Vanička "OK baby" do sprchoveho koutu

Vanička "OK baby" do sprchoveho koutu
Před 35 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
anatomicky tvarované sedátko. od 15 do 36 měsíců (do tělesné... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Dětská vanička
Dětská vanička
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Anatomická vanička vyrobena z pevného, kvalitního atestovaného materiálu. Vybavena otvory na mýdlo, houbičku atd. Použitelná pro miminka 0-1... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
Dětská anatomická vanička Cam Baby Bagno
Dětská anatomická vanička Cam Baby Bagno
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám protiskluzovou anatomickou vaničku od narození do 12 měsíců (15 kg). S vaničkou jsme byli velmi spokojeni. Je prostorná,využitelná oboustranně díky dvěma anatomickým protiskluzovým ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
490
 Kč
Dětské nosítko - LittleLife Traveller S4
Dětské nosítko - LittleLife Traveller S4
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětskou sedačku/nosítko/batoh - úplně nová nevybalená (mám několik kusů z Mall.cz, kde je špatně nacenili). Dětská sedačka v praktickém batohovém provedení obsahuje ve vnitřní části bezpečností postroj. Sedací část je anatomicky tvarovaná pro maximální pohodlí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 999
 Kč
krosna Deuter Kid Comfort Pro 2021
krosna Deuter Kid Comfort Pro 2021
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Krosna je v perfektním stavu, použitá pouze na dvou dovolených. Kupovaná v létě 2021. Původní cena (včetně pláštěnky, kterou samozřejmě přidám) byla 9485,-Kč. Možnost předání na Praze 6. Oficiální popis: Pevná dětská sedačka se stříškou i malým batůžkem. Vylepšená dětská sedačka, kde dítě ocení pohodlný posed a rodič zase dobře prodyšná záda. Oproti minulému modelu má tato sedačka zádový systém Aircomfort, který zajišťuje výbornou ventilaci a zároveň lze nastavit i jeho délku. Samozřejmostí jsou také polstrované ramenní popruhy, anatomicky tvarovaný bederní pás a hrudní popruhy. Vnitřní polstrovaná sedačka a bezpečnostní popruhy jsou konstruované tak, aby dítě sedělo v přirozeném sedu. Výška posedu se navíc může snadno regulovat a na nohy jsou připravené nastavitelné podpěrky. Ve slunečných dnech určitě oceníte stříšku proti slunci ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Ergonomický polštářek nový, nepoužitý
Ergonomický polštářek nový, nepoužitý
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
přizpůsobuje se tvaru hlavičky miminka. Snížení rizika syndromu ploché hlavičky. Podhlavníček LoveNest byl patentován a je vyráběn v Portugalsku. Je speciálně tvarovaný tak, aby vyhovoval tvaru lebky kojence a zajišťoval rovnoměrné rozložení tlaku po hlavičce a zároveň umožňoval úplnou volnost pohybu. - Certifikace Oeko-Tex® - záruka ekologické odpovědnosti, zajišťuje kvalitu a netoxičnost materiálů pro dítě - ultra měkká bavlna je 100% organická - obal je označen FSC® -pochází z ... (více v detailu)
Pardubický kraj
280
 Kč
Batoh Topgal
Batoh Topgal
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Syn nosil 4-5 třídu,lze nosit dál, ale chtěl nový, běžné známky užívání, zipy vše plně funkční bez vad, pc kolem 1800,- Informace Dvoukomorový školní batoh Topgal Coda je vhodný pro děti na prvním stupni. Má pevná záda s hliníkovou výztuhou, je objemný, ale i přesto velmi lehký. Záda jsou dostatečně pevná a anatomicky tvarovaná díky hliníkovému rámu. Popruhy lze utáhnout v jejich horní i spodní části. Přes ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
750
 Kč
Dětská anatomická vanička Keeper
Dětská anatomická vanička Keeper
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám málo používanou anatomickou vaničku značky Keeper. Vana je bílá s obrázky medvídka Pú. Velmi praktické je zabudované sedátko, na kterém lze pohodlně koupat ležící miminko, sedící dítě ... (více v detailu)
Pardubický kraj
350
 Kč
Dívčí školní batoh / aktovka Topgal s motýlky
Dívčí školní batoh / aktovka Topgal s motýlky
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Školní batoh / aktovka Topgal s motýlky - ideální pro dívky od 1. do 5. třídy ZŠ - záda batohu jsou dostatečně pevná a anatomicky tvarovaná díky hliníkovému rámu, který se z batohu nevytahuje (váží pouze 0,06 kg) - polstrovaná záda, ergonomicky tvarované polstrované popruhy - popruhy lze utáhnout v jejich horní i spodní části. Konce popruhů jsou vybaveny magnety, aby nevlály okolo těla. - nastavitelný hrudní pás - batoh je velmi lehký, pouze 0,94 kg, nosnost 7 kg - rozměry batohu jsou: 41 x 22 x 30 cm (výška x hloubka x šířka) - Užší zadní komora je vhodná pro těžké učebnice, objemná přední komora obsahuje štítek se jmenovkou a síťovou kapsu na zip, kam je možné uložit všechny drobnosti. Přední hluboká kaps... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč
Lehátko do vany
Lehátko do vany
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám anatomicky tvarované lehátko do vany pro miminka v bílé barvě s obrázkem Medvídka Pú. Použív... (více v detailu)
Plzeňský kraj
70
 Kč
Postýlka + monitor dechu Babysense II
Postýlka + monitor dechu Babysense II
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Postýlka klasického rozměru 120 x 60 cm + nebesa + monitor dechu Babysense II. Prodám celé za 600 Kč. Jedno ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
600
 Kč
CHICCO Podsedák Quasar Plus Astral 15-36 kg
CHICCO Podsedák Quasar Plus Astral 15-36 kg
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chicco Quasar Plus je anatomicky tvarovaná autosedačka, slouží k bezpečnému připoutání dítěte auto-pásy. Vlastnosti: autosedačka splňuje normu ECE R44/04 pro skupiny 2/3, děti od 15 do 36 kg přídavný nástavec, který je umístěn na pásu u autosedačky, bezpečně zajistí uchycení 3-bodového auto-pásu, tak aby dítěti neše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Zimní dívčí set v. 140/146
Zimní dívčí set v. 140/146
Před 6 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám jednou použitý dívčí zimní set, vel 140/146, zn. ALPINE PRO ULENO je vyroben z voděodpudivého, větruodolného a paropropustného materiálu s membránou AQUACORE a speciální úpravou DWR, která funkční vlastnosti a ochranu proti vodě podporuje. Tento celopotištěný set se skládá ze zimní bundy a zimních kalhot. Bunda má hřejivou výplň, kontrastní podšívku, neodepínatelnou kapuci, vnitřní límec z příjemného materiálu i anatomicky tvarovan... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 000
 Kč
CHICCO Podsedák Quasar Plus Astral 15-36 kg
CHICCO Podsedák Quasar Plus Astral 15-36 kg
Před 6 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Chicco Quasar Plus je anatomicky tvarovaná autosedačka, slouží k bezpečnému připoutání dítěte auto-pásy. Vlastnosti: autosedačka splňuje normu ECE R44/04 pro skupiny 2/3, děti od 15 do 36 kg přídavný nástavec, který je umístěn na pásu u autosedačky, bezpečně zajistí uchycení 3-bodového auto-pásu, tak aby dítěti neš... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Prodám autosedačku Nania Eris i-Size, šedá
Prodám autosedačku Nania Eris i-Size, šedá
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Nania Eris i-Size v barvě Platinum grey pro váhovou kategorii 0-25 kg. Nová, pouze vybalená, nevyužitá s originálním balení. PC 4200 Kč, prodávám za 3190 Kč s dopravou zdarma. Osobní převzetí, nebo platba předem. Vlastnosti: Stylová autosedačka Nania Eris i-Size Platinum je vhodná od narození do výšky 105 cm. Jedná se o autosedačku s upevnění ISOFIX nejen proti směru jízdy, ale i po směru jízdy. Kvalitní konstrukce a anatomicky tvarované sedadlo zaručují stabilitu a zvyšují bezpečnost dítěte. Autosedačka je vybavena vložkou pro novorozence a 5-bodovými bezpečnostními pásy. Autosedačka s upevněním na ISOFIX po směru i proti směru jízdy v luxusním provedení řady PLATINUM Schválená autosedačka proti směru jízdy od 61 do 87 cm. Schválená autosedačka po směru jízdy od 76 cm do 105 cm. Autosedačka vybavena Top Tether kotvícími body. Dodatečný pás na horní části dětské autosedačky snižuje zatížení hlavy při čelním nárazu. Anatomicky tvarovaná, zesílená zá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 190
 Kč
Nosítko MANDUCA
Nosítko MANDUCA
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nosítko na miminka značky MANDUCA. Vhodné pro miminka od 3,5 kg do 20 kg. Nosítko má dlouhou zádovou opěrku, kterou lze jednoduše pomocí zipu nastavit přibližně o 7 cm umožňuje bezpečné nošení i velkých dětí. Měkké polstrování v okolí nožiček zabraňuje vzniku otlaků i u hubených dětí kapucka, která je součástí Manducy a ve sbaleném stavu je schována v přední kapsičce umožňuje fixaci hlavičky, usne-li dítě v nosítku. Unikátní trojitě regulovatelná délka ramenního popruhu zajišťuje komfortní nošení i pro osoby malého vzrůstu ( cca 160 cm). Bohatě polstrované ramení popruhy a anatomicky tvarovaný bederní pás dokonale rozkládá váhu mezi ramena a bedra, což oceníte zejména při ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Dívčí školní batoh Topgal ALLY
Dívčí školní batoh Topgal ALLY
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Osvědčený dvoukomorový parťák pro slečnu od cca 125 cm výšky na 1.st.ZŠ. Díky svému objemu 26 litrů, bude sloužit klidně i na začátku druhého stupně. Původní cena 1500Kč, je trochu ošoupaný, ale ještě poslouží. Veškeré zipy jsou plně funkční. Nemá nikde díry. Fotky ještě před vyčištění (teď již ručně vypraný). ------------------------------------------------------ Osobní předání Olomouc ul. Sukova, Brno u Vaňkovky (a po cestě) občas Olomouc - Rožnov pod Radhoštěm. Zásilkovna/PPL +79Kč, platba předem. Odpovězte prosím na sms 77 66 33 0 42 nebo na email (občas nefunguje). ------------------------------------------------------ Batoh je vhodný pro školačky od 2. třídy výše (nebo vyšší postavy od 1.) Taška tradičního oblíbeného střihu s designem s kytičkami. Batoh má pevnou, anatomicky tvarovanou zádovou část s lehkou hliníkovou výztuží. Ergonomicky tvarované popruhy lze nastavit v jejich horní i spodní... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Fillikid Krosna na dítě Elite grey
Fillikid Krosna na dítě Elite grey
Před 6 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám málo používaný zádový nosič Elite od Fillikid. Nízká hmotnost 2,3 kg, stejně jako měkké polstrované popruhy a široký bederní pás zajišťují nejvyšší komfort nošení. Vzduchový ventilační systém zádové opěry a nosné popruhy zajišťují příjemné chlazení. Velký úložný prostor pod sedadlem dítěte umožňuje přepravu různého nádobí. Další 2 přihrádky na láhve poskytují dostatek místa pro láhve na pití. Všechny vnitřní části sedačky jsou měkké a pohodlně polstrované a všechny části po... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 000
 Kč
detska krosna Phil&Teds Escape / NOVA
detska krosna Phil&Teds Escape / NOVA
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam ZCELA NOVOU Krosna pro děti Phil&Teds Escape - v perfektnim stavu, jen jednou pouzita (jen krabice pomackana). Krosna pro děti od 3 měsíců do 4 let, včetně sluneční stříšky a pláštěnky, včetně třmenů na nohy, odepínacího baťůžku. Nosnost 18 kg. Utahovací systém popruhů: libovolné nastavení ve 2 krocích. Usazení dítěte na zemi – nízká hmotnost a rychlé skládání podpěr pro stabilní pozici na zemi při usazení dítě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 490
 Kč
Vanička
Vanička
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Za odvoz. Všechromy, Strančice (Praha vychod)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
TEGA vanička 102 cm
TEGA vanička 102 cm
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
TEGA - Anatomická vanička 102 cm žlutá kačenka Pouze osobní předání Teplice
Ústecký kraj
99
 Kč
Společenské hry, deskové hry, karetní hry, rodinné hry. Brno
Společenské hry, deskové hry, karetní hry, rodinné hry. Brno
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cena na řádku za hrou. Pište email nebo volejte. Na SMS NEREAGUJU. 1 Manila 700 2 Alibaba 560 3 Cerberus 1200 4 Bermuda 400 5 Carcassonne Star Wars 1500 6 Unita 600 7 Parlamentní lustrace 1000 8 Medina 900 9 Cluedo (2015) Hasbro DE Nehraná 550 10 Co-Mix (CZ, nová) Blackfire 500 11 Tabu XXL DE 700 12 Pandemie DE 550 13 Pevnosti (1999) 500 14 Pantheon 850 15 Formule1 500 16 Formule show Prima rána (2003) 600 17 Galactic Strike Force + Guardians of Volneth 1300 18 Waterloo (Parker 1974) 2000 19 Caravan 1150 20 Drachenland 600 21 Modern art (1992) 1200 22 Infinite City 950 23 Kakerlakak (La Cucaracha/ Švábi v kuchyni) 660 24 Mumie faraonů DE 550 25 Carcassonne 1000 26 Království divočiny 1300 27 Uno DeLuxe 550 nová 28 Letecký souboj 700 29 Malé domácí bingo 1150 30 Manažer (1992) 1000 31 Keltis 600 32 Muníci nová 1000 33 Las Vegas 550 34 SeaLife DVD 900 35 Český film 1200 36 Vinci (nová) 1850 37 Alex 550 38 Reversi Classic 660 39 Phase 10 950 40 Smash City 750 41 Cesta manželstvím 350 42 N... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dětská sedačka Explorer S2
Dětská sedačka Explorer S2
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dětská sedačka Explorer S2 je vybavena 17l úložného prostoru a má vysoce nastavitelný zádový systém s polstrováním.Sedačka pro dítě je anatomicky tvarovaná a je u ní polštářek s potiskem, anatomické tvarování pro dítě stabilitu zajišťuje patentovaný ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
OK BABY Vanička do sprchového koutu Opla bílá
OK BABY Vanička do sprchového koutu Opla bílá
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mikro bazén pro vašeho prcka. Sedátko do sprchového koutu či třeba na terasu k bazénu. Komfortní anatomicky tvarované sedátko. Včetně výpustního ventilu. Dítě sedí pohodlně v teplé vodě a vy ušetříte za vodu/energii. Zdravotně nezávadný plast. Vhodné od 15 do 36 měsíců (do tělesné ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199
 Kč
Školní aktovka Hama Fotbal
Školní aktovka Hama Fotbal
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám použitou školní aktovku Hama Fotbal. Přehledná jednokomorová aktovka - ergonomicky tvarovaná záda s měkkým polstrováním - polstrované, nastavitelné popruhy na ramena se švem vedeným v horních partiích středem popruhu, nezařezávají se do ramen - popruhy doplněné o reflexní plochy pro větší bezpečnost - dotahovací pásky umístěné v horní části popruhů, důležité pro dokonalé přilnutí aktovky k zádům dítěte - výškově nastavitelný hrudní popruh - pogumovaná rukojeť příjemná do ruky - zámek s odrazkou pro větší bezpečnost - Prostorná hlavní kapsa s vnitřní kapsou, která je určena pro těžší předměty (např. učeb... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Digitální vanička pro děti 3v1 Aquascale
Digitální vanička pro děti 3v1 Aquascale
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Digitální vanička Aquascale pro děti 3v1 s integrovanou váhou a teploměrem pro měření teploty vody. Rozměry: 41 × 73 × 24 cm Napájení: 2 baterie 1,5 V AAA Ve velmi dobrém s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kojenecké potřeby