českých dějin a pověstí Rekordy z říše zvířat 120 Kč O etiketě 200 Kč Chytrému napověz 120 Kč Kozí příběh 190 Kč Pohádky pro všední dn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hra Říkej a předváděj
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kompletní hra pro předškoláky. Hra nabízí 12 básní s kartičkami a s nápovědou, jak s dítětem předvádět činnosti. Je možné př... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sběratelské karty