2-6 kg Petit Lulu růžová

Před 332 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Novorozenecká kalhotková plena po jednom miminku včetně vkládačky Nemám všech... (více v detailu)
Ústecký kraj
180
 Kč

Podobné inzeráty

Sada látkových plen Petit Lulu
Prodám sadu látkových plen Petit Lulu - plenky používaný pouze 2 dny. Zjistila jsem, že mi to nevyhovuje. Některé pleny nebyly vůbec použity, některé byly jen vyprány, asi na 2 použitých jsou slabé flíčky, které se mi nepodařilo vyprat (viz foto). Původní cena (4500 Kč) Sada obsahuje: 2x sv... (více v detailu)
2 500
 Kč
Bomimi Roto 0123 isoFix grey melange 9-39 kg
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Autosedačka po jednom dítěti. Z nekuřáckého prostředí, bez vad. Předání nejlépe osobně u nás na Praze 8. Sériové číslo je B01920GRM, už se myslím neprodávají, kupovali jsme ji před pěti lety, použív... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Bobánek svrchní kalhotky - starter balíček
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2x novorozenecké svrchní kalhotky s krásným designem od firmy Bobánek. Nepoužívat aviváž, nežehlit. Pro miminka o váze cca 2-6 kg. 2x vkládací pleny: 1x novorozenecká bambus-fleece - 80% vi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499
 Kč
Vanička Keeeper s příslušenstvím
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Vanička Keeper ve velmi dobrém stavu, s výpustí. Přidávám i příslušenství: - 2x síťka - velice pohodlná pro miminka, přizpůsobí se tělíčku, praním se posunul molitan v horní části,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350
 Kč
Látkové pleny Petit Lulu nové
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Petit lulu maxi noční plena, suchý zip, starší typ (2 patentky) 7-16kg, 350 Kč Petit lulu kalhotková plena 5–16 kg, obsahuje kalhotkovou látkovou plenku, dlouhou vkládací plenu a separační plenu, nové, pouze prané v dětském prostředku, starší typ (2 patentky), cena za jednu 300 Kč Petit lulu vkládací plena dlouhá 4x, starší typ (2 patentky),nová, pouze ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Chlapeček oblečky léto - vel.62/68
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Cena za vše, po jednom miminku Trička, letní body, overaly, sety...
Olomoucký kraj
290
 Kč
Gagaku bavlněné nosítko pro dítě 5,5-20 kg
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
značkové nosítko, 100% bavlna, 5,5-20kg (36 měsíců), nové bez štítků. model GAGAKU Ergonomic Baby Carrier Soft Cotton Front Vlastnosti • Pohodlné pro rodiče – díky rovnoměrnému sdílení hmotnosti dítěte umožňuje nosítka ošetřovatelům snadné nošení. • Ergonomický pro miminko – vytvořený z autoritativní polohy pro nošení, poskytuje vašemu miminku přirozenou polohu při sezení. • 3 polohy nošení: vpředu dovnitř, zepředu ven a dozadu. • Dvě velké přední otevřené kapsy a 1 kapsa na zip na bed... (více v detailu)
Středočeský kraj
750
 Kč
Pěkná autosedačka pro miminka - vajíčko, pro 0-13 kg
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pěkná autosedačka pro miminka - vajíčko, pro 0-13 kg, se stříškou, včetn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
299
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer: Baby-Safe Plus
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou autosedačku Britax Römer - Baby-Safe plus, ktera je ve výborném stavu, bez vad, čistá. Součástí autosedačky je izofix a novorozenecká vložka, takže lze autosedačku použít již při odvozu miminka z porodnice. N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Hrazdička pro miminko želva
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hrazdička pro novorozence ve tvaru želvy 3v1. Má dva režimy. Hrazdička pro miminko a bazének. Je vytepovaná, jako nová. Hračky jsou v dobrém stavu, nejvíc frčel krab ( viz foto) a trochu se třepí konce stužek u chobotnice. Na nožičce (viz foto) malý bílý flíček - není to díra, ale vada látky - barva. K hrazdičce jsou míčky, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Komplet látkové pleny Petit Lulu + Bamboolik
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
16× vkládací plena dlouhá zn. Petit Lulu + 1× zn. Bamboolik 4× vkládací plena krátká zn. Petit Lulu + 1× zn. Bamboolik 5× SIO basic (plenková základna) zn. Petit Lulu 3× svrchní kalhotky zn. Petit Lulu + 2× zn. Bamboolik 1x nepromokavá taška zn. Bamboolik určená na uchování použitých plenek 3× flíso... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Sada látkových plen
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám sadu rostoucích látkových plen různé druhy od miminka až po batole (na suchý zip, na patentky). Málo nošené jedním dítětem. 13x vkládací plena 1x kalhotková plena 4x svrchní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Růžový kabátek pro miminko, vel. 56-62
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám roztomilý růžový kabátek pro miminko vel. 56-62 (udávaná 0-3měsíců), v dobré... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer: Baby-Safe Plus
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětskou autosedačku Britax Römer - Baby-Safe plus, ktera je ve výborném stavu, bez vad, čistá. Součástí autosedačky je izofix a novorozenecká vložka, takže lze autosedačku použít již při odvozu miminka z porodnice. Nosno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Postel pro miminka a malé děti 70/140
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, po jednom dítěti nabízíme k prodeji v krásném stavu postel pro miminka a malé děti. Byla využívána pouze jako postýlka, takže poničená opravdu není. Nosnost 70kg, kompletní přehled ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500
 Kč
Ergonomické nosítko Beco Gemini Dragonfly + DÁREK
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám málo používané ergo. nosítko Beco Gemini Dragonfly + jako darek přidám zdarma Beco chrániče na nosítko ze 100% organic froté bavlny. Nosítko je po jednom dítěti, málo používané, v top stavu. Max. spokojenost. PC 3980Kč. Použití je možné od novorozence po batole (3,5 - 16 kg). Vlastnosti: 4 možnosti nošení: na břiše čelem dovnitř i ven, na zádech a na boku. Ramenní popruhy se mohou za zády překřížit nebo nosit rovně (jako batoh). Opora hlavy: Opěrka hlavy především slouží k tomu, aby d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 300
 Kč
Autosedačka vajíčko Cybex Cloud Z i-Size Plus
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodávám: - autosedačku vajíčko Cybex Platinum Cloud Z i-Size Plus, barva Deep Black, novorozenecká vložka součástí; autosedačka je polohovatelná, takže když miminko spí - jde roztáhnout :) Nek... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Abdukční kalhotky T-Tomi, Petit Lulu 3-6 a 6-9 kg
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím abdukční určené pro děti, kterým bylo doporučené ortopedem široké balení - celkem 4 ks Značka -, 100% bavlna, odpovídá dvěma bavlněným tetra plenám 3-6 kg - na suché zipy 3-6 kg - na patentky 5-9 kg - na patentky Značka , směs bavlny a polyesteru,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Svrchní PUL kalhotky Bamboolik vel.4-15 kg
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svrchní kalhotky jsou nepropustné, zároveň ale prodysne. Mají vychytany střih s dvojité gumicky, které perfektně brani proteceni. Jsou použitelné s vkladackou plenama od Bamboolik - i starý systém, protože mají uvnitř patentky na nacvakavani, zároveň je lze použit s jakýmikoliv jinými vkladacimi vrstvami - klasické crtverce, PUKy by Veru..tak jsem je používala já. Kalhotky jsou jedn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Svrchní novorozenecké plenky
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Svrchní novorozenecké plenky 2x nepromokave svrchni kalhotky Bambino Mio 2x nepromokave svrchni kalhotky Anavy 2x nepromokave svrchni ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Svrchní PUL kalhotky Bamboolik 4-15 kg
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svrchní kalhotky jsou nepropustné, zároveň ale prodysne. Mají vychytany střih s dvojité gumicky, které perfektně brani proteceni. Jsou použitelné s vkladacimi plena.mi od Bamboolik - i původní systém, protože mají uvnitř patentky na nacvakavani, zároveň je lze použit s jakýmikoliv jinými vkladacimi vrstvami - klasické crtverce, PUKy by Veru..tak jsem je používala já. Kalhotky jsou jednovelikostni, v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
PUL Svrchní kalhotky Bamboolik 4-15 kg
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svrchní kalhotky jsou nepropustné, zároveň ale prodysne. Mají vychytany střih s dvojité gumicky, které perfektně brani proteceni. Jsou použitelné s vkladacimi plena.mi od Bamboolik - i původní systém, protože mají uvnitř patentky na nacvakavani, zároveň je lze použit s jakýmikoliv jinými vkladacimi vrstvami - klasické crtverce, PUKy by Veru..tak jsem je používala já. Kalhotky jsou jednovelikostni, v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Dětská postýlka, kolébka Petite and Mars Glory 2v1
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam dětskou postýlku/kolébku zn. Petite and Mars. Bílá barva, dřevěné nohy na kolečkách. Po jednom dítěti, v perfektním stavu bez vad. Látka se dá sundat a vyprat. Lze ji použít i jako postýlku nebo kolébku pro miminko cca do 6 měsíců, je skvělá i jako cestovní pos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Novorozenecké pleny Petit Lulu, Bamboolik, Breberky, Anavy
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji sadu látkových plen v novorozenecké velikosti Petit Lulu, Bamboolik, Breberky a Anavy. Sada obsahuje: Kalhotkové pleny: Petit Lulu - Medvídci na měsíci FO 2x - Delfínci FO - Polární medvědi - Autíčka na šedé - Ovocný sad - Labyrint - Ráj hraček FO - Slůňata FO - Stavební stroje - Anavy - Tyrkysové kalhotkové pleny 2x - Bamboolik Svrchní kalhotky Petit Lulu - Folklór - Etno - Mraky - Breberky 2x Všechny kalhotkové pleny Petit Lulu a Anavy obsahují savé jádro o dél... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Kočárek Britax Römer Smile III
Před 7 dny - SBAZAR
Prodám kočár v krásném stavu používaný necelý rok a půl. Je jako nový ~ s menšími vady, které ale nemají vliv na funkci kočáru. Jedná se jen o estetické škrábance, jelikož jsme dost často projížděli úzkými dveřmi. (viz poslední fotky) Kočár má sklápěcí stříšku, a vzadu se dá rozepnout na síťku, což je velmi praktické a my to hodně ocenili. Naspod odkládací prostor, který má nosnost 22kg, takže celý nákup se mi tam vešel bez problému.... (více v detailu)
13 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Botičky pro miminka